دوستان این ریت که توی انجمن ها به یوزر میدن چی هست و واسه چی خوبه ؟!
آره تست کردم اما بازم همینو میگه.
آپلودسنتر خوبیه که واسش تلاش کنم ؟!
بله آپلودسنتر معروفی هستش ..
در همین فروم خیلی از کاربرا از Shareflare استفاده می کردند یا می کنند ..
آپلودد معمولا چند روزه پرداخت میکنه؟ دوهفته ای گذشته از درخواست واریز
قبلا 15 روزه بود الان شده 20 روزه البته توی قوانینش زده 30 روزه ولی شما روی همون 20 روز حساب کن.
شما با اپلودد مشکل نداری؟تا واریز کنه آدم 20 کیلو کم میکنه :|
شما با اپلودد مشکل نداری؟
کدوم حساب بانکی رو قبول داره؟
تو تعداد دانلود کم شماری نمی کنه؟
سلام
بی زحمت یکی از دوستان لطف کنه رنک منو به 1 برسونه یکی از دوستان رنک داده ولی هنوز به یک نرسیده.
یوزر : 3d1
زورم نرسید !
ی کم دیگه می خواد
ممنون دوست عزیز 6 تا دیگه میخواد تا بشه 1 اگه کسی لطف کنه بده ممنون میشم.
ریتت رو زیاد کردم الان شدی 4.41. من اینجا به خیلی ها ریت دادم ولی هیچ کدوم حتی یک ماه هم ادامه ندادن توی سافت ارشیو.
سلام
در مورد سایت softarchive چند سوال داشتم و یک تقاضا :
تقاضا = آیدی من Dreaming Road هست و تازه باز کردم - محبت می کنند دوستان رنک بدند به من که برسه به 1 جهت ایجاد وبلاگ ؟
سوال ها :
1- لینک چه آپلود سنتر هایی رو نمیشه در سایت سافت آرشیو گذاشت و ممنوع هست ؟
2- سایت secureupload.eu و netload.in , rapidgator , bitshare رو قبول می کنه واسه گذاشتن لینک هاشون ؟
3- زمانی که من در وبلاگ خودم پست بدم، پست ها قابل بازدید برای همه هست یا فقط کسانی که تقاضا میدند وبلاگ من رو ببینند ؟
4- می شود در وبلاگی که دارم از همه ی موضوعات پست داد یا فقط باید یک موضوع خاص رو ( مثلا فیلم ) فقط تاپیک زد ؟
5- به محض زدن پست ، اون در سایت قرار میگیره یا اول draft هست و بعد publish ؟
6- اگر من از یک سایت که سورس ام هست در سافت آرشیو پست بزنم، و کاربر یا کاربرهای دیگه هم همون پست رو دقیقا بزنند ، مشکلی برای من ایجاد میشه ؟ ( چون من که نمیتونم برای هر پست ام کل سایت رو چک کنم که قبلا توش زده شده یا نه )
ببخشید سوال ها زیاد شد، ایشالا می خواهیم فعالیت کنیم در این سایت به طور شدید، با یاری دوستان![]()
ممنون از توضیح
الان که دارم توضیحات قوانینش رو میخونم در هر جمله اش 50 بار کلمه ی must رو زده ! انگار دلش خیلی پره و عصبانیه !
به نظر شما اصلا فعالیت در این سایت با این همه سخت گیری و تهدید و .. !! درآمد زا هست ؟ توصیه میشه ؟ ضمن اینکه ماشالا کلی کاربر نویسنده هم داره و شما نمیتونی یک پست رو تکراری بزنی