• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

niki69

Registered User
لایک‌ها
3
نه آقا کار اون بنده خدا نبوده، اون اگه می خواست پاک کنه از همون تاپیک هات توی Warez BB لینک هات رو ریپورت می داد دیگه لازم نبود دعوتت کنه!
کسی که لینک های من رو پاک می کرد کارش همین بود، یه سری مشتری داشت که وظیفش بود از فایل های اونا محافظت کنه.

آخه تا دیروز هیچ کدوم از لینکام پاک نشده بود.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان سلام ...من وی پی اس لینوکس دارم..میتونم ریموت بزنم و کارم رو شروع کنم یا نه؟؟اگه اره یکی توضیح بده چطوری ریموت کنم...بعد میخواستم بدونم اگه این نشد با لیچر چطوری میشه کار کرد/؟معرفی کنید...بعد میشه اول کار با اکانت فری هات فایل و ... کار کرد یا حتما پرمیوم باید باشه؟؟؟

بله می تونید. البته اگر پهنای باند کافی دارید.
برای multi part rar کردن توی لینوکس هم از این کد استفاده کنید. البته فراموش نکنید فولدر ها رو مولتی رار نمی کنه.
فایل هایی که بصورت فولدر فولدر هست رو قبلش یکبار با خود لینوکس RAR کنید بعدش اون فایل RAR شده رو داخل یه فولدر قرار بدید و داخل ترمینال اون فولدر این کد رو بنویسید.

کد:
rar a -v100m -YourName FileName
به جای v100m می تونید هر حجمی بنویسید، این حجم می شه حجم هر پارت. البته فقط 100 رو عوض کنید.
YourName هر اسمی می تونه باشه، زیاد تاثیر ندار فقط باید یه چیزی اونجا باشه.
FileName هم می شه اسم پارت ها.

اگر خودتون می تونید که هیچ، اگر نه به سرویس دهنده وی پی اس بفرمایید تا یک فولدر از وی پی اس رو به ساب دامین دلخواه از دامینتون متصل کنه.
اینجوری می تونید داخل اون فولدر رپیدلیچ نصب کنید. البته من خودم دادم به مدیر سرویس انجام داد خودم اینکار رو بلد نیستم.

به غیر از این می تونید از FTP استفاده کنید، Firefox هم که نصب می شه بدون مشکل روی FTP برای آپلود مستقیم.

ببخشید شاید زیاد مفهوم نباشه، اما به هر حال سئوالی بود بفرمایید.

mahdyonline1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي نيست جواب منو بده چطوري فايلهارو كلا" تغيير نام بدم
منظورم كار با نرم افزارش هستش

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
دیروز یکی تو وارز بی بی PM داد که سایت دانلود بازی داره و ازم خواست که لینکام رو اونجا بزارم منم گفتم اوکی سایتت رو بده یه تاپیک داشتم که یکی دو روز درمیون آپدیت می کردم تو اکثر سایتها هم اون تاپیک رو زدم همون رو تو سایت اون یارو هم گذاشتم
صبح که رفتم چک کنم دیدم کل لینکام پاک شدن. کار خود بیشرفش بوده کل لینک هام رو ریپورت کرده بود بعد PM داده که من همه این بازی ها رو خودم گذاشته بودم برا همین یکی از دلیل های پاک شدن اینه که کله گنده هایی که تو سایت ها لینک میزارن هم اگه لینک مشابه خودشون ببینن ریپورت میدن
100 تا لینک نازنینم پرید :(((

نه برداشت اشتباه نكن
كار اون نيست

ببينيد يه وقتي يه لينك تك هست مال شماست ميل ميزنيد و توضيح ميديد براتون پاك ميكنن

اما سايتهاي مشهور براي پاك كردن لينك روش كار اين هست

من بعنوان يه شركت اول بايد ثابت كنم مسئول هستم و محصولات خودم هست بعد از تائيد يه ايميل معرفي ميكنم كه اون ايميل ثبت ميشه از اون به بعد هر لينكي از اون ايميل فرستاده بشه پاك ميشه حالا همين ايميل رو ممكنه به رباتهاي جستجو گر وصل كنند و اون ربات لينك ها رو بفرسته كه بعضي وقتها اشتباه ميكنند و اگر شكايتي بشه مبني بر پاك شدن اشتباهي يه لينك اعتبار اون ميل و اون شركت از بين ميره و ديگه نميتونه به آسوني لينكي ريپورت بده

با همه اين تفاسير يا يه رباتي اشتباهي ريپورت داده يا خود سرور (هات فايل از اين كارا ميكنه) راسا لينكهاتو پاك كرده مخصوصا اگه داونلودش بالا باشه هات فايل لينكو پاك ميكنه

الان لينكهاي من به 500 داونلود هم نميرسند و پاك ميشن در صورتي كه قبلا لينكهام تا 6000 تا داونلود هم ميرسيد

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
كسي نيست جواب منو بده چطوري فايلهارو كلا" تغيير نام بدم
منظورم كار با نرم افزارش هستش

اگه سرور ويندوز داشته باشي با برنامه batch file rename ميتوني اسم و حتي پسوند فايلهاتونو تغيير بديد

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام بچه ها من آخر نفهميدم از چه هاستي استفاده كنم hotfile كه فايلهامو پاك ميكنه. filesonic كه بدتر از hotfile fileserve هم كه اكانتم را بلوك كرد, shareflare استفاده كردم فايلهاتو پاك نميكنه اما پول نميده لعنتي! letitbit هم مثل shareflare عمل ميكنه! به نظر شما از چي استفده كنم آخه!!

سلام
من با شیرفلیر دات نت کار نکردم ولی با letitbit.net کار کردم، پول میده چرا نمیده.
ببینید :

22177.gif

basili

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
من با شیرفلیر دات نت کار نکردم ولی با letitbit.net کار کردم، پول میده چرا نمیده.
ببینید :

22177.gif

آره معلومه كه پول ميده اتفاقا پرداختش هم سر موقع هست بيشتر 2 يا 3 روز امكان نداره طول بكشه اما بدي كه داره اينه مقدار پولش كمه يعني در حد filesonic يا fileserve يا بقيه نيست! منظور من اين بود.

basili

Registered User
لایک‌ها
73
بچه ها يك سوال دارم
آيا freakshare با webmoney كار ميكنه يا نه ؟ تو سايتش زده كه كار ميكنه اما من 2 3 ماه پيش وقتي ميخواستم پولمو بگيرم فقط براي paypal جا داشت كه تقاضا بكني. كسي جديدا پول گرفته ازش؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
آره معلومه كه پول ميده اتفاقا پرداختش هم سر موقع هست بيشتر 2 يا 3 روز امكان نداره طول بكشه اما بدي كه داره اينه مقدار پولش كمه يعني در حد filesonic يا fileserve يا بقيه نيست! منظور من اين بود.
سلام
از بعضی جهات معایبش رو راست می فرمایین ولی مزایاش رو هم در نظر بگیرین :
شما در لتیت بیت دات نت بدون پرداختن پولی عضو میشید و فایلاتون رو آپ میکنید و نیازی به اکانت اصلا نیست، و همین طور پول پرداخت کردن، فقط برای دانلود از اون باید پول داد و پسورد پریمیوم تهیه کرد. سایز فایل آپلودی نا محدوده و فضایی که در اختیارتون میذاره اون هم نامحدوده.
ولی برای مثال هات فایل رو در نظر بگیرین در حالت فری و ریجستر شده بیشتر از 400 مگ اجازه نمیده آپلود کنید، بعدا هم اگه رفتین و اکانت گرفتین اون موقع هم بیشترین سایز فایل آپلودی 2 گیگ هست.

مزایای زیادی داره اگه خواستین ذکر میکنم و البته در کنارش معایبش رو هم.

Last edited:

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
برنامه ای که قولش رو داده بودم آماده شده فعلا برای شروع حدودا 200 سایت پست می زنه و البته 100 سایت هم بهش اضافه می کنم
البته وقتی دقیقا اون چیزی که مدنظرم بود رو تونستم توی نرم افزار پیاده کنم
بچه های فعال تیم ساعت 9 آنلاین باشید و به ID من : syrex_symbol پیغام بدید تا توضحات لازم رو بدم بهشون
تیم تقریبا کامل هستش به دوستانی که movie یا music یا مستند کار می کنند نیاز داریم البته

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
برنامه ای که قولش رو داده بودم آماده شده فعلا برای شروع حدودا 200 سایت پست می زنه و البته 100 سایت هم بهش اضافه می کنم
البته وقتی دقیقا اون چیزی که مدنظرم بود رو تونستم توی نرم افزار پیاده کنم
بچه های فعال تیم ساعت 9 آنلاین باشید و به ID من : syrex_symbol پیغام بدید تا توضحات لازم رو بدم بهشون
تیم تقریبا کامل هستش به دوستانی که movie یا music یا مستند کار می کنند نیاز داریم البته

یه سوال
تو سایت خودت هم پست میده؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
چون راستش با وردپرس و دیتالایف اصلاً جور نیستم به خاطر همینه که فعلاً تو سایتت پست نمیدم و به خاطر همین امر هم همکاریم رو با آرمین قطع کردم و خودم یه سایت زدم
سایت خودم هم با مووبل تایپ راه اندازی کردم

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
چون راستش با وردپرس و دیتالایف اصلاً جور نیستم به خاطر همینه که فعلاً تو سایتت پست نمیدم و به خاطر همین امر هم همکاریم رو با آرمین قطع کردم و خودم یه سایت زدم
سایت خودم هم با مووبل تایپ راه اندازی کردم

دروغ میگه من بنش کردم
145fs780093.gif

پاشو بیا یاهو کارت دارم :D

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

بچه ها سرعت آپلود شما روی هاتفایل و فایل سونیک در حال حاضر چقدر هست؟

مال من الان 700 کیلو هست از 2 روز پیش تا حالا . با مدیر وی پی اس صحبت کردم میگه اینها طبیعی هست.
هاتفایل سرعت رو همیشه محدود میزاره.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
مال من هاتفایل که خیلی داغونه زیر 3 یا 2 mbs نمیاد

فایل سرو که همیشه حدود 5 mbs هستش :D

حالا ماله منم پایینه باز ... اینجا چندتا بچه ها هستن خیلی از اینا بالاتره سرعت آپ یا دانلودشون ...

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
مال من هاتفایل که خیلی داغونه زیر 3 یا 2 mbs نمیاد

فایل سرو که همیشه حدود 5 mbs هستش :D

حالا ماله منم پایینه باز ... اینجا چندتا بچه ها هستن خیلی از اینا بالاتره سرعت آپ یا دانلودشون ...

متاسفانه مدیر وی پی اس یک طوری با من صحبت میکرد انگار که من اصلا هاتفایل یا فایل سونیک آپلود نکردم.
تازه شما اینقدر سرعتت خوبه ، میگی داغونه!

بالا