yaghihaghi
Registered User
3تا دعوت نامه secret-cinema و 2 تا دعوت نامه Torrentleech دارم هر کی واقعا لازم داره پ خ بده !
فقط 1 دعوت نامه secret-cinema مونده !
3تا دعوت نامه secret-cinema و 2 تا دعوت نامه Torrentleech دارم هر کی واقعا لازم داره پ خ بده !
خیر هزینه ای نمی گیرهدوستان rapidgator تو قسمت پروفایلش یک جایی داره برای تعیین اندازه فایل که چهار تا گزینه داره 400 ، 500 ، 1024 ، 2048 ..... این عدد ها نشون دهنده اون حجم فایل هاست که دانلودر ها می تونن به حالت رایگان دانلود کنن؟
در حال حاضر اون عدد برای من روی 500 و فایل هایی هم که می زارم فقط تا 500 مگ به طور رایگان امکان دانلود داره .. امکانش هست که تو این بخش به طور دستی این عدد را زیاد کنیم؟ برای افزایش حجم دانلود های رایگان rapidgator هزینه ای نمی گیره؟
دوستان توی سافت آرشیو می شه آدرس وبلاگ شخصی خودمون را داخل پست هایی که می فرستیم بزاریم؟
مثلا" اگر یک وبلاگ ورد پرس در مورد فیلم داشته باشیم (که همه لینک های شخصی خودمون را روی اون بزاریم) امکانش هست که توی یک پست مربوط به نرم افزار آدرس اون وبلاگ را گذاشت؟
نه این خلاف قوانین سایتشون هستش و اگر بهفمن سریع بن میشید.
فکر میکنم لینک هایی که داخل پست ها بازدید کننده رو به یه سایت دیگه بفرسته خلاف قوانین هست .ممنون دوست عزیز.... یعنی به کل این خلاف قوانینشون هست.... یا این که می شه توی پست های مربوط به فیلم تو سافت آرشیو آدرس وبلاگ شخصی ( که مرتبط با فیلم هست) را داد؟
تعدادشون کم نیست!دوستانی که در این کار هستند میشه بگید که آیا آپلود سنتر هایی هم هستش که حداقل دو ساله سابقه سالم در پرداخت پول به ازای دانلود داشته باشه؟ میخوام ببینم در این رسته آیا وبسایت پدر مادر دار پیدا میشه یا اینا هم از دم همشون سر چند ماه میبندن میرن؟
تعدادشون کم نیست!
uploaded.net و rapidgator معروف ترینشون هستند
سلامسلام.
دو تا سوال
داخل برنامه z.o.o.m هر یکی دو روز یکبار کل اطلاعات اکانتم خود به خود پاک میشه.کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟
رپیدگیتور از برنامه z.o.o.m ساپورت نمیکنه؟وقتی اکانت را وارد میکنم به جای اینکه به رنگ سبز در بیاد مشکی میشه.
میتونم بپرسم الویت اول و میرور دومتون چه سرور هایی هستن؟ و چه مدت در اونا فایل آپ میکنید؟ و اینکه آیا معتبر هستن و اگر روزی برن شما لینکاتون رو چیکار میکنید؟دوستان به عنوان میرور سوم از بین آپلود سنترهای زیر شما کدوم آپلود سنتر را پیشنهاد می کنید؟
fileom
terafile
hugefiles
keep2share.cc
uplodable
می خوام این مشخصات را داشته باشه
1: به وب مانی پرداخت داشته باشه
2: انتظار برای پرداختش بیشتر از یک ماه نباشه
3: سرعت آپلود ftp بالا باشه ( در حد آپلودد و رپیدگتور)
4: مثل توربوبیت بعد از آپلود تاخیر در نشون دادن فایل ها توی سایتش نداشته باشه.. یعنی بعد از آپلود بلافاصله فایل توی سایت باشه ( مثل آپلودد)
5: برای pdd و pss هر دو مناسب باشه