• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
و جا داره بگم این 3 سیستم رو در کنار سکیور آپلود استفاده کنید یعنی 4 جای مختلف فایل بریزید و شک نکنید به برو برگرد هر کسی پست شما رو تو سایت و انجمن یا هر جا ببینه بلاخره از یکیشون دانلود می کنه و ازش بخاطر نداشتن اکانت نمی گذره اینو خیالتون راحت باشهو اینکه سیستم های Comment Link Download هم درامد خوبی دارن ازشون استفاده کنید برای کسب درآمد PPD بازدید خوبی دارن البته اگه این 4 تا رو اونجا بزنید و زودتر از بقیه هم بزنید شک نکنید هر پست واستون بالای 500 دانلود میاره روزانه بالای 5000 دانلود تو اون سیستم ها تضمینی هستش اگه فعالیت حرفه ای بکنید چند برابر میشه.

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
خب دوستمون که سه تا سایت معرفی کرده که من با دو تاش کار کردم و نظر خودم رو بهتون دربارش میگم.

اول از همه سایت cloudnes.com. من با این سایت کار نکردم تا حالا حتی اسمش رو هم نشنیده بودم به خاطر همین نظری در موردش ندارم.

دوم سایت Fileparadox. این سایت فروشش که برای من کلا تعطیل بود و هیچ فروشی نداشتم ازش. بعد از یک مدت رفتم روی PPD که بد نبود ازش 50 دلار درآوردم که تا الان که این پست رو مینویسم هنوز پرداختش نکرده. البته طبق اعلام خودشون بدلیل تغییر در سیستمشون این ماه تاخیر در پرداخت داشتن و قراره تا آخر هفته که میشه فردا پرداخت کنن. هر وقت پرداخت کردن اعلام میکنم. در مورد PPD باید بگم که باید فایلهای بالای 500 مگ بزارید که براتون بصرفه روی این سیستم کار کنید فایلهای حجم پایینتر درآمد چندانی براتون نخواهد داشت و یک جورایی حمالی میشه فقط. سرعت آپلود روی این سایت چه از طریق زوم آپلودر و چه از طریق FTP خوب هستش و مشکلی نخواهید داشت. تنها نقطه ضعف این سایت فضای 500 گیگیش هستش که برای من تقریبا 10 روز نشده پر شد و چون من علاقه ای به خرید اکانت نداشتم ازش بیخیالش شدم و دیگه فایلهای حجیم رو روش آپلود نمیکنم. نکته آخر اینکه کاربرهایی که یک اکانت رایگان داشته باشن تقریبا 400 کیلوبایت سرعت دانلود میگیرن که برای کارفر فری خیلی خوب هستش به خاطر همین روی PPD این سایت خوب میشه کار کرد. حداقل میزان پرداخت پول 25 دلار هستش و به گفته خود سایت 15 ام و 30 ام هر ماه پرداخت میکنن. البته باید جوری تنظیم کنید که 15 روز به تاریخ پرداخت مونده باشه. مثلا اگه میخواد پول رو 30 ام دریافت کنید باید پول رو 14 ام یا 15 همون ماه درخواست کرده باشید.

سایت سوم Freakshare.
این سایت در آپلود مشکل زیادی داره از طریق زوم آپلود. خیلی از فایلها رو باید بارها آپلود کرد که Fail نشه. از طریق FTP آپلود خوبه ولی سرعت بالایی نداره تقریبا 8 مگ سرعت به من میده. البته با توجه به مکان سرور سرعت آپلود فرق میکنه برای افراد. این سایت یک سیستم ترکیبی از PPD و PPS داره. وقتی شما اکانت بفروشی کلا 1 دلار بیشتر گیرت نمیاد فرقی هم نمیکنه چه اکانتی بفروشی. این اکانت فروختن روی رنک شما تاثیر مستقیم داره. هر چی رنکتون بالاتر میزان در آمد شما از دانلود فایلها هم بیشتر میشه. البته میزان حجم آپلودی با میزان دانلود هم در رنک شما تاثیر داره.
بدی اصلی این سایت ضعف در پرداختش هستش که بیشتر از یک ماه طول میکشه که پول رو بده. البته تا حالا پول من رو نخورده ولی هنوز دو تا درخواست پرداخت آخر من رو نداده. حداقل میزان برای درخواست پول 20 دلار هستش.

دیگه دستم خسته شد. امیدوارم مفید واقع بشه برای دوستان.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستانی که اسکریپت وارز میکنن
میتونن توی سایت من هم اسکریپت ارسال کنن

ارسال مطلب

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
بنده چیزی که می بینم رو منعکس می کنم و اونم اینه نرم افزار موبایل + کتاب و مجلات دانلود خور خوبی دارن حجم درآمدی خوبی هم دارن بالای 100 مگ هم هستند اکثرا.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بنده چیزی که می بینم رو منعکس می کنم و اونم اینه نرم افزار موبایل + کتاب و مجلات دانلود خور خوبی دارن حجم درآمدی خوبی هم دارن بالای 100 مگ هم هستند اکثرا.

در آمد خوب بسته به موقعیت شناسی هستش

مثلا سر فیلم هابیت خیلی ها فروش خوبی داشتن
باید موقعیت شناس باشی و حتی میشه با 2 گیگ 1 میلیون در آمد داشت

در ضمن شما میخواستی سایت وارز بزنی چی شد

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
داداش زدیم با همکاری بچه ها پی تی سایت رو الحمدالله بالا اوردیم و داریم فعالیت می کنیم روش و روز به روز بازدید هم سعوی افزایش پیدا می کنه و تجربیات هم اینجا در اختیار دوستان قرار می دم.

و تجربه ای که شاید کسی تا به حال بیان نکرده.
چرا وارزها درآمد بالایی دارند :

بسیاری از سایت های وارز دارای برنامه بخش بازی و سریال و فیلم هستند ودقیقا زمان ها رو دارند و کارشون به این صورت هستش که تو سایتشون پست رو ارسال می کنند مثلا 3 ساعت قبل از زمان پخش و می نویسند در حال آپلود اینگونه سایتشون تا ایندکس گوگل بشه اونها هم لینک ها رو گذاشتند تو سایت و باعث میشه رتبه بالایی در ایندکس و درامد داشته باشند و البته شاید برسید چرا بسیاری از وارز ها از سیستم هایی که ما می گیم اسک هستند یا راه درامد کمی دارند استفاده می کنند و بعضا اصلا راه درامد هم ندارند استفاده می کنند دلیل این سایت ها تنها و تنها اهمیت به کاربر و افزایش بازدید هستش یعنی اونها حاضرند درآمد کمی و یا 0 داشته باشند اما بتونند بازدید جمع کنند و در یک زمان مناسب اقدام به تغییر سیستم درآمدی می کنند و زمانی وارززی رزانه بازدید میلیونی داشته باشه وقتی بیاد یک آپلود سنتر نوپا رو هم انتاخاب کنه باعث میشه هم درامد ppd و هم pps داشته باشه و ما ایرانی ها بدی های زیادی داریم که شامل درآمد لحظه ای و عدم سعی و تلاش بالا و ترس از صرف زمان و چه بسا بالاتر از همه دهان بینی هستش که تمام اینا عوامل شکست هستند ما باید کاری رو چسبیدیم تا ته کار رو بریم هیچ راهی هیچ راهی هیچ راهی نمیشه درامد لحظه ای داشت جز بالا رفتن از دیوار با طناب یا بی طناب و داشتن یک فروند گونی جهت سرقت اموال . اینو گفتم که دوستان راه درست دیر به درآمد میرسه و راهی که درآمد آنی داشته باشه یا خطر ناک هستش یا اینکه خلاف.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
داداش زدیم با همکاری بچه ها پی تی سایت رو الحمدالله بالا اوردیم و داریم فعالیت می کنیم روش و روز به روز بازدید هم سعوی افزایش پیدا می کنه و تجربیات هم اینجا در اختیار دوستان قرار می دم.

و تجربه ای که شاید کسی تا به حال بیان نکرده.
چرا وارزها درآمد بالایی دارند :

بسیاری از سایت های وارز دارای برنامه بخش بازی و سریال و فیلم هستند ودقیقا زمان ها رو دارند و کارشون به این صورت هستش که تو سایتشون پست رو ارسال می کنند مثلا 3 ساعت قبل از زمان پخش و می نویسند در حال آپلود اینگونه سایتشون تا ایندکس گوگل بشه اونها هم لینک ها رو گذاشتند تو سایت و باعث میشه رتبه بالایی در ایندکس و درامد داشته باشند و البته شاید برسید چرا بسیاری از وارز ها از سیستم هایی که ما می گیم اسک هستند یا راه درامد کمی دارند استفاده می کنند و بعضا اصلا راه درامد هم ندارند استفاده می کنند دلیل این سایت ها تنها و تنها اهمیت به کاربر و افزایش بازدید هستش یعنی اونها حاضرند درآمد کمی و یا 0 داشته باشند اما بتونند بازدید جمع کنند و در یک زمان مناسب اقدام به تغییر سیستم درآمدی می کنند و زمانی وارززی رزانه بازدید میلیونی داشته باشه وقتی بیاد یک آپلود سنتر نوپا رو هم انتاخاب کنه باعث میشه هم درامد ppd و هم pps داشته باشه و ما ایرانی ها بدی های زیادی داریم که شامل درآمد لحظه ای و عدم سعی و تلاش بالا و ترس از صرف زمان و چه بسا بالاتر از همه دهان بینی هستش که تمام اینا عوامل شکست هستند ما باید کاری رو چسبیدیم تا ته کار رو بریم هیچ راهی هیچ راهی هیچ راهی نمیشه درامد لحظه ای داشت جز بالا رفتن از دیوار با طناب یا بی طناب و داشتن یک فروند گونی جهت سرقت اموال . اینو گفتم که دوستان راه درست دیر به درآمد میرسه و راهی که درآمد آنی داشته باشه یا خطر ناک هستش یا اینکه خلاف.

پس ما کلم بروکلی بودیم اونهمه پیغام خصوصی فرستادیم گفتیم هستیم
آفرین دیگه

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
جا داره اینجا بگم از راهکار های بسیار قدرتمند جهت فراری کاربر از سایت وارز شما و یا عدم استفاده از لینک های شما چند عامل کوچک زیر هستند.

1- استفاده از کوتاه کننده های لینک (‌بعضا دیده شده یعنی راحت بگم خودم دیدم طرف میاد 1 لینکو بیش از 10 جای مختف همزمان کوتاه می کنه چون خواستم فایلی دانلود کنم هر چقدر رد تبلیغ رو می زدم آخرش به مقصد نرسیدم و خسته شدم و رفتم سراغ گوگل و در 1 ثانیه لینک راحت رو پیدا کردم) در نتیجه کوتاه کننده لینک بسیار قدرتمند هستش که کاربر رو فراری بده.

2- عدم استفاده از پاپ آپ( سایت هایی مثل آپلود باز و بسیاری از سایت های دیگه کلیک می کنی رو پیجشون الحمالله تا حا داره این فایرفاکس تب جدید باز می کنه که یکی از عوامل تخریب سایت و فرار یوزر هستش)

3- تبلیغات زیاد( استفاده از تبلیغات زیاد و بعضا مخفی کردن لینک ها در میان تبلیغات که شاهد هستیم بسیاری از سایت های معتبر ازش استفاده می کنند باعث کیج شدن یوزر و فراری اون میشه . جای شما خالی بود رفتیم فایلی رو بگیریم دقیق شبیه یک بازی کودکانه انگار بنده چشم بسته بودم و لینک مخفی شده بود و حالا باید می گشتم و لینک پیدا می کردم طوری که بالای لینک تبلیغات متنی و بنر و پاییین راست چپ همش همینطور بود که ما رو منصرف کرد و هر زمان سرچ گوگل رو می زنم اول به سایت دقت می کنم تا تو بلک لیست مغزم نباشه اگه بود از روش می گذریم دیگه(

4- سیستم های ذخیره متن انلاین ( این سیستم ها آنچنان قدرتی دارند که نگید و نپرسید یعنی بعضی سایتها ها انچنان کپچایی قرار می دهند برای لنک ها که یعنی 99 درصد مردم اینطور کد ها رو برای حساب های مالی نمی ذارن یعنی گاها پیش میاد باید اقدام به خرید میکروسکوب و تلسکوب و دیگر دستگاه ها رمزگشایی کنیم برای کشف رمز اینگونه سیستم

علل های دیگه ای هم هستند که بزودی گفته میشه دوستان عزیز

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
پس ما کلم بروکلی بودیم اونهمه پیغام خصوصی فرستادیم گفتیم هستیم
آفرین دیگه

جان پیام خصوصی نه والله ممعنا پیام های آخر رو ندیدم هم الان در خدمتم داداش بیا تو پیام والا داداش من 5 نفر قرار بودن باهامون باشن که در نهایت شدیم من و 1 کی از بچه ها همه در آخر جا زدند به همین سادگی .

داداش بیا پخ بده الانم دیر نیست چون کلی هم پست رفته و فایل آماده شده اتتفاقا خوب موقعی اومدی :دی بیا داداش در خدمتم شدیدا

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
جان پیام خصوصی نه والله ممعنا پیام های آخر رو ندیدم هم الان در خدمتم داداش بیا تو پیام والا داداش من 5 نفر قرار بودن باهامون باشن که در نهایت شدیم من و 1 کی از بچه ها همه در آخر جا زدند به همین سادگی .

داداش بیا پخ بده الانم دیر نیست چون کلی هم پست رفته و فایل آماده شده اتتفاقا خوب موقعی اومدی :دی بیا داداش در خدمتم شدیدا

شما اطلاعات رو پی ام کن من چک میکنم الان دارم bfme 1 انلاین بازی میکنم

من اولین نفری بودم که اعلام امادگی کردم

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
رپیدگیتور به علت SCAM (دزد) + نتلود بخاطر بشه شدن درامد کلیدی نباید باهاشون کار کنید خواهشا وقتتون رو تو این سایتها تلف نکنید اصلا خیلی فورم ها رپیدگیتور بن کردن که یکی از علت بن کردنشون همین دزدی و عدم شمارش هستش که باعث میشه یوزر فکر کنه انجمنی که توش کار می کرد آمار بازدید تقلبی داره .
درآمد امروز رپیدگیتور (scam) :
rg.png
البته من یک مدته پامو گچ گرفتم نتونستم زیاد پشت pc بشینم کار کنم ، درآمدم روی فایل های قدیمیه
انجمن هایی مثل warez-bb که بیشتر آپلودر دارند تا دانلودر اصلا ارزش وقت تلف کردن رو ندارند ، خیلی از کاربران هم لیچر هستند و چون رپیدگیتور لیچر ها رو بن می کنه و محدودیت دانلود روزانه داره لیچر ها نمی تونند از رپیدگیتور استفاده کنند به همین خاطر تعداد دانلودها خیلی کم میشه
البته اگه درست یادم باشه رپیدگیتور یک مدت برای دانلود از کاربر می خواست register کنه به همین خاطر هم در بعضی از انجمن ها بن شد

دوستان زیادی به من پیغام دادند و در مورد محل پست زدن و میزان درآمد و ... سوال پرسیدند ، من توی سایت شخصی پست میزنم ، فقط فیلم و سریال ، درآمد هم بدک نیست تقریبا هر روز فروش دارم
لطفا درباره این موارد سوال نفرمایید

طبق تجربه ای که تو این دو سال داشتم: PPD ، کار کردن با سایت های ایرانی و پست زدن در فروم هایی مثل warez-bb که اکثرا آپلودر هستند تا دانلودر فقط وقت تلف کردنه

Last edited:

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
با تشکر از این تصویر مستحکم که مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی زده و در پایان باید بگم دوست عزیز اسکم بودن در سایت ها آپلودسنتر منظور کم شماری هستش نه چیز دیگه یعنی باید در نظر بگیرید حداقل چند برابر این درامد رو کسب کردید اما این سیستم اینقدر رو نمایش میده و هیچ کاری هم نداره تستش رایگان هستش خودتون با یوزر رایگان دانلود کنید از فایلاتون + لیچر استفاده کنید بعد بینید کانتر چند تا حرکت کرد اون زمان متوجه میشید این تصاویر فاقد اعتبار قانونی هستند و :دی

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
با تشکر از این تصویر مستحکم که مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی زده و در پایان باید بگم دوست عزیز اسکم بودن در سایت ها آپلودسنتر منظور کم شماری هستش نه چیز دیگه یعنی باید در نظر بگیرید حداقل چند برابر این درامد رو کسب کردید اما این سیستم اینقدر رو نمایش میده و هیچ کاری هم نداره تستش رایگان هستش خودتون با یوزر رایگان دانلود کنید از فایلاتون + لیچر استفاده کنید بعد بینید کانتر چند تا حرکت کرد اون زمان متوجه میشید این تصاویر فاقد اعتبار قانونی هستند و :دی
در اونش که شکی نیست ، هیچ کدومشون درست شمارش نمی کنند
ولی بازم برای من رپیدگیتور چند برابر بقیه سایت ها درآمد داشته
ضمن اینکه : با یک آی پی که تا حالا وارد اکانت خودتون نشدید و بدون لیچر (با مرورگر) یک فایل رو دانلود کنید نتیجه 100% فرق می کنه

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان سرعت اپلود اپلودد هم برای شما پایین اومده؟

----
اکی شد

Last edited:

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
Uploaded خیلی داره تو فروش دزدی می کنه! 1 ماه فقط 7 تا فروش!!

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51

فیلم و سریال از همه بهتر هست برای فروش

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان در حال حاضر سه هاست زیر بهترین سیستم های کسب درامد تست شده هستند بنده با ساخت چند اکانت و استفاده از چند لیچر و دانلود و آپلود از اونها دیدم که تنها اینها شمارش صحیح دارند. رپیدگیتور 10 گیگ فایل ریختم و دانلود کردم چند بار حتی بخش شمارشش خم به ابرو نیاورد چه برسه پول بده.

فعلا بهترین سیستم ها با دانلود بسیار بسیار بالا :

کلودنس کسب درآمد عالی میکس پرداخت به ازای فروش و دانلود با پورسانت 75 درصد یعنی چه اکانت بفروشید چه از طریق دانلود 75 درصد درامد کسب می کنید که تو سیستم های دیگه معمولا میکس 30 درصد فروش + 30 درصد دانلود هستش یعنی مجموعا 60 درصد اما سیستم بالا 75 فروش و 75 دانلود که میشه 150 واز همه مهمتر سطح پرداخت پایین 10 یورو یعنی 500 دانلود فقط و پرداخت 1000 دانلود تا 20 یورو

فایل پ بخاطر اینکه افراد بسیاری اکانت پرمیوم دارند بهترین سیستم برای درآمد هستش و شمارش بسیار صحیحی داره دونه به دونه رو میشماره و هزینه رو میده

فریک بخاطر امکانات بی نظیرش بسیار معروف و پرطرفدار هستش یعنی شما اصلا لازم نیست بنر بذارید و از طریق اون درامد pps داشته باشید با ثبت سایتتون تو قسمت مدیریت اکانت هر کس از سایت شما وارد بشه بعدش روی لینک دانلود فایلی کلیک کنه بیاد تو سایت مقصد ثبت نام و خرید کنه شما پورسانت می گیرید. شمارش صحیحی داره و بسیار از کاربران اکانت پرمیوم دارند و فضا 2000 گیگ به کاربران رایگان میده

رپیدگیتور فعلا بهترین گزینه هست این سایتهایی که دادی من که اولین باره می بینم!! و آپلودرهای کارکشته هیچ وقت ، وقتشون رو روی اینا نمیذارن
مشکل کم شمردن دانلودها تو همه هست ولی یه موردی که باید در نظر بگیرید اینه که هر چقد امکان دانلود در حالت Free سخت تر باشه فروش به مراتب بالاتر هست ، برای انتخاب بهتره یه سر به سایت های معتبر بزنید مثل avax , softarchive , downturk , و .... مطمئنا کسی که 7 -8 ساله تو این کاره از من و شما زرنگ تر هست

Last edited:

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
یه موضوع جالبی که فهمیدم اینه که رپید گیتور اگه کاربر فری باشی فایل هاتو بعد از 30 رو چه دان بشه چه نشه پاک می کنه
کابر پریمیوم باشی 30 روز بعد از آخرین دانلود پاک می کنه
خیلی مسخرس خداییش وقتی پریمیوم می کنی اصلا دیگه نباید پاک کنه

این چه جورشه دیگه ؟؟؟

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
دوستان امکانش هست به یوزرم توی سافت آرشیو ریت بدید که بتونم وبلاگ درست کنم ؟!

یوزرم Ho3in

از همه ممنونم.

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان امکانش هست به یوزرم توی سافت آرشیو ریت بدید که بتونم وبلاگ درست کنم ؟!

یوزرم Ho3in

از همه ممنونم.

ریتتون رو بالا بردم
الان میتونید بلاگ بسازید
حتما قوانینشون رو بخونید برای کاربرای تازه وارد یه مقدار سخت می گیرن

بالا