mohammad8711
Registered User
- نوشتهها
- 394
- لایکها
- 118
شما با زوم آپلودر روی رپیدگیتور آپلود میکنی یا اف تی پی ؟؟
zoom
..
شما با زوم آپلودر روی رپیدگیتور آپلود میکنی یا اف تی پی ؟؟
ببخشید زوم چی هست ؟ همون ریموت ؟!
این نرم افزار کارش چیه ؟ کارش اینه که اتوماتیک آپلود میکنه ؟ یعنی چطور ؟ مثلا یه منبع باید بهش بدی اتو ماتیک آپلود کنه لینک بهت بده ؟!نه برنامه Zoom Uploader هستش که برای آپلود روی سایت ها ازش استفاده میشه.
این نرم افزار کارش چیه ؟ کارش اینه که اتوماتیک آپلود میکنه ؟ یعنی چطور ؟ مثلا یه منبع باید بهش بدی اتو ماتیک آپلود کنه لینک بهت بده ؟!
دیشب یک گیگ رم اضافه خریدم برای وی پی اس از موقعی که اون رو اضافه کردن موقع آپلود با اف تی پی یا زوم آپلودر سی پی یو 100 درصد میشه و نمیشه باهاش کار کرد. تیکت زدم پشتیبانی میگه چک کردم مشکلی نداره. شانس دیشب هم تازه تمدید کردم وی پی اس رو. دوستان یک شرکت خوب معرفی کنن برای خرید وی پی اس این یکی دیگه بدرد نمیخوره مثل اینکه.
سلام دوست عزیز از چه شرکتی خرید کردید؟
سلام
دوستان برای گرفتن اسکرین شات چه برنامه ای خوب هست؟ من تو VPS با Windows Media Player Classic وقتی اسکرین شات می گیرم ؛ عکسا مات میفته ، بعدش یه سوال تو VPS نمیشه فیلم رو دید؟ چون برای من مثل حالتی پخش میشه که مثلا داری با اینترنت ایران یه کلیپ آنلاین رو نگاه می کنی
سلام
دوستان برای گرفتن اسکرین شات چه برنامه ای خوب هست؟ من تو VPS با Windows Media Player Classic وقتی اسکرین شات می گیرم ؛ عکسا مات میفته ، بعدش یه سوال تو VPS نمیشه فیلم رو دید؟ چون برای من مثل حالتی پخش میشه که مثلا داری با اینترنت ایران یه کلیپ آنلاین رو نگاه می کنی
یک بار ریستارت کنیددیشب یک گیگ رم اضافه خریدم برای وی پی اس از موقعی که اون رو اضافه کردن موقع آپلود با اف تی پی یا زوم آپلودر سی پی یو 100 درصد میشه و نمیشه باهاش کار کرد. تیکت زدم پشتیبانی میگه چک کردم مشکلی نداره. شانس دیشب هم تازه تمدید کردم وی پی اس رو. دوستان یک شرکت خوب معرفی کنن برای خرید وی پی اس این یکی دیگه بدرد نمیخوره مثل اینکه.
آپلودر های حرفه ای از mtn استفاده می کنند ، چون محیط گرافیکی نداره معمولا کسی طرفش نمیرهسلام
یک بار ریستارت کنید
اگر درست نشد احتمال داره وقتی رم رو اضافه کردند سی پی یو رو کم کرده باشند!
سرور شما از انگلیسه یا هلند؟
پورت 1 داشت ؟ سرعت آپلود ماکزیمم چند بود؟ قبلا رداستیشن سرعت آپلود پورت 1 رو روی 200 مگابیت محدود می کرد نمی دونم هنوزم اینکارو میکنه یا نهماله من انگلیس هستش (Red Station) چند بار ری استارت کردم ولی فایده ای نداشت خود پشتیبانی هم که اول میگفت مشکلی نداره حالا تیکت رو بعد از اعتراض من زده در حال بررسی. کلا بی خیال اون شدم فعلا یکی دیگه از انگلیس خریدم با این مشخصات. شما از وی پی اس خودت راضی هستی ؟؟ از کجا گرفتی و با چه کانفیگی ؟؟
![]()
پورت 1 داشت ؟ سرعت آپلود ماکزیمم چند بود؟ قبلا رداستیشن سرعت آپلود پورت 1 رو روی 200 مگابیت محدود می کرد نمی دونم هنوزم اینکارو میکنه یا نه
زمانی که رداستیشن پهنای باند پرمیوم میداد سرعت آپلود یک فایل روی رپیدگیتور حدود 80 مگ در ثانیه بود
والا من این ماه سرور اختصاصی از امریکا گرفتم ، چون 500 گیگ SSD می خواستم از اروپا خیلی گرون تموم میشد فعلا از امریکا گرفتم ، سرعت آپلودش حداکثر 40 مگ میشه (آپلود همزمان چند فایل)
پورت 10 رداستیشن هم برای آپلود یک فایل حدود 17-18 مگابایت درثانیه سرعت آپلود میده (اگه اورسل نکنند) و ماکزیمم هم تا 50 مگابایت آپلود میکنه (5-6 فایل همزمان)من زوم رو گذاشته بودم روی 6 اپلود همزمان سرعت که سرعت روی رپیدگیتور میانگین 3 مگ بود البته با اف تی پی سرعت خیلی بهتر بود نسبت به زوم. اینی که گرفتم پورتش 10 گیگ هستش هنوز تحویل نداده ببینم چجوریاست. من از موقعی که رپیدشیر اکانتم رو بن کرد و 4 ترا بک اپ به فنا رفت دیگه بک آپ نمیگیرم به خاطر همین فضای زیادی روی وی پی اسم نیاز ندارم همین 100 گیگ کافیه برام.
شما از کجای گرفتی و ماهی چقدر میدی ؟؟