یک سایت برای خرید وی پی اس پیشنهاد بدید
قیمت ماهانه در حدود 27 28 تومن، از این سایت هایی نباشه که امروز باشن فردا نه میخوام سابقه داشته باشه چون میخوام طولانی کار کنم و برام این امر خیلی مهمه
سرویس هایی که ارائه میدن امکان دانلود تورنت باشه متاسفانه یکی از هاست نتورک گرفتم فقط آی پی امریکا داره و نمیشه تورنت دانلود کرده حسابی رفته روی اعصابم
کسی از .parsavps.com خرید کرده ؟ مطمئن هست ؟
هات فایل Hotfile به دلیل نقض کپی رایت برای همیشه تعطیل شد! مثل مگاآپلود از روزش دراومد!
هات فایل به آپلودرها هم پول پرداخت می کرد؟
برای وارز فقط از novinvps.net بگیر.
پارس وی پی اس بیشتر برای میزبانی فایل های سایت های مجاز استفاده میشه نه وارز.
هات فایل Hotfile به دلیل نقض کپی رایت برای همیشه تعطیل شد! مثل مگاآپلود از روزش دراومد!
هات فایل به آپلودرها هم پول پرداخت می کرد؟
یک سایت برای خرید وی پی اس پیشنهاد بدید
قیمت ماهانه در حدود 27 28 تومن، از این سایت هایی نباشه که امروز باشن فردا نه میخوام سابقه داشته باشه چون میخوام طولانی کار کنم و برام این امر خیلی مهمه
سرویس هایی که ارائه میدن امکان دانلود تورنت باشه متاسفانه یکی از هاست نتورک گرفتم فقط آی پی امریکا داره و نمیشه تورنت دانلود کرده حسابی رفته روی اعصابم
کسی از .parsavps.com خرید کرده ؟ مطمئن هست ؟
استفاده من شخصی ست برای ترکرهای خصوصی دیگه وقت و حوصله وارز کار کردن و به اشتراک گذاشتن لینک رو ندارم
الان این نوین وی پی اس سرورهای آمریکاش به تورنت گیر نمیده ؟ تاکید میکنم تورنت به هیچ وجه نمیخوام مشکل داشته باشه
الان اون نتوورک هاست از 5 ترکر خصوصی که برام بی نهایت مهم هستند 3 تاشون رو مسدود می کرد و کلاینت آفلاین یا تایم اوت میزد
سرورهای آمریکای اینجا چطوره ؟ هلند هاش سرویس های معمولش چی ؟
مخصوصا این یکی:
NL-ECO-1024
این با بودجه من خوب است با اونکه باز مجبورم هزینه کنم و تا حالا 56 تومن ضرر کردم ولی حاضر هستم یک 35 تومن باز بدم - 7 8 تومن از پنل های سرویس دهنده های دیگه حتی بیشتر - ولی مطمئن باشه این دفعه
سلام
انقدر منفی دادن بهم که تصمیم گرفتم یه اکانت دیگه توی softarchive بسازم لطفا یه ریتینگ بهم بدین
نام کاربری : soski
اساتید منم توی سافت ارشیو یوزر ساختم
javadth
منتظر ریت هاتون هستم
بساز بلاگ قشنگه رو
سلام دوستان 4 ماه هست که نبودم و کسب درامد رو فراموش کردم
ولی فکر میکنم کسب درامد از آپلود خوب باشه تا حالا کار نکردم به علاوه کسب درامد از پاپ آپ غیر از این ها رو دیگه گول نمیخورم
یک آپلود سنتر ایرانی معرفی کنید که پول خوبی برای آپلود بده زمان پرداخت از یک هفته بشتر نشه صد در صد پرداخت کنه با ترس کار نکنم مطمعن باشم که پرداخت میکنه و خیلی هم معتبر باشه
اگر آپلود سنتر عکس باشه که دیگه بهتر
(ایرانی هر چی معرفی میکنید فقط ایرانی)
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان 4 ماه هست که نبودم و کسب درامد رو فراموش کردم
ولی فکر میکنم کسب درامد از آپلود خوب باشه تا حالا کار نکردم به علاوه کسب درامد از پاپ آپ غیر از این ها رو دیگه گول نمیخورم
یک آپلود سنتر ایرانی معرفی کنید که پول خوبی برای آپلود بده زمان پرداخت از یک هفته بشتر نشه صد در صد پرداخت کنه با ترس کار نکنم مطمعن باشم که پرداخت میکنه و خیلی هم معتبر باشه
اگر آپلود سنتر عکس باشه که دیگه بهتر
(ایرانی هر چی معرفی میکنید فقط ایرانی)
ممنون میشم جواب بدید