دوست عزیز اگه ممکنه در مورد پخش لینک ها اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم (اگه نکته خاصی مونده ) ... البته تا اینجا هم همه چیز رو فکر میکنم که کامل گفتی منم هم طبق تمام نکاتی که گفتی لینک ها رو گذاشتم من یه تاپیک زدم که از یه فیلم 10 سری لینک گذاشتم که اگه کسی ببینه دست خالی نره اول از 3تا سرور hotfile .. file serve filesonic لینک گذاشتم تاپیک های دیگه رو که نگاه میکردم همه دنبال لینک رپید شیر هستن منم اومدم لینک رپید رو هم اضافه کردم
جحم فابل ها هم متفاوت بود 300 700 1G 1,2G من که خودم تاپیک از مال خودم کامل تر ندیدمولی هات فایل فقط 2
تا دانلود داشت فایل سرو 4 تا رپید شیر 100 تا که نامردا فقط 4 نفر تشکر کرده بودن
ولی یه چیز که دستم اومده اینه که اپلودرهای حرفه ای که تو وارز کار میکنن گروهی کار میکنن
یکیشون که پست میده بقیه هم تشکر میفرستن نمیذارن پست بره صفجه دوم
بعدش فکر میکنم لینک های همو یه کم بزک میکنن عکساشو عوض میکنن همونو پست میدن دوباره
معمولا تاپیک های که لیتک رپید نداره بازدید کننده اش کمتره لینک رپید رو برا اینکه تاپیک بالا بمونه میذارن و استقبال میشه و پست تشکر هم بیشتر داده میشه
اینا برداشت من بوده اگه جای مشکله داره بگو که بدونم مشکل از کجاست
ولی چرا دانلودهای هات فایل شمرده نمیشه 3 سری لینک هات فایل بوده ولی فقط 2 تا دانلود ..:blink:
دانلود و اپلود از وی پی اس به سرورهای اشتراک گذاری ربطی به ترافیک مصرفی adsl شما نداره و از ترافیک شما کم نمیکنهدر ضمن يه سوال كسي كه اي دي اس ال داره و داره با وي پي اس دان ميكنه جواب بده ايا موقع دان با وي پي اس هم از شارژ اي دي اس الش كم مي كنه يا نه ؟؟؟
دانلود و اپلود از وی پی اس به سرورهای اشتراک گذاری ربطی به ترافیک مصرفی adsl شما نداره و از ترافیک شما کم نمیکنه
شاید به خاطر این باشه که اکونت هات فایل من فری هست یه اکونت پریمیومم که فرت شد تاپیک من حدود 550 نفر بازدید داشت
من هم الان حدودا 2 سالی می شه که این کار رو می کنم البته 4-3 ماه می شه که اومدم هاتفایل ( بعد از قضایای رپیدشر ) اول می خواستم از صاحب تاپیک اجازه بگیرم اگه اجازه داد من هم توضیحاتی بدم و البته اگه اشکال نداشته باشه جواب دوستان دیگه رو هم بدم
ولی یه چیز که دستم اومده اینه که اپلودرهای حرفه ای که تو وارز کار میکنن گروهی کار میکنن
یکیشون که پست میده بقیه هم تشکر میفرستن نمیذارن پست بره صفجه دوم
به نظر من این کار ها فقط وقتتون رو هدر می ده
شما اگه تاپیکتون رو درست بزنید و البته به موقع مطمئنا بازدید و دانلود خوبی خواهید داشت
با این کار ها از مسیر اصلیتون دور می شید
البته فقط یه نظر بود
من که فعلا vps نگرفتم فعلا وقت ندارم تا 2 ماه دیگه روش کار کنم ولی حتما برا امتحان هم که شده vps رو میگیرمكسايي كه تازه اين كار رو شروع كردن (از زمان شروع تايپك)چقدر تا حالا در اوردن ؟؟
من كلا 6 سنت شده تا الان (بدون وي پي اس + فقط ولرز بي بي )
=====================
مي خواستم ببينم كسي از شماها هست كه با وي پي اس تازه كار كرده باشه و بگه چقدر دراورده تا حالا (ببينم اصلا ارزش وقت گذاشتن داره يا نه)؟؟؟؟
=====================
پ ن :بي زحمت فقط تازه كارا جواب بدن
كسايي كه تازه اين كار رو شروع كردن (از زمان شروع تايپك)چقدر تا حالا در اوردن ؟؟
من كلا 6 سنت شده تا الان (بدون وي پي اس + فقط ولرز بي بي )
=====================
مي خواستم ببينم كسي از شماها هست كه با وي پي اس تازه كار كرده باشه و بگه چقدر دراورده تا حالا (ببينم اصلا ارزش وقت گذاشتن داره يا نه)؟؟؟؟
=====================
پ ن :بي زحمت فقط تازه كارا جواب بدن
من هم الان حدودا 2 سالی می شه که این کار رو می کنم البته 4-3 ماه می شه که اومدم هاتفایل ( بعد از قضایای رپیدشر ) اول می خواستم از صاحب تاپیک اجازه بگیرم اگه اجازه داد من هم توضیحاتی بدم و البته اگه اشکال نداشته باشه جواب دوستان دیگه رو هم بدم
دوسا عزیز میشه بیشتر توضیح بدی که منظور شما از به موقع چیه ؟ ویژگی یه تاپیک خوب چیه که بازدید بالایی داشته باشه
سلام
من بالاخره تصمیم به خرید وی پی اس گرفتم.
برای نصب IDM و مرورگر های مطلوب مثل اوپرا چیکار باید کرد؟
باید خودم از PC به VPS آپلود کنم؟
اگر بله چطوری میشه آپلود کرد رو وی پی اس؟
کسی تونسته تا حالا تو فروم forumw.org عضو بشه ؟ من که میخوام عضو بشم 2 تا مرحله رو میخواد انجام بدم که اولیش تبلیغات شرکت دل که ازم خواست شماره موبایل رو من وارد کردم یه sms فرستاد که میخواست 1 دلار از شارژم رو برداره .... اگه کسی امتحان کرده و عضو شده یه توضیحی بده .
جناب R3B متاسفانه اسمتون رو نمیدونم یه سوال داشتم خدمتتون به نظرتون کدوم یکی از این راهها بهتره برای قرار دادن فایل :
1- دانلود و آپلود کردن جدیدترین فیلم ها و بازیها و ... یعنی توی روز هرچی گیم و ... میاد دان و آپ کنیم و مثلا یه اسکرین کوچیک بگیریم و به صورت ساده قرار بدیم
یا
2- دانلود و آپلود فیلمها و گیمهای معروف و مانور دادن روی اونها و صرف وقت روی اون تاپیک
یعنی درکل یه تاپیک با کیفیت و پرمحتوا دانلودش بیشتره یا چند تاپیک ساده از گیم و فیلمهای مختلف ؟
خیلی ممنون
ببين من هم تازه كارم
ولي اگر لينكهاتو خوب پخش كني درآمد مياد بالا.
من تا دو ماه پيش يكروز 4 دلار هم در آوردم.
ولي خوب روزي 10 ساعت كار كردم. چيزهايي كه پخش كردم مستر بين و تمامي مستندهاي نشنال جعوگرافيك و فيلمهاي روز اون موقع بود.
الان چون وقت زياد ندارم ،تعريفي نداره و لينكهاي قبليم بيشترش پاك شده و چيزي هم ريليز نكردم جديدا. اونه الان در واقع درآمدي ندارم عملا
شما از وي پي اس سر در مياري؟
من ميخوام وي پي اس بگيرم . ولي اصلا بلد نيستم چطوريه؟
بايد به يك سايت مراجعه كنم بعد يوزر و پسورد بدم تا وارد وي پي اس بشم؟يا با نرم افزار بايد وارد وي پي اس بشم؟
بعد بخوام نرم افزار روش نصب كنم چي؟
چطوري بايد آپلود كرد؟
خواهشا اگر كسي كار با وي پي اس رو بلده به من ياد بده