• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اپلود راکت پرداختی داره منظمم هست
ولی مشکل اینه تقریبا 60-70 درصد دانلود هارو پول نمیده!
47038880026211244122.jpg

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
من از دو سال پیش ۱۳ دلار تو حسابم مونده.میشه یگید چرا بدرد اینکار نمیخوره?

فروش ۲۵۰ سریال تقریبا جدید با حجم یک ترابایت روی هارد.لیست در پیام خصوصی

به این دلیل میگم که

آپلود سنتری که فایلها رو دائمی نگه نداره به درد این کار نمی خوره

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان من از روش ها کسب درآمد اینترنتی چیزی نمیدونم , یعنی اطلاعاتم واسه قدیمه مثلا روش ها کسب درآمد از گروه ها یاهو و یاهو مسنجر و همچین چیزایی برای زمان ها قدیمه
میخوام بدونم مثلا با سرمایه کم به فرض 200 تا 300 هزار چی کار میشه کرد که سود دهی داشته باشه؟ و این برای اول شروع کردنه چون میخوام پی این کار بگیرم

دیگه باید از دنیا کار ها سنتی فاصله گرفت که فقط مهارت ها فنی هستن که با پیشرفت دنیا هم این مشاغل کلا رو به نابودی رفتن و خیلی هاشون دیگه بازار کار ندارن
سال هاست کل دنیا میگن عصر عصر اطلاعاته -- میخوام منم تو این ضمینه فعال بشم و اگر بشه موفق هم بشم

بنظر شما من از چه کاری شروع کنم بهتره؟ تو فعالیت ها اینترنتی کدوم کار مطمعنتره و درآمد مناسبی داره؟
ممنون میشم کمکم کنید

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
نیازمند نویسنده برای سایت موزیک. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک امضا در زیر کلیک کنید.

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان من از روش ها کسب درآمد اینترنتی چیزی نمیدونم , یعنی اطلاعاتم واسه قدیمه مثلا روش ها کسب درآمد از گروه ها یاهو و یاهو مسنجر و همچین چیزایی برای زمان ها قدیمه
میخوام بدونم مثلا با سرمایه کم به فرض 200 تا 300 هزار چی کار میشه کرد که سود دهی داشته باشه؟ و این برای اول شروع کردنه چون میخوام پی این کار بگیرم

دیگه باید از دنیا کار ها سنتی فاصله گرفت که فقط مهارت ها فنی هستن که با پیشرفت دنیا هم این مشاغل کلا رو به نابودی رفتن و خیلی هاشون دیگه بازار کار ندارن
سال هاست کل دنیا میگن عصر عصر اطلاعاته -- میخوام منم تو این ضمینه فعال بشم و اگر بشه موفق هم بشم

بنظر شما من از چه کاری شروع کنم بهتره؟ تو فعالیت ها اینترنتی کدوم کار مطمعنتره و درآمد مناسبی داره؟
ممنون میشم کمکم کنید

با سلام
حدود 6 ماهه که مشغوله کار نتورک هستم، خیلی راضیم

برای اطلاعات بیشتر با شماره 09331841926 زنگ بزن یا بیا این لینک

http://forum.persiantools.com/threads/چرا-از-فروشگاه-اینترنتی-تکسو-خرید-کنیم؟.782051/

ariya-123

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان یه آپلود سنتر خوب بخوام بزنم که بهم درامد قابل قبولی بده چقدر باید سرمایه قرار بدم ؟ با همه هزینه ها منظورمه از جمله اسکریپت , هاست و ...
ممنون

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
آپلودبوی Uploadboy.com

شرایط ویژه ای را برای آپلودرهای پرشین تولز که در سایتهای خارجی فعالیت می کنند در نظر گرفته

در این طرح شما می توانید بدون پرداخت هزینه ، اکانت پرمیوم دریافت کرده و فایلهای خود را آپلود و به روش های مختلف کسب درآمد کنید .

امکاناتی که در این طرح در اختیار آپلودر قرار می گیرد :

1- اعطای اکانت آپلود با فضای 1 تا 100 ترابایت بسته به میزان دانلود روزانه آپلودر (دانلود بیشتر = فضای هاست بیشتر)
2- تمدید اکانت بصورت کاملا رایگان تا زمانیکه همکاری ادامه داشته باشد
3- 20 درصد پورسانت از فروش هر اکانت خارجی ، حتی درصورتیکه اکانت توسط ریسلر فروخته شده باشد (10 درصد پورسانت بیشتر )
4- 20 درصد پورسانت از تمدید هر اکانت خارجی برخلاف اکثر آپلودسنترها
5- 10 درصد از درآمد هر زیرمجموعه به صورت مادام العمر
6- کسب درآمد از هر دانلود خارجی طی جدول موجود در این صفحه :
http://uploadboy.com/earn.html
7- امکان آپلود FTP
8- امکان آپلود روی سرورهای اروپا و آمریکا

چرا آپلودبوی ؟

آپلودبوی با بیش از 2 سال و نیم فعالیت در حال حاظر بیش از یک میلیون کاربر از ایران و بیش از 50 کشور جهان دارد .
آپلودبوی دارای سرورهایی در اروپا آسیا و آمریکاست لذا بازدیدکنندگان شما از هرجای دنیا براحتی می توانند از آپلودبوی دانلود نمایند
آپلودبوی پرداختی های منظم و دقیقی دارد که می توانید نظرات برخی از کاربران ایرانی را در این مورد از اینجا مشاهده نمایید :
http://uploadboy.ir/?p=138
آپلودبوی نمایندگان فروش مختلفی در سراسر جهان دارد لذا هر کسی از هر نقطه جهان می تواند از آپلودبوی اشتراک ویژه بخرد و این میزان PPS شما را بالا می برد .
مشاهده لیست نمایندگان ما در جهان :
http://uploadboy.com/fa/pages/resellers.html

کسب درآمد از آپلودبوی بصورت MIX بوده و شامل
100% درآمد PPD
20% درآمد از PPS
10% درآمد از درآمد هر زیرمجموعه
و 20% از هر تمدید اکانت می شود که این مورد توسط اکثر آپلودسنترها پرداخت نمی گردد .

نحوه شروع همکاری :

در آپلودبوی عضو شوید و یا نام کاربری فعلی خود را به همراه آدرس سایتی یا سایتهایی که درآنها فعالیت دارید برای ما ارسال نمایید ، ما اکانت شما را پرمیوم می کنیم پس از یک ماه اگر به میزان 500 دانلود روزانه رسیده باشید اکانت شما مجدد تمدید میگردد و این روند تمدید تا زمانیکه اکانت شما فعال باشه ادامه خواهد داشت .
برای اطلاعات بیشتر می توانید با پیام خصوصی و یا بصورت مستقیم از طریق ایمیل زیر با ما در تماس باشید .

e.png

تاپیک ما در پرشین تولز
وبلاگ آپلودبوی

files

Registered User
لایک‌ها
212
از دوستان عزیز کسی هست بتونه تو سافت آرشیو ریت بده ؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
درود
دوستان با توجه به تحریم ایران توسط وب مانی برای دریافت WME در حال حاضر چطور می شه از uploaded با Bitcoin پول دریافت کرد؟
سپاس

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
از دوستان عزیز کسی هست بتونه تو سافت آرشیو ریت بده ؟
اگه میخوای بلاگ درست کنی که چند وقتی هستش سافت آرشیو دعوتنامه ای شده بود. مگه اینکه این مورد رو برداشته باشه.

درود
دوستان با توجه به تحریم ایران توسط وب مانی برای دریافت WME در حال حاضر چطور می شه از uploaded با Bitcoin پول دریافت کرد؟
سپاس
منم تقریبا 10 روز پیش همین مشکل شما رو داشتم که وب مانی یورو رو بسته برا ایران. باید تو روش های پرداخت درخواست کد bit4coin بکنید. وقتی روش دریافت پول رو عوض کنید تو آپلودد اونا اون رو Hold میکنن و ایمیل میزنن که دلیل تغییر رو اعلام کنید. همینکه توضیح بدید که وب مانی نمیزاره یورو دریافت کنید کفایت میکنه بعدش میگن که باید ایمیل رو تایید کنید روشش هم این هستش که باید بنویسید من تایید میکنم که این آدرس ایمیل (ادرس رو هم باید بنویسید) مال من هستش. بعدش کد براتون ارسال میشه و میرید تو اون سایت bit4coin یه سری فرم ساده پر میکنید و آدرس بیتکوین خودتون رو میدید و براتون ارسال میشه.

files

Registered User
لایک‌ها
212
دوستان عزیز در صورتی که اکانت آواکس با قابلیت پست در بخش گرافیک و یا آموزشی برای فروش سراغ دارید به بنده اطلاع بدید
ممنوووووووووون

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
@merlinmgha
سپاس از راهنمایی شما.
این کار رو کردم اما ارور At the moment not available! رو بهم می ده، قبلا هم اینکارو کرده بودم و این ارور رو داده بود گفتم شاید من اشتباه انجام می دم.
فیلد اول ایمیل، فیلد دوم بین 100 یورو و 50 یورو انتخاب می کنم و فیلد آخر پسورد uplaoded.

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
@merlinmgha
سپاس از راهنمایی شما.
این کار رو کردم اما ارور At the moment not available! رو بهم می ده، قبلا هم اینکارو کرده بودم و این ارور رو داده بود گفتم شاید من اشتباه انجام می دم.
فیلد اول ایمیل، فیلد دوم بین 100 یورو و 50 یورو انتخاب می کنم و فیلد آخر پسورد uplaoded.
اون ارور رو وقتی میزنه که کد ووچر موجود ندارن. باید صبر کنید تا موجود بشه که خدا میدونه کی این کار رو بکنن و یا اینکه یکی رو پیدا کنید که وب مانیش قابلیت دریافت یورو داشته باشه.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان این آپلودد جدیدا برای بعضی ها گویا ایمیل زده و گفته تا 7 روز دیگه اکانت شما بن خواهد شد
به خاطر رعایت نکردن قانون کپی رایت

کسی چیزی میدونه؟
در فروم WJ هم روش دارن بحث می کنن

http://www.wjunction.com/102-file-host-affiliate-discussion/149799-2457.html

files

Registered User
لایک‌ها
212
احتمالا dmca فشارو گذاشته روشون و به احتمال زياد به زودي ميره به سمت جمع شدن و ساخت يه دامين و اسم ديگه

Sent from my iPhone using Tapatalk

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
آپلودبوی Uploadboy.com

شرایط ویژه ای را برای آپلودرهای پرشین تولز که در سایتهای خارجی فعالیت می کنند در نظر گرفته

در این طرح شما می توانید بدون پرداخت هزینه ، اکانت پرمیوم دریافت کرده و فایلهای خود را آپلود و به روش های مختلف کسب درآمد کنید .

امکاناتی که در این طرح در اختیار آپلودر قرار می گیرد :

1- اعطای اکانت آپلود با فضای 1 تا 100 ترابایت بسته به میزان دانلود روزانه آپلودر (دانلود بیشتر = فضای هاست بیشتر)
2- تمدید اکانت بصورت کاملا رایگان تا زمانیکه همکاری ادامه داشته باشد
3- 20 درصد پورسانت از فروش هر اکانت خارجی ، حتی درصورتیکه اکانت توسط ریسلر فروخته شده باشد (10 درصد پورسانت بیشتر )
4- 20 درصد پورسانت از تمدید هر اکانت خارجی برخلاف اکثر آپلودسنترها
5- 10 درصد از درآمد هر زیرمجموعه به صورت مادام العمر
6- کسب درآمد از هر دانلود خارجی طی جدول موجود در این صفحه :
http://uploadboy.com/earn.html
7- امکان آپلود FTP
8- امکان آپلود روی سرورهای اروپا و آمریکا

چرا آپلودبوی ؟

آپلودبوی با بیش از 2 سال و نیم فعالیت در حال حاظر بیش از یک میلیون کاربر از ایران و بیش از 50 کشور جهان دارد .
آپلودبوی دارای سرورهایی در اروپا آسیا و آمریکاست لذا بازدیدکنندگان شما از هرجای دنیا براحتی می توانند از آپلودبوی دانلود نمایند
آپلودبوی پرداختی های منظم و دقیقی دارد که می توانید نظرات برخی از کاربران ایرانی را در این مورد از اینجا مشاهده نمایید :
http://uploadboy.ir/?p=138
آپلودبوی نمایندگان فروش مختلفی در سراسر جهان دارد لذا هر کسی از هر نقطه جهان می تواند از آپلودبوی اشتراک ویژه بخرد و این میزان PPS شما را بالا می برد .
مشاهده لیست نمایندگان ما در جهان :
http://uploadboy.com/fa/pages/resellers.html

کسب درآمد از آپلودبوی بصورت MIX بوده و شامل
100% درآمد PPD
20% درآمد از PPS
10% درآمد از درآمد هر زیرمجموعه
و 20% از هر تمدید اکانت می شود که این مورد توسط اکثر آپلودسنترها پرداخت نمی گردد .

نحوه شروع همکاری :

در آپلودبوی عضو شوید و یا نام کاربری فعلی خود را به همراه آدرس سایتی یا سایتهایی که درآنها فعالیت دارید برای ما ارسال نمایید ، ما اکانت شما را پرمیوم می کنیم پس از یک ماه اگر به میزان 500 دانلود روزانه رسیده باشید اکانت شما مجدد تمدید میگردد و این روند تمدید تا زمانیکه اکانت شما فعال باشه ادامه خواهد داشت .
برای اطلاعات بیشتر می توانید با پیام خصوصی و یا بصورت مستقیم از طریق ایمیل زیر با ما در تماس باشید .

e.png

تاپیک ما در پرشین تولز
وبلاگ آپلودبوی
سلام
قصد تخریب ندارم ولی
این آپلود سنتر شما به درد این کار نمیخوره عزیز
هیچ جوره با اساس این کار جور در نمی یاد

حجم محدود
لیمیت دانلود
حذف فایل در صورت عدم دانلود
بن اکانت به دلایل عجیب و غریب
عدم پرداخت به ارزهای رایج نت مثل webmoney و ...
تقلب در شمارش و اضافه کردن پول به حساب

بهتره این هاستتون رو تعطیل کنید و برید سراغ یه کار دیگه

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
احتمالا dmca فشارو گذاشته روشون و به احتمال زياد به زودي ميره به سمت جمع شدن و ساخت يه دامين و اسم ديگه

آخه
برام جای سواله که
چرا این؟

چیز شاخی نیست این Uploaded
فقط تنها چیزی که داشت یوزرش زیاد بود

معایبش :
حذف فایلها در صورت دانلود نشدن
لیمیت مسخره دانلودش
اون سیستم مسخره طراحی سایتشون
گیر شدید به کپی رایت
و کلی معایب دیگه ...

چرا سراغ بقیه که شاخ ترن نمیرن؟ مثل uptobox

files

Registered User
لایک‌ها
212
الان خيليا رو آوردند به oboom البته تقريبا همه هاستاي خوب مشكلاي مشترك دارند
راستي الان كسي با دپوزيت فايلز هنوز كار ميكنه ؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
الان خيليا رو آوردند به oboom البته تقريبا همه هاستاي خوب مشكلاي مشترك دارند
راستي الان كسي با دپوزيت فايلز هنوز كار ميكنه ؟

آره
این Oboom رو دارم می بینیم، بعضی ها دارن باهاش کار می کنن
به نظر من که نباید باهاش کار کرد، چون پول خیلی از آپلودرها رو در گذشته کشیده تو
یه بار دیگه روش کار کردن حماقت محظه

deposit رو من ندیدم کسی کار کنه، ارزش کار کردن هم نداره چون قبلنا سابقه بن اکانت و هاپولی کردن پول بچه های آپلودر همین تایپک رو هم داشته

در حال حاظر فقط یه گزینه ی فوق العاده واسه در آمد زایی هست و اونم Bigfile.to هست
این هاست همون fileserve.com سابق هست که با یه اسم و طراحی جدید اومده میدون

Last edited:
بالا