سلام
بعد از آپلود فیلم unknown 2011 توی اکانت هات فایلم و پخش فایل ها توی فروم ها و سایت ها، هاتفایل بدون هیچ اختیاری اکانتم رو ساسپند کرد. اون هم اکانتی که چند روز بیشتر نبود پرمیومش کرده بودم و توش 6 دلار پول بود + یه عالمه فایل دیگه.
دوستان
1. الان راهی هست که بشه اکانت رو برگردوند؟ اگه راه حلی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
2. در صورتی که نمیشه برش گردوند راه حل چیه؟
3. با توجه به اینکه توی قوانین هات فایل اومده که هر شخص فقط مجاز به داشتن یک اکانت هست و در صورت نقض تمام اکانت های وی بسته خواهد شد، به نظر شما الان باید چه کار کنم؟
4. اگه با یه ایمیل دیگه یه اکانت دیگه بسازم مشکلی نداره؟
5. اگه با وی پی اسم با همون ای پی که رو اکانت قبلی فایل آپ میکردم روی این هم آپ کنم مشکلی پیش نمیاد؟
یه مساله ی دیگه... من توی اکانت ساسپند شده ام اطلاعات کیف پول وب مانیم رو وارد کرده بودم. حالا:
6. اگه توی اکانت جدید هم شماره ی همون کیف پول رو وارد کنم مشکلی پیش میاد؟
7. اگه با همون اکانت وب مانی یه کیف پول جدید بسازم و شماره ی اونو توی اکانت جدید وارد کنم میتونه بفهمه که هر دوی این کیف پولی ها متعلق به یک شخص هستند (با یک هویت و حساب کاربری یکتا)؟
سوالات رو شماره گذاری کردم که پاسخ بهشون راحت تر باشه (ببخشید سوالات زیاد هستند)
لطفا به هر چند تاشون که میتونید جواب بدید.
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی همتون
بابا شما چه حالی دارید ها! هات فایل جم شده رفته! همه Editor ها سایت ها دارن فایل سرو و فایل سونیک پست میدم. اکانت من بن شد. 1 هفته استفاده کردم ازش. ایمیل بدی فایل نداره.