از طریق extabit.com ثبت نام میکنه
بعد از ثبت نام قیمت partner تو سایت رو فعال کنید
من ثبت نام کردم اما ریموت ندارم !
از طریق extabit.com ثبت نام میکنه
بعد از ثبت نام قیمت partner تو سایت رو فعال کنید
من ثبت نام کردم اما ریموت ندارم !
در آمد خوب بسته به موقعیت شناسی هستش
مثلا سر فیلم هابیت خیلی ها فروش خوبی داشتن
باید موقعیت شناس باشی و حتی میشه با 2 گیگ 1 میلیون در آمد داشت
در ضمن شما میخواستی سایت وارز بزنی چی شد
داداشي من سوال شما از مدير سايت UploadBoy - Easy way to share your files پرسيدم.در جواب اين چنين فرمودند امروز:1 سری ایرادات داره برای یوزر عادی 20 گیگ فضا و برای پریمیوم 200 گیگ فقط...بعد 1 سوالی داشتم که وقتی توی 24 ساعت از 1 ای پی چند فایل دانلود میشه به حساب میاره؟یا فقط 1 دانلود رو حساب می کنه؟
سوال بعدی اینکه حرفی از حجم فایل دانلودی روی سایت نزده..منظورم اینه که فایل آپلودی 50 مگابایتی چقدر درآمد میده برای 1000 دانلود و 1 گیگابایتی چقدر؟اگه اطلاع دارید اعلام کنید
دوستان - Letitbit.net ist ein komplett kostenloser one-klick-hoster. و Bitshare درآمدشون چقدره واسه PPD و PPS ؟ در مقایسه با Extabit کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟!
دوستان اگه میشه یک نفر این سوال منو جواب بده در بالا.
وسوال بعدی من اینه که چرا توی Extabit در آمد رو واسه هر 1000 دانلود زده 0$ ؟ من روی جالت سوم گذاشتمش، یعنی باید حالت رو تغییر بدم یا فروش داشته باشم ؟!
دوستان اپلودد موقع payout اینو می نویسه
یعنی چی؟
If the payout sum amounts to less than 100 EUR, 20% processing fees will be charged!
یعنی اگه درخواست پرداختتون کمتر از 100 یوزر باشه 20 درصد کارمزد میگیره !!!
دوستان کسی نبود سوالات مارو جواب بده ؟با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
3 تا سوال داشتم ازتون
1 - من توی سافت آرشیو یه اکانت قدیمی داشتم که فعال نبوده خیلی وقته . امروز بعد از مدتها رفتم و یه پست زدم توش . ولی پستم توی صفحه اصلی نرفت . حتی توی Category هم نرفت . ایراد کار کجاست ؟ چه پست هایی اونجاها نمایش داده میشه ؟
2 - الان کار کردن توی کدوم سایت ها بهتره ؟ سافت آرشیو چطوره ؟ یادمه قدیما نرم افزار Post News رو داشتم با لایسنسش و میرفتم به صورت Bulk پست میزدم توی سایت های ddl وارز . هنوز هم اونجوری خوبه ؟ یعنی توی یه سری سایت های بزرگ پست بزنی برای ایندکس شدن در گوگل ؟
3 - Avax شنیدم خیلی خوبه . کسی دربارش میدونه ؟ دعوتنامشو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
این چند روزه فروش خیلی خوب شده !! انگار عید خودمون بهتر از کریسمسه![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
3 تا سوال داشتم ازتون
1 - من توی سافت آرشیو یه اکانت قدیمی داشتم که فعال نبوده خیلی وقته . امروز بعد از مدتها رفتم و یه پست زدم توش . ولی پستم توی صفحه اصلی نرفت . حتی توی Category هم نرفت . ایراد کار کجاست ؟ چه پست هایی اونجاها نمایش داده میشه ؟
2 - الان کار کردن توی کدوم سایت ها بهتره ؟ سافت آرشیو چطوره ؟ یادمه قدیما نرم افزار Post News رو داشتم با لایسنسش و میرفتم به صورت Bulk پست میزدم توی سایت های ddl وارز . هنوز هم اونجوری خوبه ؟ یعنی توی یه سری سایت های بزرگ پست بزنی برای ایندکس شدن در گوگل ؟
3 - Avax شنیدم خیلی خوبه . کسی دربارش میدونه ؟ دعوتنامشو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
آپلودد - رپیدگیتور - اکستابیت