دوستان سلام ...من وی پی اس لینوکس دارم..میتونم ریموت بزنم و کارم رو شروع کنم یا نه؟؟اگه اره یکی توضیح بده چطوری ریموت کنم...بعد میخواستم بدونم اگه این نشد با لیچر چطوری میشه کار کرد/؟معرفی کنید...بعد میشه اول کار با اکانت فری هات فایل و ... کار کرد یا حتما پرمیوم باید باشه؟؟؟
بله می تونید. البته اگر پهنای باند کافی دارید.
برای multi part rar کردن توی لینوکس هم از این کد استفاده کنید. البته فراموش نکنید فولدر ها رو مولتی رار نمی کنه.
فایل هایی که بصورت فولدر فولدر هست رو قبلش یکبار با خود لینوکس RAR کنید بعدش اون فایل RAR شده رو داخل یه فولدر قرار بدید و داخل ترمینال اون فولدر این کد رو بنویسید.
کد:
rar a -v100m -YourName FileName
به جای v100m می تونید هر حجمی بنویسید، این حجم می شه حجم هر پارت. البته فقط 100 رو عوض کنید.
YourName هر اسمی می تونه باشه، زیاد تاثیر ندار فقط باید یه چیزی اونجا باشه.
FileName هم می شه اسم پارت ها.
اگر خودتون می تونید که هیچ، اگر نه به سرویس دهنده وی پی اس بفرمایید تا یک فولدر از وی پی اس رو به ساب دامین دلخواه از دامینتون متصل کنه.
اینجوری می تونید داخل اون فولدر رپیدلیچ نصب کنید. البته من خودم دادم به مدیر سرویس انجام داد خودم اینکار رو بلد نیستم.
به غیر از این می تونید از FTP استفاده کنید، Firefox هم که نصب می شه بدون مشکل روی FTP برای آپلود مستقیم.
ببخشید شاید زیاد مفهوم نباشه، اما به هر حال سئوالی بود بفرمایید.