• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
من با ریموت دسکتا÷ با وی ÷ی اسم کار می کنم
اولا با ک÷ی کردن یک آدرس یا متن میتونستم ببرمش اونجا paste کنمش
ولی الان نمیشه
چیکار کنم؟

سلام
حقیقتش من تا حالا چنین مشکلی نداشتم.
شرمندم هیچ کمکی از دستم بر نمی یاد، آقای RAR امیدوارم بتونن کمکتون کنن.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
دقيقا" شبيه همين بود از قبلا"
حالا چه كنم؟؟؟؟؟؟؟

126fs3187096.gif

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
وقت بخیر

من توی این راه تازه کار هستم و برای یک انتخاب سر دو راهی گیر کردم و نیاز به همفکری شما اساتید دارم.

برای پست کردن مطالبی مثل مستند (مثلا مستند های بی بی سی) در فروم ها که چندین اپیزود هستند 2 راه به ذهنم میرسه:

1. پست هر اپیزود به صورت یک تاپیک مجزا
2. پست همه ی اپیزودها در یک تاپیک و افزودن هر اپیزود جدید که رلیز میشه به تاپیک قبلی

برای هر کدوم از روش های بالا هم مزایایی به ذهنم میرسه که اونا رو ذکر میکنم (البته اگه شما هم مزایا یا معایبی به ذهنتون میرسه ممنون میشم مطرح بفرمایید):

برتری و کاستی روش اول:
برتری : ایندکس بهتر در موتور های جستجو
کاستی : پراکنده بودن اپیزودها در فروم

برتری و کاستی روش دوم:
برتری : تاپیک مجتمع هستش و کاربری که میاد توش میتونه بقیه ی اپیزود ها رو هم از اونجا دانلود کنه،
کاستی : ایندکس شدن ضعیف تر نسبت به روش اول در موتور های جستجو

ممنون میشم دوستان نظرشون رو در این مورد بفرمایند و مساله رو روشن کنند. البته لطفا دلالیتون رو هم برای انتخاب هر کدوم از دو روش بالا بفرمایید.

در ضمن اگر روش های دیگری هم برای این کار وجود داره و ازش جواب گرفتید هم بفرمایید.

پیشاپیش از همتون ممنونم

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
فايل سونيك بازم تغييرات داد

35 دلار براي هر 1000 داونلود (تو سرورهاي مشابه فعلا بالاترين مبلغ هست)

ميتونيد داونلود فيري از فايلهاتون رو بين 400 مگ و 1 گيگ افزايش بديد از طريق تنظيمات اكانتتون

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان منم تازه کارم

من یه فایل ۵ مگابایتی تو‌هات فایل آپولود کردم تا ایان ۲۰ بار دانلود شده ولی‌‌هات فایل زده ترافیک شما ۰ هست (اکانتم هم فری هست)

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان خواهشاً به این سوال من جواب بدید که می‌شه با اکانت‌های فری از این راه پول در آورد من تو فنلاند زندگی‌ می‌کنم می‌خوام بدونم که باید از کجا شروع کنم

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
دوستان خواهشاً به این سوال من جواب بدید که می‌شه با اکانت‌های فری از این راه پول در آورد من تو فنلاند زندگی‌ می‌کنم می‌خوام بدونم که باید از کجا شروع کنم

فكر نكنم با فري بتوني پولي دربياري
:eek:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

بله می تونید.
البته برای دانلود و راحتی کار خودتون به یک اکانت پرمیوم نیاز دارید اما در هر صورت با آپلود در اکانت فری هم می تونید درآمد داشته باشید.

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24

بله میتونید.برای شروع از سایت هایی که لینک مستقیم میدن برای دانلود، ریموت آپلود کنید تو فایل هاست های مورد نظرتون و لینک های آپلود شده رو تو فروم های پربازدید شیر کنید. من خودم اینجوری شروع کردم.

Last edited:

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
بله میتونید.برای شروع از سایت هایی که لینک مستقیم میدن برای دانلود، ریموت آپلود کنید تو فایل هاست های مورد نظرتون و لینک های آپلود شده رو تو فروم های پربازدید شیر کنید. من خودم اینجوری شروع کردم.

بد چقدر در آمد داشتی‌؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
بد چقدر در آمد داشتی‌؟
سلام عزیز
ببین تو این دنیای لعنتی اگه بخوای کارات رو براه بشه باید پول خرج کنی.
مثلا Letitbit.net هست که میتونی کاملا فری عضو بشی و توش آپلود کنی و لینکات رو پخش کنی، فضایی که بهت میده نامحدوده و هر چقدر بتونی توش میتونی آپلود کنی و در ضمن سایز فایل آپلودی هم نامحدوده.
فقط مشکل منبع فایلات هست که حداقل باید یکی از اکانت های سایتهای معروف رو باید داشته باشی تا فایلهارو تهیه کنی و پخش کنی، مثلا فایل سرو،هات فایل، فایل سونیک

من توصیه می کنم که یه اکانت یه ساله از فایل سرو و هات فایل و فایل سونیک تهیه کنی و شروع کنی به آپلود ، بعد از یه سال اکانتاترو هم تمدید کن تا فایلهای آپلودیت پاک نشه. لااقل سه فایل هاست رو هم تهیه نکردی حتما دو تا از اینارو تهیه کن، فعلا این سه تا فایل هاست بهترین و پرطرفدارترین فایل هاستینگهای دنیا هستن.

در ضمن اگه آدم عجولی هستی توصیه می کنم وارد این کار نشو ، تو این کار صبر حرف اول و آخر رو میزنه، البته باید رو آپلود هم کاملا متمرکز بشی.

سرعت اینترنت تو فنلاند چطوره؟ چند مگابایته؟ در ایران که وضعیت سرعت اینترنت واقعا غم انگیزه.:(
می خوای وی پی اس بگیری یا با خط اینترنت خودت می خوای آپلود کنی؟

Last edited:

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عزیز
ببین تو این دنیای لعنتی اگه بخوای کارات رو براه بشه باید پول خرج کنی.
مثلا Letitbit.net هست که میتونی کاملا فری عضو بشی و توش آپلود کنی و لینکات رو پخش کنی، فضایی که بهت میده نامحدوده و هر چقدر بتونی توش میتونی آپلود کنی و در ضمن سایز فایل آپلودی هم نامحدوده.
فقط مشکل منبع فایلات هست که حداقل باید یکی از اکانت های سایتهای معروف رو باید داشته باشی تا فایلهارو تهیه کنی و پخش کنی، مثلا فایل سرو،هات فایل، فایل سونیک

من توصیه می کنم که یه اکانت یه ساله از فایل سرو و هات فایل و فایل سونیک تهیه کنی و شروع کنی به آپلود ، بعد از یه سال اکانتاترو هم تمدید کن تا فایلهای آپلودیت پاک نشه. لااقل سه فایل هاست رو هم تهیه نکردی حتما دو تا از اینارو تهیه کن، فعلا این سه تا فایل هاست بهترین و پرطرفدارترین فایل هاستینگهای دنیا هستن.

در ضمن اگه آدم عجولی هستی توصیه می کنم وارد این کار نشو ، تو این کار صبر حرف اول و آخر رو میزنه، البته باید رو آپلود هم کاملا متمرکز بشی.

سرعت اینترنت تو فنلاند چطوره؟ چند مگابایته؟ در ایران که وضعیت سرعت اینترنت واقعا غم انگیزه.:(
می خوای وی پی اس بگیری یا با خط اینترنت خودت می خوای آپلود کنی؟

سلام دوست عزیز

ممنون از راهنمایی شما

در مورد خودم بگم که من در حال حاضر ماهی‌ ۵۰۰ یورو از راه اینترنت در آمد دارم و میدونم که برای کسب در آمد از اینترنت باید صبر داشت

سرعت اینترنت تو فنلاند عالی‌ هست اگه تو گوگل سرچ کنی‌ میبینی‌ که فنلاند یکی‌ از پر سرعت‌ترین کشور‌های دنیا هست من نمیدونم که واقعا باید از کجا شروع کنم باید وی پی‌ اس بگیرم یا نه؟

یکی‌ منو راهنمایی کنه خیلی‌ ممنون میشم
خیلی‌ علاقمندم که از این راه هم در آمدی داشته باشم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام دوست عزیز

ممنون از راهنمایی شما

در مورد خودم بگم که من در حال حاضر ماهی‌ ۵۰۰ یورو از راه اینترنت در آمد دارم و میدونم که برای کسب در آمد از اینترنت باید صبر داشت

سرعت اینترنت تو فنلاند عالی‌ هست اگه تو گوگل سرچ کنی‌ میبینی‌ که فنلاند یکی‌ از پر سرعت‌ترین کشور‌های دنیا هست من نمیدونم که واقعا باید از کجا شروع کنم باید وی پی‌ اس بگیرم یا نه؟

خوش به حالت
اگه ماهی 500 یورو در آمد داری که یه بار دیگه خوش به حالت.

اگه اینه همه در آمد داری حتما اکانت بگیر.
والا نمی دونم، سرعت دانلودت از یه لینک مستقیم با نرم افزار IDM چند مگابایت بر ثانیه هست؟
با وی پی اس که میشه کمه کم با گذاشتن 3، 4 تا فایل یه 15 مگ الی 20 مگ بر ثانیه دانلود گرفت.

البته قاسم جان عزیز از www.Duckload.com یه 102 مگا بایت بر ثانیه با وی پی اس خودشون هم دانلود گرفتن.

34565.jpg

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
سلام دوست عزیز

ممنون از راهنمایی شما

500 یورو بسه دیگه عزیز من :eek: میخوای چیکار کنی آخه این همه پولو:D

میریزن تو فنلاند میگیرنتا :D خطرناکه حسن :D

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام دوست عزیز

ممنون از راهنمایی شما

بله دیدم فنلاند در بین 185 کشور دارنده ی اینترنت در دنیا از لحاظ سرعت دانلود رتبه ی 25 دنیا رو داره و از لحاظ سرعت آپلود هم رتبه 31 دنیا رو فعلا داره. که میشه گفت برای کشوری مثل فنلاند عالیه. از ایالات متحده جلوتره فعلا ، رتبه سرعت دانلود ایالات متحده 33 هست و رتبه ی آپلودش هم 36.
پس میشه نتیجه گرفت که شما هیچ نیازی به وی پی اس برای شروع کار خودتون ندارین:f34r:
و اما ایران خودمون::(:(:(
از لحاظ سرعت دانلود رتبه ی 181 رو بین 185 کشور داریم:(:(:(
و از لحاظ سرعت آپلود هم رتبه 177 رو کسب کردیم:(:(:(

خوبه تو سرعت آپلود 4 پله از پله ی دانلود جلوتریم، واقعا باعث افتخاره:D

آخه چرا؟ به کدامین گناه؟:(:(:(

به نظر من همین نوع مسائله که باعث شده همیشه یه مینیموم یه 200 سالی از دنیای غرب عقب موندیم و همیشه هم خواهیم بود، کشورمون تا حالاش که دووم آورده با پول نفت آورده، یه دو هفته این پول نفت نباشه همگی می میریم، کشورمون متلاشی میشه و مثل هم زامبی ها می یوفتیم تو خیابونا و همدیگرو میخوریم.

خلایق هر چه لایق

Last edited:

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
500 یورو بسه دیگه عزیز من :eek: میخوای چیکار کنی آخه این همه پولو:D

میریزن تو فنلاند میگیرنتا :D خطرناکه حسن :D

ماهی‌ ۵۰۰ یورو درمیارم ولی برا اینجا واقعا پائین هست اینجا اگه یه نظافتچی ساده هم که باشی‌ ماهی‌ ۲۰۰۰ یورو حقوق میگیری البته من الان دارم درس میخونم و خود فنلاند به من در ماه یه حقوقی‌ برا درس خوندنم میده ولی می‌خوام از همین الان راهمو انتخاب کنم بزنم تو کار اینترنت من موقعی‌ که ایران بودم ماهی‌ ۴۰۰ هزار تومن در ماه در آمد داشتم ولی‌ در حال حاضر این امکان رو ندارم تمام وبلاگ‌های فارسی‌ من رو نابود کردن سال دیگم احتمال زیاد میرم رشته کامپیوتر رو میخونم

بالا