R3B
Registered User
تازه فنلاند خليج فارس نداره و اون كشتي نامروتي كه هي زرت و زرت تو مراسماي مختلف خودشو ميگيرونه به كابل اينترنت ايران رو هم نداره
میگن این دفعه کوسه کابل اینترنتو گاز گرفته! :دی
You cannot make another post with the exact same text as your last.
سلام دوستان
وقت بخیر
من توی این راه تازه کار هستم و برای یک انتخاب سر دو راهی گیر کردم و نیاز به همفکری شما اساتید دارم.
برای پست کردن مطالبی مثل مستند (مثلا مستند های بی بی سی) در فروم ها که چندین اپیزود هستند 2 راه به ذهنم میرسه:
1. پست هر اپیزود به صورت یک تاپیک مجزا
2. پست همه ی اپیزودها در یک تاپیک و افزودن هر اپیزود جدید که رلیز میشه به تاپیک قبلی
برای هر کدوم از روش های بالا هم مزایایی به ذهنم میرسه که اونا رو ذکر میکنم (البته اگه شما هم مزایا یا معایبی به ذهنتون میرسه ممنون میشم مطرح بفرمایید):
برتری و کاستی روش اول:
برتری : ایندکس بهتر در موتور های جستجو
کاستی : پراکنده بودن اپیزودها در فروم
برتری و کاستی روش دوم:
برتری : تاپیک مجتمع هستش و کاربری که میاد توش میتونه بقیه ی اپیزود ها رو هم از اونجا دانلود کنه،
کاستی : ایندکس شدن ضعیف تر نسبت به روش اول در موتور های جستجو
ممنون میشم دوستان نظرشون رو در این مورد بفرمایند و مساله رو روشن کنند. البته لطفا دلالیتون رو هم برای انتخاب هر کدوم از دو روش بالا بفرمایید.
در ضمن اگر روش های دیگری هم برای این کار وجود داره و ازش جواب گرفتید هم بفرمایید.
پیشاپیش از همتون ممنونم
تازه فنلاند خليج فارس نداره و اون كشتي نامروتي كه هي زرت و زرت تو مراسماي مختلف خودشو ميگيرونه به كابل اينترنت ايران رو هم نداره
به نقل از R3B :به نقل از amirpub :به نقل از R3B :به نقل از amirpub :سلام R3B جان
از اینجا مزاحمتون میشم
از آموزش های خوبتون صمیمانه سپاسگزاری میکنم.
سایت opentracker.us از کار افتاده! سایتی مشابه این که اخبار ترکر های خصوصی و باز شدن ثبت نام هاشونو بررسی و اطلاع رسانی کنه سراغ ندارید؟
با تشکر قبلی از وقت و پاسخ شما
فعلا سايت جامعي نيست اما يكسري تاپيك تو بعضي فروم ها هست كه بايد پيگيري كنيد
بر فرض مثال ثبت نام تركر elbitz كه يكي از قويترين تركرهاي آموزشي هست
15 فوريه باز ميشه
روز خوش
با عرض سلام مجدد
ممنون میشم اگه لطف کنید و آدرس چند تا از این تاپیک ها و فروم ها رو در اختیارم بگذارید.
با تشکر قبلی
الان حضور ذهن ندارم و امكانش هم در حال حاضر بدليل مشكلات سيستم نيست
مشكلات حل شد بهتون خبر ميدم
من از شرام یه دونه گرفته بودم اصلا چنج نمیکرد
دیروز بزاد یه دونه بم داد خیلی حال کردم باهاش ... ازش بگیر
اگه گیرش نیاوردی بگو خودم لینک دانلود بدم
سلام
دوست عزیز، من یه بار از شما در مورد دلیل ضعف سایت های دیتالایفی سوال کردم ولی چون نبودید و صفحات تاپیک سریع جلو رفت سوالم بی جواب موند. ممنون می شم حالا جواب بدید. چرا معتقدید سایت های دیتالایفی ضعیف هستند؟
ممنون
بد نیستن بدیشون اینه خیلی پست توشون میزنن و باید خیلی کننده باشی تا بتونی دانلود خوب ازشون بگیری
سلام
این md5 hash رو تغییر بدیم چه سودی داره؟
برای من که فایلها رو خودم rar میکنم هم مناسبه؟
کلا در بین سایت های وارزی که عموم بتونن در اونها پست بدن فقط آواکس و سافت آرشیو به درد می خورن. آواکس ثبت نام رو باز کرده ولی برای پست دادن نیاز به دعتنامه هست.