سریعا به یک چشم پزشک حاذق مراجعه کن، اوضاع چشات خیلی داغونه .... انقدر پول بالا کشیدی دیگه کلا جلوی هر عددی چند تا صفر دیگه هم میبینی!
350000 دلار نه آقای کلاه بردار .... 350 دلار ... به احتمال قریب به یقین عینک ته استکانی واست تجویز کنن!
با این لحن حرف زدنت مایه شرم صنف مدیران آپلود سنتر هایی، بسیار متاسفم واست
لازم شد بدونی که حدودا 30 سال سن دارم و دانشجوی دکترای برق شریف و مدرس دانشگاه هستم و دوره ای که ایران نبودم، آمریکا بودم واسه دوره فرصت مطالعاتیم، بدلیل مشکلات شخصی و اوضاع کار تو ایران یکی از راههای کسب درامدم همین کار با آپلودسنتر هاست که تونستم از این طریق هزینه های دوره دانشجوییم رو در بیارم، چون در دوره دانشجویی نمیشه تمام وقت مشغول به کار شد و کار پاره وقت هم درامدش ناچیزه. الانم هدفم اینه که وقتی پولی که واسه ادامه تحصیل تو خارج رو لازم دارم، مثل هزینه های apply و آزمون های زبان، جمع کردم از شریف انصراف بدم و از ایران برم و ....
دوستانی که روزای خوبشون رو با این آقای کلاه بردار و یا سایت های مشابه سپری میکنن و فعلا همه چی گل و بلبله، بدونن وقتی پای مبلغ بالایی مثل 350 دلار به میان بیاد دیگه به داداششون هم رحم نمیکنن .... شما که جای خود دارین و دستتون هم به هیچ جا بند نیست.
نمیگم کلا از این روش کسب درآمد نکنین، اما طوری روش برنامه ریزی کنین و وقت بذارین تا اگه بعدا به مشکلی مثل این مشکل الان برخوردین، خیلی افسوس نخورین، مثلا مثل اونایی که میشینن درس میخونن واسه کنکور، هر روز 8 یا 10 ساعت وقت بذارین تو این کار و خدای نکرده بعدش ببینین که اون عددی که تو اکانتتون به عنوان درامدتون نوشته در واقع تو اکانت شما و نهایتا تو جیب ادمین اون آپلود سنتر میره!
واسه درامد بالا حتما از آپلود سنتر های بسیار معتبر که چندین ساله دارن کار میکنن و سرپا موندن مثل دیپوزیت فایلز و امثال این استفاده کنید. واقعا پول های بالا رو پرداخت میکنن، باور کنید جدیدا از دیپوزیت بالای 200 دلار یکجا گرفتم، چون چند وقته یه سایت راه اندازی کردم که بازدیدشم بالاست، آپلود سنترهایی مثل آپلود سنتر دوست کلاه بردارمون باید چندین سال دوام بیارن تا از لینک هاشون از فروم ها بیاد بیرون و وارد سایت های شخصی بشه ... منظورم سایت های ایرانی نیست .... سایت های ایرانی چاره ای ندارن، بخاطر تحریم ها حوصله دردسرهای حسابهای بانکی بین المللی و دلاری رو ندارن، ابن جور آپلود سنتر ها تو بدو تولدشون، حتی اگه واسه هر دانلود هم 20 دلار بدن هیچوقت لینک هاشون تو سایت های پر بازدید قرار نمیگیره .... تا حالا واستون این سوال پیش نیومده که چرا مثلا فلان سایت که خیلیم دانلود داره یه میرور مثلا از فلان آپلود سنتر جدید که تازه اومده و خیلیم خوب پول میده نمیذاره؟ فکر نکنید خبر نداره که این آپلود سنتر اومده ... از شما هم زودتر با خبر شده منتها هیچوقت نمیاد ریسک کنه، من جدیدا فقط با این آپلود سنترها کار میکنم، کاملا ازشون راضیم، پرداختشون دیر یا زود داره اما حتی یک دلار هم سوخت و سوز نداره:
1- دیپوزیت فایلز
2- لیت ایت بیت
3- رپیدگیتور
4- آپلودد
5- توربوبیت
مراقب عمرتون باشین .... هر لحظه از زندگیتون خودش میلیون ها دلار ارزش داره، این عمر با ارزش رو هدر ندین، آخه یذره بشینین دو دو تا چهار تا کنین، قراردادتون با همه این آپلود سنتر ها کاملا یکطرفست، بابا این دوره زمونه بخاطر پول آدم میکشن، بن کردن یه اکانت که کاری نداره، میخوای چیکار کنی، شکایت کنی؟ کجا؟ به کی؟ جایی هم اگه اعتراض کنی علاوه بر اینکه پولت بهت پرداخت نشده توهین هم میشنوی، به این مورد به عنوان یه مثال خیلی خوب نگاه کنین .... لازم نیست حتما یکبار امتحان کنین تا متوجه بشین که اشتباست، دارم میگم بهتون اشتباست و نیازی نیست شما دوباره تکرارش کنین .... باور کنید وقتی مثلا تو اکانت دیپوزیت میبینم چقدر درامد داشتم، واقعا او پول رو تو حسابم میبینم و وقتی درخواست میدم خیالم راحته که 100 درصد پرداخت میکنن، اما وقتی با آپلود سنتر های قارچی کار میکردم (الان دیگه هر دانلود 200 دلار هم بدن عمرا کار نمیکنم!) بخدا باور کنید هر وقت که لاگین میکردم میگفتم خداروشکر هنوز بن نشدم!
یه نکته دیگه خیلی مهمه دیگه این که سعی کنید حتی اگه قرار نیست اصن پو*ر-ن آپلود کنید حتما آپلود سنتری که میخواین باهاش کار کنین اینجور فایل هارو قبول کنه، میدونید چرا؟ چون اگه آپلود سنترش قبول نکنه و شما حتی آپلود هم نکرده باشید اولین بهانه ای که میارن میگن فلان فایلت اونجوری بود بهمین دلیل بن شدی، دقیقا tusfiles همینطوری سرم کلاه گذاشت. بهشون میل زدم دلیلشو پرسیدم فقط یک جمله جواب داد ما فلانجور فایل ها رو قبول نمیکنیم، گفتم فلان جور نیستن، بهم بگو کدومش اونجوریه، فکر کنم بعد از اون ایمیل تا الان اینترنتشون قطع شده که نمیتونن جواب بدن وگرنه جواب میدادن! 460 دلار رو نوش جان فرمودن دوستانمون در Tusfiles!