• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
این مشکل رو منم دارم ! احتمالا سرورت اروپاست ! اره ؟

الان فایل های زیر 300 مگ رو مشکلی ندارم ! ولی بالای 300 مگ رو همین اتفاقی میفته که میگی !

تایم اوت رو ببر رو 100-120 ثانیه ببین مشکل حل میشه یا نه !

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
کثر سایت های تورنت بهتره به نظر من آخه هر چی میاد 95% از تورنت دانلود می شه .. مثل تورنت دزد دریایی
موفق باشید
عکس لوگوت هم خیلی توپه .. ایول !

خوب میخوام یه جایی باشه که بفهمم جدیدترین مستندی که میاد چیه !
یه چیزی مثل ریلیز بلاگ ! منتها واسه مستند ! و اینکه تو چه فرومی لینک مستند رو پخش کنم که بیشتر دانلود بشه ! منظورم اینه که فرومی هست که کسانی که دنبال مستند هستن پاتقشون اونجا باشه ؟

مال تو جیگر تره :دی

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
این مشکل رو منم دارم ! احتمالا سرورت اروپاست ! اره ؟

الان فایل های زیر 300 مگ رو مشکلی ندارم ! ولی بالای 300 مگ رو همین اتفاقی میفته که میگی !

تایم اوت رو ببر رو 100-120 ثانیه ببین مشکل حل میشه یا نه !
والا همه فايل هاي من 100 مگ هستش و اصلا بالاي 100 مگي ندارم
تايم اوت هم زياد كردم فايده نداشت
راهي ديگه به ذهنتون نميرسه انجام بدم

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
از لطفتون ممنونم.

فقط یه سوال. فایل هاتون به طور متوسط چقدر دانلود می شن؟ در حالت کلی.
( پست قبلی شما رو خوندم ولی اگه ممکنه کمی کاملتر در این مورد توضیح بدید. )

من توی تمام وارز ها پست می ذارم
هیچ وارز بالای 100 یوزر آنلاینی نیست که نذارم و با این وجود به صورت متنوع بین 0 تا 200 دانلود دارم
چند روزی نبودم
جواب دوستان رو توی پیغام خصوصی نتونستم بدم
الان به همه در مورد vps و همینطور بقیه سوالات جواب می دم

alianin

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان آپلودر حرفه ای یکی بیاد یاد بده چجوری میشه md5 یه فایلی که رفته توی بلک لیست یه هاست رو عوض کرد ؟ در صورتی که اون فایل مثلا با فرمت avi باشه چیکار میشه کرد ؟

ممنون

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
دوستان آپلودر حرفه ای یکی بیاد یاد بده چجوری میشه md5 یه فایلی که رفته توی بلک لیست یه هاست رو عوض کرد ؟ در صورتی که اون فایل مثلا با فرمت avi باشه چیکار میشه کرد ؟

ممنون

كافيه آرشيوش كنيد با فرمت rar , zip or 7zip يا اونو به قطعات كوچكتر split كنيد يا با اسكريپت تغيير md5 اين كار رو انجام بديد

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
بهترین نرم افزار برا تهبه اسکرین شات از فابل های تصویری چیه ؟ بعضی از اسکرین شات هات شامل چندین عکس به هم چسبیده در قطعات کوچیک هست چه نرم افزاری این کارو انجام میده

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5

ممنون

اگه سرورتون لینوکس باشه باید رپیدلیچ نصب کنید اون هم اگه اشتباه نکنم ورژن v42 به بعد که یه گزینه داره به اسم change md5 ولی اگر سرورتون ویندوز باشه هم می تونید از این گزین هانتخاب کنید و هم می تونید نرم افزارهای مخصوص تغییر md5 رو انتخاب کنید ( در صورتی که نمی شناسید توی پیغام خصوصی اعلام کنید بهتون بدم)(شدیدا از مجددا rar کردن خودداری کنید)

بهترین نرم افزار برا تهبه اسکرین شات از فابل های تصویری چیه ؟ بعضی از اسکرین شات هات شامل چندین عکس به هم چسبیده در قطعات کوچیک هست چه نرم افزاری این کارو انجام میده

از این دو نرم افزار می تونید استفاده کنید :
1. windows media classic
2. bs player

من دومی رو پیشنهاد می دم

mehrdad1991h

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
اقا تو چندتا پست قبل یکی میگفت با راپیدلیچ اپ میکنه رو هات فایل
میشه؟
چجوری میشه از لیچ تو هات اپلود کرد؟؟؟؟؟؟
یا بهتره اینطور بپرسم که
چجوری میشه لینکی که به لیچ میدی اتوماتیک بریزه تو یه سرور دیگه مثل هات
یا هرچی دیگه تازه اونم تو اکانت خودمون؟؟؟

میشه یکی توضیح بده

در ضمن منظور طرف ریموت اپلود نبودا

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
يكي به ما بگه چيكار كنم آپلود توي هات فايل رو
هر كاري ميكنم مصلا از 30 تا آپلود 20 تاش fail ميشه
با سرور اختصاصي هم دارم آپ ميكنم
ولي با اف تي پي نميره و اذيت ميكنه

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
اقا تو چندتا پست قبل یکی میگفت با راپیدلیچ اپ میکنه رو هات فایل
میشه؟
چجوری میشه از لیچ تو هات اپلود کرد؟؟؟؟؟؟
یا بهتره اینطور بپرسم که
چجوری میشه لینکی که به لیچ میدی اتوماتیک بریزه تو یه سرور دیگه مثل هات
یا هرچی دیگه تازه اونم تو اکانت خودمون؟؟؟

میشه یکی توضیح بده

در ضمن منظور طرف ریموت اپلود نبودا

راپيد ليچ گزينه اي داره بنام آپلود از اون طريق دوباره آپلود ميكنيد تو هات فايل
اگه مشخصات اكانتتون رو تو فايل مربوط به آپلود هات فايل وارد كنيد مستقيما رو اكانت خودتون آپلود ميشه

يكي به ما بگه چيكار كنم آپلود توي هات فايل رو
هر كاري ميكنم مصلا از 30 تا آپلود 20 تاش fail ميشه
با سرور اختصاصي هم دارم آپ ميكنم
ولي با اف تي پي نميره و اذيت ميكنه

بهتره سرورتون رو عوض كنيد
پيشنهاد ميكنم از آمريكا سرور بگيريد و امتحان كنيد

مثل اين كه كسي آموزشها رو نميخونه چون اونجا كامل توضيح دادم

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
من توی تمام وارز ها پست می ذارم
هیچ وارز بالای 100 یوزر آنلاینی نیست که نذارم و با این وجود به صورت متنوع بین 0 تا 200 دانلود دارم
چند روزی نبودم
جواب دوستان رو توی پیغام خصوصی نتونستم بدم
الان به همه در مورد vps و همینطور بقیه سوالات جواب می دم

از لطفتون ممنونم دوست عزیز.
من با اکثر سایت های وارز مشکل دارم. اکثرا با این پیام ها مواجه می شم. 1. فقط کاربران ثبت شده می توانند پست ارسال کنند. ( منظور ثبت نام نیست ) 2. تعداد مطالب ارسال شده از حد مجاز گذشته و باید صبر کنید. ( هر چند ساعت یکبار چک می کنم ولی چیزی تغییر نمی کنه.

می تونید چند تا سایت خوب معرفی کنید؟ فعالیت تو فاروم ها نتیجه نداره. حداقل برای من. چون لینکی رو که تو 20-30 تا فاروم قرار می دم فقط 3-4 بار دانلود می شه.

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
از لطفتون ممنونم دوست عزیز.
من با اکثر سایت های وارز مشکل دارم. اکثرا با این پیام ها مواجه می شم. 1. فقط کاربران ثبت شده می توانند پست ارسال کنند. ( منظور ثبت نام نیست ) 2. تعداد مطالب ارسال شده از حد مجاز گذشته و باید صبر کنید. ( هر چند ساعت یکبار چک می کنم ولی چیزی تغییر نمی کنه.

می تونید چند تا سایت خوب معرفی کنید؟ فعالیت تو فاروم ها نتیجه نداره. حداقل برای من. چون لینکی رو که تو 20-30 تا فاروم قرار می دم فقط 3-4 بار دانلود می شه.

احتمالا شما روی لینک فعال سازی کلیک نمی کنید
چون بعد از ثبت نام به ایمیلی که ثبت نام کردید باهاش یه لینکی می فرستن که باید روش کلیک کنید تا یوزرتون فعال شه

از جاهای خوب برای لینک گذاشتن من این ها رو پیشنهاد می دم :
warez-bb.org
forumw.ca
bayw.org
cyberwarez.com
divxturka.net

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
احتمالا شما روی لینک فعال سازی کلیک نمی کنید
چون بعد از ثبت نام به ایمیلی که ثبت نام کردید باهاش یه لینکی می فرستن که باید روش کلیک کنید تا یوزرتون فعال شه

از جاهای خوب برای لینک گذاشتن من این ها رو پیشنهاد می دم :
warez-bb.org
forumw.ca
bayw.org
cyberwarez.com
divxturka.net

به صورت کامل ثبت نام می کنم. مشکل از این نیست. ادمین اجازه ارسال پست نمی ده.
تو divxturka و warez-bb قبلا پست ارسال کردم. نتیجه اصلا خوب نبود. cyberwarez هم که دامینش اکسپایر شده.

من قبلا تو یه سایت خصوصی فعالیت می کردم که عالی نتیجه می داد. هر فایل حداقل 1000 بار دانلود می شد.

برای مثال به تصویر زیر نگاه کنید. این فایل ها رو دو ماه پیش تو سه تا سایت هات فایل، فایل سرو و شرینگ متریکس آپلود کردم. هات فایل کمتر از همه کنتور می اندازه ولی با این حال نتیجه عالی بود. بعد از گذشت دو ماه هنوز هم هر چند ساعت یکبار فایل ها دانلود می شوند. متاسفانه الان امکان فعالیت تو اون سایت رو ندارم.

603235.jpg

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
حالا من اینارو همینجوری پیشنهاد دادم تو ذهنم مونده بود
من که از اینا نتیجه گرفتم
ضمنا به دوستان عرض کنم هرکس از لینک من ثبت نام کنه یه سری نرم افزارها که خودم نوشتم و هینطور یه سری فوت و فن ها بهش یاد می دم که خیلی تو پول در آوردن کمکش می کنه

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
حالا من اینارو همینجوری پیشنهاد دادم تو ذهنم مونده بود
من که از اینا نتیجه گرفتم
ضمنا به دوستان عرض کنم هرکس از لینک من ثبت نام کنه یه سری نرم افزارها که خودم نوشتم و هینطور یه سری فوت و فن ها بهش یاد می دم که خیلی تو پول در آوردن کمکش می کنه

ماه پیش روزانه 200 - 250 دلار فقط از هات فایل درآمد داشتم. تعداد دانلود ها به حدی زیاد بود که الان با گذشت یک ماه که فعالیت اکانتم صفره هنوز رنکم از پلاتینیوم 99 درصد پائین تر نیومده. الان هم روزانه حداقل 3000 تا دانلود داره فایل های قدیمی.

168555.jpg

اصلا عجیبه. لنگه همون فایل ها رو الان تو ده ها سایت به اشتراک می گذارم 4-5 تا بیشتر دانلود نمی شه.

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
ماه پیش روزانه 200 - 250 دلار فقط از هات فایل درآمد داشتم. تعداد دانلود ها به حدی زیاد بود که الان با گذشت یک ماه که فعالیت اکانتم صفره هنوز رنکم از پلاتینیوم 99 درصد پائین تر نیومده. الان هم روزانه حداقل 3000 تا دانلود داره فایل های قدیمی.

168555.jpg

اصلا عجیبه. لنگه همون فایل ها رو الان تو ده ها سایت به اشتراک می گذارم 4-5 تا بیشتر دانلود نمی شه.

داداش چه سایتی عضو بودی ما رو بی تصیب نذار

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
داداش چه سایتی عضو بودی ما رو بی تصیب نذار

دوست عزیز متاسفانه الان خودم هم در به در دنبال سایت درست حسابی برای ارسال پست هستم.
همونطور که قبلا هم گفتم حدود یک ماه سایت شخصی یکی از دوستان رو مدیریت می کردم که خودش قادر به اینکار نبود. الان دیگه بهش دسترسی ندارم.

نمی دونم چون سایت عمومی نبود و تعداد پست های روزانه اش محدود و دارای محتوای خاص بود اینقدر نتیجه خوب بود یا دلیل دیگری هم داشت. البته سایت درپیتی هم نیست. رنک گوگلش 5 هست.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161

با احترام به شما لطف كنيد اطلاعاتتون رو مشروط نكنيد
من كه آموزش دادم كسي رو مجبور نكردم از لينك رفرر من ثبت نام كنه

هر چند اگه همين آموزشها رو بخوام كاملتر بگم ئر قبال وجه هم ميتونم مشتري پيدا كنم

ما اينجا جمع شديم ياد بديم بي چشم داشت و منت

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
با احترام به شما لطف كنيد اطلاعاتتون رو مشروط نكنيد
من كه آموزش دادم كسي رو مجبور نكردم از لينك رفرر من ثبت نام كنه

هر چند اگه همين آموزشها رو بخوام كاملتر بگم ئر قبال وجه هم ميتونم مشتري پيدا كنم

ما اينجا جمع شديم ياد بديم بي چشم داشت و منت

كاملا تائيد ميشه

بالا