• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
هر دوشون دور و بر 3 دلار میدن برای 1000 دانلود و فقط چون دانلودشون سریع هستش آپلودر ها میزارن

در ضمن تاپیک ایرانی های وارز بی بی به کجا رسید ؟

قرار بود از یاهو پیگیری کنیم یا جیمیل

از وضعیت اینا کسی خبر داره ؟
dizzcloud / fileom , oteupload , fileparadox
کدومشون از همه معتبر تره و کار باهاش مطمئن تره ؟ به عنوان یک میرور در کنار اپلودد نیاز دارم .

ryushare هم همینطور . فیدبک بدید ببینیم چه خبره .

در مورد وارز بی بی از توی یاهو قرار شد پیگیری کنیم .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کدومشون از همه معتبر تره و کار باهاش مطمئن تره ؟ به عنوان یک میرور در کنار اپلودد نیاز دارم .

من زیاد از یاهو استفاده نمیکنم کارم جی میل هستش اینم ایمیلم

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26

fileparadox.in نسبتا معتبر تره.سرعت اپلودش بالاست و اذیت نمیکنه برای اپلود.حداقل پرداختش 35 دلار.به وب مانی هم پرداخت میکنه.
تاپیپکش تو WJ

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
ما همیشه هستیم .
هر کی خواست ایمیل یاهو بده ادد کنیم فعلا که 5-6 نفری هستیم .

تشکر کردن تو فروم ها کار درستی نیست بنظرم.احتمال اینکه بن شید خیلی زیاد میشه.مخصوصا وارز بی بی.پست رو هم اگه سریع بزنید کیفیتش خوب باشه خودش تشکر می خوره.

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
تشکر کردن تو فروم ها کار درستی نیست بنظرم.احتمال اینکه بن شید خیلی زیاد میشه.مخصوصا وارز بی بی.پست رو هم اگه سریع بزنید کیفیتش خوب باشه خودش تشکر می خوره.

فعلا که کل وارز بی بی باند بازیه به همین شکل یا شکلای دیگه . درست و غلطشو دیگه نمیدونم

baback293

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا این آپلودبوی مثل اینکه زده به سرش، داره همینجور کاربراشو بن میکنه، مراقب فایل هاتون باشید، الان یه اکانت منو که توش 480 گیگ فایل داشتم و درامدم تا الان به 350 دلار رسیده بود همشو بالا کشید. اون هفته هم اکانت یکی از دوستامو بن کردند، اون اوضاع دلارهای اکانتش از مال منم بهتر بود. الان یه حساب وب مانی باز کردم تا شماره حسابشو دادم به آپلودبوی بجای پرداخت کردن اکانتمو مسدود کردن!
الحق که جنس ایرانی از این بهتر در نمیاد، ما از آپلودبوی کشیدیم بیرون، حواستون باشه شما ضرر نکنین ...

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
آقا این آپلودبوی مثل اینکه زده به سرش، داره همینجور کاربراشو بن میکنه، مراقب فایل هاتون باشید، الان یه اکانت منو که توش 480 گیگ فایل داشتم و درامدم تا الان به 350 دلار رسیده بود همشو بالا کشید. اون هفته هم اکانت یکی از دوستامو بن کردند، اون اوضاع دلارهای اکانتش از مال منم بهتر بود. الان یه حساب وب مانی باز کردم تا شماره حسابشو دادم به آپلودبوی بجای پرداخت کردن اکانتمو مسدود کردن!
الحق که جنس ایرانی از این بهتر در نمیاد، ما از آپلودبوی کشیدیم بیرون، حواستون باشه شما ضرر نکنین ...

خب تاپیکش اینجا هستش برو اینجا ازش بپرس چرا بن شدی.
http://forum.persiantools.com/t336929.html

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام.
تو putlocker و billionuploads و 180upload میشه با ftp اپلود کرد ؟
تنظیماتش رو پیدا نمیکنم .کجاست ؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
turbobit کاربراش رو از دست داده و داره با فرستادن ایمیل تشویقی دوباره جذبشون میکنه. ولی بعیده کسی دوباره باهاش کار کنه!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
با IP ایرانی میتونین وارز بی بی رو باز کنید ؟

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
اکانت آواکس کسی نداره ؟؟!!

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

اره بازی در میاره
سایتای ایرانی کلا همینجورن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بالا