mahdyonline1
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 24
- لایکها
- 0
من نصب كردم همون تغيير كلي فايلهارو ولي چطوري بايد باهاش كار كنم
اين فيلترها بعني چي؟
اين فيلترها بعني چي؟
دپوزيت فايل و اورون هم بد نيستند
جریان این اورون چه جوریاست؟ من دو هفته باهاش کار کردم، دیدم رنکم رو افزایش نداد ولش کردم. تازه تعداد فایل هایی که آپلود می کردم و تعداد دانلود ها هم زیاد بود.
راستی کسی نگفت وضعیت درآمدش از فایل سرو این روزها چطوره؟ مال من که کمتر شده. هر ده دقیقه یکبار هم باید لاگین کنم. با اینکه می گم اتوماتیک لاگین بشه و اطلاعات رو حفظ کنه، این کارو نمی کنه.
جریان این اورون چه جوریاست؟ من دو هفته باهاش کار کردم، دیدم رنکم رو افزایش نداد ولش کردم. تازه تعداد فایل هایی که آپلود می کردم و تعداد دانلود ها هم زیاد بود.
راستی کسی نگفت وضعیت درآمدش از فایل سرو این روزها چطوره؟ مال من که کمتر شده. هر ده دقیقه یکبار هم باید لاگین کنم. با اینکه می گم اتوماتیک لاگین بشه و اطلاعات رو حفظ کنه، این کارو نمی کنه.
سه شنبه هم گذشت فایل سونیک هنوز چیزی برای من حساب نکرده!!!!
میگم چیزی حساب نکرده
تو صفحه استاتیک همه چی صفره
اعصاب آدم رو خورد میکنه ... واسه منم دقیقا همین طوری شده
نمیدونم چرا این آپلود سنترا همشون رو مرگ گرفته ...
80% بچه ها الان تو آپلود کردن مشکل دارن یا چندین بار آپ میشه ... یا کامپلت نمیشه و دوباره برمیگرده از اول واسه آپلود ... معلوم نیس مشکلشون چیه ...
//
راستی سایز Img واسه پست دادن تو Soft archive چن باید باشه ؟
در مورد اورون بگم که خیلی تو پول دادن اذیت میکنه. رنک هم بهمین راحتی بالا نمیاد.
حداقل باید بتونی 20 اکانت بفروشی تا بیاد بالا.
فقط یک خوبی داره اورون اونکه تعداد دانلود رو دقیق میشماره. هنوز هیچ رپیدلیچی نتونسته با سیستم اورون کنار بیاد. بهمین خاطر دقیق تعداد دانلود رو میشماره.
یک بدی دیگر: روزی فقط 5 گیگ دانلود میتونی بکنی. یعنی خیلی مواقع دانلودر بیخیال لینک اورون میشه بعلت محدودیت حجمی.
فایل سرو هم بگم درآمد من بشدت کم شده. یعنی افتضاح. دیگه اصلا روش آپلود نمیکنم.
فقط فایل سونیک. انصافا بی نظیره
بچه ها براي اينكه سرورها فايلهاتون را پاك نكنند نبايد كسي لينكتونو ريپورت كنه اون كسي هم كه ريپورت ميكنه اگه لينك فايلهاتون رو نبينه پس ديگه چيزي نيست كه ريپورت بشه! روشي براي اينكه اصلا لينك فايلتون معلوم نباشه يعني لينكتون محافظت بشه هست يا نه؟ حالا اصلان نميدونم منظورمو متوجه شديد يا نه! من قبلا از سايتهاي lix.in و ilix.in استفاده ميكردم اما اونها واسه بعضي سايتها جواب ميده, بعضي ديگه وقتي لينكتون محافظت شد اون شخص ميره براي دانلود لينك در آدرسبار نشون داده ميشه اگر كسي راهي بلده لطفا بگه.ممنون
بچه ها براي اينكه سرورها فايلهاتون را پاك نكنند نبايد كسي لينكتونو ريپورت كنه اون كسي هم كه ريپورت ميكنه اگه لينك فايلهاتون رو نبينه پس ديگه چيزي نيست كه ريپورت بشه! روشي براي اينكه اصلا لينك فايلتون معلوم نباشه يعني لينكتون محافظت بشه هست يا نه؟ حالا اصلان نميدونم منظورمو متوجه شديد يا نه! من قبلا از سايتهاي lix.in و ilix.in استفاده ميكردم اما اونها واسه بعضي سايتها جواب ميده, بعضي ديگه وقتي لينكتون محافظت شد اون شخص ميره براي دانلود لينك در آدرسبار نشون داده ميشه اگر كسي راهي بلده لطفا بگه.ممنون
نه آقا کار اون بنده خدا نبوده، اون اگه می خواست پاک کنه از همون تاپیک هات توی Warez BB لینک هات رو ریپورت می داد دیگه لازم نبود دعوتت کنه!دیروز یکی تو وارز بی بی PM داد که سایت دانلود بازی داره و ازم خواست که لینکام رو اونجا بزارم منم گفتم اوکی سایتت رو بده یه تاپیک داشتم که یکی دو روز درمیون آپدیت می کردم تو اکثر سایتها هم اون تاپیک رو زدم همون رو تو سایت اون یارو هم گذاشتم
صبح که رفتم چک کنم دیدم کل لینکام پاک شدن. کار خود بیشرفش بوده کل لینک هام رو ریپورت کرده بود بعد PM داده که من همه این بازی ها رو خودم گذاشته بودم برا همین یکی از دلیل های پاک شدن اینه که کله گنده هایی که تو سایت ها لینک میزارن هم اگه لینک مشابه خودشون ببینن ریپورت میدن
100 تا لینک نازنینم پرید((