البته ممکنه راستم بگه ها.خوب فکر کن یکم تا از این حرفا نزنی :happy:
تو یه دیتاسنتر خوب مثه سینگل هوپ با 80 دلار میشه یه سرور خوب با این مشخصات گرفت براش:
Pentium 3 - 512MB Ram - 40GB Hdd - 4Mbps Port
البته ممکنه راستم بگه ها.خوب فکر کن یکم تا از این حرفا نزنی :happy:
شما فکر نکن اومدی با نوشتن 4 تا پست و کپی پیست از این ور اونور
خب كمي از خصوصيات ايراني فاصله گرفتيم و ميشه بحث كرد
ضمن اين كه اگر مايل باشيد در صورت وجود ابهام تو پ خ دنبال كنيم
اصلا منظور اين نبود كه شما سرورهاتون مشكل داره و يا كسي ناراضي هست
شما يك سروري داريد كه مشخصاتش رو داديد كه اين سرور مادر هست
حرف يك كلمه هست يا مشخصات سرور مادرتون ايني نيست كه شما قرار داديد
يا اگر همين باشه كمي بي انصاف هستيد
ايني كه شما ميگيد حداكثر پهناي باند 1 ترا هم از درايت يا سياست كاريتون هست كه نميخوايد با افت سرعت مواجه بشيد
سياست كاريتون محترم هست و هر كسي ميتونه يه سياستي داشته باشه
حرف اينه كه براي نصب ويندوز و كانفيگ اول كار كه بايد انجام بديد تا بتونيد سرور رو تحويل بديد نبايد پولي گرفته بشه
نصب مجدد هر ماه يكبار هم نميتونه مشكل ساز باشه مگر اين كه بيشتر باشه كه بقيه هم پول ميگيرند نه اين كه دردسر هست بلكه فقط براي اين كه كاربر با سرورش درست تا كنه و هي نخواد ويندوز عوض كنه
من نه اينجا كسي رو پيشنهاد ميدم و نه كسي رو نفي ميكنم
منتها هر كسي سياستي داره و من هم اينجا فقط گفتم محض نمونه اين سياست شما درست نيست و كسي ميتونه سرور خوب و پايدار بده كه حداكثر 10 تا 15 وي پي اس روي سرورش نباشه و هارد رو هم كه غالبا يك ترا يا بيشتر هست به نسبت عادلانه تقسيم كنه و به مشتريش واگذار كنه
پهناي باند با مشخصات مثلا سرور شما يا نامحدود هست يا خيلي بيشتر از 24 ترايي كه شما حداكثر اجازه داديد هست پس پهناي باند رو هم نبايد نا عادلانه تخصيص بده
البته كار عادلانه سود كمي داره و شايد به دردسرش هم نيرزه منتها هستند كسايي كه عادلانه كار ميكنند و سود كمي هم ميگيرند.
شده بخاطر اسپم كل سرور خاموش ميشه و در مواقعي بخاطر همون اسپم جريمه تعلق ميگيره تا سرور مادر روشن بشه تمام اينها ضرر هست و كاربر نهايي به گردن نميگيره منتها باز هم نميشه به اين احتمالات نا عادلانه نگاه كرد
سرویس Unmanaged یعنی OS نصب کنی تحویل مشتری بدی. حالا دوست داشتن هر نرم افزاری نصب کنن! نمیتونن هزینه میدن براشون انجام میدیم. OS Reload هم به سیاست کاری برمیگرده، بنده هزینشو میگیرم. ممکنه یکی دیگه تا ماهی 10 بار هم نصب کنه برای مشتریش (از دردسر خوشش میاد). تو دیتاسنترها هم همچین چیزی داریم، بعضیاشون هزینه میگیرن ...حرف اينه كه براي نصب ويندوز و كانفيگ اول كار كه بايد انجام بديد تا بتونيد سرور رو تحويل بديد نبايد پولي گرفته بشه
آقا تاپیک به این خوبی زدی دیگه چرا وسطش خرابش کردی؟
این وسط هم چرا یه لگد به فلان فروشنده می زنی , خوب معلومه تاپیک خودت خراب می شه , تهمت خراب کردن بازار اون فروشنده هم می خوری
الان هم دیگه نمی خواد این بحث را ادامه بدی, برگرد به موضوع اصلی تاپیک خودت
به مدیر هم یه پی ام بده که بیاد صفحه 3 این تاپیک که اصلا ربطی به موضوع تاپیک ندارد را پاک کنه
اقا يه سوال تو اين سايتا حتما بايد اول پرميموم بشي بعد پول درياري ؟نميشه با فري شروع كرد و بعد از طريق پول بدست امده اكانتت رو شارج كني ؟؟اگه ار كدوم سايتاش؟؟
اول سلام
بعد واقعا از تاپيك كه زدي ممنون
واقعا خيلي زحمت مي كشي كه اين مطالب را مي نويسي
از طرف خودم و تمام خوانندگان ممنونم
حالا يه چندتا سوال دارم اگه ممكنه جواب بديد
وقتي مي خواي فايلي را تو اين سرور ها (هات و...) اپ لود كنيم بايد از طريق سرور ( vps ) كه داريم اپ لود كنيم يا از روي كامپيوتر شخصي خودمون
از كدوم راحت تره ؟
از سرور وي پي اس نياز داره خيلي معطل بشيم
منظورم اينه كه با سرعت اينترنت ما هم كاري داره يا مثل ريموت اپلود هست
بعد برا دان لود هم همين طوره با سرعت ما كاري داره
بعد يه چيز ديگه فايل را كع آپلود كرديم به تعداد دفعات دانلودش بهمون قراره پول بدن درسته؟
حالا بعد از هر دانلودي پولش مياد تو حسابت يا امتيازي امتياز مياد چجوريه
اگه فايل پاك شه امتياز يا پول اون فايل چجوري حساب ميشه
خيلي خيلي ممنون
ببخشيد يه درخواست از تمام دوستان دارم
تا وقتي مجبور نشديد پست الكي نديد
تشكر و سوالات و... را همه را تو يه پست بزاريد
اگه ميشه مديران محترم بيان پست هاي اضافي را از اين تاپيك پاك كنند
كه اوليش همين پست خودمه
و لطفا و خواهشا تمنا ميكنم كسي نياد اينقدر جر و بحث كنه
التماستون مي كنم
تاپيك به اين خوبي داره خراب ميشه خوب
من هم به مدير پيام دادم كه اينجا رو پاكسازي كنه تا ادامشو شروع كنيم اما كسي تا بحال اقدامي نكرده
سلام
بازم ممنون به خاطر راهنمایی و کمک ها . چه اینجا چه پی ام
همونطور که تو پی ام گفتم با اپلود تو هاتفایل مشکل دارم ! ریموت هم میکنم سرعتش وحشتناک پایینه !
این دیپوزیت فایل هم انگار هیشکی ازش دانلود نمیکنه یا مشکل از منه !؟
چون نوشتید دیپوزیت هم سرور پردانلودی هست میپرسم
الان من دارم با 3 تا کار میکنم ! فایل سرو . فایل سونیک . دیپوزیت فایل
به نظرتون اگه خواستم سروری رو جایگزین دیپوزیت کنم چه سروری رو انتخاب کنم ؟ فایل فکتوری خوبه ؟
مرسی
برای پول دراوردن از اپلود فایل بجای اینکه فایلو تو یکی از اپلودسنترها اپ کنین میتونین از سایتهایی مشابه سایت زیر استفاده کنین:
iupload.us
وارد اکانتتون میشین و اسامی اکانتهای خودتون در هات فایل و دپوزیت و فایل فکتوری و... رو وارد میکنید
از این به بعد هر فایلی توی این سایت آپ کنید( با همون یک کلیک) توی تمام اکانتهاتون در اپلودسنترهای معتبر خودش اپ میکنه و لینک کلی میده که باید شر کنیدش و با هر دانلودی از هر اپلودسنتر پولشو دریافت میکنید ...
موفق باشید/
شما كه اينقدر اقايي كردي در حق بچه ها واسه به اشتراك گذاشتن چي خوب ميشد ميومدي همينا رو تصويري مي زاشتي البته بمانهد كه همين كارتم از سرخيلي از ماها زيادي ولي خب اينجوري حداقل ما مي فهميديم سرش چيه تهش چيه .من الان چنتا فايل در حد 10 تا 40 مگ اپ كردم تو هات و سونيك و تو چنتا فروم عربي گزاشتم كه مطمئنم دان كردنش ولي تو اكانتام چيزي نزده حالا نمي دونم اين نزدن ايابه خاطر فري بودنمه يا ....؟؟
پليز هلپ