سلام دوستان
لطفا چند تا PPD معتبر ( که چند ساله داره کار میکنه ) که به وبمانی یا بیتکوین پرداختی داره معرفی کنید.
سلام داداش شرایط لطفادوستان عزیزی که توانایی و انگیزه گذاشتن پست های خوب در زمینه های گرافیک و فیلم، موزیک و آموزشی در یک سایت خوب ورز رو دارند به بنده اطلاع بدند تا براشون اکانت پستر بگیرم
این سایت بر روی سرور اختصاصی میزبانی میشه و بازدید خوبی در زمینه مطالب آموزشی داره و با توجه به گرافیک مناسب جای پیشرفت واقعا زیادی داره
اخیرا قسمتهای گرافیک و موزیک و فیلم اضافه شده که به دنبال پسترهای فعال هستند
در صورتی که طی دو ماه فعالیت بالایی داشته باشید به شما وی پی اس رایگان با پورت 100 مگ واقعی و هارد و رم اختصاصی داده خواهد شد
اسم سایت رو بصورت اختصاصی هر یک از دوستان شرایطش رو داشت بگه تا از طریق پیام خصوصی بفرستم
چه کمکی نیاز دارید ؟بچه ها یه سوال دارم کسی هست کمک کنه در مورد یوتوب؟
این سوال من هم هست اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.اساتید این کار . سوالی دارم در مورد DCMA برای پنهون کردن از ربات هایی که چک میکنن ویدئو ها رو و گزارش میدن . غیر از تغییر لینک در protect link ها . آیا باید کار دیگری هم انجام داد؟ آیا نیاز به انکود هست؟ اگر آره از چه برنامه هایی استفاده می کنید براش
من از نیراکلاد گرفتم راضیمدوستان وی پی اس خوب برای دانلود و اپلود پیشنهاد میدین از کجا بخریم؟ و با چه مشخصاتی؟
ممنون
قیمتها به چه صورت هست؟از آقاي حداديان در شركت نيراكلاود تهيه كنيد
ولي من جاي شما بودم با توجه به قيمت پايين سرورهاي اختصاصي هتزنر و كيفيت و سرعت غير قابل مقايسه با سرور مجازي روي خريد اونها تمركز ميكردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
آدرسی ازشون پیدا نکردم.من از نیراکلاد گرفتم راضیم
https://niracloud.com/آدرسی ازشون پیدا نکردم.
چطور میتونم باهاشون تمای بگیرم؟
سلام . قربان اگه هنوز امکانش هست برای من هم ارسال کنید .دوستان عزیزی که توانایی و انگیزه گذاشتن پست های خوب در زمینه های گرافیک و فیلم، موزیک و آموزشی در یک سایت خوب ورز رو دارند به بنده اطلاع بدند تا براشون اکانت پستر بگیرم
این سایت بر روی سرور اختصاصی میزبانی میشه و بازدید خوبی در زمینه مطالب آموزشی داره و با توجه به گرافیک مناسب جای پیشرفت واقعا زیادی داره
اخیرا قسمتهای گرافیک و موزیک و فیلم اضافه شده که به دنبال پسترهای فعال هستند
در صورتی که طی دو ماه فعالیت بالایی داشته باشید به شما وی پی اس رایگان با پورت 100 مگ واقعی و هارد و رم اختصاصی داده خواهد شد
اسم سایت رو بصورت اختصاصی هر یک از دوستان شرایطش رو داشت بگه تا از طریق پیام خصوصی بفرستم
سلام . قربان اگه هنوز امکانش هست برای من هم ارسال کنید .