• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
از کجا می شناسید؟ می تونید راهنمایی کنید که چطور می تونم بیشنم دو کلام حرف حساب باهاش بزنم؟ :D
تا جایی که من هم اطلاع دارم، بله آذربایجانی هست. البته شاید هم اشتباه می کنم.

این پاشا چندسال پیش یه وبلاگ تمام فارسی داشت که توش پست می زد. چند بار هم باهاش صحبت کردم ایرانی هستش.
وبلاگش منفجر شد! چند وقت پیش تو یه سایت دیدمش بهش پی ام دادم جواب نداد! حالا نمی دونم علتش چیه که هویت خودش رو الان مخفی می کنه.
خدا شاهده یادم نمی آد توی کدوم سایت بهش پی ام دادم، فکر کنم Heroturko بودش. بیشتر تو سایت های گرافیکی می شه پیداش کرد.
اما همه جا به اسم همین pasha عضو هستش.

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
این پاشا چندسال پیش یه وبلاگ تمام فارسی داشت که توش پست می زد. چند بار هم باهاش صحبت کردم ایرانی هستش.
وبلاگش منفجر شد! چند وقت پیش تو یه سایت دیدمش بهش پی ام دادم جواب نداد! حالا نمی دونم علتش چیه که هویت خودش رو الان مخفی می کنه.
خدا شاهده یادم نمی آد توی کدوم سایت بهش پی ام دادم، فکر کنم Heroturko بودش. بیشتر تو سایت های گرافیکی می شه پیداش کرد.
اما همه جا به اسم همین pasha عضو هستش.

اون شخصی که من می گم، آیدیش -=Pasha13=- هست. منظور شما هم همینه؟
چون من این آیدی رو تا به حال فقط تو آواکس دیدم، این سوال رو کردم.
کلا رفتار این شخص قابل پیش بینی نیست. بعضی وقت ها 5 دقیقه هم طول نمی کشه به پیام های من جواب می ده. بعضی وقت ها هم که کلا جواب نمی ده. :D
نمی دونم چشه.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
کی بود میگفت فایل سونیک پول خوبی میده ؟:دی
تا الان هر چی آپلود کردم همون مقدار دانلود روی هات فایل و فایل سرو داشتم
هات فایل و فایل سرو حساب کرده اما فایل سونیک هنوز حساب نکرده
24 ساعت هم بیشتر شده

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
کی بود میگفت فایل سونیک پول خوبی میده ؟:دی
تا الان هر چی آپلود کردم همون مقدار دانلود روی هات فایل و فایل سرو داشتم
هات فایل و فایل سرو حساب کرده اما فایل سونیک هنوز حساب نکرده
24 ساعت هم بیشتر شده

فایل سونیک کم کم مثل رپیدشیر پادشاه همه آپلود سنتر ها میشه.من پیش بینی میکنم تا 5 ماه دیگه به این هدفش برسه

بله تعداد دانلود هم اندازه هاتفایل و فایل سرو هست . این در یک ماه اتفاق افتاده. یعنی رشد فایل سونیک یک رشد بسیار قدرتمندی داشته .داشتن سرور هم در اروپا و هم در آمریکا.یعنی حال اساسی داده به تمام آپلودرها. کلا این آسیای جنوب شرقی ها دنیا رو میخوان بگیرن.

در مورد پول دادن فایل سونیک هم بگم از شنبه تا جمعه هر چی گرفتی ، سه شنبه هفته آینده مبلغ رو بهت میده

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
فایل سونیک کم کم مثل رپیدشیر پادشاه همه آپلود سنتر ها میشه.من پیش بینی میکنم تا 5 ماه دیگه به این هدفش برسه

بله تعداد دانلود هم اندازه هاتفایل و فایل سرو هست . این در یک ماه اتفاق افتاده. یعنی رشد فایل سونیک یک رشد بسیار قدرتمندی داشته .داشتن سرور هم در اروپا و هم در آمریکا.یعنی حال اساسی داده به تمام آپلودرها. کلا این آسیای جنوب شرقی ها دنیا رو میخوان بگیرن.

در مورد پول دادن فایل سونیک هم بگم از شنبه تا جمعه هر چی گرفتی ، سه شنبه هفته آینده مبلغ رو بهت میده

من نمیدونستم هفته به هفته حساب میکنه
ممنون

Last edited:

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10

فایل سونیک هنوز مونده تا بتونه به فایل سرو و هات فایل برسه! با اون قانون مسخره 400 مگ برای فری دانلودر ها کسی ازش دانلود نمیکنه مگر اینکه PPS بزنه تا پول بده بهت یا فایل هاتو 400 مگی زیپ کنی! من که بازی پست میدم دق میکنه آدم! باید برای FSC جدا 400 مگی rar کنی! همه تا 1 گیگ فری میدن.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
باز هم مشکل تو هات فایل
وقتی فایل رو از طریق آپلود معمولی یعنی از روی سیستم آپلود میکنم آخرش بهم لینک میده ولی وقتی میرم تو قسمت my file اون فایل اصلاً وجود نداره

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
حتما كپي رايت داره
واسه منم چند بار اتفاق افتاده

فايل سرو داغونه فعلا
با ftp كه آپلود ميكنم ، 10-20 دقيقه طول ميكشه تا لينك بده

دمارمونو در اورده

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
امتحانات من خلاصه دیگه فردا تموم می شه D:
برنامه ای که خودکار پست می زد رو هم تقریبا تموم کردم (99%)
بچه هایی که توی تیم هستن ( البته فعال) پیغام خصوصی بدن که لیست سایت هایی که باید توش ثبت نام کنند تا بعد دیگه نرم افزار خودش خودکار توشون پست بزنه بهشون بدم
روش کار هم اینطوری هستش که شما توی سایت هایی که لیست می دم ثبت نام می کنید و بعد که نرم افزار پست زن رو بهتون دادم یوزر و پسوردهاتون رو داخلش ذخیره می کنید و دیگه از دفعه های بعد نیاز به هر دفعه وارد کردن نیستش و می تونید خیلی سریع پست هاتون رو کپی / پیست کنید و ارسال کنید ( تقریبا به 200 سایت )

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
آقا میشه یکی به من یک هاست خوب برای رپیدلیچ و تورنت فلاکس معرفی کنه ؟؟؟
وی پی اس هم بود مشکلی نیست
من فضای 10 گیگ نیاز دارم میخوام بدونم دوستان اینجا از کی سرویس میگیرن در ضمن من قابلیت پرداخت به سایتهای خارجی رو ندارم چون نه ویزا کارت دارم نه پی پال.
با تشکر

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سلام
آقا میشه یکی به من یک هاست خوب برای رپیدلیچ و تورنت فلاکس معرفی کنه ؟؟؟
وی پی اس هم بود مشکلی نیست
من فضای 10 گیگ نیاز دارم میخوام بدونم دوستان اینجا از کی سرویس میگیرن در ضمن من قابلیت پرداخت به سایتهای خارجی رو ندارم چون نه ویزا کارت دارم نه پی پال.
با تشکر

www.persianvps.ir
برای یکی از بچه های قدیمی اینجا هستش. تائید می شه 1000% !
البته تورنت روی اکثر VPS ها و حتی همین VPS نمی تونی استفاده کنی. سایت های زیادی هست برای مستقیم کردن تورنت جاش از اونها می تونی استفاده کنی.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
برای سایت کتز یا phazeddl باید حتماً سایت داشته باشی

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
دوستان من هر کاری کردم نتونستم تو سایت katz.cd یا PhazeDDL عضو بشم و به عنوان کلاینت پست هام رو شیر کنم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
تورو که توپ تکون نمیده
129fs4468377.gif
لینک اینارو میخوای چیکار :D
پ.ن : تیز بپر یاهو کارت دارم
s050.gif

برای سایت کتز یا phazeddl باید حتماً سایت داشته باشی
سایت داره ... کارش درسته لامصب
4628.gif

ولی من تو phazeddl مشکل دارم اعصاب واسه من نزاشته لامصب
145fs63704.gif

میگه تو Whitelist نیستی ! برو ثبت کن ! میرم ثبت میکنم ... میگه لینک MP3 رو هم بزار !
اونم میزارم ... میگه لینکه پورN رو هم بزار
145fs63704.gif
اونم میزارم میگه ثبت میشید ... یکی دو روز وایسادم دیدم باز نرفتم تو لیست
145fs63704.gif
بیخیالش شدم ... چرا اینجوریه ؟! یه ایمیلم نمیده به آدم که آقا جان فلان جا مشکل داری حداقل درس کنم ...

الانم تو Katz بن شدم :D دیروز درخواست Unban دادم هنوز در نیومدم :(

لعنتتتتتتتت
145fs63704.gif

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تورو که توپ تکون نمیده
129fs4468377.gif
لینک اینارو میخوای چیکار :D
پ.ن : تیز بپر یاهو کارت دارم
s050.gif

سایت داره ... کارش درسته لامصب
4628.gif

ولی من تو phazeddl مشکل دارم اعصاب واسه من نزاشته لامصب
145fs63704.gif

میگه تو Whitelist نیستی ! برو ثبت کن ! میرم ثبت میکنم ... میگه لینک MP3 رو هم بزار !
اونم میزارم ... میگه لینکه پورN رو هم بزار
145fs63704.gif
اونم میزارم میگه ثبت میشید ... یکی دو روز وایسادم دیدم باز نرفتم تو لیست
145fs63704.gif
بیخیالش شدم ... چرا اینجوریه ؟! یه ایمیلم نمیده به آدم که آقا جان فلان جا مشکل داری حداقل درس کنم ...

الانم تو Katz بن شدم :D دیروز درخواست Unban دادم هنوز در نیومدم :(

لعنتتتتتتتت
145fs63704.gif

حقته که همچین ایرادایی ازت میگیره
تا تو باشی از من ایراد نگیری

1774

Registered User
لایک‌ها
33
تا اونجایی که قبلا یادم بود واسه katz ، واسه اولین بار باید اون لوگو بزرگ دختره را تو سایتد میزاستی اونم یه جایی مثل هدر سایت.
اگه قاطی تبلیغات باشه قبول نمی کنه، وقتی وایت لیست شدید میتوید از لوگوهای کوچیکتر هم استفاده کنید، اگر از پورن هم تو سایت استفاده می کنید باید لوگو اون هم بزارید
phazz هم یه فایل دانلودی داره که لوگوها توش هست .
لوگو اصلی باید تو سایت باشه بقیه هم اگه لوگو نزاری عیب نداره ولی باید حتما textlink بدی

نکته مهم هم اینه که قبل از اینکه بن بشید حتما تمام مراحل را کامل انجام بدید وگرنه خیلی سخت به ایمیل جواب میدن
اونهایی هم که لینک لوگو میدن حتما باید از اون کد لینک استفاده کنید

موفق باشید

Last edited:

basili

Registered User
لایک‌ها
73
سلام بچه ها من آخر نفهميدم از چه هاستي استفاده كنم hotfile كه فايلهامو پاك ميكنه. filesonic كه بدتر از hotfile fileserve هم كه اكانتم را بلوك كرد, shareflare استفاده كردم فايلهاتو پاك نميكنه اما پول نميده لعنتي! letitbit هم مثل shareflare عمل ميكنه! به نظر شما از چي استفده كنم آخه!!

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سلام بچه ها من آخر نفهميدم از چه هاستي استفاده كنم hotfile كه فايلهامو پاك ميكنه. filesonic كه بدتر از hotfile fileserve هم كه اكانتم را بلوك كرد, shareflare استفاده كردم فايلهاتو پاك نميكنه اما پول نميده لعنتي! letitbit هم مثل shareflare عمل ميكنه! به نظر شما از چي استفده كنم آخه!!

خب درست عمل نميكنيد
همه سرورا پاك ميكنند بايد بدونيد چكار بايد بكنيد
فايل سونيك الان خوبه
فايل سرو هم خوبه
دپوزيت فايل و اورون هم بد نيستند

اما همش اينه كه درست كار كنيد

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تو این 4 روز گذشته فایل سرو و فایل سونیک 3 تا از فایلهامو پاک کردن ولی هات فایل هنوز مونده

تا الان فایل سرو نسبت به هات فایل پول خوبی داده

بالا