CYB3R
Registered User
بقیه دوستان اگر لطف کنن به ایمیل [email protected] یک ایمیل بزنن در رابطه با آپلود کارشون دارم .
برا راه اندازی سایت و همکاری با یکدیگر .
منتظرم .
منتظرم .
دانلودخورش پائینه. در حال حاضر wUpload بهترین انتخاب ممکنه. حتی بهتر از فایل سونیک.
بقیه دوستان اگر لطف کنن به ایمیل [email protected] یک ایمیل بزنن در رابطه با آپلود کارشون دارم .
منتظرم .
توصیه میکنم کلا بی خیال این بحث تیمی کار کردن بشی چون بارها مطرح شده و جزء وقت تلف کردن سودی برات نخواهد داشت![]()
والا من تنهایی هم کاری نتونستم بکنم .
اگر امکانش هست کمی یاری کنید ممنون میشم .
من نمیگم کار گروهی بده و این کار رو نکنید، اگه میتونید ومطمئنید که می تونید از پسش بر بیاد حتما اقدام کنید، ولی اصولا تاریخ شواهد میگن که ما ایرانی ها دوست داریم تنها کار کنیم، تنهایی شاید کار 4 تا اروپای رو انجام بدیم و گروهی کار خودمون رو هم فکر نکنم بتونیم.
نمونش همین فوتبال کشورمون کلی خرج میکنن و پول صرفش می کنن ولی چی به جایی تا الان نرسیده چون گروهیه، ولی بدنسازی رو در نظر بگیرین بارها مقام اول جهان رو آوردیم چون یه ورزش انفرادیه، همین جناب حسن رضا زاده کلی مقام اول بدنسازی دنیا رو آورده، یا همین جدیدا بهداد سلیمی قهرمان جهان شد و ... .
عزیز با پست دادن تو وارز بی بی که کافی نیست هر جا شد باید پست بدی، باید بگردی نت رو، فرومهایی رو شناسایی کنی که باز دید کننده داره و ... .
توصیه میکنم کلا بی خیال این بحث تیمی کار کردن بشی چون بارها مطرح شده و جزء وقت تلف کردن سودی برات نخواهد داشت![]()
من که 1000 با اون اوایل گفتم کسی توجه نکرد
کلا کار کردن با بچه های ایرانی اینجوریه من تمام یوزرهای ایرانیمو پاک کردم
10000 بار میگفتم اینجوری پست بدید باز کار حودشونا می کردن هر جوری حال می کردن پست میزدن
منم مجبور شدم یکی یکی اونا رو پاک کنم ولی یه نویسنده عرب بو گندو دارم که البته تو سافت ارشیو هم پست میده اینقدر تمیز پست میده ادم حال میکنه
پست تمیز باعث میشه تعداد دانلود هم بالا بره که به مرور این اتفاق می افته
مهمترین عامل هم زمانه یعنی وقتی فایلی تازه ریلیز بشه دانلود بالایی داره یا اینکه یه فایل کم یاب باشه
وقتی بعد از 1 روز یه سریال اپ کنید مطئن باشید اون دانلودرهای حرفه ای همه دانلود کردن و فرستادن لینک شما هیچ سودی نداره
لازم نیست 1000 نفر جمع کنیم .
5 نفر گلچین بشه بهتر هست .
معذرت می خوام به 5 نفر نمیشه گفت یه تیم.
لازم نیست 1000 نفر جمع کنیم .
5 نفر گلچین بشه بهتر هست .
10000 بار میگفتم اینجوری پست بدید باز کار حودشونا می کردن هر جوری حال می کردن پست میزدن
لطفا ایمیلت رو پ.خ کن .
کسی که یه سایت رو بالا میاره خیلی زحمت میکشه و بعد از چند ماه تازه میتونه ویزیتور خودشو ثابت کنه من الان adsl ام قطع شده و نمیتونم فعالیت زیادی کنم ولی اینو بگم که با اینکه فعالیت نمی کنم و فقط رو سایت نظاررت میکنم بازم چیزی زیادی از درامدم کم نشده
نمونش هم فیلم ترسفورمر بود اگه تو سایتم سرچ کنید میبیند که حدود 40.000 باردیده شده و دانلودی داشت که تمام عمرم اینقدر از یه فایل پول در نیاورده بودم
در کل به غیر از خودمو میگم اگه خواستید تو سایتی کار کنید باید با تمام زحمتهاش کنار بیاید ممکنه یه مدتی پولی در نیارید ولی وقتی امار پوستهاتوت بالا رفت اونوقت میبینید که امارتون به صورت نجومی بالا میره
اینم الکسا رنک منه که البته به دلیل خذف چندتا کاربر و کم کاری خودم رنکم بد شده
![]()
همین مسائله که باعث میشه گروهی نتونیم کار کنیم، هر کس به یه شکل و شیوه که به نظرش خوبه و رد خور نداره پست میده، شاید شما نحوه ی پست دادن من رو هم اصلا دوست نداشته باشید و تایید نکنید ولی بر عکس به نظر من نحوه ی پست من بهترینه (این رو مثال زدم فقط) ، به همین خاطره که من ترجیح میدم با خارجی ها کار کنم تا با هموطنام، چون اونا بهتر از هموطنام حرفم رو می فهمن و باهام کنار می یان.
یا مثلا فرمودین که کاربرای ایرانیه سایتون رو بن کردید، همین نوع کارها رغبتی برای کار گروهی نمیذاره بمونه.
شرمنده این فیلمت که تعداد دانلودش میگی ترکونده، میشه بگی چند تا دانلود خورده؟
دوست عزیز سایتها همه یه قانون خاص و منحصر به فرد دارن
سایت من هم همینطور
شما مثالا میتونید بگید من بهترین شکل پست میدم سافت ارشیو شعور نداره که قبول نمیکنه ؟!!!!
سایت که فرم نیست هر جور بخواهیم پست بدیم باید تابع قوانینش باشیم ولی از اونجایی که عادت کردیم کار خودمونا کنیم کار گروهی نمیشه کرد
در ضمن من به هیچ کاربری بی احترامی نکردم 3 بار اخطار دادم
یه کاربر ایرانی به اسم metart داشتم که ایرانی بود فکر کنم از بچه های همبنجا بود خودم کشتم که درست پست بده اخرش نداد و گفت "خوب پاک کن"
میشه بگیداگه بن نکنم باید چیکار کرد
این فیلم ترنسفورمرزت عالیه، ترکونده شدیددوست عزیز من که قصد کل کل ندارم که
فقط دارم به اندازه خودم راهنمایی میکنم
اینم اسکرین شات از فایل سونیک البته یه 10 باری پاک شده و دوباره اپ کردم وگرنه روز اول بالای 5000 بار دانلود شد
(تو 7 یا 8 ساعت) اونم فقط تو سایت خودم چون لینکهای فروم ها رو درست نکردم
![]()
اینم لینک سایتم
http://lastdl.net/?s=transformers.
ببینید عزیز دارین میگین قانون یعنی چیزی که انسان خودش وضعش کرده و وحی منزل که نیست که.
اونی که قانون رو رو وضع می کنه همون طوری وضع می کنه که خودش دوست داره.
شاید سایتی که شما تو دستتونه قوانینش رو خودتون میل طبع خودتون وضع کردین و من که می یام می بینم با نوع پست دادنی که من دوست دارم قوانینش نمی خونه، به همین خاطر ترجیح میدم اصلا نیام و برم دنبال کار خودم، به همین خاطره که هیچ وقت نمی تونیم تیمی کار کنیم و کار به دیکتاتوری میکشه.
اون یوزر عزیزمون هم دقیقا این جریان رو داره، اون طوری که دوست داره پست داده و با دوست داشتن شما نخونده و آخر سر هم منجر به بن شدنش شده، قصد بی احترامی اصلا ندارم و سلایق هر دوی شما محترمه.