• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
میدونم ولی وقتی میزنم شماره حساب رو پاک می کنم بعد save رو میزنم ذخیره نمیشه و متن پایین رو با رنگ قرمز می نویسه.

Provide your payment account

اگه اشتباه نکنم میگه شماره حساب رو بنویس و من هم می خوام بدون نوشتن شماره حساب جدید ذخیره کنم تغییرات رو.
ایمیل بزن از خودشون بپرس
سلام
دوستان میتونید تو سایتهای وارز پست بدید؟

من الان تقریبا 5 6 روز هست که نمیتونم پست بدم و درآمد بشدت اومده پایین!

اگر میتونید پست بدید لطفا بگید از چه پورتی دارین استفاده میکنید

ممنون

تو این چند روزی که وی پی ان ها قطعه من هیچ کاری نکردم:(

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
دوستان میتونید تو سایتهای وارز پست بدید؟

من الان تقریبا 5 6 روز هست که نمیتونم پست بدم و درآمد بشدت اومده پایین!

اگر میتونید پست بدید لطفا بگید از چه پورتی دارین استفاده میکنید

ممنون

من هم مشکل دارم. v.p.n از کار افتاده. کانکت می شه ولی سرعتش به حدی کمه که نمی شه کاری کرد.

لطفا اگر راهی سراغ دارید به ما هم خبر بدید.

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان پس این *** ها کی وصل میشه؟؟/الان 8 روزه برای من قطع شده؟؟؟نکنه همیشه همین طوری قطع باشه و وصل نکنند؟؟؟از این حکومت بعید نیست

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
دوستان پس این *** ها کی وصل میشه؟؟/الان 8 روزه برای من قطع شده؟؟؟نکنه همیشه همین طوری قطع باشه و وصل نکنند؟؟؟از این حکومت بعید نیست

8 روز که نه
چهارشنبه و پنج شنبه وصل بودن

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان پس این v p n ها کی وصل میشه؟؟/الان 8 روزه برای من قطع شده؟؟؟نکنه همیشه همین طوری قطع باشه و وصل نکنند؟؟؟ا

دوست من اگر ممکنه قسمت آخر پستتون رو ادیت کنید چون ممکنه برای این تاپیک مشکل زا بشه
با سپاس
والا من شنیدم این کار رو ای اس پی ها کردن و بنابراین تو کار بانک خللی وارد نمیشه
یعنی احتمال داره ادامه دار باشه.

basili

Registered User
لایک‌ها
73
بچه ها يك سوال داشتم شايد فضولي باشه اما ميخواستم بدونم درآمد روزانه شما به طور متوسط چقدر هستش در روز!

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان نگران بسته موندن پورت ها نباشید.
یکی از بزرگترین استفاده کننده های وی **پی **ان توی ایران شرکت های مهم هستن.
در نتیجه اگر می بینید می بندن و دوباره باز می کنن علتش این هستش که خودشون هم به مشکل می خورن.
حالا فرض رو بر این می گیریم که کلاً ببندن، ایران سالیانه فقط اجازه داره یک **یلترینگ پورت وارد کنه. در نتیجه می شه با استفاده از پورت های دیگه وصل شد.
پس نگران نباشید، خرید شیرینی و آجیل مردم تموم بشه پورت ها باز می شه :دی

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
امروز یه مشکلی برام پیش اومده. یه ایمیل از فایل سرو برام اومده که برای تایید تغییر ایمیل اکانتتون لینک زیر را کلیک کنید. منم که هیچ درخواستی نداده بودم
خواستم برم تو اکانتم که میزنه پسوورد شما صحیح نیست.گفتم خیلی خب زدم فراموش کردن رمز عبور و ایمیلم رو زدم و زد که ایمیلتون
یافت نشد! در حالی که اصلا تایید نکرده بودم که عوض شه. اینجوریه که اکانتم با حدود 4 ترابایت اطلاعات هک شد! ایمیل یارو هم
victorshahu[@]rediffmail.com بود. حالا نهایت جالبیش میدونین کجاست؟ همچنان با دانلود منیجیر که پسوورد توش سیو هست میتونم
دانلود کنم!!تنها جایی که غیر از کامپیوتر خودم مشخصات اکانتم رو دارم تو vpsام هست.اونم از پرشینvps گرفتم که به نظرم قابل
اعتماده. ولی میدونم اگه طرف لوگ vmware رو بزنه میتونه کل یوزر پسوورد ها رو ببینه، فقط به شدت cpuاش اشغال میشه.
حالا به نظر شما اکانت من چطوری هک شده؟؟؟ایمیل دادم فایل سرو منتظر جوابشم

تصحیح: الان که تست کردم میبینم فقط اون فایلایی که قبلا تو لیستم بوده میتونه دانلود بشه و واسه فایل جدید میره فری یوزر

Last edited:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
امروز یه مشکلی برام پیش اومده. یه ایمیل از فایل سرو برام اومده که برای تایید تغییر ایمیل اکانتتون لینک زیر را کلیک کنید. منم که هیچ درخواستی نداده بودم
خواستم برم تو اکانتم که میزنه پسوورد شما صحیح نیست.گفتم خیلی خب زدم فراموش کردن رمز عبور و ایمیلم رو زدم و زد که ایمیلتون
یافت نشد! در حالی که اصلا تایید نکرده بودم که عوض شه. اینجوریه که اکانتم با حدود 4 ترابایت اطلاعات هک شد! ایمیل یارو هم
victorshahu[@]rediffmail.com بود. حالا نهایت جالبیش میدونین کجاست؟ همچنان با دانلود منیجیر که پسوورد توش سیو هست میتونم
دانلود کنم!!تنها جایی که غیر از کامپیوتر خودم مشخصات اکانتم رو دارم تو vpsام هست.اونم از پرشینvps گرفتم که به نظرم قابل
اعتماده. ولی میدونم اگه طرف لوگ vmware رو بزنه میتونه کل یوزر پسوورد ها رو ببینه، فقط به شدت cpuاش اشغال میشه.
حالا به نظر شما اکانت من چطوری هک شده؟؟؟ایمیل دادم فایل سرو منتظر جوابشم

تصحیح: الان که تست کردم میبینم فقط اون فایلایی که قبلا تو لیستم بوده میتونه دانلود بشه و واسه فایل جدید میره فری یوزر

به خود محمد یا پشتیبانی پرشین vps اطلاع بده، شاید سرور مشکلی پیش اومده که دارن می زنن پسوردها رو.
چیزی نصب نکردی؟ چیزی دانلود نکردی؟ کلاً به چیزی مشکوک نیستی؟
چون اصولاً به این راحتی نمی تونن این کار رو کنن.

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
خب خوشبختانه فایل سرو پسوورد رو برام فرستاد و سریع عوض کردم. کلا کار جدیدی نکرده بودم. همون کاری که الان 3 ماهه میکنم
امنیت هات فایل باز بهتره. هر چی بخوای عوض کنی باید اون کدی که به ایمیلت میفرستن رو بزنی

فقط موندم چطور پسووردم رو پیدا کرده بودن

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
خب خوشبختانه فایل سرو پسوورد رو برام فرستاد و سریع عوض کردم. کلا کار جدیدی نکرده بودم. همون کاری که الان 3 ماهه میکنم
امنیت هات فایل باز بهتره. هر چی بخوای عوض کنی باید اون کدی که به ایمیلت میفرستن رو بزنی

فقط موندم چطور پسووردم رو پیدا کرده بودن

سلام
جدیدا شرایط بحرانی شده، معلوم نیست چه خبره.:(
به نظر من این ماجرای اکانت شما کار این روس هاست.
آدرس ایمیل که شبیه اسم روس هاست.
دست خودشون نیست مزدور تشریف دارن.:f34r:

ولی خیلی تابلوئه که این آدرس ایمیل نمی تونه مال fileserve.com باشه. حداقل یه کلمه ی fileserve.com توی آدرس های ایمیل واقعی این شرکت هست.

Last edited:

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
من اصلا rediffmail.com رو نشنیده بودم! سایتش هم که فیله نمیشه فهمید توش چه خبره!به هر حال جای شکرش باقیه که اکانت برگشت. شما حواستون باشه فقط

yusef.es

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال
راهی برای برگشت اکانت هاتفایل وجود نداره؟
یا دیگه کلا باید بیخیالش شد؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
خدا رو شکر که اکانت من اصلا بسته نشد رو هاتفایل :D

آخه من قشر فقیر نشین وارز بودم
127fs4730978.gif
بهم رهم کرده :lol:

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
دهن HF سرویس! :D
اکانت 6 ماه من رو بن کرد! 1 هفته بود آپلود کرده بودم توش 5 دلار هم توش پول بود! چه مسخره بازی درآورده! بیشتر آپلود ها منتظرهستم آخرین Payment رو بگیرن بعدش HF بای بای! فعلا فایل سونیک و فایل سرو با این مسخره بازی HF حرف اول رو میزنن.

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
دهن HF سرویس! :D
اکانت 6 ماه من رو بن کرد! 1 هفته بود آپلود کرده بودم توش 5 دلار هم توش پول بود! چه مسخره بازی درآورده! بیشتر آپلود ها منتظرهستم آخرین Payment رو بگیرن بعدش HF بای بای! فعلا فایل سونیک و فایل سرو با این مسخره بازی HF حرف اول رو میزنن.

درسته که از دستشون شاکیم ولی باز هم می گم : برای من بهتر از هر آپلودسنتر دیگری نتیجه داده و می ده.

از اکانت من فقط فایل ها رو پاک کردن. اکانت رو مسدود نکردن.

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان یه توضیحی بدین هیچ اخطاری چیزی ندادن و بستن؟ مثلا من 4 ترا فیلم و سریال و برنامه توش دارم. هفته ای یکی دوبار لینکام میپره و ایمیل میفرسته برام. احتمالش هست ما رو هم ببنده؟

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
كمپاني هاي مطرح فيلم سازي رسما شكايت كردند و از اين كه هاتفايل نه تنها ممانعتي نميكنه بلكه با دادن پول باعث تشويق نقض كپي رايت ميشند شاكيند. و دادگاه هم به نفع اونها راي خواهد داد

اكثر اكانتهايي كه بن شدند فيلم و سريال آپلود ميكردند.

اگر تو اكانتتون فيلم و سريال داريد و لينكهاشو زياد پخش كرديد احتمال بن شدن اكانتتون خيلي زياده اگر هم نشديد تا مشخص شدن نتيجه دادگاه از آپلود هر گونه فيلم و سريال تو اكانتتون خودداري كنيد
متاسفانه اكانت من هم بن شد

Last edited:
بالا