• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
یه موضوع جالبی که فهمیدم اینه که رپید گیتور اگه کاربر فری باشی فایل هاتو بعد از 30 رو چه دان بشه چه نشه پاک می کنه
کابر پریمیوم باشی 30 روز بعد از آخرین دانلود پاک می کنه
خیلی مسخرس خداییش وقتی پریمیوم می کنی اصلا دیگه نباید پاک کنه

این چه جورشه دیگه ؟؟؟

برای کاربران فری 30 روز بعد از آخرین دانلود ، برای کاربران پرمیوم هم هیچ وقت پاک نمیشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان رپید گیتور رفع فیلتر شده ؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
خیلی قشنگ و مجلسی دیشب رپیدشیر اکانت من رو بن کرد و هر چی فایل بک آپ روش داشتم به فنا رفت. با اینکه حتی یک لینک هم جایی قرار نداده بودم.

amir AMD

Registered User
لایک‌ها
53
رپیدگیتور رو رو pps بذارم بهتره یا رو ppd ؟

ممنون

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
بعد از رسیدن درامدتون به 10 دلار حتما و PPS بزارید

PPD واقعا وقت تلف کردنه

کلاْ تو همه سایت ها از PPS استفاده کنیم ؟! چه سایتی به جز Rapidgator رو پیشنهاد میکنید ؟ Uploaded خوبه ؟!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11

نه من نمیخوام از این آپلودسنتر ها استفاده کنم چون دانلود خورشون زیاد نیست تو سایتای خارجی !منظورم از بین extabit uploaded یا .... بود. میخوام ببینم کدومشون بهترین و بیشترین پول رو میده و دانلود خورش هم خوبه ( یعنی معروفته)

ممنون

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
این سایت Uploadboy مشکل داره تو شمارش. من چند تا فایل آپلود کردم 600 بار دانلود شده ولی همش 0.263 دلار اضافه کرده. توی فریکشیر اگه پایینترین رنک هم باشی با 600 تا دانلود دیگه 2 دلار رو میگیری.

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
این سایت Uploadboy مشکل داره تو شمارش. من چند تا فایل آپلود کردم 600 بار دانلود شده ولی همش 0.263 دلار اضافه کرده. توی فریکشیر اگه پایینترین رنک هم باشی با 600 تا دانلود دیگه 2 دلار رو میگیری.

دوست من، بیشترین در آمدی که فریک شیر واسه 1000 تا دانلود میده چقدره ؟!

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
دوست من، بیشترین در آمدی که فریک شیر واسه 1000 تا دانلود میده چقدره ؟!

یادم نیست فکر کنم 40 دلار بود البته بسته به رنکت داره. رنکت بالا باشه با 200 الی 300 دانلود بالای 5 دلار میگیری ازش.

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
به نظر دوستان راه معروف شدن در یه انجمن چیه ؟! اینی که با دوستان یه گروه تشکیل بدی و تا یه مدت از یکدیگه تشکر کنیم یا اینکه نمیخواد فقط در تمام طول شبانه روز جدید ترین سریالا، فیلما یا نرم افزارا رو تو انجمن بزاریم ؟!

راستی ما میتونیم از نتلود در آمد داشته باشیم ؟ آخه وب مانی و اینا نداره !!!

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
با سلام خدمت دوستان گل و چه بسا ساده که سادگی شما نشانه پاک بودن شماست .

باید بگم سیستم ایکس فایل شیرینگ در مدیریت گزینه ای موجود هستش بنام اینکه چه میزان درامد طرف می تونه داشته باشه در ساعت یا روز یا هر آی پی ( دقیقا کدوم یکی از 3 تاست یادم نیست که داره اما یکی از دوستان با دستکاری کاری کرد که هر 3 تا رو داشته باشه)‌ برای همین هستش که دانلودها کم دارای درامد هستند.

این راه بهترین راه برای کسب درامد آپلودسنتر و عدم درآمد شما هستش. جالا می گید نه 1 اکانت پرمیوم که دارید 1 اکانت رایگان یا پرمیوم ( اگه رایگان کسب درامد داره همون رایگان)‌بگیرید بعد با اکانت پرمیوم از اون حسابتون شروع کنید به دانلود کردن حالا ببینید بعد از چند بار دانلود اکانت شما از طرف سیستم مسدودیت مالی و دانلود ایجاد می کنه یعنی مثلا 50 بار دانلود می کنید کلا 10 بار میگه دانلود شده و از هر 10 باری که 50 بار دانلود کردید و گفت 10 بار پوله 1 بار رو فقط میده.

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
دوستان به نظرتون کاره درآمدی روی Extabit خوبه یا Freakshare ؟ کسی کار کرده ؟!

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
3 تا سوال داشتم ازتون
1 - من توی سافت آرشیو یه اکانت قدیمی داشتم که فعال نبوده خیلی وقته . امروز بعد از مدتها رفتم و یه پست زدم توش . ولی پستم توی صفحه اصلی نرفت . حتی توی Category هم نرفت . ایراد کار کجاست ؟ چه پست هایی اونجاها نمایش داده میشه ؟
2 - الان کار کردن توی کدوم سایت ها بهتره ؟ سافت آرشیو چطوره ؟ یادمه قدیما نرم افزار Post News رو داشتم با لایسنسش و میرفتم به صورت Bulk پست میزدم توی سایت های ddl وارز . هنوز هم اونجوری خوبه ؟ یعنی توی یه سری سایت های بزرگ پست بزنی برای ایندکس شدن در گوگل ؟
3 - Avax شنیدم خیلی خوبه . کسی دربارش میدونه ؟ دعوتنامشو از کجا میتونم گیر بیارم ؟

بالا