• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Bbehrouz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز خیلی ها هستن که واسه هر آپلود سنتری از یک نام کاربری و پسورد جداگانه استفاده میکنند، تعجب میکنم این مسئله چقدر واستون جدیده
چه مدرکی میتونم ارائه بدم، مگه کف دستمو بو کرده بودم که اکانتی که همه فایلهاش نرم افزار هستن قراره بن بشه، قبلش چندتا پرینت اسکرین از اکانتم بگیرم؟
لاگین کردم دیدم خسته نباشید بن شدم!

شما رو زمین به فعالیتت ادامه بده، اجازه بده من رو هوا بمونم، فقط امیدوارم چند وقت دیگه تو هوا همدیگرو ملاقات نکنیم!
در هر صورت شما اگر نام کاربری خودتون هم یادتون نمیاد مهم نیست ، هنگام ثبت نام سایت از شما ایمیل میخواد که پس از ثبت نام هم ایمیلی برای شما از طرف سایت ارسال میشه.
در مواقعی هم که نام کاربری یا پسورد رو فراموش کردید Forgot Password به کمک شما میاد و فقط هم با وارد کردن ایمیل پیدا کردن نام کاربری و پسوردتون رو برای شما آسون میکنه.
برای ماها که وبمستر هستیم خیلی خنده دار هست که شما نام کاربری رو یادتون نباشه بعد ادعا هم داشته باشید ، با یه ایمیل نام کاربری مشخص میشه.
من با آپلودبوی و والوبیت کار میکنم و از هر دو هم راضی هستم این حرف ها رو ادامه ندید ، نگرفت !

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
سلام
اگه من یه فایل زیپ با پسورد ( یعنی زیپ پسورد داشته باشه ) آپلود کنم تو آپلود سنترها اشکال می گیرن ؟
آپلود سنترها در موقع پرداخت همه ی فایل ها و چک می کنن ؟

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
سلام
اگه من یه فایل زیپ با پسورد ( یعنی زیپ پسورد داشته باشه ) آپلود کنم تو آپلود سنترها اشکال می گیرن ؟
آپلود سنترها در موقع پرداخت همه ی فایل ها و چک می کنن ؟

نه معمولا بخوای همچین فایلی رو ایمیل کنی اشکال میگیرن. تو اپلودسنتر مشکلی نیست.
نه اینقدر بیکار نیستن معمولا. یه سری ها مثل letitbit اگه تعداد گزارش های کپی رایت خیلی بالا باشه اکانت رو بن میکنن.

basili

Registered User
لایک‌ها
73
میبینم که بعد از چند سال این فروم هنوز سر جاشه؟! اما بچه های قدیمی نیستن انگار!؟

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
میبینم که بعد از چند سال این فروم هنوز سر جاشه؟! اما بچه های قدیمی نیستن انگار!؟

به به ببین کی اومده

شما هم که انگار کپ سایت یکی دیگه رو زدی؟ (میدونی که کی رو می گم)

زدی تو کار اتومات پست زدن

اوضاع چطوره اونورا؟

basili

Registered User
لایک‌ها
73
نه بابا کی گفته کپه؟ خوب دقت کنید متوجه میشین ، من مخالف 100 درصد کپی برداری هستم، تم وارز همینه دیگه! خب چه خبر از آپلود و این حرفها! میبینم که اکثر آپلود سنترها ترکیدن، ترکش هم خیلی داشته البته!

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
نه بابا کی گفته کپه؟ خوب دقت کنید متوجه میشین ، من مخالف 100 درصد کپی برداری هستم، تم وارز همینه دیگه! خب چه خبر از آپلود و این حرفها! میبینم که اکثر آپلود سنترها ترکیدن، ترکش هم خیلی داشته البته!

والا من که دیدم یاد اون سایت دوستمون افتادم
فعلا رپیدگیتور و اپلودد با همه دزدی ها شون تو صدرن و اپلودرهای بزرگ با همین 2تا کار می کنن

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
سلام
دوستان مگه پرداخت آپلودد به وب مانی دو هفته ای نبود ؟ من چند بار پی اوت کردم و دو هفته ای داد
الان که به شدت به پول نیاز دارم امروز مرز 15 روزم شکسته و هنوز از پی کردن خبری نیست :|

basili

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
دوستان مگه پرداخت آپلودد به وب مانی دو هفته ای نبود ؟ من چند بار پی اوت کردم و دو هفته ای داد
الان که به شدت به پول نیاز دارم امروز مرز 15 روزم شکسته و هنوز از پی کردن خبری نیست :|

حد اقلش 2 هفتست ، شما شانس داشتی که اون موقع ها بهت 2 هفته ای داده، تا 1 ماه هم ممکنه طول بکشه! اما دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره،آپلودد خوبیش همینه

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
از دوستان کسی هست که برای من دعوت نامه ی sceneaccess بفرسته؟

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
سلام . یه هاست جدید هست که گفتم اینجا بگم شما هم بی نصیب نمونید.. بنام Keep2share ، این هاست رو حتی سایت بزرگی مثل آواکس تایید کرده و به لیست اجباریش اضافه کرده همین الان خیلی ها تو این سایت ازش لینک میذارن! کارش درسته ،فقط PPS هست.
لینک ریفرال بنده :
Moneyplatform.biz

اینم بگم دزدی تو کارش نیست (یا حداقل کمتر از بقیه) خودم روز اول چند تا فروش داشتم که در روزهای قبل از اون بطور مشابه آپلودد و رپید گیتور هیچ فروشی بهم نداده بودند !!

موفق باشید

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان
کسی جایگزینی برای زوم اپلودر پیدا نکرده؟

baback293

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
درسته. ولی من یادم اومد شما چند سال پیش ازم کلاهبرداری کردی. راستش مدرکی هم ندارم اون موقع کف دستم رو بود نکرده بودم مدرک بگیرم. حالا بفرما اثبات کن دزد نیستی. من قانع میشم.
در ضمن نام کاربریتون رو اگه میشه تو سایت های وارز بدید ببینم حقیقت داره یا نه.

برو به WJ با همین نام کاربری اونجا عضوم، البته دو تا یوزر دارم یکیش همین Baback293، اونجا پست هام به زبان انگلیسیه، بعد نگی گشتم یکی دقیقا با نام کاربری خودم پیدا کردم!

baback293

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
در هر صورت شما اگر نام کاربری خودتون هم یادتون نمیاد مهم نیست ، هنگام ثبت نام سایت از شما ایمیل میخواد که پس از ثبت نام هم ایمیلی برای شما از طرف سایت ارسال میشه.
در مواقعی هم که نام کاربری یا پسورد رو فراموش کردید Forgot Password به کمک شما میاد و فقط هم با وارد کردن ایمیل پیدا کردن نام کاربری و پسوردتون رو برای شما آسون میکنه.
برای ماها که وبمستر هستیم خیلی خنده دار هست که شما نام کاربری رو یادتون نباشه بعد ادعا هم داشته باشید ، با یه ایمیل نام کاربری مشخص میشه.
من با آپلودبوی و والوبیت کار میکنم و از هر دو هم راضی هستم این حرف ها رو ادامه ندید ، نگرفت !

دانشمند، آپلود بوی موقع ثبت نام لینک فعالسازی به ایمیل ارسال نمیکنه، یعنی هیچ ایمیلی ارسال نمیکنه ... بعد از ثبت نام اکانت همون لحظه فعال میشه، پس تو اینباکس ایمیلم خبری از آپلودبوی نیست، بعد وقتی من نام کاربری رو ندارم چطور از قسمت Forgot Password استفاده کنم آیکیو!

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
برو به WJ با همین نام کاربری اونجا عضوم، البته دو تا یوزر دارم یکیش همین Baback293، اونجا پست هام به زبان انگلیسیه، بعد نگی گشتم یکی دقیقا با نام کاربری خودم پیدا کردم!

شما هنوز فرق این فروم با سایت های وارز رو بلد نیستی؟ عجیبه

بالا