D-olarba-Z
Registered User
دو تا دعوتنامه bitsoup.me هست کسی خواست پیغام بده
ترکر مخصوص چیه عزیز؟
دو تا دعوتنامه bitsoup.me هست کسی خواست پیغام بده
عمومیهترکر مخصوص چیه عزیز؟
دوستان کسی واقعا درامد داشته؟
تو کدوم سایت ها لینک ها رو پخش می کنید ؟
اگه می شه بگید جای دوری نمی ره
ترکر های خصوصی اصلی ترین سورس ها هستن.ای پی تورنت تورنت لیچ و ... تقریبا خوبن.جایی هم که لینک پخش میشه خیلی مهم تر از سورسه.تو کدوم سایتش زیاد مهم نیست
مهم اینه که سورس شما چی باشه
و کیفیت مطلبه شما
البته من سورس خاصی ندارمو خودمم اینو از دوستان سوال دارم
پس یعنی شما اول از تورنت میارین روی وی پی اس؟ بعد رو فایل هاست؟ترکر های خصوصی اصلی ترین سورس ها هستن.ای پی تورنت تورنت لیچ و ... تقریبا خوبن.جایی هم که لینک پخش میشه خیلی مهم تر از سورسه.
بله تقریبا همه اینکارو میکنن تا اونجا که من میدونم.از تورنت میگیرن.پس یعنی شما اول از تورنت میارین روی وی پی اس؟ بعد رو فایل هاست؟
جایی که لینک پخش میشه خب معلومه
softarchive
tinydl ,...
آره فکر کنم نتلود وب آپلود رو روی 3 مگ لیمیت کردهسرعت زوم خیلی پایینه
واسه شما هم نتلود پایینه ؟
3 مگ بیشتر نیست
ولی اپلودد تا 20 مگ هم می ره
کسی نبود ؟اگر کسی دوستان نیاز به سرور قوی داره و می تونه حدود 350 تومن هزینه کنه لطفا با من تماس بگیره تا سرور زیر رو اشتراکی خربداری کنیم:
Fiche serveur dédié Mini HG 128G - OVH
منابعی که به هر نفر میرسه:
یک هارد اختصاصی 600 گیگابایت ساس (فکر می کنم 15k باشه) + سرور رید کنترلر با BBU و 512 مگابایت کش داره
64 گیگابایت رم (خیلی زیاده ولی OVH سرور با پورت 10 از این پایین تر نداره :دی)
پردازشگر : 4 هسته فیزیکی
پورت هم که 10 گیگابیت هست
هزینه کل سرور حدود 700 تومن میشه، پس هر نفر باید 350 تومن پرداخت کنه (یعنی حدود 100 دلار)
البته این هزینه برای کاربران عادی زیاد هست و بیشتر به درد کسانی می خوره که تو سایت های تاپ فعالیت می کنند و ثانیه ها هم براشون مهم هست
از نظر مدیریت سرور مشکلی وجود نداره
با هر هزار دانلود 700 تا 800 دلار بگیرید
مشاهده سایت
به گفته مدیر سایت:
به ازای هر دانلود چیزی بین 70 تا 80 سنت (دلار امریکا) پرداخت میکنم..
تقریبا به ازای هر 1000 دانلود 700 تا 800 دلار هم گیره شما میاد.
ادرس همون اسم اکانت ما در همین فروم هست
درامد وبمستر ها هم از طریق پی پال،پی زا،و مانی بوکرز پرداخت میشه.
اگه خواستید هم میتونم چند نمونه از پرداختی هایی که داشتم رو براتون ارسال کنم.ترافیکی هم که برای سایت ما می فرستید باید از کشور های امریکا و اروپا باشه.
استفاده از وی پی ان برای ارسال ترافیک=بستن اکانت شما.
حداکثر حجمی که یک فایل میتونه داشته باشه:2 گیگابایت که نسبت به سایت هایی مثل شیر کش که مثل ما کار میکنن 2 برابر هست.
بعد سایت کاملا ایرانی هست و خودم مدیریت میکنم و داریم واقعا رقابت می کنیم.
این سایت بیشتر به درد کسایی می خوره که وبسایت یا وبلاگ خارجی زبان دارن و بازدیدکنندهاشون رو میتونن برای دانلود تشویق کنن.
طریقه کار سایت:
هر کسی که بخواد فایل شما رو دانلود کنه اول باید یه survey پر کنه بعد امکان دانلود برای اون شخص داده میشه و به ازای هر دانلود چیزی بین 70-80 سنت ما به شما پرداخت میکنیم.
طریقه سایت اینجوریه که وقتی شما فایلت رو برای دانلود به اشتراک می ذاری اون کسی که میخواد به فایل شما دسترسی داشته باشه باید یا یه نظرسنجی پر کنه یا یه چیزی بخره.اگه نظرسنجی پر کنه حداکثر به شما 1 تا 2 دلار میرسه ولی اگه خرید داشته باشه تا 20 دلار هم هست.
سایت ما تازه الان 2 ماهه که باز شده و رشد خیلی خوبی داشتیم
بهترین جا برای اشتراک گذاری هم سایتی مثل یوتیوب هست.اگه از من می شنوید کرک ها خیلی دانلود خوبی دارن در کشور های امریکای جنوبی که ما هم پشتیبانی میکنیم.
و برای قاره های دیگه مباحث هک خیلی اهمیت داره و من خودم قبل از راه اندازی سایت تو مباحث هک خیلی درامد خوبی داشتم .
اگه از اینجور لینک ها تو سایت خودتون استفاده کنید همه بازدیدکننده ها فراری میشند و سایتتون تخته میشهبا هر هزار دانلود 700 تا 800 دلار بگیرید
مشاهده سایت
به گفته مدیر سایت:
به ازای هر دانلود چیزی بین 70 تا 80 سنت (دلار امریکا) پرداخت میکنم..
تقریبا به ازای هر 1000 دانلود 700 تا 800 دلار هم گیره شما میاد.
ادرس همون اسم اکانت ما در همین فروم هست
درامد وبمستر ها هم از طریق پی پال،پی زا،و مانی بوکرز پرداخت میشه.
اگه خواستید هم میتونم چند نمونه از پرداختی هایی که داشتم رو براتون ارسال کنم.ترافیکی هم که برای سایت ما می فرستید باید از کشور های امریکا و اروپا باشه.
استفاده از وی پی ان برای ارسال ترافیک=بستن اکانت شما.
حداکثر حجمی که یک فایل میتونه داشته باشه:2 گیگابایت که نسبت به سایت هایی مثل شیر کش که مثل ما کار میکنن 2 برابر هست.
بعد سایت کاملا ایرانی هست و خودم مدیریت میکنم و داریم واقعا رقابت می کنیم.
این سایت بیشتر به درد کسایی می خوره که وبسایت یا وبلاگ خارجی زبان دارن و بازدیدکنندهاشون رو میتونن برای دانلود تشویق کنن.
طریقه کار سایت:
هر کسی که بخواد فایل شما رو دانلود کنه اول باید یه survey پر کنه بعد امکان دانلود برای اون شخص داده میشه و به ازای هر دانلود چیزی بین 70-80 سنت ما به شما پرداخت میکنیم.
طریقه سایت اینجوریه که وقتی شما فایلت رو برای دانلود به اشتراک می ذاری اون کسی که میخواد به فایل شما دسترسی داشته باشه باید یا یه نظرسنجی پر کنه یا یه چیزی بخره.اگه نظرسنجی پر کنه حداکثر به شما 1 تا 2 دلار میرسه ولی اگه خرید داشته باشه تا 20 دلار هم هست.
سایت ما تازه الان 2 ماهه که باز شده و رشد خیلی خوبی داشتیم
بهترین جا برای اشتراک گذاری هم سایتی مثل یوتیوب هست.اگه از من می شنوید کرک ها خیلی دانلود خوبی دارن در کشور های امریکای جنوبی که ما هم پشتیبانی میکنیم.
و برای قاره های دیگه مباحث هک خیلی اهمیت داره و من خودم قبل از راه اندازی سایت تو مباحث هک خیلی درامد خوبی داشتم .
کسی نبود ؟![]()
یکی به ما تو سافت ارشیو ریت بده راه دوری نمیره
ممنون
ایدی من :
rlser
زیادش کردم.ولی به یک نرسید. 0.4 دیگه لازم داره.
billionuploads و putlocker پرداختی دارن ؟ به کجا ؟
billionuploads و putlocker پرداختی دارن ؟ به کجا ؟