دوست عزیز دسترسی به سورس اینقد هم بی اهمیت نیست شما به عنوان آپلودر اصلی باید به سورس دسترسی داشته باشید در زمان کم و به صورت اصلیدسترسي به سورس ماكزيمم ١٠ تا ٢٠ درصد كاره
مهم پخش كردن اصولي در سايتاي پر بازديد كننده هست
آدمايي هم كه امكان پست توي سايتاي حسابي دارند هم سورسشون خيلي قويه
Sent from my iPhone using Tapatalk
یک مثال بزنید بگید به ازای هر چند تا دانلود چقد پول میده .دوست عزیز دسترسی به سورس اینقد هم بی اهمیت نیست شما به عنوان آپلودر اصلی باید به سورس دسترسی داشته باشید در زمان کم و به صورت اصلی
در مورد پخش کردن هم بله دقیق مهم این هستش که کجا و چجوری پخش بشه بنده دنبال کسیم که یه مدته توی این کاره آپلودر اصلی نیست ولی بلخره یه مدت کم کار کرده
یه اعتماد نسبی بهش پیدا کردن توی انجمن ها و سایت های پخش لینک
من با توجه به امکاناتی که دارم از قبیل سورس هایه اصلی که از P2p و Scene که بهش دسترسی دارم کمک میکنم که به عنوان اپلودر اصلی شناخته بشه کم کم
وگرنه بله بنده دنیال یه اپلودر اصلی و خط اول نگشتم که بخوام سورس بهش بدم ایشون خودش سورس داره
یک مثال بزنید بگید به ازای هر چند تا دانلود چقد پول میده .
بی زحمت بگید اون لینک باید چه بلایی سرش بیاد تا پول بدن .شما انگار اشتباه متوجه موضوع شديد
خوب این که همون حرف من شد .ايشون به شما به عنوان مثال يه لينك از يه فيلم تازه اومده ميدند و شما بايد اونو دانلود كنيد و در چند هاست آپلود كنيد و اين لينكها رو در سايتهاي پر بازديد پخش كنيد تا با دانلود اين لينكها توسط ديگران هاستهاي مورد نظر به شما مبلغي رو بر اساس پلنهايي كه دارند بدند
البته اين روند كلي هست و براي جزئيات بايد لطف كنيد و كل تاپيك رو مطالعه كنيد
از اول همینو بگو . ممنونخدايي ما رو گرفتي
حالا كسي نميگه برو چهارصد صفحه رو بخون ولي حداقل در سه چهار صفحه آخر بيش از ٣ مورد هاست نام برده شده
اگر از دانلود داخل ايران ميخايد كسب درامد كنيد بهتره هاستاي ايراني مثل آپلودبوي رو انتخاب كنيد كه هم سرور داخل ايران دارند و هم درامدشون رو ريالي هم ميدند
اگر براي خارج از ايران ميخايد و امكان نقد كردن دامد ارزي داريد از سايتايي مثل آپلودد، دپوزيت فايلز و يا رپيدگيتور ميتونيد استفاده كنيد كه البته همگي مزايا و معايب خودشونو دارند
شما از لینک مستقیم میتونید درآمد داشته باشید ؟چقد پیچیده توضیح میدین به قرآن .
رفتم اپلود بوی توضیح مختصر داده :
1- یک فایل اپلود میکنی
2- لینک اون رو پخش میکنی بین مردم تا دانلود کنن
3- به ازای هر 1000 دانلود بسته به حجم فایل و نوع کشور پول میگیرید .
خیلی ساده و خلاصه .
حالا اموزش این انجمن رو میخوای بخونی ...نت پاره میشه .
حالا نکته اینجاست که اگر لینک به صورت مستقیم باشه بقیه کارش با من . درامد میلیونی میشه به سادگی .
اگر آپلودسنتری از این قبیل میشناسید که لینک هاش مستقیم باشه بگید دوستان .
سلام خسته نباشید...
کسی از اپلودد دریافتی داشته تا حالا؟ چطوری میشه درخواست پرداخت زد کسی میتونه راهنمایی کنه.حدود 36 یورو دارم میخام برداشتش کنم...؟؟؟ممنون میشم
حداقل برداشت 50 یورو هستش. وب مانی هم اگر با مشخصات ایران ثبت نام کردید نمیتونید یورو دریافت کنید.
یه مدتی هستش که وب مانی یورو رو محدود کرده برای ایرانی ها و نمیشه دریافت کرد. باید کد بیتکوین بگیرید و تبدیل کنید.من قبلا چندین بار دریافتی داشتم با وب مانی
الان میخوام دوباره درخواست بدم امکانش نیست؟
میشه کامل توضیح بدین باید چی کار کنم؟
سلام
می خواستم بدونم کسی دعوت نامه سایت فالکن فایلز (فایل شیرینگ) و داره؟
ممنون میشم کمکم کنید