RAR
Registered User
- نوشتهها
- 433
- لایکها
- 43
خوب اینی که میگی از کجا تنظیم میشه
برنامه رو که باز کردی
بعد Option رو بزن
عکس و ببین .....
خوب اینی که میگی از کجا تنظیم میشه
من با ریموت دسکتا÷ با وی ÷ی اسم کار می کنم
اولا با ک÷ی کردن یک آدرس یا متن میتونستم ببرمش اونجا paste کنمش
ولی الان نمیشه
چیکار کنم؟
برنامه رو که باز کردی
بعد Option رو بزن
عکس و ببین .....
دقيقا" شبيه همين بود از قبلا"
حالا چه كنم؟؟؟؟؟؟؟
دوستان خواهشاً به این سوال من جواب بدید که میشه با اکانتهای فری از این راه پول در آورد من تو فنلاند زندگی میکنم میخوام بدونم که باید از کجا شروع کنم
دوستان خواهشاً به این سوال من جواب بدید که میشه با اکانتهای فری از این راه پول در آورد من تو فنلاند زندگی میکنم میخوام بدونم که باید از کجا شروع کنم
بله میتونید.برای شروع از سایت هایی که لینک مستقیم میدن برای دانلود، ریموت آپلود کنید تو فایل هاست های مورد نظرتون و لینک های آپلود شده رو تو فروم های پربازدید شیر کنید. من خودم اینجوری شروع کردم.
سلام عزیزبد چقدر در آمد داشتی؟
سلام عزیز
ببین تو این دنیای لعنتی اگه بخوای کارات رو براه بشه باید پول خرج کنی.
مثلا Letitbit.net هست که میتونی کاملا فری عضو بشی و توش آپلود کنی و لینکات رو پخش کنی، فضایی که بهت میده نامحدوده و هر چقدر بتونی توش میتونی آپلود کنی و در ضمن سایز فایل آپلودی هم نامحدوده.
فقط مشکل منبع فایلات هست که حداقل باید یکی از اکانت های سایتهای معروف رو باید داشته باشی تا فایلهارو تهیه کنی و پخش کنی، مثلا فایل سرو،هات فایل، فایل سونیک
من توصیه می کنم که یه اکانت یه ساله از فایل سرو و هات فایل و فایل سونیک تهیه کنی و شروع کنی به آپلود ، بعد از یه سال اکانتاترو هم تمدید کن تا فایلهای آپلودیت پاک نشه. لااقل سه فایل هاست رو هم تهیه نکردی حتما دو تا از اینارو تهیه کن، فعلا این سه تا فایل هاست بهترین و پرطرفدارترین فایل هاستینگهای دنیا هستن.
در ضمن اگه آدم عجولی هستی توصیه می کنم وارد این کار نشو ، تو این کار صبر حرف اول و آخر رو میزنه، البته باید رو آپلود هم کاملا متمرکز بشی.
سرعت اینترنت تو فنلاند چطوره؟ چند مگابایته؟ در ایران که وضعیت سرعت اینترنت واقعا غم انگیزه.
می خوای وی پی اس بگیری یا با خط اینترنت خودت می خوای آپلود کنی؟
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما
در مورد خودم بگم که من در حال حاضر ماهی ۵۰۰ یورو از راه اینترنت در آمد دارم و میدونم که برای کسب در آمد از اینترنت باید صبر داشت
سرعت اینترنت تو فنلاند عالی هست اگه تو گوگل سرچ کنی میبینی که فنلاند یکی از پر سرعتترین کشورهای دنیا هست من نمیدونم که واقعا باید از کجا شروع کنم باید وی پی اس بگیرم یا نه؟
یکی منو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم
خیلی علاقمندم که از این راه هم در آمدی داشته باشم
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما
در مورد خودم بگم که من در حال حاضر ماهی ۵۰۰ یورو از راه اینترنت در آمد دارم و میدونم که برای کسب در آمد از اینترنت باید صبر داشت
سرعت اینترنت تو فنلاند عالی هست اگه تو گوگل سرچ کنی میبینی که فنلاند یکی از پر سرعتترین کشورهای دنیا هست من نمیدونم که واقعا باید از کجا شروع کنم باید وی پی اس بگیرم یا نه؟
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما
500 یورو بسه دیگه عزیز منمیخوای چیکار کنی آخه این همه پولو
میریزن تو فنلاند میگیرنتاخطرناکه حسن
![]()