دوستان زیادی در گذشته و به تازگی بعد از وارد شدن دوباره من به این کار داخل پ.خ از من سوال می کنن چجوری اینکار رو انجام بدن، چجوری درآمد داشته باشن و ...
برای همین این پست رو می زنم تا به سوال این دسته از دوستان پاسخ داده باشم.
روند کار همونطور که همه می دونید دانلود فایل ها، آپلود اون ها و سپس پخش کردن لینک ها در قالب پست هستش، با این تفاوت که بنده بخاطر تجربه 7-8 ساله که در این زمینه دارم دیگه فایل ها رو از آپلودر دیگه ای دانلود نمی کنم و خودم مستقیم اون ها رو تهیه و پخش می کنم.
به اصطلاح به بنده می گن Original Poster
افرادی که فایل های بنده رو می گیرن و پخش می کنن می شن Remote uploader (یا هر اصطلاح دیگه ای) و در واقع این افراد پخش کننده دسته چندم هستن و درآمدشون خیلی کمتر هستش.
سایت هایی که بنده در اون ها مشغول هستم رو بخاطر نکات امنیتی (مثل لو رفتن یوزرم و ...) که می تونه برای من در ورود به کشورهای دیگه بخاطر نقض قانون کپی رایت مشکل ایجاد کنه رو نمی تونم عنوان کنم. (این نکته رو برای خودتون هم جدی بگیرید)
فقط همین رو عرض کنم که سایت هایی که بنده داخلش پست می زنم سایت های مرجع هستن و تمام فایل ها در زمینه کاری من از این سایت ها پخش می شن. یوزر داشتن در این سایت ها (بخش بلاگ و صفحه اصلی) در واقع غیر ممکن هستش و اکثر این سایت ها مافیای خودشون رو دارن. اما عضویت در فروم هاشون برای همه در دسترس هستش.
سایت ها و فروم های زیادی هم هستن که شما به راحتی می تونید داخلشون پست بزنید، اما این سایت ها خیلی شلوغ هستن و سخت می تونید موفق باشید.
این ها رو نمی گم که فکر کنید من الان خیلی شاخ هستم! نه، در واقع می خوام عرض کنم در آمد شما در این کار به خیلی از این موارد بستگی داره، برای همین هستش که عده تا ماهی +6000 دلار از این کار درآمد دارن و یه عده به زور ماهی 100 دلار.
برای استارت اصلا نباید روی پول حساب کنید، در بهترین شرایط شما بعد از 5-6 ماه به درآمد می رسید.
استفاده از حداقل 3 فایل هاستیگ برای آپلود فایل هاتون، مرتب بودن پست ها، اطلاعات کامل در پست ها، تست کردن فایل ها قبل از ارسال و ... می تونه به شناخته شدن یوزر شما در زمینه فعالیتتون کمک کنه.
دریافت درآمد شما از طریق وب مانی، پی پل و ... هست که بعد از دریافت می تونید از طریق مشتری های معتبر اون ها رو به ریال تبدیل کنید.
پیروز باشید.