دوسا عزیز میشه بیشتر توضیح بدی که منظور شما از به موقع چیه ؟ ویژگی یه تاپیک خوب چیه که بازدید بالایی داشته باشه
منظور من از به موقع این بود که هممون روز که یه فیلم یا بازی میاد اون رو پست بزنید درسته اگه روز های بعد هم بزنید دانلود می شه اما خوب هر چه زودتر بزنید تاپیک های شما بیشتر مورد توجه قرار می گیره و احتمال اینکه چند صفحه ای بشه تاپیکتون خیلی بیشتره
از نظر من یه تاپیک خوب و مناسب برای فیلم باید :
1.توی عنوان فیلم یه مساله ترغیب کننده بذارید خود من به عنوان مثال از این کلمات استفاده می کنم :
[eng] . [700MB] . [BackUP] و ...
2.حتما حتما اسکرین شات بذارید
3.یه info از فیلموتن بذارید مثلا این info فیلمیه که من گذاشتم چند دقیقه پیش :
کد:
Release Group: Noir(P2P)
Release Name: Knight.And.Day.2010.R5.LiNE.XviD-Noir
Release Date: 18-09-2010
Filename: Knight And Day.2010.R5.LiNE.XviD-Noir.avi
Source: DVD PAL
Size: 701.94 MB
Genre: Action | Comedy | Thriller
Video: 640×272 | 834kbps | 25.000fps
Audio: English | MP3 | 114 VBR
Subtitles: N/A
Runtime: 01:43:32
Directed By: James Mangold
Starring: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard, Jordi Mollà, iola Davis
Tom Cruise and Cameron Diaz star in this sexy action comedy, in which a chance encounter thrusts a woman and a charming but lethal operative into a series of adventures across the globe. As if dodging assassins and uncovering world-changing secrets weren’t enough, she must now figure out if he is a good guy, a traitor – or just plain crazy.
5.واسه فایلاتون پسورد نذاریو و همینطور توی سایت هایی که لینک رو پنهان می کنن واسه جلوگیری از پاک شدن نذارید چون فوق العاده ریت دانلودتون رو پایین میاره
فعلا اینا به ذهنم رسید
ضمنا دوستانی که دنبال یه vps مناسب برای این کار هستن از طریق پیغام خصوصی بهم بگن من کسی که vps خودم رو ازش گرفتم و 2 ساله دارم باهاش کار می کنم و فوق العاده راضیم رو بهشون معرفی کنم ( ضمنا همین جا بگم که معرفی کردن شما به فروشنده vps باعث می شه واسه خرید خودم یه تخفیفی بگیرم اینم گفتم که کسی حرفی پشت سر من نزنه
حالا ان شالله به مرور زمان یه توضیحاتی یه مقدار تکمیل تر می دم . هر چند یادمه کسایی بودن ( و البته هستن ) که اون موقع که من شروع کرده بودم خیلی کارشون درست بود ولی نمی دونم چرا هیچ وقت نه به سوالای من جواب می دادن و نه حتی اصلا جوابی می دادن
ولی همیشه در نظر داشته باشید که این کار در ابتدا حتی ممکنه ضرر هم بده اما به مرور زمان و به خصوص بعد از اینکه فایلاتون به مرز 1 ترا رسید سود خوبی داره