داخل تاپیک های باید بریدمن که لینکی ندیدم عزیز
یه مقدار باید درست حسابی توش بچرخید
داخل تاپیک های باید بریدمن که لینکی ندیدم عزیز
lمنظورت این بریم تو انجمنشون؟ بعد تو نظرات هم میشه لینک فرستاد؟http://www.xda-developers.com/
ببین این سایت،بزرگترین انجمن مربوط ب سیستم عامل اندرویده
داخلش برای تمام گوشی ها،بخش داره.تو هر بخش رام های این گوشی ها هست و لینک دانلود داره.اکثر کسانی ک این رام هارو میذارن،ب لینک کمکی نیاز دارن که ما اینجا نقشمون اینه که لینک کمکی رو بدین بهشون تا اونا تو تاپیکشون بزارن
انجمنشون فک کنم 50000 نفر در روز انلاین داره
2- اگر تو هاست ایرانی شما اسم فایلت معلوم نباشه چیه و زیپ شده باشه ، دیگه کسی که نمیاد اونا رو چک کنه که خلاف قوانین کپی رایت هست و... و ببنده اکانتت رو دیگه ؟ اینی که متوجه میشند محتوا چیه به خاطر اسم فایل هاست ؟
مرسی
ممنون از پاسخاگر کسی که پست رو میبینه ریپورت نکنه اون فایل رو فکر نکنم کسی متوجه بشه.
برای اطمینان MD5 اون فایل رو هم عوض کنید.
ممنون از پاسخ
فقط نفهمیدم منظور از MD5 چیه و چه جوری باید عوض کرد ؟
بسیار سپاس دوست منسرچ کنید MD5 Hash Changer نرم افزارش رو دانلود کنید.
فایل رو داخلش بندازید و Change کنید.
یک نوع شناسنامه برای هر فایل هستش و از اون طریق فایل ها رو میشناسن.
سلام دوست عزیزآقا دو تا سوال :
1- یک سایت ترجیحا ایرانیه غیر دزد! معرفی می کنید که بیشترین زمان زنده نگه داشتن فایلها رو اگر دانلود نشند، داشته باشه ؟
2- اگر تو هاست ایرانی شما اسم فایلت معلوم نباشه چیه و زیپ شده باشه ، دیگه کسی که نمیاد اونا رو چک کنه که خلاف قوانین کپی رایت هست و... و ببنده اکانتت رو دیگه ؟ اینی که متوجه میشند محتوا چیه به خاطر اسم فایل هاست ؟
مرسی
سلام حضور دوست عزیزسلام دوست عزیز
فایلها معمولا زمانی بابت کپی رایت حذف میشوند که شکایت داشته باشن
و پیدا کردن فایلها میتواند از طریق یک پست ساده روی یک انجمن یا در سایت خودتون باشه. و اسم فایل یا فرمتش تفاوتی نمیکنه
اگه مثلا تایتل پست شما دانلود یک فیلم روز باشه در یک سایت وارز تفاوتی نمیکنه فایل شما به چه شکلی باشه، شرکت کپی رایت طرف قرارداد با سازندگان اون فیلم به هاستی آن فیلم آپلود شده باشه ایمیل تقاضای حذف فایل میفرسته
البته تغییر نام فایل کمک میکنه که فایل شما در جستجو پیدا نشه و امکان پیدا کردنش در جستجوگرها بسیار کمتر بشه
با آرزوی موفقیت برای شما
آقا دو تا سوال :
1- یک سایت ترجیحا ایرانیه غیر دزد! معرفی می کنید که بیشترین زمان زنده نگه داشتن فایلها رو اگر دانلود نشند، داشته باشه ؟
مرسی
اگر سایت شما خارجی هست چرا اصرار دارید از یک هاست ایرانی استفاده کنید؟ سایت های خارجی درآمد بیشتری برای شما خواهند داشتسلام حضور دوست عزیز
من نیاز دارم عملا آرشیوی از فایل ها مورد نیازم رو با ذکر لینک در سایت خارجی خودم ارائه بدم. ممکن است به مرور زمان تعدادی از افراد تعدادی از فایل ها رو بنا به دلخواه تقاضای دانلود بدند ... پس نیازی همیشه لینک ها آماده و اکتیو باشه جهت دانلود. راهی دارید که این مهم برای من وجود داشته باشه ؟ مثلا اگه همیشه کاربر پرمیوم باشم میشه فایل ها رو همیشه زنده نگه داشت ؟ یا مثلا اگر ار هاست دیگه فایل های این هاست رو ریموت کنم ، عملا دانلود به حساب میاد و در یک بازه ی زمانی جدید جهت پاک شدن قرار میگیره ؟
متشکر
سلام حضور دوست عزیز
متشکر از توضیحات مفیدتون
تصور میکنم شما ادمین هاستینگ آپلود فایل باشید ...
لطفا توضیح میدید چه در هاست خودتون و چه در هاستی که پیشنهاد میدید، بیشترین زمان نگه داری فایل اگر دانلود نشند چقدر وقت هست ؟
من نیاز دارم عملا آرشیوی از فایل ها مورد نیازم رو با ذکر لینک در سایت خارجی خودم ارائه بدم. ممکن است به مرور زمان تعدادی از افراد تعدادی از فایل ها رو بنا به دلخواه تقاضای دانلود بدند ... پس نیازی همیشه لینک ها آماده و اکتیو باشه جهت دانلود. راهی دارید که این مهم برای من وجود داشته باشه ؟ مثلا اگه همیشه کاربر پرمیوم باشم میشه فایل ها رو همیشه زنده نگه داشت ؟ یا مثلا اگر ار هاست دیگه فایل های این هاست رو ریموت کنم ، عملا دانلود به حساب میاد و در یک بازه ی زمانی جدید جهت پاک شدن قرار میگیره ؟
متشکر