• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
سلام به دوستان گل انجمن
من میخام vps بگیرم دیدم اینجا دوستان تو کار آپلود هستن گفتم سوالم رو اینجا بپرسم ، من یه مدت کوتاه تو این کار بودم ولی خب از سایت zevera استفاده می کردم یعنی لینک رو مستقیم و بعد از طریق ریموت آپلود به سایت های شیرینگ انتقال میدادم و اطلاعات چندانی در مورد vps ندارم
میشه راهنمایی بفرمائید برای این کار vps از چه کشوری بهتر هست؟ بعد به نظرتون رم 512 کفایت می کنه؟
اگر خودتون از vps استفاده می کنید و راضی کننده هست لطفا بگید از کجا تهیه کردید من هم برم تهیه کنم اگر هم اینجا نشد بگید تو پ.خ بگید
ممنون

VPS خریداری شد
AMinServe - Shopping Cart

خودشون برنامه File & Image Uploader 6.4.9 رو نصب کردن ، یه موردی که هست اینه توی رپیدگیتور و آپلودد لینک میذارم ، الان تو برنامه برای آپلودد مشکلی نداره و فایل آپلود میشه ولی برای رپیدگیتور میزنه Only Registered یعنی باید حتما ثبت نام کنیم و پول بدیم برای آپلود توی RG با این برنامه؟
راه دیگه ای برای آپلود تو رپیدگیتور نیست؟ من در مورد vps اطلاعاتم کم هست

بعد یه سوال مثلا من بخوام یه فایل از Uploaded که چند پارت هست رو با VPS دانلود کنم حتما باید اکانت پریمیوم آپلودد داشته باشم؟ نمیشه رپیدلیچ نصب کنم روی VPS ؟

دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید من راه بیفتم خیلی ممنون میشم

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13
نمیشه گفت کدوم بیشتره تقریبا مساوی

اکستابیت روی 50% گذشتم

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام خدمت دوستان عزیز
از دوستان تقاضا دارم چند آپلود سنتر خوب به ازای ppd پرداخت دارند رو معرفی کنند.و در کل خوب باشه از همه نظر
با تشکر

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
خداییش ما نفهمیدیم آخر سر آپلودد و رپیدگیتور خوب هستند یا نه ؟

10 نفر میگند آپلودد پول نمیده ، رپیدگیتور هم دزده و عدد دانلود نمیندازه

10 نفر دیگه هم میگند عالی اند

خواهشا دوستان نام 3 تا آپلود سنتر درست درمون رو بفرمایند که بشه روشون فعالیت کرد و کارشون درست باشه با یقین و اطمینان طبق تحربه شون بگند لطفا

ضمنا این هم میخواستم بدونم که Hipfile.com پرداخت در ازای ppd داره ؟

ممنون

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
lumfile چطوره ؟ کسی کار می کنه ؟

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13

فروشش خیلی کمه ... من یه مدت کار می کردم این آخری ها از هر 2 تا آپلودم یکیش fail میشد ولش کردم رفتم سراغ Ryushare

ولی Ryushare هم فعلا با روزی 400 تا دانلود فروشی نداشتم

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
فروشش خیلی کمه ... من یه مدت کار می کردم این آخری ها از هر 2 تا آپلودم یکیش fail میشد ولش کردم رفتم سراغ Ryushare

ولی Ryushare هم فعلا با روزی 400 تا دانلود فروشی نداشتم

شما سایت شخصی دارید یا توی فروم ها فعالیت دارید؟؟بعد بیشتر چه چیری آپ می کنید؟؟؟

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
خداییش ما نفهمیدیم آخر سر آپلودد و رپیدگیتور خوب هستند یا نه ؟

10 نفر میگند آپلودد پول نمیده ، رپیدگیتور هم دزده و عدد دانلود نمیندازه

10 نفر دیگه هم میگند عالی اند

خواهشا دوستان نام 3 تا آپلود سنتر درست درمون رو بفرمایند که بشه روشون فعالیت کرد و کارشون درست باشه با یقین و اطمینان طبق تحربه شون بگند لطفا

ضمنا این هم میخواستم بدونم که Hipfile.com پرداخت در ازای ppd داره ؟

ممنون

هم آپلودد هم رپیدگیتور پول میدن ، ولی این که فروشت خوب باشه یا نه کلا بستگی به فعالیت خودت داره
خیالت رو راحت کنم تمام این مدل سایت ها برای بقا مجبورن دزدی هم بکنن پس زیاد درگیر این مسائل نباش

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
خیلی فایل پاک می کنه
من یه مدت کوتاه استفاده کردم روزی مثلا 20 گیگ آپلود می کردم یکی دو روز بعد میدیم 3 گیگش پاک شده

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
nوستان به نظرتون چطور رپیدگیتور رو به 10$ برسونم تا بزارمش روی PPS . آخه روی PPD اصلا دانلود نمیخوره. 30 تا پست روزانه چند جا پر بازدید میزنم میبینم تمام روز رو 2 3 تا دانلود خورده. الان بعد از 10 15 روز میبینم تازه رسیده به 0.11$.
راهی پیشنهاد میکنید ؟ به نظرتون Ebook و نرم افزار به جای سریال و فیلم توش آپلود کنم بهتر نیست ؟ میگم شاید بیشتر دانلود شه.

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
nوستان به نظرتون چطور رپیدگیتور رو به 10$ برسونم تا بزارمش روی PPS . آخه روی PPD اصلا دانلود نمیخوره. 30 تا پست روزانه چند جا پر بازدید میزنم میبینم تمام روز رو 2 3 تا دانلود خورده. الان بعد از 10 15 روز میبینم تازه رسیده به 0.11$.
راهی پیشنهاد میکنید ؟ به نظرتون Ebook و نرم افزار به جای سریال و فیلم توش آپلود کنم بهتر نیست ؟ میگم شاید بیشتر دانلود شه.
به نظر من که برسونید به 10 دلار بعد بذارید روی PPS ولی ، هر چی حجم فایلات بیشتر باشه پول بیشتری میدن ، اکثر نرم افزارها و Ebookها حجم پایینی دارن
البته اینم یادت باشه تو حالت PPD فروش زیاد هست وقتی میزاری رو PPS فروش نصف حالت PPD میشه

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
به نظر من که برسونید به 10 دلار بعد بذارید روی PPS ولی ، هر چی حجم فایلات بیشتر باشه پول بیشتری میدن ، اکثر نرم افزارها و Ebookها حجم پایینی دارن
البته اینم یادت باشه تو حالت PPD فروش زیاد هست وقتی میزاری رو PPS فروش نصف حالت PPD میشه

بله اما بحث من سره اینه که Rapid اصلا PPD رو خوب نمیده.من این همه فایل گذاشتم آخه 0.11$ پوله ؟

Last edited:

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان برای آپلود از Vps به رپیدگیتور برنامه ای مثل Zoom وجود نداره؟
چون این برنامه وقتی میخام تو RG آپلود کنم میگه فقط کاربرای رجیستر شده می تونن

Zoom با بقیه میرورهایی که استفاده می کنم مشکلی نداره فقط رپیدگیتور رو آپلود نمی کنه

بالا