• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

files

Registered User
لایک‌ها
212
فكر كنم خيلا به زودي به بيگ فايل مهاجرت كنند
توي اين سالهايي كه اين همه سرويس دهنده اومدند و رفتند من شخصا از دوام دپوزيت فايلز خيلي خوشم اومده
سايت بازاريابيشم df.halileo.com هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
فكر كنم خيلا به زودي به بيگ فايل مهاجرت كنند
توي اين سالهايي كه اين همه سرويس دهنده اومدند و رفتند من شخصا از دوام دپوزيت فايلز خيلي خوشم اومده
سايت بازاريابيشم df.halileo.com هست

بله
شک نکنید همه به bigfile.to مهاجرت خواهند کرد، چون فعلا فقط همین گزینه وجود داره

از دوام deposit خوشتون امده؟
این نوع هاست ها بودنشون با نبودنشون فرقی نداره
چون معروف نیستند، turbobit هم مثل deposit هست، ولی چه فایده که به درد این کار نمی خورن

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
بله
شک نکنید همه به bigfile.to مهاجرت خواهند کرد، چون فعلا فقط همین گزینه وجود داره

از دوام deposit خوشتون امده؟
این نوع هاست ها بودنشون با نبودنشون فرقی نداره
چون معروف نیستند، turbobit هم مثل deposit هست، ولی چه فایده که به درد این کار نمی خورن

سلام دوست عزیز
دیدم در پست های قبلی چندین سایت را به صراحت گفتین به درد نمیخوره .
دلایلی هم آوردین بعضی ها که بحثی توش نیست اگر ثابت شده باشه ، ولی بعضی ها را گفتین از قبیل اینکه :

حذف فایلها در صورت دانلود نشدن
لیمیت مسخره دانلودش
گیر شدید به کپی رایت

از نظر شما شاید هاستی که فایل حذف نکنه ، سرعت لیمیت نکنه و یا به کپی رایت گیر نده خوب باشه ولی میدونید همین هاست ها هستند که نمیتونند دوام بیارن و مجبور هستند تعطیل کنند ؟
فایلی که چند ماه هست دانلودی ازش نشده چرا باید روی سرور بمونه
بعضی از سایت ها سرعت دانلود را محدود میکنند تا کاربر اکانت پرمیوم خریداری کنه تا کسب درامدی داشته باشه
گرفتن اخطار کپی رایت و عدم توجه به اون باعث مسدود شدن سرور میشه برای همین هاست مجبور به رعایت اون هست . خیلی ها سخت گیرتر هستند و دلیلش هم اینه که نمیخوان به سرنوشت بقیه که همه میشناختیم دچار بشن

شما مثل اینکه خیلی در این زمینه صاحب نظر هستین و در WJ هم یوزر با سابقه ای هستید . میشه لطف بفرمایید بگین از نظر شما یک فایل هاستینگ خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشه .

ممنون

magicpowers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان آپلودسنتری هست که به کپی رایت حساس نباشه و قابلیت PPD داشته باشه؟

files

Registered User
لایک‌ها
212
در حرف هم كه شده باشه همگي پايبندند
ولي نوافايل حساسيت كمتري داره كه البته دليلشم تعداد يوزر كمشه
البته من خودم به دلايلي باهاش كار نكردم و البته نميدونم گرفتن پول ازش راحته يا نه

files

Registered User
لایک‌ها
212
البته الان از يكي از درستان سوال كردم ظاهرا pps فقط داره در حال حاظر

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
قصد تخریب ندارم ولی
این آپلود سنتر شما به درد این کار نمیخوره عزیز
هیچ جوره با اساس این کار جور در نمی یاد

حجم محدود
لیمیت دانلود
حذف فایل در صورت عدم دانلود
بن اکانت به دلایل عجیب و غریب
عدم پرداخت به ارزهای رایج نت مثل webmoney و ...
تقلب در شمارش و اضافه کردن پول به حساب

بهتره این هاستتون رو تعطیل کنید و برید سراغ یه کار دیگه

خیلی ممنون این همه دروغ رو پشت سر هم گفتید بعد هم میگید قصد تخریب ندارید !
حجم نامحدود مثلا 100 ترابایت بدون لیمیت با ماندگاری تا آخر عمر با قابلیت پرداخت بی قید و شرط و به همه ارزهای رایج دنیا میخوای باید بدید براتون یک آپلودسنتر بسازن عزیز من !

البته شایدم باشه اما 4 روز دیگه درش تخته میشه و همه فایلهاتم میره تو کوزه برادر من ...
تقلب در شمارش هم دیگه خیلی جالب بود !!!

واقعا تا آدمهای منصفی مثل شما پیدا میشه نباید امیدی داشت به این مملکت !!!
شما تصور کن هاست ما تعطیله و ازش استفاده نکن
این پیام برای کسانی بود که با ما کار کردن یا اگر نکردن کار با مارا تست کنن
خداروشکر سایتهای زیادی هم برای مقایسه هست

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام دوست عزیز
دیدم در پست های قبلی چندین سایت را به صراحت گفتین به درد نمیخوره .
دلایلی هم آوردین بعضی ها که بحثی توش نیست اگر ثابت شده باشه ، ولی بعضی ها را گفتین از قبیل اینکه :

حذف فایلها در صورت دانلود نشدن
لیمیت مسخره دانلودش
گیر شدید به کپی رایت

از نظر شما شاید هاستی که فایل حذف نکنه ، سرعت لیمیت نکنه و یا به کپی رایت گیر نده خوب باشه ولی میدونید همین هاست ها هستند که نمیتونند دوام بیارن و مجبور هستند تعطیل کنند ؟
فایلی که چند ماه هست دانلودی ازش نشده چرا باید روی سرور بمونه
بعضی از سایت ها سرعت دانلود را محدود میکنند تا کاربر اکانت پرمیوم خریداری کنه تا کسب درامدی داشته باشه
گرفتن اخطار کپی رایت و عدم توجه به اون باعث مسدود شدن سرور میشه برای همین هاست مجبور به رعایت اون هست . خیلی ها سخت گیرتر هستند و دلیلش هم اینه که نمیخوان به سرنوشت بقیه که همه میشناختیم دچار بشن

شما مثل اینکه خیلی در این زمینه صاحب نظر هستین و در WJ هم یوزر با سابقه ای هستید . میشه لطف بفرمایید بگین از نظر شما یک فایل هاستینگ خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشه .

ممنون
سلام دوست عزیز
بنده تو فروم WJ عضو نیستم، به هیچ عنوان هم حرفه ای نیستم
ببینید هدف کسب در آمد حرفه ای هست نه شیر فایل بدون هدف

اگه قرار باشه صرفا فقط فایل شیر کنیم، بله میشه با توربو یا دپوسیت کار کرد، خیلی های دیگه هم هستند که به مراتب میشه با اونا فایل شیر کرد.

به هر حال اگه درآمد زایی درست وحسابی میخواین، به چیزی مثل فایل سرو یا فایل سونیک مرحوم نیازه
باز انتخاب با خودتونه می تونید با هر کدوم که راحتین کار کنین

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
خیلی ممنون این همه دروغ رو پشت سر هم گفتید بعد هم میگید قصد تخریب ندارید !
حجم نامحدود مثلا 100 ترابایت بدون لیمیت با ماندگاری تا آخر عمر با قابلیت پرداخت بی قید و شرط و به همه ارزهای رایج دنیا میخوای باید بدید براتون یک آپلودسنتر بسازن عزیز من !

البته شایدم باشه اما 4 روز دیگه درش تخته میشه و همه فایلهاتم میره تو کوزه برادر من ...
تقلب در شمارش هم دیگه خیلی جالب بود !!!

واقعا تا آدمهای منصفی مثل شما پیدا میشه نباید امیدی داشت به این مملکت !!!
شما تصور کن هاست ما تعطیله و ازش استفاده نکن
این پیام برای کسانی بود که با ما کار کردن یا اگر نکردن کار با مارا تست کنن
خداروشکر سایتهای زیادی هم برای مقایسه هست
سلام دوست عزیز
باز هم میگم قصد تخریب ندارم

تو پلن شما نهایت تا 10 ترا فضا داده میشه، فایلها هم 90 روز پس از دانلود پاک میشن،البته بنا به گفته خود سایتتون
من ترجیح میدم با خارجی ها کار کنم تا آپلود سنترهای داخلی

ارزهای رایج دنیا؟
شما کلا به تومان و ریال خودمون پرداخت دارین، بعد میفرمایین ارزهای رایج دنیا؟
80 گیگ فایل تو یکی از اکانتام بود، اکثرا هم بین 700 مگ تا 2 گیگ، دادم یکی از بچه ها رو سرور آلمان با اکانت پرمیومش کل 80 گیگ رو
دانلود کرد، ولی فقط 400 تومان به اکانت اضافه شد، شما به این مدل شمارش چی میگین پس؟
سایت شما شاکی زیاد داره، خودتون هم میدونید این موضوع رو.

باز هم انتخاب با دوستان هست، می تونند سایت شما رو یه امتحان بکنند ولی قول میدم که در نهایت پشیمون میشن.

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوست عزیز

تو پلن شما نهایت تا 10 ترا فضا داده میشه، فایلها هم 90 روز پس از دانلود پاک میشن،البته بنا به گفته خود سایتتون

ارزهای رایج دنیا؟
80 گیگ فایل تو یکی از اکانتام بود، اکثرا هم بین 700 مگ تا 2 گیگ، دادم یکی از بچه ها رو سرور آلمان با اکانت پرمیومش کل 80 گیگ رو
دانلود کرد، ولی فقط 400 تومان به اکانت اضافه شد، شما به این مدل شمارش چی میگین پس؟

باز هم انتخاب با دوستان هست، می تونند سایت شما رو یه امتحان بکنند ولی قول میدم که در نهایت پشیمون میشن.

دوست عزیز اول یه مقدار اطلاعاتتون رو در مورد سایت ما ببرید بالا بعدا انتقاد کنید
اولا ما اکانت بدون انقضا داریم و هرکسی بخواد می تونه اون رو تهیه کنه و فایلهاش اصلا پاک نمیشه الان بیش از 90 درصد کاربران پرمیوم ما از این نوع اکانت استفاده می کنند .
ثانیا میزان کسب درآمد از هر آی پی در روز محدوده کافیه در بخش کسب درآمد این رو بخونید از هر آی پی در هر روز بیش از 3 سنت نمیشه کسب درآمد کرد همه سایتهای کسب درآمد از دانلود هم این محدودیت رو دارند اون دوست شما هم که از یک VPS دانلود کرده از یک آی پی دانلود کرده و شامل همین محدودیت میشه

سایت ما شاکی زیاد داره ؟؟!
ما الان بیش از یک میلیون نفر کاربر داریم اگر 4 نفر هم آدم ناآگاه از قوانین و یا خلافکار هم شاکی باشن میشه زیاد ؟؟
در قانون کسب و کار هیچ شرکتی نمیتونه 100 درصد رضایت کاربرانشو تامین کنه حتی گوگل هم شاکی داره شاید چند میلیون نفر از تخلفات گوگل ناراضی باشن اما در کل کسی نمیگه گوگل شرکت بدیه
همینکه بیش از 70 درصد کاربران راضی باشن خودش یک موفقیته

ما ادعایی نداریم مسلما نقص زیاد داریم و سعی کردیم مشکلات رو حل کنیم اما تهمت یه مشت آدم بی سواد زور داره
شما که حتی در مورد ساده ترین قوانین سایت ما که همه جا ذکر کردیم هم هیچ اطلاعاتی نداری چطور به خودت اجازه میدی راحت تهمت بزنی؟
منم به شما قول میدم وقتی کمی بزرگتر شدی پشیمون بشی از طرز فکر و رفتارت

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوست عزیز

ارزهای رایج دنیا؟

دوست عزیز اول یه مقدار اطلاعاتتون رو در مورد سایت ما ببرید بالا بعدا انتقاد کنید

اولا ما اکانت بدون انقضا داریم و هرکسی بخواد می تونه اون رو تهیه کنه و فایلهاش اصلا پاک نمیشه الان بیش از 90 درصد کاربران پرمیوم ما از این نوع اکانت استفاده می کنند .
(با ده هزار تومن نکنه انتظار دارید 1 ترابایت فایل بدون دانلود را تا آخر عمر نگهداریم ؟! نه ما هیچ سایتی که سرش به تنش بیارزه چنین خدماتی نداره مطمئن باش )

ثانیا میزان کسب درآمد از هر آی پی در روز محدوده کافیه در بخش کسب درآمد این رو بخونید از هر آی پی در هر روز بیش از 3 سنت نمیشه کسب درآمد کرد همه سایتهای کسب درآمد از دانلود هم این محدودیت رو دارند اون دوست شما هم که از یک VPS دانلود کرده از یک آی پی دانلود کرده و شامل همین محدودیت میشه

ثالثا ما پرداخت به وبمانی و پیپال هم داریم فقط برای کاربرانی که در سایتهای خارجی فایلهاشون رو به اشتراک میزارن
این مورد رو هم در همون بخش کسب درآمد زدیم و شما اون رو هم مثل بقیه موارد ندیدید

ما الان بیش از یک میلیون نفر کاربر داریم اگر 4 نفر هم آدم ناآگاه از قوانین و یا خلافکار هم شاکی باشن میشه زیاد ؟؟
در قانون کسب و کار هیچ شرکتی نمیتونه 100 درصد رضایت کاربرانشو تامین کنه حتی گوگل هم شاکی داره شاید چند میلیون نفر از تخلفات گوگل ناراضی باشن اما در کل کسی نمیگه گوگل شرکت بدیه

ما ادعایی نداریم مسلما نقص زیاد داریم و سعی کردیم مشکلات رو حل کنیم اما تهمت یه مشت آدم بی اطلاع واقعا زور داره
شما که حتی در مورد ساده ترین قوانین سایت ما که همه جا ذکر کردیم هم هیچ اطلاعاتی نداری چطور به خودت اجازه میدی راحت تهمت بزنی؟

Last edited:

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
از مدیر محترم خواهش میکنم از دو پست قبلی اولی را حذف نمایند چون تکراری ارسال شده است .

files

Registered User
لایک‌ها
212
دوستان آپلودر لطفا یک سایت فارسی پربازدید معرفی بفرمایید که بشه لینک ویدئوهای آموزشی بی نظیر فارسی رو در اون به اشتراک گذاشت

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204

(با ده هزار تومن نکنه انتظار دارید 1 ترابایت فایل بدون دانلود را تا آخر عمر نگهداریم ؟! نه ما هیچ سایتی که سرش به تنش بیارزه چنین خدماتی نداره مطمئن باش )

ثالثا ما پرداخت به وبمانی و پیپال هم داریم فقط برای کاربرانی که در سایتهای خارجی فایلهاشون رو به اشتراک میزارن
این مورد رو هم در همون بخش کسب درآمد زدیم و شما اون رو هم مثل بقیه موارد ندیدید

ما ادعایی نداریم مسلما نقص زیاد داریم و سعی کردیم مشکلات رو حل کنیم اما تهمت یه مشت آدم بی اطلاع واقعا زور داره

عزیز باز هم میگم کار با هاست شما در نهایت سودی برای من آپلودر نداره.
باز دوستان می تونند خودشون یه تست درست و حسابی بکنند آپلود سنتر شما رو، آخرش به این حرف من خواهند رسید.
حتی سایت ایرانی "ایران فیلم" هم کار با شما رو متوقف کرده.

Last edited:

files

Registered User
لایک‌ها
212
مزیت خوبیه پرداخت داخل ایرانش

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
سلام دوست عزیز
بنده تو فروم WJ عضو نیستم، به هیچ عنوان هم حرفه ای نیستم
ببینید هدف کسب در آمد حرفه ای هست نه شیر فایل بدون هدف

اگه قرار باشه صرفا فقط فایل شیر کنیم، بله میشه با توربو یا دپوسیت کار کرد، خیلی های دیگه هم هستند که به مراتب میشه با اونا فایل شیر کرد.

به هر حال اگه درآمد زایی درست وحسابی میخواین، به چیزی مثل فایل سرو یا فایل سونیک مرحوم نیازه
باز انتخاب با خودتونه می تونید با هر کدوم که راحتین کار کنین

سلام
کاربری با همین یوزر اونجا پست داده بود گفتم لابد شما هستین .
شما از 90% سایت ها ایراد گرفتید خواستم بدونم از نظر شما چه سایتی خوبه پس .
ببینید دوست عزیز سایت هایی که چندین سال هست دارن کار میکنن یعنی رو اصول بوده کارشون نه سایتی که 1 سال اومده پول زیاد داده و به کپی رایت هم کاری نداشته بعد مجبور شده جمع کنه بره پی کارش .
من دنبال سایتی نیستم که باهاش کار کنم ، بنده خودم در مجموعه ای هستم که داریم روی یک پروژه آپلود سنتر کار میکنیم و تا الان هم موفق بودیم خداروشکر . آدرس نمیدم چون هدفم از پست چیز دیگری هست .

من با این دوست عزیمون هم که اینجا سایتشون را معرفی کرده هم کاری ندارم و اصلا نمیشناسمشون ولی همیشه یادتون باشه قبل از نظر دادن راجع به سایتی قبلش خوب تحقیق کنید . شما شاید ببینید سایتی داره برای 1000 دانلود 40-50 دلار میده و فایل پاک نکنه و به هیچ چیز هم کاری نداشته باشه سریع برید باهاش کار کنید ولی اگر کمی تامل کنید از خودتون بپرسید درآمد این سایت از کجاست ، آیا از پس این همه پولی که قراره بده برمیاد و ... . مطمئن باشید دوام نخواهند آورد و زحمات شما بر باد خواهد رفت .
موفق باشید

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
کاربری با همین یوزر اونجا پست داده بود گفتم لابد شما هستین .
شما از 90% سایت ها ایراد گرفتید خواستم بدونم از نظر شما چه سایتی خوبه پس .
ببینید دوست عزیز سایت هایی که چندین سال هست دارن کار میکنن یعنی رو اصول بوده کارشون نه سایتی که 1 سال اومده پول زیاد داده و به کپی رایت هم کاری نداشته بعد مجبور شده جمع کنه بره پی کارش .
من دنبال سایتی نیستم که باهاش کار کنم ، بنده خودم در مجموعه ای هستم که داریم روی یک پروژه آپلود سنتر کار میکنیم و تا الان هم موفق بودیم خداروشکر . آدرس نمیدم چون هدفم از پست چیز دیگری هست .

من با این دوست عزیمون هم که اینجا سایتشون را معرفی کرده هم کاری ندارم و اصلا نمیشناسمشون ولی همیشه یادتون باشه قبل از نظر دادن راجع به سایتی قبلش خوب تحقیق کنید . شما شاید ببینید سایتی داره برای 1000 دانلود 40-50 دلار میده و فایل پاک نکنه و به هیچ چیز هم کاری نداشته باشه سریع برید باهاش کار کنید ولی اگر کمی تامل کنید از خودتون بپرسید درآمد این سایت از کجاست ، آیا از پس این همه پولی که قراره بده برمیاد و ... . مطمئن باشید دوام نخواهند آورد و زحمات شما بر باد خواهد رفت .
موفق باشید

سلام
همون طور که عرض کردم، دنبال یه سایت بی نظیر و بی نقص هستیم که کسب درآمد حرفه ای کنیم، هدف فقط شیر فایل نیست، صرفا به شکل آپلود سنتر بهشون نیگا کنیم همشون خوبن دوست عزیز، حتی همین uploadboy.com خودمون.
بهترین آپلود سنتر در این زمینه (کسب درآمد) آپلود سنتری هست که فضای نامحدود بده با ماندگاری دائمی فایلها برای آپلودر ها، به ازای هر 1000 دانلود هم 30 الی 40 دلار هم بده، هیچ تقلبی در شمارش نداشته باشه، هیچ لیمیتی هم برای دانلودر نداشته باشه. فقط این نوع آپلود سنتر باعث میشه که به درآمد زایی برسید.

با چنین آپلود سنتری هست که میشه حسابی پول در آورد، غیر این باشه وقت تلف کردن هست.
بزرگترین آپلود سنتر تاریخ اینترنت جهان تا به حال فایل سونیک و فایل سرو بودند که چنین ساختاری داشتند، ولی متاسفانه در سال 2012 مجبور شدند از فعالیت خودشون رو از ترس دولت آمریکا دست بکشند، این نوع آپلود سنتر ها چون تکنولوژی بسیار پیشرفته ای دارند به سرعت کل نت رو میگرن، و وقتی بزرگ تر و بزرگ تر شدند نهایتا می یان جلو چشم دولت آمریکا و دولت آمریکا هم با قدرتی که داره به نحوی اینها رو به تعطیلی میکشونه.

سایتهایی که چندین سال هست دارند کار می کنند به هیچ عنوان رو اصول نیستند، به هیچ عنوان با یوزر صادق نیستند، چون اگه بودند نابود شده بودند، این سایتها لیمیت دانلود برای دانلودر میذارن، ماندگاری فایلها روشون کمه، یا اصلا پولی به آپلودر نمیدند اگه هم بدند کلی تقلب در شمارش می کنند و کلی دزدی های دیگه ...

همون طور که گفتم فایل سرو با یه اسم جدید و یه طراحی جدید اومده به میدون، اسمش هم هست bigfile.to
بهترین گزینه در حال حاظر فقط این هاسته
چاره ای نداریم دوباره باید باهاش کار کنیم، البته اگه دنبال کسب در آمد هستیم

این هم لینک رفرال منه، هر یک از دوستان دوست داشت می تونه عضو بشه

http://www.bigfile.to/referral-U9HqRqioHfg-

Last edited:

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
همون طور که عرض کردم، دنبال یه سایت بی نظیر و بی نقص هستیم که کسب درآمد حرفه ای کنیم، هدف فقط شیر فایل نیست، صرفا به شکل آپلود سنتر بهشون نیگا کنیم همشون خوبن دوست عزیز، حتی همین uploadboy.com خودمون.
بهترین آپلود سنتر در این زمینه (کسب درآمد) آپلود سنتری هست که فضای نامحدود بده با ماندگاری دائمی فایلها برای آپلودر ها، به ازای هر 1000 دانلود هم 30 الی 40 دلار هم بده، هیچ تقلبی در شمارش نداشته باشه، هیچ لیمیتی هم برای دانلودر نداشته باشه. فقط این نوع آپلود سنتر باعث میشه که به درآمد زایی برسید.

با چنین آپلود سنتری هست که میشه حسابی پول در آورد، غیر این باشه وقت تلف کردن هست.
بزرگترین آپلود سنتر تاریخ اینترنت جهان تا به حال فایل سونیک و فایل سرو بودند که چنین ساختاری داشتند، ولی متاسفانه در سال 2012 مجبور شدند از فعالیت خودشون رو از ترس دولت آمریکا دست بکشند، این نوع آپلود سنتر ها چون تکنولوژی بسیار پیشرفته ای دارند به سرعت کل نت رو میگرن، و وقتی بزرگ تر و بزرگ تر شدند نهایتا می یان جلو چشم دولت آمریکا و دولت آمریکا هم با قدرتی که داره به نحوی اینها رو به تعطیلی میکشونه.

سایتهایی که چندین سال هست دارند کار می کنند به هیچ عنوان رو اصول نیستند، به هیچ عنوان با یوزر صادق نیستند، چون اگه بودند نابود شده بودند، این سایتها لیمیت دانلود برای دانلودر میذارن، ماندگاری فایلها روشون کمه، یا اصلا پولی به آپلودر نمیدند اگه هم بدند کلی تقلب در شمارش می کنند و کلی دزدی های دیگه ...

همون طور که گفتم فایل سرو با یه اسم جدید و یه طراحی جدید اومده به میدون، اسمش هم هست bigfile.to
بهترین گزینه در حال حاظر فقط این هاسته
چاره ای نداریم دوباره باید باهاش کار کنیم، البته اگه دنبال کسب در آمد هستیم

این هم لینک رفرال منه، هر یک از دوستان دوست داشت می تونه عضو بشه

http://www.bigfile.to/referral-U9HqRqioHfg-

این bigfile باید درخواست بدیم تا affiliate رو فعال کنه برای ما یا اتومات فعال هستش ؟ من قبلا یه اکانت توش ساخته بودم الان وارد شدم قسمتی برای کسب درآمد نداره.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
این bigfile باید درخواست بدیم تا affiliate رو فعال کنه برای ما یا اتومات فعال هستش ؟ من قبلا یه اکانت توش ساخته بودم الان وارد شدم قسمتی برای کسب درآمد نداره.

سلام
این هاست تا دو ماه پیش اسمش uploadable.ch بود که جدیدا تغییر نام داده.
اگه کاربر قدیمی هستین و اون موقع کسب درآمدش براتون کار می کرد نیازی نیست، ولی اگه تازه اکانت باز کردین باید درخواست بدین تا قسمت درآمد زاییش رو براتون باز کنند.
در فروم WJ درخواست بدین باز می کنه.

در نسخه ی جدید یه زرنگی کردن و اونم این که در آمد زایی رو کلا بردن رو یه سایت دیگه، چون خواستن جلو چشم نباشه

یعنی اینجا
با همون یوزر پس خودتون باید لاگین بشین
http://www.zenopy.pw

از اینجا باید لاگین بشین
http://www.zenopy.pw/login.php

در آمد کلی رو اینجا می تونید ببینید
http://www.zenopy.pw/affiliate_payment.php

آمار هفتگی و روزانه رو هم از اینجا می تونید نیگا کنید
http://www.zenopy.pw/stats.php

کلی امکانات دیگه هم داره، مثل تبدیل پولتون به اکانت پریمیوم و ...

موفق باشید.

Last edited:
بالا