• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
نه برنامه Zoom Uploader هستش که برای آپلود روی سایت ها ازش استفاده میشه.
این نرم افزار کارش چیه ؟ کارش اینه که اتوماتیک آپلود میکنه ؟ یعنی چطور ؟ مثلا یه منبع باید بهش بدی اتو ماتیک آپلود کنه لینک بهت بده ؟!

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
این نرم افزار کارش چیه ؟ کارش اینه که اتوماتیک آپلود میکنه ؟ یعنی چطور ؟ مثلا یه منبع باید بهش بدی اتو ماتیک آپلود کنه لینک بهت بده ؟!

برنامه رو میتونی از سایت خودش به صورت مجانی دانلود کنی. نصبش کن روی وی پی اس بعد برو تو اپشن اکانت سایتهایی که میخوای روش آپلود کنی رو ست کن بعد فایلها رو بفرست توی برنامه خودش آپلود میکنه روی اون سایتها.
z_o_o_m´s File & Image Uploader

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
دیشب یک گیگ رم اضافه خریدم برای وی پی اس از موقعی که اون رو اضافه کردن موقع آپلود با اف تی پی یا زوم آپلودر سی پی یو 100 درصد میشه و نمیشه باهاش کار کرد. تیکت زدم پشتیبانی میگه چک کردم مشکلی نداره. شانس دیشب هم تازه تمدید کردم وی پی اس رو. دوستان یک شرکت خوب معرفی کنن برای خرید وی پی اس این یکی دیگه بدرد نمیخوره مثل اینکه.

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
دیشب یک گیگ رم اضافه خریدم برای وی پی اس از موقعی که اون رو اضافه کردن موقع آپلود با اف تی پی یا زوم آپلودر سی پی یو 100 درصد میشه و نمیشه باهاش کار کرد. تیکت زدم پشتیبانی میگه چک کردم مشکلی نداره. شانس دیشب هم تازه تمدید کردم وی پی اس رو. دوستان یک شرکت خوب معرفی کنن برای خرید وی پی اس این یکی دیگه بدرد نمیخوره مثل اینکه.

سلام دوست عزیز از چه شرکتی خرید کردید؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام دوست عزیز از چه شرکتی خرید کردید؟

دوست عزیز اسمش رو نمیتونم بگم چون تا الان حدود یک سال مشتریشون بودم و خداییش مشکلی نداشتن و تو پشتیبانی هم کم نزاشتن به خاطر همین نمیخوام اسمشون خراب بشه.. فقط الان دنبال یک افر بهتر میگردم.
هر کی شرکت خوب میشناسه معرفی کنه البته ایرانی باشن که بتونم پرداخت کنم. خودم فعلا همچین چیزی رو مد نظر دارم.
CPU:XEON E5620 4CORE دارای 2 پردازشگر فیزیکی
فضای هارد دیسک : 150 گیگ
ترافیک : نامحدود
رم: 2 GB
سی پی یو: Xeon 4 core

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
دوستان برای گرفتن اسکرین شات چه برنامه ای خوب هست؟ من تو VPS با Windows Media Player Classic وقتی اسکرین شات می گیرم ؛ عکسا مات میفته ، بعدش یه سوال تو VPS نمیشه فیلم رو دید؟ چون برای من مثل حالتی پخش میشه که مثلا داری با اینترنت ایران یه کلیپ آنلاین رو نگاه می کنی

kkick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
دوستان برای گرفتن اسکرین شات چه برنامه ای خوب هست؟ من تو VPS با Windows Media Player Classic وقتی اسکرین شات می گیرم ؛ عکسا مات میفته ، بعدش یه سوال تو VPS نمیشه فیلم رو دید؟ چون برای من مثل حالتی پخش میشه که مثلا داری با اینترنت ایران یه کلیپ آنلاین رو نگاه می کنی

LuJoSoft ThumbAllMovies

Thumbnail me 3.0

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام

میتونی از برنامه thumbnail me استفاده کنی.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
توی km player قسمت capture میتونی استوری بورد و اسکرین شات بگیری

ولی اکثر فیلم های توی وارز اسکرین شات میزارن براشون از اونا کپی کن

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
یک بار ریستارت کنید
اگر درست نشد احتمال داره وقتی رم رو اضافه کردند سی پی یو رو کم کرده باشند!
سرور شما از انگلیسه یا هلند؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
سلام
آپلودر های حرفه ای از mtn استفاده می کنند ، چون محیط گرافیکی نداره معمولا کسی طرفش نمیره

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
یک بار ریستارت کنید
اگر درست نشد احتمال داره وقتی رم رو اضافه کردند سی پی یو رو کم کرده باشند!
سرور شما از انگلیسه یا هلند؟

ماله من انگلیس هستش (Red Station) چند بار ری استارت کردم ولی فایده ای نداشت خود پشتیبانی هم که اول میگفت مشکلی نداره حالا تیکت رو بعد از اعتراض من زده در حال بررسی. کلا بی خیال اون شدم فعلا یکی دیگه از انگلیس خریدم با این مشخصات. شما از وی پی اس خودت راضی هستی ؟؟ از کجا گرفتی و با چه کانفیگی ؟؟

file1f04831c6d1.png

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
ماله من انگلیس هستش (Red Station) چند بار ری استارت کردم ولی فایده ای نداشت خود پشتیبانی هم که اول میگفت مشکلی نداره حالا تیکت رو بعد از اعتراض من زده در حال بررسی. کلا بی خیال اون شدم فعلا یکی دیگه از انگلیس خریدم با این مشخصات. شما از وی پی اس خودت راضی هستی ؟؟ از کجا گرفتی و با چه کانفیگی ؟؟

file1f04831c6d1.png
پورت 1 داشت ؟ سرعت آپلود ماکزیمم چند بود؟ قبلا رداستیشن سرعت آپلود پورت 1 رو روی 200 مگابیت محدود می کرد نمی دونم هنوزم اینکارو میکنه یا نه
زمانی که رداستیشن پهنای باند پرمیوم میداد سرعت آپلود یک فایل روی رپیدگیتور حدود 80 مگ در ثانیه بود
والا من این ماه سرور اختصاصی از امریکا گرفتم ، چون 500 گیگ SSD می خواستم از اروپا خیلی گرون تموم میشد فعلا از امریکا گرفتم ، سرعت آپلودش حداکثر 40 مگ میشه (آپلود همزمان چند فایل)

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
پورت 1 داشت ؟ سرعت آپلود ماکزیمم چند بود؟ قبلا رداستیشن سرعت آپلود پورت 1 رو روی 200 مگابیت محدود می کرد نمی دونم هنوزم اینکارو میکنه یا نه
زمانی که رداستیشن پهنای باند پرمیوم میداد سرعت آپلود یک فایل روی رپیدگیتور حدود 80 مگ در ثانیه بود
والا من این ماه سرور اختصاصی از امریکا گرفتم ، چون 500 گیگ SSD می خواستم از اروپا خیلی گرون تموم میشد فعلا از امریکا گرفتم ، سرعت آپلودش حداکثر 40 مگ میشه (آپلود همزمان چند فایل)

من زوم رو گذاشته بودم روی 6 اپلود همزمان سرعت که سرعت روی رپیدگیتور میانگین 3 مگ بود البته با اف تی پی سرعت خیلی بهتر بود نسبت به زوم. اینی که گرفتم پورتش 10 گیگ هستش هنوز تحویل نداده ببینم چجوریاست. من از موقعی که رپیدشیر اکانتم رو بن کرد و 4 ترا بک اپ به فنا رفت دیگه بک آپ نمیگیرم به خاطر همین فضای زیادی روی وی پی اسم نیاز ندارم همین 100 گیگ کافیه برام.
شما از کجای گرفتی و ماهی چقدر میدی ؟؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
من زوم رو گذاشته بودم روی 6 اپلود همزمان سرعت که سرعت روی رپیدگیتور میانگین 3 مگ بود البته با اف تی پی سرعت خیلی بهتر بود نسبت به زوم. اینی که گرفتم پورتش 10 گیگ هستش هنوز تحویل نداده ببینم چجوریاست. من از موقعی که رپیدشیر اکانتم رو بن کرد و 4 ترا بک اپ به فنا رفت دیگه بک آپ نمیگیرم به خاطر همین فضای زیادی روی وی پی اسم نیاز ندارم همین 100 گیگ کافیه برام.
شما از کجای گرفتی و ماهی چقدر میدی ؟؟
پورت 10 رداستیشن هم برای آپلود یک فایل حدود 17-18 مگابایت درثانیه سرعت آپلود میده (اگه اورسل نکنند) و ماکزیمم هم تا 50 مگابایت آپلود میکنه (5-6 فایل همزمان)
500 گیگ SSD که برای بک آپ نیست :دی ، من هم روی rapidgator بک آپ میگیرم هم uploaded
از datashack ، حدود 90 دلار

Amin.Dragon

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.
دوستان لینک هاتون رو تو کدوم سایت ها پخش میکنید ؟
وارز بی بی خیلی کند شده برام.
برا شما هم همینطور شده ؟

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

کسی با sBorg کار کرده؟ چند سوال ساده در این مورد دارم.

بالا