• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
کسی از دوستان نیست ما رو کمک کنه بهمون ریت بده ؟!

یوزر: John4700
توی سافت آرشیو

زیادش کردم الان میتونی وبلاگ بسازی.

سلام دوستان
کاملا بحث کش اومده :D
در کل کدوم سایت اپلود رو می پسندید؟
کجا فعالیت کنیم ارزش داره؟

میتونی صفحات قبل رو بخونی بارها این سوال شما جواب داده شده.

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
دوستان الان فعال و پرداخت ( خوب ) کدوم آپلودسنتر ها رو پیشنهاد میکنید ؟
+
فروم های فعال ؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستانی که سرور مجازی یا اختصاصی دارند ، کسی هست که از سرعت سرورش راضی باشه ؟ (سرعت آپلود بالای 50)
می خوام یک سرور اختصاصی بگیرم نمی دونم کدوم دیتاسنتر پورت بهتری داره

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13
دوستانی که توی سایت شخصی خودشون فعالیت می کنند اگر ممکنه بگن به ازای هر چند تا unique visitor یک فروش دارن

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
کاملا بحث کش اومده :D
در کل کدوم سایت اپلود رو می پسندید؟
کجا فعالیت کنیم ارزش داره؟

من خودم 2 ماه با اين سايت ايراني كار مي كنم UploadBoy - Easy way to share your filesخيلي خوبه امتحان كن ضرر نداره چندين بار دريافتي هم داشتم . بلافاصله بعد رسيدن به 5 دلار ميتوني پول دريافت كني
تو ppd و مخصوصا كاربراي ايراني عالي هست چون به خاطر سادگي دانلود كاربرا گيج نميشند

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
من خودم 2 ماه با اين سايت ايراني كار مي كنم UploadBoy - Easy way to share your filesخيلي خوبه امتحان كن ضرر نداره چندين بار دريافتي هم داشتم . بلافاصله بعد رسيدن به 5 دلار ميتوني پول دريافت كني
تو ppd و مخصوصا كاربراي ايراني عالي هست چون به خاطر سادگي دانلود كاربرا گيج نميشند

1 سری ایرادات داره برای یوزر عادی 20 گیگ فضا و برای پریمیوم 200 گیگ فقط...بعد 1 سوالی داشتم که وقتی توی 24 ساعت از 1 ای پی چند فایل دانلود میشه به حساب میاره؟یا فقط 1 دانلود رو حساب می کنه؟

سوال بعدی اینکه حرفی از حجم فایل دانلودی روی سایت نزده..منظورم اینه که فایل آپلودی 50 مگابایتی چقدر درآمد میده برای 1000 دانلود و 1 گیگابایتی چقدر؟اگه اطلاع دارید اعلام کنید

Last edited:

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
1 سری ایرادات داره برای یوزر عادی 20 گیگ فضا و برای پریمیوم 200 گیگ فقط...بعد 1 سوالی داشتم که وقتی توی 24 ساعت از 1 ای پی چند فایل دانلود میشه به حساب میاره؟یا فقط 1 دانلود رو حساب می کنه؟

سوال بعدی اینکه حرفی از حجم فایل دانلودی روی سایت نزده..منظورم اینه که فایل آپلودی 50 مگابایتی چقدر درآمد میده برای 1000 دانلود و 1 گیگابایتی چقدر؟اگه اطلاع دارید اعلام کنید

فكر نكنم مشكلي با اي پي داشته باشه واسه دانلود.و اينكه اگر فضا كم 200 تا مي توني زير مجموعه خودت بشي دوباره يك اكانت تازه باز كني و10% از پرداختي دوباره به خودت برسه.واسه حجم دانلودي هم اگر زبان به فارسي تغيير بدي توضيح داده ولي من اينجا دوباره مي زارم كه واسه ايراني و خارجي فرق داره

• محاسبه میزان درآمد به چه صورتی می باشد ؟
میزان درآمد به ازای 1 دانلود توسط کاربر ایرانی ، بین 12.5 تا 50 ریال بوده و این مقدار بر حسب حجم فایل تغییر می یابد لذا درآمد شما به ازای هر 1000 بار دانلود فایلهای شما بصورت زیر خواهد بود :
1000 بار دانلود فایلهای زیر 100 مگابایت : 12500 ریال معادل 0.50 دلار1000 بار دانلود فایلهای بین 100 تا 1000 مگابایت : 25000 ریال معادل 1 دلار1000 بار دانلود فایلهای بالای 1000 مگابایت : 50000 ریال معادل 2 دلار
میزان درآمد شما به ازای بازدیدکنندگان خارجی به ازای هر 1000 دانلود بصورت زیر می باشد :
1000 بار دانلود فایلهای زیر 100 مگابایت : 25000 ریال معادل 1 دلار1000 بار دانلود فایلهای بین 100 تا 1000 مگابایت : 50000 ریال معادل 2 دلار1000 بار دانلود فایلهای بالای 1000 مگابایت : 100000 ریال معادل 4 دلار
يك نكته ديگه اگر نمي خواي پول به كارت شتاب برسه چون به ريال هر دلار 2500 ميده ميتوني دلار خودت رو به حساب پي پال بريزي كه فكر كنم واسه اونايي كه حساب پي پال دارند بهتره.من خودم به ريال تو شتاب دريافتي داشتم

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
زیادش کردم الان میتونی وبلاگ بسازی.

میتونی صفحات قبل رو بخونی بارها این سوال شما جواب داده شده.

دست شما درد نکنه زحمت افتادید.
دوستان کسی میتونه توضیح بده که این وبلاگ توی سایت سافت آرشیو چی هست ؟ واسه ارسال پست نیاز داریم بهش ؟ اسم و ایناش رو چی باید بدی ؟
ممنون

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399

فكر نكنم مشكلي با اي پي داشته باشه واسه دانلود.و اينكه اگر فضا كم 200 تا مي توني زير مجموعه خودت بشي دوباره يك اكانت تازه باز كني و10% از پرداختي دوباره به خودت برسه.واسه حجم دانلودي هم اگر زبان به فارسي تغيير بدي توضيح داده ولي من اينجا دوباره مي زارم كه واسه ايراني و خارجي فرق داره

• محاسبه میزان درآمد به چه صورتی می باشد ؟
میزان درآمد به ازای 1 دانلود توسط کاربر ایرانی ، بین 12.5 تا 50 ریال بوده و این مقدار بر حسب حجم فایل تغییر می یابد لذا درآمد شما به ازای هر 1000 بار دانلود فایلهای شما بصورت زیر خواهد بود :
1000 بار دانلود فایلهای زیر 100 مگابایت : 12500 ریال معادل 0.50 دلار1000 بار دانلود فایلهای بین 100 تا 1000 مگابایت : 25000 ریال معادل 1 دلار1000 بار دانلود فایلهای بالای 1000 مگابایت : 50000 ریال معادل 2 دلار
میزان درآمد شما به ازای بازدیدکنندگان خارجی به ازای هر 1000 دانلود بصورت زیر می باشد :
1000 بار دانلود فایلهای زیر 100 مگابایت : 25000 ریال معادل 1 دلار1000 بار دانلود فایلهای بین 100 تا 1000 مگابایت : 50000 ریال معادل 2 دلار1000 بار دانلود فایلهای بالای 1000 مگابایت : 100000 ریال معادل 4 دلار
يك نكته ديگه اگر نمي خواي پول به كارت شتاب برسه چون به ريال هر دلار 2500 ميده ميتوني دلار خودت رو به حساب پي پال بريزي كه فكر كنم واسه اونايي كه حساب پي پال دارند بهتره.من خودم به ريال تو شتاب دريافتي داشتم

در مورد قانونش که نوشته فایل های کپی رایت > شما غیر کپی رایت آپلود میکنید ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

اپلود بوی سایت خوبی هستش برای کسایی که توانایی و امکانت زیادی ندارن

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
اپلود بوی سایت خوبی هستش برای کسایی که توانایی و امکانت زیادی ندارن

پیشنهاد سایت خارجی ؟

برای جلوگیری از فهمیدن کپی رایت چی راهکاری پیشنهاد می کنید ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
پیشنهاد سایت خارجی ؟

برای جلوگیری از فهمیدن کپی رایت چی راهکاری پیشنهاد می کنید ؟

سایت خارجی برای آپلود یا ارسال پست ؟

فقط کافیه اسم فایل رو تغییر بدی

مثلا how i met your mother
himym

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31

من تو كپي رايت هايي كه گذاشتم يك بار فقط سريال ويلاي من حذف شد كه اونم زيپ كردم اسمشم عدد گذاشتم حل شد.كلا تا اخطار نگيرند فكر نكنم كاري به فايل ها داشته باشند

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
دوستان یه سوال.
اگه توی سافت آرشیو واسه پستامون عکس نزاریم تایید نمیشن ؟

paiom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان کسی با lumfile.com کار کرده ؟ درآمد PPD و دانلود ازش خوبه ؟ سرعتش برا کاربرای رایگان چطوره ؟ محدودیتهای دانلودش برای کاربرای رایگان زیاده ؟
ممنون.

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان کسی با lumfile.com کار کرده ؟ درآمد PPD و دانلود ازش خوبه ؟ سرعتش برا کاربرای رایگان چطوره ؟ محدودیتهای دانلودش برای کاربرای رایگان زیاده ؟
ممنون.

تا اونجا که می دونم PPD نداره

فقط PPS کار می کنه

تاپکش هم بسته شد

LumFile.com - Official Support Thread - Page 537 - WJunction - Webmaster Forum

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان الان آپلودد پرداخت نداره ؟

میگن نت لود هم دیگه پرداخت دانلودی نداره و هزار ماشالا ظاهرا رپیدگیتور هنوز هم دزدی میکنه

الان میشه عزیزان بگند بهترین سایت هایی که پرداختی منظم دارند و دانلود ها رو درست حساب می کنن کدومند ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

میگن نت لود هم دیگه پرداخت دانلودی نداره و هزار ماشالا ظاهرا رپیدگیتور هنوز هم دزدی میکنه

الان میشه عزیزان بگند بهترین سایت هایی که پرداختی منظم دارند و دانلود ها رو درست حساب می کنن کدومند ؟

اکثر مردم هنوز با آپلودد کار میکنن
ولی من سایت UploadBoy - Easy way to share your files رو پیشنهاد میکنم
ایرانی هستش مدیر سایت uplod.ir هم هستش

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118

دوره PPD تموم شده
سایت هایی که PPD دارند یا درست شمارش نمی کنند یا پرداخت ندارند

بالا