• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
ما که هنوز درگیر vps یم از 3 4 تا جا گرفتم هم آمریکا هم اروپا اما همشون با آپلود توی هاتفایل مشکل داشتن یعنی سرعت آپلود با اینکه پورت 1گیگ هست از 2 مگ بیشتر نمیشه اما سرعت دانلود عالیه وگرنه آموزشای جناب R3B رو کامل خوندم اما درگیر vps م :( ممنون میشم دوستان یه راهنمایی بکنن و بگن سرعت آپلودشون تو هاتفایل تا چقدر هست ؟ چه vps ی بهتر هست ؟ تا ماهم جدی بشینیم کار کنیم

ممكنه وي پي اس شما هم جز تحريمات هاتفايله.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
ما که هنوز درگیر vps یم از 3 4 تا جا گرفتم هم آمریکا هم اروپا اما همشون با آپلود توی هاتفایل مشکل داشتن یعنی سرعت آپلود با اینکه پورت 1گیگ هست از 2 مگ بیشتر نمیشه اما سرعت دانلود عالیه وگرنه آموزشای جناب R3B رو کامل خوندم اما درگیر vps م :( ممنون میشم دوستان یه راهنمایی بکنن و بگن سرعت آپلودشون تو هاتفایل تا چقدر هست ؟ چه vps ی بهتر هست ؟ تا ماهم جدی بشینیم کار کنیم

2 مگ سرعت خوبيه مشروط به اين كه حداقل 10 تا فايل همزمان آپلود كنيد اگر بخوايد تك تك آپلود بشه براتون مشكل ساز ميشه

سرعت من هم به ندرت به 2.5 مگ برسه و اكثرا روي همون 2 مگ هست مگر اين كه multipart اونم 4 آپلود كنيد كه عيب اينم اينه كه اكثر مواقع آپلودها تو فايل منيجر نمي ياد

alianin

Registered User
لایک‌ها
0
تست کردم چندین فایلم با هم سرعتشون به 8 هم نمیرسه من نمیدونم چجوریه سرعت دانلود تا 24 25 میرسه اما آپلود اینقدر پایینه

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
من 30 فایل همزمان می ذارم برای آپلود هر کدوم بین 2 تا 8 مگابایت می شه
البته بین ساعت 8 تا 12 شب گاهی اوقات هر فایل به 1 مگابایت هم می رسه ولی کلا خوبه

Last edited:

alianin

Registered User
لایک‌ها
0
دانلود که مشکلی نیست اصل کاری آپلود هست که گیرم وگرنه سریع vps میگرفتم :|

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام R3B عزیز
یک نکته که بنظرم خیلی مهمه

شما فایل های اولیه رو از کجا میارید؟ اسم فایلها رو از کجا میدونید که میرید سرچ میکنید؟

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
سلام R3B عزیز

شما فایل های اولیه رو از کجا میارید؟ اسم فایلها رو از کجا میدونید که میرید سرچ میکنید؟

این سایت سریع ریلیزهای جدید فیلم رو می ذاره
کد:
http://www.rlslog.net/category/movies/
و این سایت هم برای نرم افزار هستش
کد:
http://downloadbox.org/
اگه سایت دیگه ای رو دوستان می شناسند معرفی کنند
ممنون

اين كه وارز بي بي خوبه شكي توش نيست اما مساله مهم اينه كه هر پستي رو كجا بگذاريد
شما بيايد فايلهاي 3d رو اونجا بگذاريد انتظار داونلود نبايد داشته باشيد چون كسي دنبال اين فايلها تو وارز بي بي نميره

اصل همون گستردگي پخش لينك هست كه تو آموزشها گفتم
هم خودتون پخش كنيد و هم كاري كنيد كه ليچرها هم لينكهاي شما رو پخش كنند

برای این مساله شما سایت خاصی می شناسید
چون من تا حالا سمت فایلهای آموزشی و pdf نرفتم و هیچ اطلاعاتی ندارم
ممنون می شم توضیح بدید

Last edited:

alianin

Registered User
لایک‌ها
0
منظورم آپلود بود اشتباها نوشتم دانلود

ممنون میتونید بگید با چه نرم افزاری آپلود میکنید از طریق ff یا ie میزارید همزمان آپلود شن یا اینکه ftp ؟ البته ftp فک کنم بیشتر از 10 تا نشه

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
این سایت سریع ریلیزهای جدید فیلم رو می ذارهc

ممنون . عالی بودند

یک مورد تقریبا بیربط به تاپیک
الان پلنگ صورتی گذاشتم ، انصافا داره خوب دانلود میشه:D
جوونی کجایی:lol:

Last edited:

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سلام R3B عزیز

همونطور كه تو آموزش گفتم بيشتر منابع از تورنتها هستند

ممنون میتونید بگید با چه نرم افزاری آپلود میکنید از طریق ff یا ie میزارید همزمان آپلود شن یا اینکه ftp ؟ البته ftp فک کنم بیشتر از 10 تا نشه

برنامه smart ftp client
ميتونيد براحتي تا 99 كانكشن همزمان داشته باشيد

تو cute ftp
هم تنظيمات رو بايد تغيير بديد مثلا هر سايتي تا چند كانكشن و كانكشنهاي كلي چند تا

این سایت سریع ریلیزهای جدید فیلم رو می ذاره
کد:
http://www.rlslog.net/category/movies/
کد:
http://downloadbox.org/
اگه سایت دیگه ای رو دوستان می شناسند معرفی کنند
ممنون

اگه بتونيد فيدهاي كتگوريهاي مختلف katz.cd رو زير نظر بگيريد همواره منابع جديد رو با كمترين اختلاف بدست مي ياريد البته براي اونهايي كه عضويت تورنتهاي خصوصي رو ندارند

برای این مساله شما سایت خاصی می شناسید
چون من تا حالا سمت فایلهای آموزشی و pdf نرفتم و هیچ اطلاعاتی ندارم
ممنون می شم توضیح بدید

فايلهاي آموزشي رو من سريعتر تو آواكس ميبينم چون اونجا تاپيك تكراري معنا نداره و براي اين كه بتونيد پست داشته باشيد بايد زودتر اقدام كنيد خيلي ها اولين مكانشون همينجاست

تو اي بوك آواكس ضعيفه چون قانونش سخته

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
فايلهاي آموزشي رو من سريعتر تو آواكس ميبينم چون اونجا تاپيك تكراري معنا نداره و براي اين كه بتونيد پست داشته باشيد بايد زودتر اقدام كنيد خيلي ها اولين مكانشون همينجاست

تو اي بوك آواكس ضعيفه چون قانونش سخته

منظور من این بود که کجا پخشش کنم چون گفتید که wbb برای این کار خوب نیست

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که آپلودر سایت هایی مثه avaxhome هستن درآمدتون از HF چقدره ؟ روزی چندتا پست میزنین ؟ ارزش وقت گذاشتن داره ؟

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
دوستانی که آپلودر سایت هایی مثه avaxhome هستن درآمدتون از HF چقدره ؟ روزی چندتا پست میزنین ؟ ارزش وقت گذاشتن داره ؟

آواکس ثبت نام رو بسته ولی سافت آرشیو خیلی خوبه. تا جایی که من تحقیق کردم و فهمیدم آواکس بهتره ولی فعلا فعالیت توش غیر ممکنه.

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
آواکس ثبت نام رو بسته ولی سافت آرشیو خیلی خوبه. تا جایی که من تحقیق کردم و فهمیدم آواکس بهتره ولی فعلا فعالیت توش غیر ممکنه.

شما الان از سافت آرشيو راضي هستي؟

ارزش داره بياييم سراغش؟

چند تا پست ميديد روزانه و حدودا چقدر دان داريد در روز؟:)

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
شما الان از سافت آرشيو راضي هستي؟

ارزش داره بياييم سراغش؟

چند تا پست ميديد روزانه و حدودا چقدر دان داريد در روز؟:)

بله نسبت به سایت های دیگه نتیجه خیلی خوبی داره فعالیت تو این سایت.
من روزی 10 تا پست می دم که البته گاها بعضی هاش برای نمایش تو صفحه اصلی تائید نمی شه. ولی مهم نیست چون کاربران وبلاگم هر روز داره بیشتر می شه و در نتیجه اون فایل ها هم دانلود می شن.

به طور متوسط هر فایل در روز اول 80-100 بار دانلود می شه و در روز های بعد این میزان بیشتر می شه.

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
به طور متوسط هر فایل در روز اول 80-100 بار دانلود می شه و در روز های بعد این میزان بیشتر می شه.

اي ول . خيلي خوبه كه.:)
راستي شما چطور وبلاگ رو ساختيد؟يعني منظورم اينه كه سايت سافتا آرشيو جايي براي ساخت وبلاگ داره ؟يا اينكه يك وبلاگ شخصي ساختيد.
در اين مورد توضيح ميديد.

ممنونم

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
اي ول . خيلي خوبه كه.:)
راستي شما چطور وبلاگ رو ساختيد؟يعني منظورم اينه كه سايت سافتا آرشيو جايي براي ساخت وبلاگ داره ؟يا اينكه يك وبلاگ شخصي ساختيد.
در اين مورد توضيح ميديد.

ممنونم

اول ثبت نام کردم و بعد از طریق منوی شخصی که بعد از ثبت نام قابل دسترس می شه یه بلاگ ساختم.
برای ساخت بلاگ هم کار خاصی لازم نیست انجام بدید. فقط تیتل و آدرس و توضیحات رو درج می کنید و یه سری تنظیمات ساده انجام می دهید.

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
اول ثبت نام کردم و بعد از طریق منوی شخصی که بعد از ثبت نام قابل دسترس می شه یه بلاگ ساختم.
برای ساخت بلاگ هم کار خاصی لازم نیست انجام بدید. فقط تیتل و آدرس و توضیحات رو درج می کنید و یه سری تنظیمات ساده انجام می دهید.

چی پست زدی که 70-80 بار دانلود شد ؟ دقیقا اسم ببر مرسی

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
چی پست زدی که 70-80 بار دانلود شد ؟ دقیقا اسم ببر مرسی

متاسفانه به صورت دقیق نمی تونم آدرس پست ها رو بدم. ولی در گروه گرافیک فعلا پست می دم. محتوا هم تمپلیت های فتوشاپ، آیکون و ... هست.

فقط وقتی میرور oron نمی گذارم تعدادی از پست ها تائید نمی شه و وقتی این کار رو انجام می دم حدود 70 درصد دانلود ها از این سایت انجام میشه. حدود 20 درصد از هات فایل و بقیه از فایل سرو.

البته oron دو روز پیش رنک من رو افزایش داد و به سطح قابل قبولی رسوند. با این حال به نظرم تنها عیب سافت آرشیو همینه. زیاد با oron حال نمی کنم.

بالا