تا اينجا ما با تعدادي مقدمات آشنا شديم اما حالا بايد ببينيم چه مقدمات ديگه اي بايد فراهم كنيم
براي ابتدا ما با هر 5 سرور قبلي كار رو آغاز ميكنيم (اينها نمونه هست و شما ميتنونيد بقيه رو هم انتخاب كنيد)
ابتدا يا اكانت بخريد يا يك اكانت فيري بسازيد در سايتهاي
هات فايل - فايل سرو - فايل سونيك(شيرينگ ماتريكس قديم) - فايل فكتوري و دپوزيت فايلز
هر سرور يك رفرر لينك اختصاصي به شما ميده كه اگر كاربري با لينك شما ثبت نام كنه و يا آپلودي بكنه و پولي بدست بياره درصدي از كل پول به شما هم تعلق ميگيره
اين رفررها مال من هست اگر قصد كمك به من رو داريد از طريق رفرر لينكهاي من ثبت نام كنيد
http://hotfile.com/register.html?reff=431252
http://fileserve.com/signup.php?reff=j3q-_4MMWjM~
http://www.filefactory.com/affiliates/refer/boDFbq8
هر چند ميدونم اگه اين مطلب رو بگم شما ديگه از طريق لينكهاي من شايد ثبت نام نكنيد منتها عرض ميكنم
شما ابتدا از طريق لينك من ثبت نام كنيد (لطف ميكنيد)
يه اكانت فيري بسازيد و رفرر لينك اكانت خودتون رو بدست بياريد يه تعداد فايل هم آپلود و لينك بديد تا داونلود بشه
حالا توسط يكي كه امكان خريد با پي پال رو داره با رفرر لينك اكانت فيريتون يه اكانت پرميوم بخريد (براي آپلودر خريد از نمايندگي ها صرف نميكنه)
شما از اين به بعد تمام فايلهاتون رو روي اكانت پرميومتون آپلود كنيد و لينك بديد
فقط دقت كنيد به هر دو اكانت فيري و پرميومتون با يك آي پي وصل نشيد كه منجر به حذف اكانتتون بشه
نتيجه چي ميشه؟
شما هر مبلغي كه از اكانت پرميومتون بدست بياريد درصدي مثلا تو هات فايل 20 درصدش بي واسطه به اكانت فيريتون هم منتقل ميشه چون معرف اكانت پرميومتون اكانت فيريتون بوده
مثلا اگر 100 دلار در ماه كسب كنيد 20 دلار هم به اكانت فيريتون تعلق ميگيره بدون اين كه در مبلغ شما تاثيري داشته باشه
باور كنيد از اينجا به بعد هر اطلاعاتي بهتون ميدم رو هيچ كس مجاني بهتون نميده و اگرم با پول بگه به اين كاملي نميگه چون خاصيت ايراني اين هست
در ابتداي امر يك نام كاربري خوب براي خودتون انتخاب كنيد و در تمام سايتها و فرومهايي كه ميبينيد با همين نام ثبت نام كنيد (توجه كنيد ما ميخوايم يه آپلودر شناخته شده و مطرح باشيم نه ليچر پس ما ميخوايم به نام كاربري جون بديم پس مهم هست كه يك نام كاربري خوب و يكساني تو تمام سايتها داشته باشيم باور كنيد پس از مدتي كه نام كاربريتون مشهور شد روزانه چندين دعوتنامه از سايتها و فرومهاي مختلف دريافت ميكنيد كه ازتون دعوت ميكنند لينكهاتون رو تو سايت يا فروم اونها هم قرار بديد اونم با امكانات خوب و درجه كاربري بالا كه بهتون ميدند مثلا من خودم توسط ادمين templatep2p.com دعوت شدم و منو به عنوان member vip lifetime درآورد فقط براي قرار دادن و بروز نگه داشتن لينكهام تو سايتشون و البته از اين قبيل سايتها و فرومها كم نيستند كه ذكر نامشون خارج از حوصله بحث هست)
خب ما الان اكانتهاي سرور و اكانت خودمون رو ايجاد و انتخاب كرديم و آماده هستيم تا كار رو شروع كنيم.
در دنياي وارز يه تعدادي هستند بنام ليچر اين ليچرها مطالبي كه ميبينند بدون باز كردن ميرور گيري ميكنند و لينكهاي خودشون رو پخش ميكنند به نظر خودشون هم زرنگي ميكنند البته اگر شما زرنگ نباشيد حدسشون درسته منتها اگه شما زرنگ باشيد اونها تنها نقش حشراتي رو دارند كه گرده هاي گلها و درختان رو براي ازدياد و تكثير جابجا ميكنند.
پس اين موارد رو انجام بديد تا ضرر نكنيد
يك ايميل براي خودتون انتخاب كنيد
تو يه فايل تكست هم رفرر لينكهاي خودتون رو درج كنيد و بخوايد اكانتشون رو با رفرر لينك شما تهيه كنند
ضمن اين كه عبارت آپلود شده توسط ... (نام كاربري خودتون) رو هم درج كنيد چون ميخوايم نام كاربريمون رو مشهور كنيم
ضمن اين كه توضيح بديد هر گونه لينكي اگه پاك شد با ايميل اطلاع بدند تا شما لينكها رو بروز كنيد و بهشون اطلاع بديد و همچنين توضيح بديد ميتونند درخواستهاي خودشون رو بفرستند تا شما اونها رو آپلود كنيد
يك كار ديگه رو هم در ادامه ميگم و اگر انجام داديد نتيجه چي ميشه؟ خودتون با كمك ليچرها لينكهاتون رو پخش ميكنيد در مدت كوتاهي ايميلها ميرسه 2 تا حسن داره اولا شما متوجه ميشيد كدوم لينكهاتون از بين رفته و مجددا اونها رو بروز ميكنيد و درخواستها هم باعث ميشه يك ايده براي يك پست بهتون بدند شما تو سايتهاي تورنت سرچ ميكنيد و اگر بود اونو آپلود ميكنيد هم لينكش رو براي درخواست كننده ميفرستيد و هم تو بقيه سايتها و فرومهايي كه عضويد.
سعي كنيد با هر پست لينكهاي قبليتون رو هم تو فايل تكست درج كنيد و تو يه پوشه تو تمام آپلودهاتون قرار بديد
بهتره لينكهاتون دسته بندي بشه
مثلا فيلم - مستند - بازي - برنامه - فايلهاي گرافيكي - فايلهاي آموزشي - پروژه هاي 3 بعدي - تصاوير استاك و هر مقوله اي كه كار ميكنيد رو تو يه فايل تكست جداگونه قرار بديد
شايد بپرسيد ممكنه لينكها از بين برند و يا لينكها زياد بشن و ...
راه حفظ كردن لينكهاي از بين رفته
اگه فكر ميكنيد هر شركتي يه عالمه نيرو داره و كل سايتها و فرومها رو چك ميكنند و لينكهاي خودشون رو پيدا ميكنند و گزارش ميدند تا پاك بشه كاملا در اشتباهيد
اين عمل توسط رباتهاي جستجو گر انجام ميشه اين رباتها كل نت رو ميگردند و بر حسب كليد واژه هايي كه بهشون دادند صفحات و لينكها رو پيدا ميكنند و فقط كار گزارشش رو نيروي انساني انجام ميده
سرورها هم بعد از رسيدن گزارش فايلها رو پاك ميكنند
ممكنه شما زحمت زيادي بكشيد و فايلي رو آپلود كنيد منتها به يك روز نرسيده فايلهاتون پاك بشه
خب راه كار چيه؟ آيا رهي هست؟
بله و اون استفاده از لينك فولدر هست (مگر اين كه لينك شما تك قسمتي باشه كه هر چند ميشه فولدر درست كرد منتها صورت خوشي نداره)
تو سرورها براي هر فولدري كه ايجاد ميكنيد لينكي بهتون داده ميشه كه ميتونيد اون لينك رو هم منتشر كنيد
اولا با دادن لينك فولدر رباتها مشكل پيدا ميكنند و درآوردن لينكهاي داخل فولدر كمي زمان ميبره و مقداري طول ميكشه تا لينكهاي داخل فولدر حذف بشند
اگر گزارشي هم صورت بگيره فقط فايلهاي داخل فولدر حذف ميشه و خود فولدر ميمونه و حذف نميشه (البته مايكروسافت براي محصولاتش از خود فولدر هم شكايت ميكنه و خود فولدر هم حذف ميشه اما براي بقيه اين طور نيست)
خب وقتي شما لينكهاتون حذف شد كافيه دوباره فايلهاتون رو آپلود و تو همون فولدر كه لينكش رو پخش كرديد قرار بديد به همين آسوني لينكهاتون بازسازي ميشند و زحمت شما براي پخش كردن دوباره لينكها رو نميخواد
اما خب رباتها هميشه هم بد نيستند مثلا سايتهايي مثل filestube هم از همين روش استفاده ميكنه و نقش بزرگي در داونلود فايلهاي شما بازي ميكنه پس بايد به فكر اونها هم باشيم
پس بهترين روش تركيبي از لينك اصلي و لينك فولدر هست
اگر در اين زمينه سوالي بود بپرسيد تا جواب بدم
براي دادن لينكهاتون تو فايلهاي تكست موارد آپلوديتون هم بهتره لينك فولدر بديد تا هم شلوغ نشه و هم ملت بتونند كاملا بخونندش