• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوره PPD تموم شده
سایت هایی که PPD دارند یا درست شمارش نمی کنند یا پرداخت ندارند

جدی این طوریه ؟؟

دوستان هم این نظر رو تایید می کنن که دوره ی درآمد با PPD تموم شده ؟؟!!

پس الان چه جوری درآمد داشته باشیم اگر بخواهیم پست بزنیم و ملت دانلود کنن ؟؟

PPS هم که باید بشینی که یکی بیاد از رو لینکی که دادی عضو شه و بهت پول برسه

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
دوستان الان آپلودد پرداخت نداره ؟

میگن نت لود هم دیگه پرداخت دانلودی نداره و هزار ماشالا ظاهرا رپیدگیتور هنوز هم دزدی میکنه

الان میشه عزیزان بگند بهترین سایت هایی که پرداختی منظم دارند و دانلود ها رو درست حساب می کنن کدومند ؟

راپید گیتور ppd اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره.ولی pps بد نیست. آپلودد هم چند روز پیش پرداختی داشتم ازش و ppd رو زیاد دزدی نمیکنه و از این نظر نسبت به سایت های معتبر دیگه بهتره!

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
راپید گیتور ppd اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره.ولی pps بد نیست. آپلودد هم چند روز پیش پرداختی داشتم ازش و ppd رو زیاد دزدی نمیکنه و از این نظر نسبت به سایت های معتبر دیگه بهتره!
آپلودد هم برای هر آی پی در طول 24 ساعت فقط 1 امتیاز میده ، یعنی اگه کسی لینک دو نفر رو دانلود کنه فقط لینک نفر اول امتیاز میگیره
فکر نمی کنم کاربرای عادی بتونند بیشتر از 1-2 یورو در روز درآمد داشته باشند ، اونم در صورتی که خیلی فعال باشند
------------------------------
دوستان زیادی به من پیغام دادند و در مورد محل پست زدن و میزان درآمد و ... سوال پرسیدند ، من توی سایت شخصی پست میزنم ، فقط فیلم و سریال ، درآمد هم بدک نیست تقریبا هر روز فروش دارم
لطفا درباره این موارد سوال نفرمایید

طبق تجربه ای که تو این دو سال داشتم: PPD ، کار کردن با سایت های ایرانی و پست زدن در فروم هایی مثل warez-bb که اکثرا آپلودر هستند تا دانلودر فقط وقت تلف کردنه

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
فقط UploadBoy - Easy way to share your files اين اپلود سنتر ايراني. من پنجمين دريافتيمو تو 1 ماه و خورده اي كار با اين سايت امروز بلافاصله بعد درخواست گرفتم

با اين سايت خارجيiFile - Easy way to share your files هم كار كردم واسه كاربراي خارجي خوب پول ميده 1000 دانلود 30 دلار .از اين دريافتي نداشتم ولي يه وبلاگ خارجي واسه امتحان زدم دانلودي ها رو خوب ميشماره. فعلا به سقف 30 دلار نريسيدم دريافتي داشتم اعلام ميكنم همينجا

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
آپلودد هم برای هر آی پی در طول 24 ساعت فقط 1 امتیاز میده ، یعنی اگه کسی لینک دو نفر رو دانلود کنه فقط لینک نفر اول امتیاز میگیره
فکر نمی کنم کاربرای عادی بتونند بیشتر از 1-2 یورو در روز درآمد داشته باشند ، اونم در صورتی که خیلی فعال باشند
------------------------------
دوستان زیادی به من پیغام دادند و در مورد محل پست زدن و میزان درآمد و ... سوال پرسیدند ، من توی سایت شخصی پست میزنم ، فقط فیلم و سریال ، درآمد هم بدک نیست تقریبا هر روز فروش دارم
لطفا درباره این موارد سوال نفرمایید

طبق تجربه ای که تو این دو سال داشتم: PPD ، کار کردن با سایت های ایرانی و پست زدن در فروم هایی مثل warez-bb که اکثرا آپلودر هستند تا دانلودر فقط وقت تلف کردنه

آره متاسفانه بدیش همینه. فروم هم کار کردن باهاش حوصله زیادی میخواد و ده تا تاپیکش شاید 3-4 تا بازدید کننده داشته باشه دیگه چه برسه به دانلودر :|

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستانی که با اپلودد کار می کنن فایلهایی که خودش اپلودد پاک می کنه رو نمی زنه هیچ جاش؟

میشه یکی راهنمایی کنه ؟

نه ایمیلی نه چیزی

ممنون

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
الان پس دیگه دنبال آپلودد و نتلود و رپیدگیتور نریم ؟

چه هاست هایی خوبند پس ؟ ( به غیر از ایرانی ها )

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستانی که با اپلودد کار می کنن فایلهایی که خودش اپلودد پاک می کنه رو نمی زنه هیچ جاش؟

میشه یکی راهنمایی کنه ؟

نه ایمیلی نه چیزی

ممنون
اگه از zoom استفاده می کنید لینک ها در یک فایل لاگ ذخبره میشه و می تونید با link checker هایی که در اینترنت وجود داره لینک هارو چک کنید

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
اگه از zoom استفاده می کنید لینک ها در یک فایل لاگ ذخبره میشه و می تونید با link checker هایی که در اینترنت وجود داره لینک هارو چک کنید

بعد از اینکه اپلود شد و لینک پخش شد چی؟
میخوام بدونم مثل سایهای دیگه جایی داره مثل سطل اشغال؟
راستی link checker و Sort linker خوب کسی داره به ما معرفی کنه؟

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان در حال حاضر سه هاست زیر بهترین سیستم های کسب درامد تست شده هستند بنده با ساخت چند اکانت و استفاده از چند لیچر و دانلود و آپلود از اونها دیدم که تنها اینها شمارش صحیح دارند. رپیدگیتور 10 گیگ فایل ریختم و دانلود کردم چند بار حتی بخش شمارشش خم به ابرو نیاورد چه برسه پول بده.

فعلا بهترین سیستم ها با دانلود بسیار بسیار بالا :

کلودنس کسب درآمد عالی میکس پرداخت به ازای فروش و دانلود با پورسانت 75 درصد یعنی چه اکانت بفروشید چه از طریق دانلود 75 درصد درامد کسب می کنید که تو سیستم های دیگه معمولا میکس 30 درصد فروش + 30 درصد دانلود هستش یعنی مجموعا 60 درصد اما سیستم بالا 75 فروش و 75 دانلود که میشه 150 واز همه مهمتر سطح پرداخت پایین 10 یورو یعنی 500 دانلود فقط و پرداخت 1000 دانلود تا 20 یورو

فایل پ بخاطر اینکه افراد بسیاری اکانت پرمیوم دارند بهترین سیستم برای درآمد هستش و شمارش بسیار صحیحی داره دونه به دونه رو میشماره و هزینه رو میده

فریک بخاطر امکانات بی نظیرش بسیار معروف و پرطرفدار هستش یعنی شما اصلا لازم نیست بنر بذارید و از طریق اون درامد pps داشته باشید با ثبت سایتتون تو قسمت مدیریت اکانت هر کس از سایت شما وارد بشه بعدش روی لینک دانلود فایلی کلیک کنه بیاد تو سایت مقصد ثبت نام و خرید کنه شما پورسانت می گیرید. شمارش صحیحی داره و بسیار از کاربران اکانت پرمیوم دارند و فضا 2000 گیگ به کاربران رایگان میده

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13
من می تونم نرم افزار اوتوماتیک پست کردن بسازم شبیه سایت های معروف که خودش فیلم ها و سریال های جدید رو پیدا کنه آپلود کنه و پست کنه ، سایت شخصی هم زدم ولی بازدید کننده ی زیادی پیدا نمی کنم که فروش بدم ، نمی دونم مشکل از چیه شاید سئو ! چون خیلی سر در نمیارم
کسانی که حرفه ای هستن تو این زمینه ها و راه انداختن سایت موفق می تونم همکاری کنم باهاشون
در ضمن کسانی که سایت شخصی دارند لطفا بگن هر چند تا دانلود یا ویزیتور یک فروش میدن

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
بعد از اینکه اپلود شد و لینک پخش شد چی؟
میخوام بدونم مثل سایهای دیگه جایی داره مثل سطل اشغال؟
راستی link checker و Sort linker خوب کسی داره به ما معرفی کنه؟
خوب هر فایلی که آپلود کرده باشی لینکش توی لاگ zoom هست دیگه
توی uploaded کلا همه چی مبهمه ، نه فایل های پاک شده رو نشون میده نه میگه کدوم فایل ها فروش داشتن

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان در حال حاضر سه هاست زیر بهترین سیستم های کسب درامد تست شده هستند بنده با ساخت چند اکانت و استفاده از چند لیچر و دانلود و آپلود از اونها دیدم که تنها اینها شمارش صحیح دارند. رپیدگیتور 10 گیگ فایل ریختم و دانلود کردم چند بار حتی بخش شمارشش خم به ابرو نیاورد چه برسه پول بده.

Cloudnes - Easy way to share your files کسب درآمد عالی میکس پرداخت به ازای فروش و دانلود با پورسانت 75 درصد یعنی چه اکانت بفروشید چه از طریق دانلود 75 درصد درامد کسب می کنید که تو سیستم های دیگه معمولا میکس 30 درصد فروش + 30 درصد دانلود هستش یعنی مجموعا 60 درصد اما سیستم بالا 75 فروش و 75 دانلود که میشه 150 واز همه مهمتر سطح پرداخت پایین 10 یورو یعنی 500 دانلود فقط و پرداخت 1000 دانلود تا 20 یورو

https://fileparadox.in/free13132.html بخاطر اینکه افراد بسیاری اکانت پرمیوم دارند بهترین سیستم برای درآمد هستش و شمارش بسیار صحیحی داره دونه به دونه رو میشماره و هزینه رو میده

FreakShare - Easy One-Click File Hosting بخاطر امکانات بی نظیرش بسیار معروف و پرطرفدار هستش یعنی شما اصلا لازم نیست بنر بذارید و از طریق اون درامد pps داشته باشید با ثبت سایتتون تو قسمت مدیریت اکانت هر کس از سایت شما وارد بشه بعدش روی لینک دانلود فایلی کلیک کنه بیاد تو سایت مقصد ثبت نام و خرید کنه شما پورسانت می گیرید. شمارش صحیحی داره و بسیار از کاربران اکانت پرمیوم دارند و فضا 2000 گیگ به کاربران رایگان میده
از بین این 3 تا فقط freakshare معروفه و سابقه زیادی داره
حالا از کدومشون دریافت داشتی؟

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111

کلودنس کسب درآمد عالی میکس پرداخت به ازای فروش و دانلود با پورسانت 75 درصد یعنی چه اکانت بفروشید چه از طریق دانلود 75 درصد درامد کسب می کنید که تو سیستم های دیگه معمولا میکس 30 درصد فروش + 30 درصد دانلود هستش یعنی مجموعا 60 درصد اما سیستم بالا 75 فروش و 75 دانلود که میشه 150 واز همه مهمتر سطح پرداخت پایین 10 یورو یعنی 500 دانلود فقط و پرداخت 1000 دانلود تا 20 یورو

فایل پ بخاطر اینکه افراد بسیاری اکانت پرمیوم دارند بهترین سیستم برای درآمد هستش و شمارش بسیار صحیحی داره دونه به دونه رو میشماره و هزینه رو میده

فریک بخاطر امکانات بی نظیرش بسیار معروف و پرطرفدار هستش یعنی شما اصلا لازم نیست بنر بذارید و از طریق اون درامد pps داشته باشید با ثبت سایتتون تو قسمت مدیریت اکانت هر کس از سایت شما وارد بشه بعدش روی لینک دانلود فایلی کلیک کنه بیاد تو سایت مقصد ثبت نام و خرید کنه شما پورسانت می گیرید. شمارش صحیحی داره و بسیار از کاربران اکانت پرمیوم دارند و فضا 2000 گیگ به کاربران رایگان میده

مورد اول رو به چه صورت باید کسب درامد رو عوض کرد و تغییر داد؟
چرا غیر فعاله؟

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11

از دوستان کسی با این ۳ تا سایت کار کرده ؟‌ تعداد دانلود خورش خوبه ؟ واین که یه توضیحی در مورد این که کدوم یورو و کدوم دلار میخواد خواهش مندم یکی بهم بده. آقای علی زاده یا دوستان دیگه.

من الان از آپلودد استفاده میکنم واقعا خیلی سخته اون طرف که داره دانلود میکنه اولین بارش از تو دانلود کنه که پول واسه تو جمع شه !!!

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
1- من می گم خدمتت داداش گلم کلودنس یورو هستش بقیه دلار هستند
2- آپلودد به علت شمارش روزانه 1 بار آی پی + دیپوزیت فایل هم بخاطر شمارش 1 بار آی پی + رپیدگیتور به علت SCAM (دزد) + نتلود بخاطر بشه شدن درامد کلیدی نباید باهاشون کار کنید خواهشا وقتتون رو تو این سایتها تلف نکنید اصلا خیلی فورم ها رپیدگیتور بن کردن که یکی از علت بن کردنشون همین دزدی و عدم شمارش هستش که باعث میشه یوزر فکر کنه انجمنی که توش کار می کرد آمار بازدید تقلبی داره .

بالا