سلام
طی مشورت هایی که دوستان برای انتخاب سرور داشتم
اول لیز وب رو انتخاب کردم بخاطر پهنای باند کم و هزینه بالا برای پهنای باند اضافه هتزر آلمان رو گرفتم
دیروز بعد از 2،3 ماه فعالیت سایت روی هتزر یه ایمیل برام اومد که قوانین کپی رایت نقض شده و شخصی ار سایت من به هتزر شکایت کرده و فورا باید سایت از سرور هتزر برداشته بشه!!!
تا به حال به این مشکل خوردید؟
پس چه سروری بگیریم که به این مشکلات نخوره؟
موضوع این سایت cloudflare.com چی هست؟
خیلی از سایت ها از اینجا دارن پشتیبانی میگیرن ! از این سایت هاستینگ شدن؟ یا برای مخفی نگه داشتن آدرس هاستینگشون دارن از ازش استفاده می کنن؟
سلام به همه
من یه نرم افزار برا سایت خودم نوشتم که اول وارد موتور جستجو میشه و بعد روی لینک سایتم کلیک میکنه و وارد سایتم میشه
و در واقع بازدیدام از طریق موتور جستجو است که در آمد تبلیغاتیم رو خیلی بیشتر کرد (چون اتوماتیکه میندازمش تو vps)
اگر کسی خواست به صورت گروهی درآمد داشته باشه بهم پیام بده تا نرم افزار براش بفرستم
سلام . یک عدد اکانت آواکس مخصوص کتاب و فیلم آموزشی بدون نیاز به تایید ادمین با واسطه به فروش میرسه سوالی داشتید پ.خ بدید.
این کار بعید میدونم دیگه درامد قابل توجه ای داشته باشه
سلامدوستان عزیزی که به دنبال یک آپلود سنتر خوب و قدرتمند هستند، این فرصت رو از دست ندن، جزئیات بیشتر در تاپیک زیر:
https://forum.persiantools.com/threads/بهترین-فرصت-برای-خرید-اکانت-یکساله-پرمیوم-آپلود-سنتر-uptobox.840019/
یا اصلا جایی هست برای این کارا ! یعنی آپلودسنتر خارجی رو ک فقط با بیت کوئین و ارزهای اینترنتی شارژ میشه رو شارژ کرد ؟سلام
اکانت uptobox بنده هم ی ساله ش تخفیف خورده ولی با بیت کویین نمی تونم پرداخت کنم !
کسی اینجا هست ک بتونه اکانتمو شارژ کنه + حق الزحمه ؟!!
توسط دوستان انجام شدسلام
اکانت uptobox بنده هم ی ساله ش تخفیف خورده ولی با بیت کویین نمی تونم پرداخت کنم !
کسی اینجا هست ک بتونه اکانتمو شارژ کنه + حق الزحمه ؟!!