• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
duckload برای کسایی که جدیدترین ریلیزها رو می ذارن و البته سایت پربازدید ندارن اصلا به درد نمی خوره
چون از طرفی هنوز اونقدر جا نیفتاده که دانلود مناسب داشته باشه و از طرفی هم رنک بندی داره و این بعث می شه همیشه توی رنک برنز (یعنی پایین ترین رنک ) بمونید

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
خب اگه جای بهتر سراغ دارین بگین. فقط چون حالت فری لینک مستقیم میده باعث میشه زود محبوب بشه

مگاآپلود که به درد نمیخوره . الان ما موندیم با فایل سرو و فایل سونیک.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
خب اگه جای بهتر سراغ دارین بگین. فقط چون حالت فری لینک مستقیم میده باعث میشه زود محبوب بشه

مگاآپلود که به درد نمیخوره . الان ما موندیم با فایل سرو و فایل سونیک.

بیتشر هم بد نیست! ولی به شرطی که با مشکلاتش بسازید! :D
DL هم به اون صورت دانلود نداره قرار بود رنکشون رو حذف کنن ولی هنوز که خبری نشده.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تو softarchive چطوری مطلب ارسال کنیم؟
لینکشو پیدا نکردم

ادیت:پیدا کردم
نحوه کار سافت آرشیو چطوریه؟
یه بلاگ ساختم و مطلبمو اضافه کردم
چطوری میاد تو صفحه اول؟
یوزرهای دیگه باید رای بدن؟

Last edited:

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
تو softarchive چطوری مطلب ارسال کنیم؟
لینکشو پیدا نکردم

ادیت:پیدا کردم
نحوه کار سافت آرشیو چطوریه؟
یه بلاگ ساختم و مطلبمو اضافه کردم
چطوری میاد تو صفحه اول؟
یوزرهای دیگه باید رای بدن؟

قبلا توضيح داده بودم

اما شما مطلبتون كه ارسال شد چند تا مطلب بايد رعايت كنيد

اول عكس تو سرور خودش آپلود بشه
كات رو درست استفاده كرده باشيد
از قوانين ارسال پست هر قسمت استفاده كرده باشيد

اگه همه چيز درست باشه بزودي مديران پستتون رو وارد صفحه اول ميكنند اما اگه نباشه دوباره نبايد همونو اديت و ارسال كنيد چون مديران ديگه نمي بينندش
بايد پست جديد درست كنيد اصلاح شده پست قبل رو بفرستيد و پست تائيد نشده رو حذف كنيد

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی جالبه تو این فروم وقتی کمک میخوای از کسی! کمکت که نمیکنه هیچی دنبال نخود سیاه هم میفرستنت و فکر میکنن ما خریم و نمیفهمیم !
دوستان میگن باید رلیز هاتو تو تمام فروم ها پست بزنی دوستان هیچ وفت این کارو نکنید چون تو فروم های کم بازدید فقط تاپیک هایی بازدید میشن که تو سایت های DDL سابمیت میشن! و فقط بچسبید به فروم های بزرک مثه Warez-bb .
به هر کسی هم میگی چی آپلود میکنی میگه آموزشی یا فایل های گرافیکی ! من یه نفر که دیگه مطمئن شدم کسی که خوب داره در میاره پ و رن آپلود میکنه اونم تو فایل سونیک و سیستم pay per sale .

فکر نکنم دیگه تو این تاپیک بیام.

با اجاره

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
قبلا توضيح داده بودم

اما شما مطلبتون كه ارسال شد چند تا مطلب بايد رعايت كنيد

اول عكس تو سرور خودش آپلود بشه
كات رو درست استفاده كرده باشيد
از قوانين ارسال پست هر قسمت استفاده كرده باشيد

اگه همه چيز درست باشه بزودي مديران پستتون رو وارد صفحه اول ميكنند اما اگه نباشه دوباره نبايد همونو اديت و ارسال كنيد چون مديران ديگه نمي بينندش
بايد پست جديد درست كنيد اصلاح شده پست قبل رو بفرستيد و پست تائيد نشده رو حذف كنيد

ممنون
بعد از کجا میشه فهمید که پست تایید شده یا نه؟

راستی وارز بی بی از دیشب برای من باز نمیشه
کسی مشکلی نداره؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
خیلی جالبه تو این فروم وقتی کمک میخوای از کسی! کمکت که نمیکنه هیچی دنبال نخود سیاه هم میفرستنت و فکر میکنن ما خریم و نمیفهمیم !
دوستان میگن باید رلیز هاتو تو تمام فروم ها پست بزنی دوستان هیچ وفت این کارو نکنید چون تو فروم های کم بازدید فقط تاپیک هایی بازدید میشن که تو سایت های DDL سابمیت میشن! و فقط بچسبید به فروم های بزرک مثه Warez-bb .
به هر کسی هم میگی چی آپلود میکنی میگه آموزشی یا فایل های گرافیکی ! من یه نفر که دیگه مطمئن شدم کسی که خوب داره در میاره پ و رن آپلود میکنه اونم تو فایل سونیک و سیستم pay per sale .

فکر نکنم دیگه تو این تاپیک بیام.

با اجاره

چی شده آخه؟ چرا این جوری ناراحتی؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
برای من الان بدون وی پی ان باز میشه
اما با وی پی ان باز نمیشه
2تا آی پی مختلف هم تست کردم باز نشد

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
من با شمارش دانلود هاست ها مشکل دارم. یه چند تا فایل رو برداشتم با سه تا آی پی دانلود کردم . هر کدوم رو 10 بار. حتی یه دونه هم حساب نشده. هم هات فایل هم فایل سرو. اگه داستانی داره بگین بدونیم
قابل ذکره که فایلا رو تو یه اکانت فری داشتم و با یه اکانت پرمیوم دیگه دانلود میکردم. یعنی ثبت میکنه که فلان فایل از فلان آی پی آپلود شده اگه با اون آی پی دانلود شه شمرده نشه؟

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
چجوري ميشه چيزpn روي vps نصب كرد؟ vps بايد چي داشته باشه؟ ببخشيد من تو vps صفر كيلومترم.
راستي اين پرشين وي پي اس ميگه هارد رو رو دو درايو ميدم. مشكلي پيش نمياد؟

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
سلام بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم با ویمانی :(

نگا کنید این عکس رو

n1veulwus4cju430u0d.jpg

متاسفانه موقع ترنسفر این پیام خطا رو میده Add this WMID هم میزنم که موقع ادد کردن یه Sms code میخواد از من ولی مثل اینکه اس ام اس به ایران خراب شده نمیرسه .. چیکار میتونم بکنم ؟! باید این انتقال رو انجام بدم کسی راهی به ذهنش نمیرسه ؟ :(

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
بعد از آپلود فیلم unknown 2011 توی اکانت هات فایلم و پخش فایل ها توی فروم ها و سایت ها، هاتفایل بدون هیچ اختیاری اکانتم رو ساسپند کرد. اون هم اکانتی که چند روز بیشتر نبود پرمیومش کرده بودم و توش 6 دلار پول بود + یه عالمه فایل دیگه.

دوستان
1. الان راهی هست که بشه اکانت رو برگردوند؟ اگه راه حلی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

2. در صورتی که نمیشه برش گردوند راه حل چیه؟
3. با توجه به اینکه توی قوانین هات فایل اومده که هر شخص فقط مجاز به داشتن یک اکانت هست و در صورت نقض تمام اکانت های وی بسته خواهد شد، به نظر شما الان باید چه کار کنم؟

4. اگه با یه ایمیل دیگه یه اکانت دیگه بسازم مشکلی نداره؟
5. اگه با وی پی اسم با همون ای پی که رو اکانت قبلی فایل آپ میکردم روی این هم آپ کنم مشکلی پیش نمیاد؟

یه مساله ی دیگه... من توی اکانت ساسپند شده ام اطلاعات کیف پول وب مانیم رو وارد کرده بودم. حالا:
6. اگه توی اکانت جدید هم شماره ی همون کیف پول رو وارد کنم مشکلی پیش میاد؟
7. اگه با همون اکانت وب مانی یه کیف پول جدید بسازم و شماره ی اونو توی اکانت جدید وارد کنم میتونه بفهمه که هر دوی این کیف پولی ها متعلق به یک شخص هستند (با یک هویت و حساب کاربری یکتا)؟

سوالات رو شماره گذاری کردم که پاسخ بهشون راحت تر باشه (ببخشید سوالات زیاد هستند)
لطفا به هر چند تاشون که میتونید جواب بدید.

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی همتون

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
بعد از آپلود فیلم unknown 2011 توی اکانت هات فایلم و پخش فایل ها توی فروم ها و سایت ها، هاتفایل بدون هیچ اختیاری اکانتم رو ساسپند کرد. اون هم اکانتی که چند روز بیشتر نبود پرمیومش کرده بودم و توش 6 دلار پول بود + یه عالمه فایل دیگه.

دوستان
1. الان راهی هست که بشه اکانت رو برگردوند؟ اگه راه حلی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

2. در صورتی که نمیشه برش گردوند راه حل چیه؟
3. با توجه به اینکه توی قوانین هات فایل اومده که هر شخص فقط مجاز به داشتن یک اکانت هست و در صورت نقض تمام اکانت های وی بسته خواهد شد، به نظر شما الان باید چه کار کنم؟

4. اگه با یه ایمیل دیگه یه اکانت دیگه بسازم مشکلی نداره؟
5. اگه با وی پی اسم با همون ای پی که رو اکانت قبلی فایل آپ میکردم روی این هم آپ کنم مشکلی پیش نمیاد؟

یه مساله ی دیگه... من توی اکانت ساسپند شده ام اطلاعات کیف پول وب مانیم رو وارد کرده بودم. حالا:
6. اگه توی اکانت جدید هم شماره ی همون کیف پول رو وارد کنم مشکلی پیش میاد؟
7. اگه با همون اکانت وب مانی یه کیف پول جدید بسازم و شماره ی اونو توی اکانت جدید وارد کنم میتونه بفهمه که هر دوی این کیف پولی ها متعلق به یک شخص هستند (با یک هویت و حساب کاربری یکتا)؟

سوالات رو شماره گذاری کردم که پاسخ بهشون راحت تر باشه (ببخشید سوالات زیاد هستند)
لطفا به هر چند تاشون که میتونید جواب بدید.

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی همتون
سلام
با عرض معذرت شما اشتباه بزرگی دارین مرتکب میشین که می خواین بازم برگردین به هات فایل.
اکانت خیلی ها رو تو دنیا بسته، اکثرا آپلودر ها می خواین مثل رپیدشیر برای همیشه تحریمش کنند و ازش خداحافظی کنند تا مثل رپیدشیر یه گوشه بمونه و بپوسه، تا درس عبرتی باشه برای بقیه فایل شیرینگها که دیگه بعدا از غلطا نکنند.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
چجوري ميشه چيزpn روي vps نصب كرد؟ vps بايد چي داشته باشه؟ ببخشيد من تو vps صفر كيلومترم.
راستي اين پرشين وي پي اس ميگه هارد رو رو دو درايو ميدم. مشكلي پيش نمياد؟

نگران نباش مشکلی پیش نمی یاد : دی

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
خب آپلودرهای بزرگ دارن فایل سونیک و فایل سرو کار میکنن. هات فایل کنار گذاشته شده

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
سلام بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم با ویمانی :(

نگا کنید این عکس رو

n1veulwus4cju430u0d.jpg

متاسفانه موقع ترنسفر این پیام خطا رو میده Add this WMID هم میزنم که موقع ادد کردن یه Sms code میخواد از من ولی مثل اینکه اس ام اس به ایران خراب شده نمیرسه .. چیکار میتونم بکنم ؟! باید این انتقال رو انجام بدم کسی راهی به ذهنش نمیرسه ؟ :(
برو اینجا توضیح داده http://www.webtransfer.org/news/viewnews.aspx?code=36
خلاصش اینکه باید با خودشون در میون بذاری.

بالا