• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
warez-bb فوق العادع سایت خوبی هستش
2 میلیون یوزر داره ها . کم نیستش
اتفاقا خیلی خوب هم می شه ازش دانلود گرفت
به عنوان مثال من چند نکته رو در مورد فیلم ها می گم
فیلم های cam و ts که میاد و آپلود می کنین اگه پاک شد و مجددا آپلود کردید توی تاپیک بالای لینک ها بنویسید :
reup : 3 time
و هر دفعه که مجددا آپلود می کنید این عدد رو زیاد کنید
این کار چند حسن داره یکی اینکه کاربری که می خواد دانلود کنه خیالش از بابت پاک شدن لینک ها راحت می شه و دوم اینکه متوجه می شه صاحب تاپیک به تاپیکش سر می زنه و اگه مشکلی پیش بیاد جواب می ده
یه مساله دیگه هم اینکه اگه یه فیلم مثلا کیفیت بالاترش اومد یا حالا همون کیفیت ولی از یه ریپر دیگه اومد ( الان ریپ های متفاوتی از فیلم هایی مثل resident evil , machere , last exorcism وجود داره )تو یه تاپیک بذارید و در عنوان تاپیک نام ریپر رو اضافه کنید

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
bahs jalebi hast nemidoonestam ke az in kar ha ham mishe pool dar avord

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
=================================
سلام اخه مگه ميشه تو 5 مين به 100 تا سايت پست داد؟؟
چرا اگه با اون روشاي نرم افزاري باشه شايد بشه ولي دستي ........
ميشه بيشتر توضيح بديد

وقتي ميگم آموزشها رو دنبال نميكنيد براي همينه
اتفاقا با روش نرم افزاري دردسرش بيشتر از دستي هست
نرم افزار هي ميخواد كانكت بشه و نميشه و كپچا رو لود نميكنه و ... اما با روش دستي خيلي راحت ميشه در عرض 5 دقيقه تو 100 تا فروم و سايت پست داد مشروط به اين كه آموزشها رو دنبال كنيد

خيلي حسرت خوردم و خيلي منتظر بودم يكي بگه من اين كارهايي كه گفتيد رو انجام دادم حالا بقيه شو بگيد

مشكل ما ايراني جماعت هم همينه كه تا يه كم راه افتاديم ديگه خودمونو خدا ميبينيم

شدنش که می شه. من تونستم. شما هم امتحان کنید ضرر نداره. فقط یادتون باشه فایل هاتون یونیک نباشه احتمال اینکه تائید بشه در حد صفره.

آواکس ثبت نام نداره. گویا مدیرش یک آذربایجانی به نام پاشا هست. بهشون ایمیل زدم ببینم جواب می دن.

پاشا ادمين هست منتها بيشتر فعاليتش اديتوري هست و به ثبت نام و ... زياد كاري نداره

شما خودتون تو سافت آرشیو و آواکس تجربه فعالیت دارید؟ پست هاتون تائید شده؟
و اینکه سایت به درد به خور مثل این دوتا وجود داره یا فقط همین ها هستند؟

ممنون

بله تو هر دو تا عضوم و پستها بدون تائيد منتشر ميشند

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
پاشا ادمين هست منتها بيشتر فعاليتش اديتوري هست و به ثبت نام و ... زياد كاري نداره

اینطور که دستگیرم شد آواکس خیلی بهتر از سافت آرشیوه. درسته، پاشا یکی از ادمین ها سایته ولی صاحب سایت یه آذربایجانی دیگه هست که لامصب دوماهه ثبت نام رو بسته و معلوم نیست کجا رفته؟ تو بحث خود سایت این مطلب رو خوندم. خیلی ها از دستش شاکی بودن.
آخه یکی نیست بگه سایتی رو که ماهیانه حداقل 50 هزارتا از تبلیغات درآمد داره چرا اینطوری بی صاحب ول کردی رفتی؟ احتمالا خوشی زده زیر دلش.

پ.ن : این هم زبان های ما گویا حرف اول و آخر رو تو زمینه وارز می زنن. آخه از سایت های گنده ای مثل آواکس بگیر تا سایت های متوسط مثل downtr و در پیت مثل hero دست این ترکیه ها و آذربایجانی ها شومپت هست.

راستی این سافت آرشیو چون مرجع هست لینک ها تو سایت های دیگه هم خود به خود پخش می شه. الان که جست و جو می کردم لینک های من تو چندین سایت دیگه هم قرار داده شده.

سوال آخر هم اینکه فایل های شما تو این سایت به طور متوسط چقدر دانلود می شه؟ منظورم فایل هاییه که فقط تو این سایت به اشتراک می گذارید.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
اینطور که دستگیرم شد آواکس خیلی بهتر از سافت آرشیوه. درسته، پاشا یکی از ادمین ها سایته ولی صاحب سایت یه آذربایجانی دیگه هست که لامصب دوماهه ثبت نام رو بسته و معلوم نیست کجا رفته؟ تو بحث خود سایت این مطلب رو خوندم. خیلی ها از دستش شاکی بودن.
آخه یکی نیست بگه سایتی رو که ماهیانه حداقل 50 هزارتا از تبلیغات درآمد داره چرا اینطوری بی صاحب ول کردی رفتی؟ احتمالا خوشی زده زیر دلش.

پ.ن : این هم زبان های ما گویا حرف اول و آخر رو تو زمینه وارز می زنن. آخه از سایت های گنده ای مثل آواکس بگیر تا سایت های متوسط مثل downtr و در پیت مثل hero دست این ترکیه ها و آذربایجانی ها شومپت هست.

راستی این سافت آرشیو چون مرجع هست لینک ها تو سایت های دیگه هم خود به خود پخش می شه. الان که جست و جو می کردم لینک های من تو چندین سایت دیگه هم قرار داده شده.

سوال آخر هم اینکه فایل های شما تو این سایت به طور متوسط چقدر دانلود می شه؟ منظورم فایل هاییه که فقط تو این سایت به اشتراک می گذارید.

تو وارز هم تايلندي ها بد نيستند يه زماني فرومهاي خوبي داشتند كه الان كم كار شدند
روسها هم همينطور

من معلوم نميكنه چند تا داونلود از چه سايتي هست چون تقريبا يه پستمو تو تمام سايتها ميگذارم و حساب اينجوري ندارم

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
راستی چطور میشه تو softarchive پست داد من عضو شدم ولی جایی رو پیدا نکردم که بتونم پست بدم فقط یه بخش داره ماله وبلاگ
جناب R3B منتظر بقیه اموزش های مفید شما هستیم نکات بسیار خوبی رو تا اینجا عنوان کردید منتها بین اموزشه چون فاصبه افتاده واسه خود من یادم رفته بعضی نکات رو گفتین باید یه بار دیگه از اول بخونم همشو

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
راستی چطور میشه تو softarchive پست داد من عضو شدم ولی جایی رو پیدا نکردم که بتونم پست بدم فقط یه بخش داره ماله وبلاگ
جناب R3B منتظر بقیه اموزش های مفید شما هستیم نکات بسیار خوبی رو تا اینجا عنوان کردید منتها بین اموزشه چون فاصبه افتاده واسه خود من یادم رفته بعضی نکات رو گفتین باید یه بار دیگه از اول بخونم همشو

شما اول وبلاگت رو ايجاد كن بعد وارد وبلاگت شو و مطلبت رو پست كن
ميتوني چندين وبلاگ داشته باشي
وبلاگهاي عاديت دسترسي آزاد و وبلاگ +18 اگه خواستي بزني بايد دسترسي محدود باشه

و الله علت فاصله افتادن اين بود كه هيچ تمايلي نديدم خب وقتي تمايل نباشه و كسي اجرا نكنه چرا بي خود وقتمو تلف كنم به جاي نشستن و تايپ كردن يه پست آپلود تو وارز ميزنم و كاسبي ميكنم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
چرا؟ یعنی چیزی نمی تونید به اشتراک بگذارید؟

میتونم به اشتراک بزارم ولی خوب چیز جدید(یونیک) ندارم:happy: همش دارم کپی میکنم:D

تو وارز هم تايلندي ها بد نيستند يه زماني فرومهاي خوبي داشتند كه الان كم كار شدند
روسها هم همينطور

من 4 یا 5 سال پیش که دنبال آهنگهای ترنس بودم فقط سایتهای روسی بودند که اینقدر تو آهنگ فعال بودند.
فقط یک اشکالی دارند ، با اینکه تاریخ عضویتم خیلی قدیمیه ولی حس ناسیونالیسی عجیبی دارند و باید حتما روسی بنویسی تا بزارند پابلیک شه.
علاقه عجیبی هم به دپوزیت فایل دارند. یعنی هر لینکی که بخوای بزاری حتما باید آیینه از دپوزیت و گیگاپتا و آی فولدر بزاری.

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
پسن هایی که تو وبلاگ زده بشه وارد صفحه اول میشه ؟ اگه نه چطور میشه تو صفحه اول سایت پست داد ؟ شرایطش چی هست ؟
دادش شما حالا چرا ناراحت میشی اول هر کاری همینطوره تا بچه یاد بگیرن و یه کم زمان میبره خود من چند روز کار کردم طبق توصیه های شما و 9 دلار دراوردم ولی فعلا یه کم دستم بنده تا یه vps بگیرم و بیشتر روش کار کنم ..

مطمن باش که توصیه هات مفید بوده شک نکن ..

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
شما اول وبلاگت رو ايجاد كن بعد وارد وبلاگت شو و مطلبت رو پست كن
ميتوني چندين وبلاگ داشته باشي
وبلاگهاي عاديت دسترسي آزاد و وبلاگ +18 اگه خواستي بزني بايد دسترسي محدود باشه

و الله علت فاصله افتادن اين بود كه هيچ تمايلي نديدم خب وقتي تمايل نباشه و كسي اجرا نكنه چرا بي خود وقتمو تلف كنم به جاي نشستن و تايپ كردن يه پست آپلود تو وارز ميزنم و كاسبي ميكنم

خوب وقتی تو وبلاگ پست زدیم بعد چیکار کنیم ؟

مورد دوم:
باور کنید همه تمایل داریم . ولی شما حق بده مگه میشه در عرض دوماه وارز کار قهاری مثل شما یا فلیکس یا سایریکس شد؟
الان ما فقط در حال امتحان هستیم. من تازه 3 روزه وی پی اس گرفتم. تا دیروز من فکر میکردم وی پی اس خوردنیه:D
من باور کن اول فکر کردم وی پی اس یک سایته آماده است بعد به فروشنده میگفتم آقا وی پی اس بده ، آی پی میخوام چیکار!!

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
علاقه عجیبی هم به دپوزیت فایل دارند.

اونطور که فهمیدم این آواکس هم شرینگ متریکس و فایل سرو رو بالا کشیده. یه بار هم سر همین قضیه به فا. رفته.
ولی انصافا این شرینگ متریکس بهتر از همه پول می ده. سر موقع هم پرداخت می کنه.

پسن هایی که تو وبلاگ زده بشه وارد صفحه اول میشه ؟ اگه نه چطور میشه تو صفحه اول سایت پست داد ؟ شرایطش چی هست ؟

پست هایی که تو وبلاگ زده می شه فقط با تائید مدیر میره صفحه اصلی. یعنی مدیر باید از پست هات خوشش بیاد.
فقط نکته ای که باید در نظر داشته باشی اینه که حتما کتگوری رو انتخاب کنی. در غیر این صورت پستت به لیست انتظار نمی ره.

خوب وقتی تو وبلاگ پست زدیم بعد چیکار کنیم ؟

هیچ کار. باید صبر کنی تا شاید ادمین پستت رو تائید کنه.

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
روسها هم همينطور

من معلوم نميكنه چند تا داونلود از چه سايتي هست چون تقريبا يه پستمو تو تمام سايتها ميگذارم و حساب اينجوري ندارم

دوست عزیز ممنونم که وقت می گذاری و به سوالات جواب می دی.

پس ظاهرا بهترین سایت ها همین دو تا هستند. درسته؟
سایت مشابه اینا وجود داره؟

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
R3B عزیز اگه امکان داره ادامه بدید چون واقعا مفید هست راهنماییهات و به درد من که خیلی هاش خورده
ضمنا یه سوالی از دوستانی که filesonic کار می کنن
شما هیچ مشکلی با آپلود ندارید ؟
یعنی آپلود می شه اما تو file manager نمیاد
==
ضمنا من باز هم پیشنهاد می کنم برید سراغ همون warez-bb که فقط کافیه لم تاپیک زدن دستتون بیاد
الان یوزر هایی هستن مثل دوست خودم sherrif که ماه قبل کاربر ماه وارز شد و حدودا ماهی بین 4 تا 6 هزار دلار در میاره
فقط هم وارز - بی بی می ذاره

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
از آموزشها نهايت دو قسمت ديگه مونده

اين كه وارز بي بي خوبه شكي توش نيست اما مساله مهم اينه كه هر پستي رو كجا بگذاريد
شما بيايد فايلهاي 3d رو اونجا بگذاريد انتظار داونلود نبايد داشته باشيد چون كسي دنبال اين فايلها تو وارز بي بي نميره

اصل همون گستردگي پخش لينك هست كه تو آموزشها گفتم
هم خودتون پخش كنيد و هم كاري كنيد كه ليچرها هم لينكهاي شما رو پخش كنند

شما اون مدل كتگوري رو كه گفتم براي خودتون تو فاير فاكس ايجاد كنيد تا بهتون بگم چطور عمل كنيد تا در عرض 5 دقيقه لينكاون تو 100 تا سايت و فروم پخش بشه

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
R3B عزیز اگه امکان داره ادامه بدید چون واقعا مفید هست راهنماییهات و به درد من که خیلی هاش خورده
==
ضمنا من باز هم پیشنهاد می کنم برید سراغ همون warez-bb که فقط کافیه لم تاپیک زدن دستتون بیاد
الان یوزر هایی هستن مثل دوست خودم sherrif که ماه قبل کاربر ماه وارز شد و حدودا ماهی بین 4 تا 6 هزار دلار در میاره
فقط هم وارز - بی بی می ذاره

منم مشکل دارم با filesonic خیلی خوب پول میده ولی اپلود فایل هاشون مشکل داره تازگی که ftp اپلود رو عوض کردن و نمیشه با نرم افزار ftp فایل هاتون رو ببینید ریموت اپلودش هم که افتضاحی بیش نیست از هر 10 تا لینک 8 و 9 تاش fail میشه یکیش اپلود میشه بقیشو میگه ERROR_INVALID_ACCOUNT

کلا خوب پول میده ولی سرعتش هم خیلی کمه برا ریموت .... این کجا و hotfile کجا

Felix

Registered User
لایک‌ها
7

دوست عزیز متاسفانه من هم در زمینه آپلود با این سایت مشکل دارم. مخصوصا ریموت آپلود.

alianin

Registered User
لایک‌ها
0
ما که هنوز درگیر vps یم از 3 4 تا جا گرفتم هم آمریکا هم اروپا اما همشون با آپلود توی هاتفایل مشکل داشتن یعنی سرعت آپلود با اینکه پورت 1گیگ هست از 2 مگ بیشتر نمیشه اما سرعت دانلود عالیه وگرنه آموزشای جناب R3B رو کامل خوندم اما درگیر vps م :( ممنون میشم دوستان یه راهنمایی بکنن و بگن سرعت آپلودشون تو هاتفایل تا چقدر هست ؟ چه vps ی بهتر هست ؟ تا ماهم جدی بشینیم کار کنیم

بالا