• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
http://www.xda-developers.com/
ببین این سایت،بزرگترین انجمن مربوط ب سیستم عامل اندرویده
داخلش برای تمام گوشی ها،بخش داره.تو هر بخش رام های این گوشی ها هست و لینک دانلود داره.اکثر کسانی ک این رام هارو میذارن،ب لینک کمکی نیاز دارن که ما اینجا نقشمون اینه که لینک کمکی رو بدین بهشون تا اونا تو تاپیکشون بزارن
انجمنشون فک کنم 50000 نفر در روز انلاین داره
lمنظورت این بریم تو انجمنشون؟ بعد تو نظرات هم میشه لینک فرستاد؟
تو انجمن لینک بدیم اسپم شناخته نمیشه؟

تو انجمن باید تایپیک زد یا پست زد برای سود بیشتر؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
كسي از filemoney برداشتي داشته؟

baback293

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به همگی :general406:
دوستان کسی میتونه یک جایگزین مناسب واسه texl به عنوان رپیدلیچ بهم معرفی کنه؟ بیشتر به لیچ از رپیدگیتور و آپلودد احتیاج دارم، گاهی اوقات هم کیپ تو شیر یا نت لود .... تورنت خیلی خیلی کم ممکنه بکارم بیاد اما به هر حال اونم فراهم باشه بدک نیست :D

پیشاپیش ممنون :general601:

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
آقا دو تا سوال :
1- یک سایت ترجیحا ایرانیه غیر دزد! معرفی می کنید که بیشترین زمان زنده نگه داشتن فایلها رو اگر دانلود نشند، داشته باشه ؟
2- اگر تو هاست ایرانی شما اسم فایلت معلوم نباشه چیه و زیپ شده باشه ، دیگه کسی که نمیاد اونا رو چک کنه که خلاف قوانین کپی رایت هست و... و ببنده اکانتت رو دیگه ؟ اینی که متوجه میشند محتوا چیه به خاطر اسم فایل هاست ؟
مرسی

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
2- اگر تو هاست ایرانی شما اسم فایلت معلوم نباشه چیه و زیپ شده باشه ، دیگه کسی که نمیاد اونا رو چک کنه که خلاف قوانین کپی رایت هست و... و ببنده اکانتت رو دیگه ؟ اینی که متوجه میشند محتوا چیه به خاطر اسم فایل هاست ؟
مرسی

اگر کسی که پست رو میبینه ریپورت نکنه اون فایل رو فکر نکنم کسی متوجه بشه.
برای اطمینان MD5 اون فایل رو هم عوض کنید.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
اگر کسی که پست رو میبینه ریپورت نکنه اون فایل رو فکر نکنم کسی متوجه بشه.
برای اطمینان MD5 اون فایل رو هم عوض کنید.
ممنون از پاسخ
فقط نفهمیدم منظور از MD5 چیه و چه جوری باید عوض کرد ؟

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
ممنون از پاسخ
فقط نفهمیدم منظور از MD5 چیه و چه جوری باید عوض کرد ؟

سرچ کنید MD5 Hash Changer نرم افزارش رو دانلود کنید.
فایل رو داخلش بندازید و Change کنید.
یک نوع شناسنامه برای هر فایل هستش و از اون طریق فایل ها رو میشناسن.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سرچ کنید MD5 Hash Changer نرم افزارش رو دانلود کنید.
فایل رو داخلش بندازید و Change کنید.
یک نوع شناسنامه برای هر فایل هستش و از اون طریق فایل ها رو میشناسن.
بسیار سپاس دوست من
فوق العاده کمک کننده بود

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
آقا دو تا سوال :
1- یک سایت ترجیحا ایرانیه غیر دزد! معرفی می کنید که بیشترین زمان زنده نگه داشتن فایلها رو اگر دانلود نشند، داشته باشه ؟
مرسی
سلام دوست عزیز
فایلها معمولا زمانی بابت کپی رایت حذف میشوند که شکایت داشته باشن
و پیدا کردن فایلها میتواند از طریق یک پست ساده روی یک انجمن یا در سایت خودتون باشه. و اسم فایل یا فرمتش تفاوتی نمیکنه
اگه مثلا تایتل پست شما دانلود یک فیلم روز باشه در یک سایت وارز تفاوتی نمیکنه فایل شما به چه شکلی باشه، شرکت کپی رایت طرف قرارداد با سازندگان اون فیلم به هاستی آن فیلم آپلود شده باشه ایمیل تقاضای حذف فایل میفرسته
البته تغییر نام فایل کمک میکنه که فایل شما در جستجو پیدا نشه و امکان پیدا کردنش در جستجوگرها بسیار کمتر بشه

با آرزوی موفقیت برای شما

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوست عزیز
فایلها معمولا زمانی بابت کپی رایت حذف میشوند که شکایت داشته باشن
و پیدا کردن فایلها میتواند از طریق یک پست ساده روی یک انجمن یا در سایت خودتون باشه. و اسم فایل یا فرمتش تفاوتی نمیکنه
اگه مثلا تایتل پست شما دانلود یک فیلم روز باشه در یک سایت وارز تفاوتی نمیکنه فایل شما به چه شکلی باشه، شرکت کپی رایت طرف قرارداد با سازندگان اون فیلم به هاستی آن فیلم آپلود شده باشه ایمیل تقاضای حذف فایل میفرسته
البته تغییر نام فایل کمک میکنه که فایل شما در جستجو پیدا نشه و امکان پیدا کردنش در جستجوگرها بسیار کمتر بشه

با آرزوی موفقیت برای شما
سلام حضور دوست عزیز
متشکر از توضیحات مفیدتون
تصور میکنم شما ادمین هاستینگ آپلود فایل باشید ...
لطفا توضیح میدید چه در هاست خودتون و چه در هاستی که پیشنهاد میدید، بیشترین زمان نگه داری فایل اگر دانلود نشند چقدر وقت هست ؟
من نیاز دارم عملا آرشیوی از فایل ها مورد نیازم رو با ذکر لینک در سایت خارجی خودم ارائه بدم. ممکن است به مرور زمان تعدادی از افراد تعدادی از فایل ها رو بنا به دلخواه تقاضای دانلود بدند ... پس نیازی همیشه لینک ها آماده و اکتیو باشه جهت دانلود. راهی دارید که این مهم برای من وجود داشته باشه ؟ مثلا اگه همیشه کاربر پرمیوم باشم میشه فایل ها رو همیشه زنده نگه داشت ؟ یا مثلا اگر ار هاست دیگه فایل های این هاست رو ریموت کنم ، عملا دانلود به حساب میاد و در یک بازه ی زمانی جدید جهت پاک شدن قرار میگیره ؟
متشکر

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
آقا دو تا سوال :
مرسی
سلام حضور دوست عزیز
من نیاز دارم عملا آرشیوی از فایل ها مورد نیازم رو با ذکر لینک در سایت خارجی خودم ارائه بدم. ممکن است به مرور زمان تعدادی از افراد تعدادی از فایل ها رو بنا به دلخواه تقاضای دانلود بدند ... پس نیازی همیشه لینک ها آماده و اکتیو باشه جهت دانلود. راهی دارید که این مهم برای من وجود داشته باشه ؟ مثلا اگه همیشه کاربر پرمیوم باشم میشه فایل ها رو همیشه زنده نگه داشت ؟ یا مثلا اگر ار هاست دیگه فایل های این هاست رو ریموت کنم ، عملا دانلود به حساب میاد و در یک بازه ی زمانی جدید جهت پاک شدن قرار میگیره ؟
متشکر
اگر سایت شما خارجی هست چرا اصرار دارید از یک هاست ایرانی استفاده کنید؟ سایت های خارجی درآمد بیشتری برای شما خواهند داشت
برای نگهداری همیشگی فایل ها معمولا باید اکانت پرمیوم تهیه کنید و هر ماه اکانت رو تمدید کنید ، فضا هم معمولا نامحدود نیست ، به عنوان مثال اکانت 3 ماهه رپیدگیتور رو می تونید $26 بخرید که 6 ترابایت فضا به شما میده و تا زمانی که اکانت رو تمدید کنید فایل ها رو زنده نگه میداره
گزارش شدن فایل ها هم معمولا به خاطر روبات ها هست ، اگر صاحب سایت خودتون هستید می تونید با جاوا اسکریپت لینک ها رو از دید روبات ها مخفی کنید

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
با سلام
خدمت شما دوست عزیز باید عرض کنم در سایت ما کاربران رایگان تا ۳۰ روز و کاربران پرمیوم دائمی مادامی که کاربری آنها پرمیوم بماند میتوانند فایلهارو بدون دانلود حفظ کنند
والی اگر نظر من رو میخواهید بدونید برای یک کار حرفه ای که شما در نظر دارد بهتر هست در مرحله اول وی پی اس و در آینده سرور شخصی خودتون رو داشته باشید که تمام فایلهاتون رو به شکل آرشیو داشته باشید. البته این فقط یک پیشنهاد هست و شما شاید هاستی پیدا کردید که با نیازمندهای شما متاقبت داشته باشه

براتون آرزوی موفقیت دارم
سلام حضور دوست عزیز
متشکر از توضیحات مفیدتون
تصور میکنم شما ادمین هاستینگ آپلود فایل باشید ...
لطفا توضیح میدید چه در هاست خودتون و چه در هاستی که پیشنهاد میدید، بیشترین زمان نگه داری فایل اگر دانلود نشند چقدر وقت هست ؟
متشکر

بالا