• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

mahdyonline1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نصب كردم همون تغيير كلي فايلهارو ولي چطوري بايد باهاش كار كنم
اين فيلترها بعني چي؟

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
دپوزيت فايل و اورون هم بد نيستند

جریان این اورون چه جوریاست؟ من دو هفته باهاش کار کردم، دیدم رنکم رو افزایش نداد ولش کردم. تازه تعداد فایل هایی که آپلود می کردم و تعداد دانلود ها هم زیاد بود.

راستی کسی نگفت وضعیت درآمدش از فایل سرو این روزها چطوره؟ مال من که کمتر شده. هر ده دقیقه یکبار هم باید لاگین کنم. با اینکه می گم اتوماتیک لاگین بشه و اطلاعات رو حفظ کنه، این کارو نمی کنه.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
جریان این اورون چه جوریاست؟ من دو هفته باهاش کار کردم، دیدم رنکم رو افزایش نداد ولش کردم. تازه تعداد فایل هایی که آپلود می کردم و تعداد دانلود ها هم زیاد بود.

راستی کسی نگفت وضعیت درآمدش از فایل سرو این روزها چطوره؟ مال من که کمتر شده. هر ده دقیقه یکبار هم باید لاگین کنم. با اینکه می گم اتوماتیک لاگین بشه و اطلاعات رو حفظ کنه، این کارو نمی کنه.

:eek:
اعصاب آدم رو خورد میکنه ... واسه منم دقیقا همین طوری شده :eek:

نمیدونم چرا این آپلود سنترا همشون رو مرگ گرفته ...

80% بچه ها الان تو آپلود کردن مشکل دارن یا چندین بار آپ میشه ... یا کامپلت نمیشه و دوباره برمیگرده از اول واسه آپلود ... معلوم نیس مشکلشون چیه ...

//

راستی سایز Img واسه پست دادن تو Soft archive چن باید باشه ؟

armin321

Registered User
لایک‌ها
41

در مورد اورون بگم که خیلی تو پول دادن اذیت میکنه. رنک هم بهمین راحتی بالا نمیاد.
حداقل باید بتونی 20 اکانت بفروشی تا بیاد بالا.

فقط یک خوبی داره اورون اونکه تعداد دانلود رو دقیق میشماره. هنوز هیچ رپیدلیچی نتونسته با سیستم اورون کنار بیاد. بهمین خاطر دقیق تعداد دانلود رو میشماره.

یک بدی دیگر: روزی فقط 5 گیگ دانلود میتونی بکنی. یعنی خیلی مواقع دانلودر بیخیال لینک اورون میشه بعلت محدودیت حجمی.

فایل سرو هم بگم درآمد من بشدت کم شده. یعنی افتضاح. دیگه اصلا روش آپلود نمیکنم.
فقط فایل سونیک. انصافا بی نظیره

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سه شنبه هم گذشت فایل سونیک هنوز چیزی برای من حساب نکرده!!!!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
میگم چیزی حساب نکرده

تو صفحه استاتیک همه چی صفره

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
میگم چیزی حساب نکرده

تو صفحه استاتیک همه چی صفره

اوه من اشتباه گرفتم .من فکر کردم پول رو میگی

خوب شاید بجای تعداد دانلود روی فروش گذاشتی؟

اگر نه یک لینک خودت رو بده من دان میکنم نتیجه رو بگو.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ممنون
آره درست شد
تو قسمت تنظیمات روی فروش بود
خیلی ممنون

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
:eek:
اعصاب آدم رو خورد میکنه ... واسه منم دقیقا همین طوری شده :eek:

نمیدونم چرا این آپلود سنترا همشون رو مرگ گرفته ...

80% بچه ها الان تو آپلود کردن مشکل دارن یا چندین بار آپ میشه ... یا کامپلت نمیشه و دوباره برمیگرده از اول واسه آپلود ... معلوم نیس مشکلشون چیه ...

//

راستی سایز Img واسه پست دادن تو Soft archive چن باید باشه ؟

در مورد اورون بگم که خیلی تو پول دادن اذیت میکنه. رنک هم بهمین راحتی بالا نمیاد.
حداقل باید بتونی 20 اکانت بفروشی تا بیاد بالا.

فقط یک خوبی داره اورون اونکه تعداد دانلود رو دقیق میشماره. هنوز هیچ رپیدلیچی نتونسته با سیستم اورون کنار بیاد. بهمین خاطر دقیق تعداد دانلود رو میشماره.

یک بدی دیگر: روزی فقط 5 گیگ دانلود میتونی بکنی. یعنی خیلی مواقع دانلودر بیخیال لینک اورون میشه بعلت محدودیت حجمی.

فایل سرو هم بگم درآمد من بشدت کم شده. یعنی افتضاح. دیگه اصلا روش آپلود نمیکنم.
فقط فایل سونیک. انصافا بی نظیره

ممنونم دوستان.

سافت آرشیو برای اندازه تصاویر محدودیت نگذاشته. اگر لازم باشه خودش ابعاد تصویر رو کم می کنه. فقط حجم تصویر نباید بیشتر از 50 کیلوبایت باشه. در این صورت راپورت می دن و پستتون سریع پاک می شه.
در ضمن ارتقاء سطح دسترسی تو سافت آرشیو دردسرهای خاص خودش رو داره. درسته که می تونید در زمینه فیلم و پ.و.ر.ن راحت پست بدید ولی نام تمام فایل ها باید حاوی آدرس سایت باشه. و این به این معنیه که لینک ها رو تو سایت های دیگه نمی تونید به اشتراک بگذارید.

فکر می کردم فقط من با فایل سرو مشکل پیدا کردم. پس ایراد کار جای دیگه است.
اورون هم که کاملا سرخوشه. در حال حاظر به ترتیب هات فایل، فایل سونیک و آپلودینگ بهتر نتیجه می دن.

basili

Registered User
لایک‌ها
73
بچه ها براي اينكه سرورها فايلهاتون را پاك نكنند نبايد كسي لينكتونو ريپورت كنه اون كسي هم كه ريپورت ميكنه اگه لينك فايلهاتون رو نبينه پس ديگه چيزي نيست كه ريپورت بشه! روشي براي اينكه اصلا لينك فايلتون معلوم نباشه يعني لينكتون محافظت بشه هست يا نه؟ حالا اصلان نميدونم منظورمو متوجه شديد يا نه! من قبلا از سايتهاي lix.in و ilix.in استفاده ميكردم اما اونها واسه بعضي سايتها جواب ميده, بعضي ديگه وقتي لينكتون محافظت شد اون شخص ميره براي دانلود لينك در آدرسبار نشون داده ميشه اگر كسي راهي بلده لطفا بگه.ممنون

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
بچه ها براي اينكه سرورها فايلهاتون را پاك نكنند نبايد كسي لينكتونو ريپورت كنه اون كسي هم كه ريپورت ميكنه اگه لينك فايلهاتون رو نبينه پس ديگه چيزي نيست كه ريپورت بشه! روشي براي اينكه اصلا لينك فايلتون معلوم نباشه يعني لينكتون محافظت بشه هست يا نه؟ حالا اصلان نميدونم منظورمو متوجه شديد يا نه! من قبلا از سايتهاي lix.in و ilix.in استفاده ميكردم اما اونها واسه بعضي سايتها جواب ميده, بعضي ديگه وقتي لينكتون محافظت شد اون شخص ميره براي دانلود لينك در آدرسبار نشون داده ميشه اگر كسي راهي بلده لطفا بگه.ممنون

اين دو سايت هست

اما اينو هم توجه كنيد استفاده از اين سايتهتا رو بعضي سايتها ممنوع كردند و كلا داونلود رو بشدت كم ميكنه

http://linksave.in
http://share-links.biz/

كه ميتونيد تنظيمات رو بصورت وب پروتكت قرار بديد ولي باز هم بعد از وارد شدن تو داونلود منيجر لينك معلوم هست.

روش ديگه اين هست كه فقط لينك CNL2 و DLC رو قرار بديد كه براي داونلودش بايد از برنامه JDownloader استفاده كرد و لينكها براحتي (95 درصد) قابل شناسايي نيست

اما اين موارد همه و همه بايد براي يك ميرور باشه كه روي داونلود تاثير منفي نداشته باشه

در ضمن حذف لينك فقط به ريپورت شخصي نيست بلكه رباتهاي جستجو گر هستند كه از سايتها لينكها رو ميگيرند و باعث حذف ميشند.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

من DLC هم کردم باز پاک کرد طرف. آخر هم کل آرشیوم رو پاک کرد :دی

دوستانی که وارز گرافیک کار می کنن به اول آدرس سایت من یه forum اضافه کنن و اگر دوست داشتن توی فروم سایت بنده فعالیت کنن.

basili

Registered User
لایک‌ها
73
ممنون كه جواب داديد اما باز هم تست كردم نشد يعني وقتي ميخات بره واسه دانلود اون لينكو توي آدرسبار نشون ميده!

1774

Registered User
لایک‌ها
33

spider ها دنبال پستها میگردند و وقتی ببینن نرمافزارشونا شیر کردی ریپورت می کنن اگر هم لینک معلوم نباشه یکی از فایلها دانلود میشه بعد اسم اونا ریپورت می کنند
کلا بیخیال این قضیه بشید و سعی کنید جایگزین پیدا کنید این قضیه پاک نکردن تقریبا محاله :(

niki69

Registered User
لایک‌ها
3
دیروز یکی تو وارز بی بی PM داد که سایت دانلود بازی داره و ازم خواست که لینکام رو اونجا بزارم منم گفتم اوکی سایتت رو بده یه تاپیک داشتم که یکی دو روز درمیون آپدیت می کردم تو اکثر سایتها هم اون تاپیک رو زدم همون رو تو سایت اون یارو هم گذاشتم
صبح که رفتم چک کنم دیدم کل لینکام پاک شدن. کار خود بیشرفش بوده کل لینک هام رو ریپورت کرده بود بعد PM داده که من همه این بازی ها رو خودم گذاشته بودم برا همین یکی از دلیل های پاک شدن اینه که کله گنده هایی که تو سایت ها لینک میزارن هم اگه لینک مشابه خودشون ببینن ریپورت میدن
100 تا لینک نازنینم پرید :(((

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دیروز یکی تو وارز بی بی PM داد که سایت دانلود بازی داره و ازم خواست که لینکام رو اونجا بزارم منم گفتم اوکی سایتت رو بده یه تاپیک داشتم که یکی دو روز درمیون آپدیت می کردم تو اکثر سایتها هم اون تاپیک رو زدم همون رو تو سایت اون یارو هم گذاشتم
صبح که رفتم چک کنم دیدم کل لینکام پاک شدن. کار خود بیشرفش بوده کل لینک هام رو ریپورت کرده بود بعد PM داده که من همه این بازی ها رو خودم گذاشته بودم برا همین یکی از دلیل های پاک شدن اینه که کله گنده هایی که تو سایت ها لینک میزارن هم اگه لینک مشابه خودشون ببینن ریپورت میدن
100 تا لینک نازنینم پرید :(((
نه آقا کار اون بنده خدا نبوده، اون اگه می خواست پاک کنه از همون تاپیک هات توی Warez BB لینک هات رو ریپورت می داد دیگه لازم نبود دعوتت کنه!
کسی که لینک های من رو پاک می کرد کارش همین بود، یه سری مشتری داشت که وظیفش بود از فایل های اونا محافظت کنه.

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان سلام ...من وی پی اس لینوکس دارم..میتونم ریموت بزنم و کارم رو شروع کنم یا نه؟؟اگه اره یکی توضیح بده چطوری ریموت کنم...بعد میخواستم بدونم اگه این نشد با لیچر چطوری میشه کار کرد/؟معرفی کنید...بعد میشه اول کار با اکانت فری هات فایل و ... کار کرد یا حتما پرمیوم باید باشه؟؟؟

بالا