• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
دوستان این ریت که توی انجمن ها به یوزر میدن چی هست و واسه چی خوبه ؟!

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
آره تست کردم اما بازم همینو میگه.

آپلودسنتر خوبیه که واسش تلاش کنم ؟!

بله آپلودسنتر معروفی هستش ..

در همین فروم خیلی از کاربرا از Shareflare استفاده می کردند یا می کنند ..

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
آپلودد معمولا چند روزه پرداخت میکنه؟ دوهفته ای گذشته از درخواست واریز

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
آپلودد معمولا چند روزه پرداخت میکنه؟ دوهفته ای گذشته از درخواست واریز

قبلا 15 روزه بود الان شده 20 روزه البته توی قوانینش زده 30 روزه ولی شما روی همون 20 روز حساب کن.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
شما با اپلودد مشکل نداری؟
کدوم حساب بانکی رو قبول داره؟
تو تعداد دانلود کم شماری نمی کنه؟

کم شماری که همشون میکنن.حالا بعضی ها کمتر بعضی هم مثل راپیدگیتور بیشتر!
واریزی رو هم به کیف پول یورو توی وبمانی واریز میکنه. در کل برای PPD به نظرم بد نیست.

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
دوستان VPS یه ماهه با سرعت عالی وارز هلند دارم کسی خواست بگه میفروشم.
ماله خودم هم هست نمیخوامش !

kkick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
بی زحمت یکی از دوستان لطف کنه رنک منو به 1 برسونه یکی از دوستان رنک داده ولی هنوز به یک نرسیده.

یوزر : 3d1

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
ممنون دوست عزیز 6 تا دیگه میخواد تا بشه 1 اگه کسی لطف کنه بده ممنون میشم.

ریتت رو زیاد کردم الان شدی 4.41. من اینجا به خیلی ها ریت دادم ولی هیچ کدوم حتی یک ماه هم ادامه ندادن توی سافت ارشیو.

kkick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ریتت رو زیاد کردم الان شدی 4.41. من اینجا به خیلی ها ریت دادم ولی هیچ کدوم حتی یک ماه هم ادامه ندادن توی سافت ارشیو.

ممنون دوست عزیز... من وبلاگ داشتم ولی یه مشکلی براش پیش اومده بود که مجبور شدم دوباره وبلاگ بسازم.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
آپلودد امروز بعد از حدود دو هفته و نیم پرداخت کرد.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام

در مورد سایت softarchive چند سوال داشتم و یک تقاضا :

تقاضا = آیدی من Dreaming Road هست و تازه باز کردم - محبت می کنند دوستان رنک بدند به من که برسه به 1 جهت ایجاد وبلاگ ؟

سوال ها :

1- لینک چه آپلود سنتر هایی رو نمیشه در سایت سافت آرشیو گذاشت و ممنوع هست ؟

2- سایت secureupload.eu و netload.in , rapidgator , bitshare رو قبول می کنه واسه گذاشتن لینک هاشون ؟

3- زمانی که من در وبلاگ خودم پست بدم، پست ها قابل بازدید برای همه هست یا فقط کسانی که تقاضا میدند وبلاگ من رو ببینند ؟

4- می شود در وبلاگی که دارم از همه ی موضوعات پست داد یا فقط باید یک موضوع خاص رو ( مثلا فیلم ) فقط تاپیک زد ؟

5- به محض زدن پست ، اون در سایت قرار میگیره یا اول draft هست و بعد publish ؟

6- اگر من از یک سایت که سورس ام هست در سافت آرشیو پست بزنم، و کاربر یا کاربرهای دیگه هم همون پست رو دقیقا بزنند ، مشکلی برای من ایجاد میشه ؟ ( چون من که نمیتونم برای هر پست ام کل سایت رو چک کنم که قبلا توش زده شده یا نه )

ببخشید سوال ها زیاد شد، ایشالا می خواهیم فعالیت کنیم در این سایت به طور شدید، با یاری دوستان :rolleyes::p

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام

در مورد سایت softarchive چند سوال داشتم و یک تقاضا :

تقاضا = آیدی من Dreaming Road هست و تازه باز کردم - محبت می کنند دوستان رنک بدند به من که برسه به 1 جهت ایجاد وبلاگ ؟

سوال ها :

1- لینک چه آپلود سنتر هایی رو نمیشه در سایت سافت آرشیو گذاشت و ممنوع هست ؟

2- سایت secureupload.eu و netload.in , rapidgator , bitshare رو قبول می کنه واسه گذاشتن لینک هاشون ؟

3- زمانی که من در وبلاگ خودم پست بدم، پست ها قابل بازدید برای همه هست یا فقط کسانی که تقاضا میدند وبلاگ من رو ببینند ؟

4- می شود در وبلاگی که دارم از همه ی موضوعات پست داد یا فقط باید یک موضوع خاص رو ( مثلا فیلم ) فقط تاپیک زد ؟

5- به محض زدن پست ، اون در سایت قرار میگیره یا اول draft هست و بعد publish ؟

6- اگر من از یک سایت که سورس ام هست در سافت آرشیو پست بزنم، و کاربر یا کاربرهای دیگه هم همون پست رو دقیقا بزنند ، مشکلی برای من ایجاد میشه ؟ ( چون من که نمیتونم برای هر پست ام کل سایت رو چک کنم که قبلا توش زده شده یا نه )

ببخشید سوال ها زیاد شد، ایشالا می خواهیم فعالیت کنیم در این سایت به طور شدید، با یاری دوستان :rolleyes::p

جواب سوالها :
1 - تا اونجایی که یادمه فقط secureupload.eu ممنوع هستش.

2 - بجز secureupload.eu اون سه تای دیگه مشکلی نداره.

3 - موقع ساخت وبلاگ میتونی مشخص کنی که وبلاگت عمومی باشه یا اونایی که کانکت میشن به بلاگت بتونن لینکها رو ببینن.

4 - توی وبلاگت هر چی بخوای میتونی پست بزنی.

5 - موقع نوشتن پست باید تیک درخواست رفتن پست به صفحه اول رو هم بزنی و بعد یکی از مدیرها پستت رو تایید میکنه تا بره صفحه اول. البته اگر مشکلی با قوانین نداشته بشه پستت.

6 - اگر پستی که میزنی تکراری باشه پاک میشه باید قبل از زدن پست حتما سرچ کنی.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
ممنون از توضیح

الان که دارم توضیحات قوانینش رو میخونم در هر جمله اش 50 بار کلمه ی must رو زده ! انگار دلش خیلی پره و عصبانیه ! :rolleyes::D

به نظر شما اصلا فعالیت در این سایت با این همه سخت گیری و تهدید و .. !! درآمد زا هست ؟ توصیه میشه ؟ ضمن اینکه ماشالا کلی کاربر نویسنده هم داره و شما نمیتونی یک پست رو تکراری بزنی

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
ممنون از توضیح

الان که دارم توضیحات قوانینش رو میخونم در هر جمله اش 50 بار کلمه ی must رو زده ! انگار دلش خیلی پره و عصبانیه ! :rolleyes::D

به نظر شما اصلا فعالیت در این سایت با این همه سخت گیری و تهدید و .. !! درآمد زا هست ؟ توصیه میشه ؟ ضمن اینکه ماشالا کلی کاربر نویسنده هم داره و شما نمیتونی یک پست رو تکراری بزنی

صرفا فعالیت تنها توی این سایت برای شما در آمد چندانی نداره باید چند جای دیگه هم پست بدید. البته اگر پستهای خوب بزارید که کاربر پسند باشه بعد یک مدت جواب میده ولی درآمد بالایی نمیشه براتون.

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

دوستان لینک های ایمپورت شده به اکانت آپلودد درآمدزا هستن؟ منظورم اینه که اگر فایل ها رو خودمون آپلود نکنیم و فایل های دیگران رو وارد اکانت خودمون بکنیم موردی داره؟

بالا