• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
بعد از آپلود فیلم unknown 2011 توی اکانت هات فایلم و پخش فایل ها توی فروم ها و سایت ها، هاتفایل بدون هیچ اختیاری اکانتم رو ساسپند کرد. اون هم اکانتی که چند روز بیشتر نبود پرمیومش کرده بودم و توش 6 دلار پول بود + یه عالمه فایل دیگه.

دوستان
1. الان راهی هست که بشه اکانت رو برگردوند؟ اگه راه حلی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

2. در صورتی که نمیشه برش گردوند راه حل چیه؟
3. با توجه به اینکه توی قوانین هات فایل اومده که هر شخص فقط مجاز به داشتن یک اکانت هست و در صورت نقض تمام اکانت های وی بسته خواهد شد، به نظر شما الان باید چه کار کنم؟

4. اگه با یه ایمیل دیگه یه اکانت دیگه بسازم مشکلی نداره؟
5. اگه با وی پی اسم با همون ای پی که رو اکانت قبلی فایل آپ میکردم روی این هم آپ کنم مشکلی پیش نمیاد؟

یه مساله ی دیگه... من توی اکانت ساسپند شده ام اطلاعات کیف پول وب مانیم رو وارد کرده بودم. حالا:
6. اگه توی اکانت جدید هم شماره ی همون کیف پول رو وارد کنم مشکلی پیش میاد؟
7. اگه با همون اکانت وب مانی یه کیف پول جدید بسازم و شماره ی اونو توی اکانت جدید وارد کنم میتونه بفهمه که هر دوی این کیف پولی ها متعلق به یک شخص هستند (با یک هویت و حساب کاربری یکتا)؟

سوالات رو شماره گذاری کردم که پاسخ بهشون راحت تر باشه (ببخشید سوالات زیاد هستند)
لطفا به هر چند تاشون که میتونید جواب بدید.

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی همتون

بابا شما چه حالی دارید ها! هات فایل جم شده رفته! همه Editor ها سایت ها دارن فایل سرو و فایل سونیک پست میدم. اکانت من بن شد. 1 هفته استفاده کردم ازش. ایمیل بدی فایل نداره.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
خب آپلودرهای بزرگ دارن فایل سونیک و فایل سرو کار میکنن. هات فایل کنار گذاشته شده

البته هنوز خیلی زود هستش برای اینکه بگیم هاتفایل کنار گذاشته شده.
شاید تو زمینه فیلم و سریال این اتفاق بیوفته اما تو زمینه های دیگه که فعلاً مشکلی پیش نیومده.

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
بابا شما چه حالی دارید ها! هات فایل جم شده رفته! همه Editor ها سایت ها دارن فایل سرو و فایل سونیک پست میدم.

دانلود از فایل سرو و فایل سونیک یک سوم هات فایل هم نیست! (حد اقل برای من)

ایمیل بدی فایل نداره.

منظورتون اینه که اکانت رو بر میگردونند و فقط فایل هاش رو پاک میکنند؟

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
با عرض معذرت شما اشتباه بزرگی دارین مرتکب میشین که می خواین بازم برگردین به هات فایل.
اکانت خیلی ها رو تو دنیا بسته، اکثرا آپلودر ها می خواین مثل رپیدشیر برای همیشه تحریمش کنند و ازش خداحافظی کنند تا مثل رپیدشیر یه گوشه بمونه و بپوسه، تا درس عبرتی باشه برای بقیه فایل شیرینگها که دیگه بعدا از غلطا نکنند.
ممنون از نظرتون دوست عزیز

خودم هم رغبت زیادی ندارم، اما دانلود فایل هام از هات فایل تقریبا 3-4 برابر دانلود همون فایل هام از فایل سرو و فایل سونیک هستش.
بیشتر جاها کاربرا دنبال لینک هات فایل هستند.
هرچند دیگه ازش خوشم نمیاد اما مجبورم برای جلب رضایت دانلودر ها لینک هات فایل هم بذارم.
در ضمن بعضی از جاهایی هم که توشون پست میدم جزو قوانینشونه که لینک primary رو حتما باید از هات فایل، رپید شیر و یا مگا آپلود بذارم (رپید و مگا که هیچ؛ فقط میمونه هات فایل)

راه حلی ندارید شما درمورد سوالاتی که پرسیدم؟!

در ضمن به جز فایل سرو و فایل سونیک چه جایی رو پیشنهاد میکنید که هم پول خوبی بده و هم کاربرای زیادی اکانتشو داشته باشند؟ (یه چیز تو مایه های هات فایل)

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
دانلود از فایل سرو و فایل سونیک یک سوم هات فایل هم نیست! (حد اقل برای من)

منظورتون اینه که اکانت رو بر میگردونند و فقط فایل هاش رو پاک میکنند؟

شما الان اگه یک فایل رو با تغییر Hash بازی - فیلم یا Tvshow آپلود کنی احتمال بن شدنتون خیلی زیاده! شما همین الان صفحه های Katz رو ببینید متوجه میشید چقدر آپلود توی HF کم شده. شما هم نباید انتظار داشته باشید که همه یکهو بیان اکانت FS/FSC بخرن! مثل RS این قضیه. اگه ریسک اینو قبول میکنید که اکانتتون با آپلود 4-5 گیگ قبل اینکه پولتون رو بگیرید بن بشه چندتا اکانتم بسازید مشکل ساز نیست! خیلی از آپلودر ها بالای 3-4 اکانت داشتند...

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
برو اینجا توضیح داده http://www.webtransfer.org/news/viewnews.aspx?code=36
خلاصش اینکه باید با خودشون در میون بذاری.

آقا خدا پدر مادر شما و اون سایت رو بیامرزه ... خیلی کمک کردین ممنون .

ایمیل دادم منتظر تماسشون هستم .

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
ممنون از نظرتون دوست عزیز

خودم هم رغبت زیادی ندارم، اما دانلود فایل هام از هات فایل تقریبا 3-4 برابر دانلود همون فایل هام از فایل سرو و فایل سونیک هستش.
بیشتر جاها کاربرا دنبال لینک هات فایل هستند.
هرچند دیگه ازش خوشم نمیاد اما مجبورم برای جلب رضایت دانلودر ها لینک هات فایل هم بذارم.
در ضمن بعضی از جاهایی هم که توشون پست میدم جزو قوانینشونه که لینک primary رو حتما باید از هات فایل، رپید شیر و یا مگا آپلود بذارم (رپید و مگا که هیچ؛ فقط میمونه هات فایل)

راه حلی ندارید شما درمورد سوالاتی که پرسیدم؟!

در ضمن به جز فایل سرو و فایل سونیک چه جایی رو پیشنهاد میکنید که هم پول خوبی بده و هم کاربرای زیادی اکانتشو داشته باشند؟ (یه چیز تو مایه های هات فایل)
سلام
به نظر من که وقت گذاشتن رو هات فایل بی فایدست، خیلی از آپلودر های گنده ی دنیا ترکش مردن.
اگه منظورتون فروم پربازدید bolt.org یا همون rapid.org سابق هست که متاسفانه باید بی خیال اون فروم هم بشین.

در مورد سوالاتتون هم باید بگم که با عرض معذرت جواب قطعی ندارم، چون این کاری که می کنید یه ریسکه و نمیشه در موردش قطعی نظر داد.

فایل سرو و فایل سونیک هم خیلی پوزر پیدا کردن، به نظر من که جایگزین خوبیه برای این هات فایل.

نه فایل هاستینگ دیگری رو نمی شناسم که مثل هات فایل طرفدار داشته باشه و پول خوبی هم بده.البته هستن فایل هاستینگهای دیگری که هر کدوم معایب و محاسن خودشون رو دارند.

Last edited:

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
شما الان اگه یک فایل رو با تغییر Hash بازی - فیلم یا Tvshow آپلود کنی احتمال بن شدنتون خیلی زیاده! شما همین الان صفحه های Katz رو ببینید متوجه میشید چقدر آپلود توی HF کم شده. شما هم نباید انتظار داشته باشید که همه یکهو بیان اکانت FS/FSC بخرن! مثل RS این قضیه. اگه ریسک اینو قبول میکنید که اکانتتون با آپلود 4-5 گیگ قبل اینکه پولتون رو بگیرید بن بشه چندتا اکانتم بسازید مشکل ساز نیست! خیلی از آپلودر ها بالای 3-4 اکانت داشتند...

ممنون از پاسختون و همچنین وقتی که صرف پاسخ دادن کردید قاسم جان. من کلا از تغییر هش استفاده نمیکنم. معمولا روی وی پی اس repack میکنم.

سلام
به نظر من که وقت گذاشتن رو هات فایل بی فایدست، خیلی از آپلودر های گنده ی دنیا ترکش مردن.
اگه منظورتون فروم پربازدید bolt.org یا همون rapid.org سابق هست که متاسفانه باید بی خیال اون فروم هم بشین.

در مورد سوالاتتون هم باید بگم که با عرض معذرت جواب قطعی ندارم، چون این کاری که می کنید یه ریسکه و نمیشه در موردش قطعی نظر داد.

فایل سرو و فایل سونیک هم خیلی پوزر پیدا کردن، به نظر من که جایگزین خوبیه برای این هات فایل.

نه فایل هاستینگ دیگری رو نمی شناسم که مثل هات فایل طرفدار داشته باشه و پول خوبی هم بده.البته هستن فایل هاستینگهای دیگری که هر کدوم معایب و محاسن خودشون رو دارند.

ممنون از راهنمایی های شما
خیلی لطف کردید.
پس به نظر شما فعلا فقط روی فایل سرو و فایل سونیک آپلود کنم؟ نیاز به اضافه کردن آپلود سنتر دیگری نیست؟ پیشنهاد خاصی ندارید؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
امتیاز PlaySonic بر چه اساسی هست؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
ممنون از پاسختون و همچنین وقتی که صرف پاسخ دادن کردید قاسم جان. من کلا از تغییر هش استفاده نمیکنم. معمولا روی وی پی اس repack میکنم.

ممنون از راهنمایی های شما
خیلی لطف کردید.
پس به نظر شما فعلا فقط روی فایل سرو و فایل سونیک آپلود کنم؟ نیاز به اضافه کردن آپلود سنتر دیگری نیست؟ پیشنهاد خاصی ندارید؟
سلام
netload.in رو هم میتونی اضافه کنی، خیلی گنده شده در طول این مدت.

اگه خواستی و تونستی www.letitbit.net رو هم اضافه کن،
فقط اینو هم بگم که برای آپلود نیاز به اکانت نداری، فقط کافیه فری ثبت نام کنی، اکانت های پریمیومش فقط برای دانلود کردن نیازه که فقط از یه پسوورد تشکیل شده. موقع ثبت نام ایمیل میدی و بعد از تموم شدن ثبت نام یه پسورد به ایمیلت میفرسته، بعد نام کاربریت ایمیلت هست و رمز رو هم که قبلا فرستاده ایمیلت.
اینو هم بگم که سرعت آپلودش تقریبا بیشتر از 600 ، 700 کیلو بایت بالا نمیره.
در ضمن اینو هم بگم که پول کم میده ها، از من گفتن.

http://www.letitbit.net/affiliate.php

موفق باشی.

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام

فقط اینو هم بگم که برای آپلود نیاز به اکانت نداری، فقط کافیه فری ثبت نام کنی، اکانت های پریمیومش فقط برای دانلود کردن نیازه که فقط از یه پسوورد تشکیل شده. موقع ثبت نام ایمیل میدی و بعد از تموم شدن ثبت نام یه پسورد به ایمیلت میفرسته، بعد نام کاربریت ایمیلت هست و رمز رو هم که قبلا فرستاده ایمیلت.

موفق باشی.
سلام
سایت نت لود اف تی پی آپلود نداره؟

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
امتیاز PlaySonic بر چه اساسی هست؟

رتبتون چنده؟! :D اگه اکانت بفروشید بعضی اوقات تا 600-800 تا رتبتون تغییر میکنه! با دانلود هم همینطور. هرچی بیشتر فروش اکانت و دانلود داشته باشید رتبتون هم پایین تر میاد! اون نفر اول MRX دیگه کیه! :D فکر کنم Rate ش افسانه ای هست! :f34r:

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

موفق باشی.

آقا باز هم ممنون از توضیحاتت.
نظرت در مورد Duckload, uploaded.to, depositfiles و filefactory چیه؟
چون به نظرم کار کردن با فقط فایل سرو و فایل سونیک یه جوریه... اینطور نیست؟
فکر کنم 2تا میرور کم باشه.

نظر شما چیه؟
هرچی باشه شما توی اینکار تجربه ی زیادی دارید. ممنون میشم راهنمایی کنید.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
مشکلی که برای کسانی که دیگه تو هاتفایل آپلود نمی کنن پیش خواهد آمد رو می تونم از الان پیش بینی کنم ( چون سر رپید شیر تجربش کردم )

اگر در فروم ها یا سایت ها پست می زنید یوزر سرچ می کنه تا از چیزی که ارسال کردید پستی رو پیدا کنه تا لینک هاتفایل داشته باشه.
در نتیجه کسانی که اکانت هاتفایل دارن ( که کم هم نیستن و اکثریت محسوب می شن ) رو از دست می دید.

توی همون سایت ها و فروم ها یوزرهای دیگه میان و لینک های هاتفایل خودشون رو توی کامنت های پست شما می زارن و باز شما هاتفایلی ها رو از دست می دیدید.
در نتیجه منتظر افت شدید درآمدتون باشید.

من به شخصه تا زمانی که هاتفایل پول می ده داخلش آپلود می کنم، هر وقت پولی نداد می تونم بگم به عاقبت رپیدشیر دچار شده و بیخیالش می شم.

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
مشکلی که برای کسانی که دیگه تو هاتفایل آپلود نمی کنن پیش خواهد آمد رو می تونم از الان پیش بینی کنم ( چون سر رپید شیر تجربش کردم )

اگر در فروم ها یا سایت ها پست می زنید یوزر سرچ می کنه تا از چیزی که ارسال کردید پستی رو پیدا کنه تا لینک هاتفایل داشته باشه.
در نتیجه کسانی که اکانت هاتفایل دارن ( که کم هم نیستن و اکثریت محسوب می شن ) رو از دست می دید.

توی همون سایت ها و فروم ها یوزرهای دیگه میان و لینک های هاتفایل خودشون رو توی کامنت های پست شما می زارن و باز شما هاتفایلی ها رو از دست می دیدید.
در نتیجه منتظر افت شدید درآمدتون باشید.

من به شخصه تا زمانی که هاتفایل پول می ده داخلش آپلود می کنم، هر وقت پولی نداد می تونم بگم به عاقبت رپیدشیر دچار شده و بیخیالش می شم.

آقا نظر شما در مورد سوالاتی که پرسیدم چه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

با توجه به اینکه توی قوانین هات فایل اومده که هر شخص فقط مجاز به داشتن یک اکانت هست و در صورت نقض تمام اکانت های وی بسته خواهد شد، به نظر شما الان باید چه کار کنم؟

اگه با یه ایمیل دیگه یه اکانت دیگه بسازم مشکلی نداره؟
اگه با وی پی اسم با همون ای پی که رو اکانت قبلی فایل آپ میکردم روی این هم آپ کنم مشکلی پیش نمیاد؟

یه مساله ی دیگه... من توی اکانت ساسپند شده ام اطلاعات کیف پول وب مانیم رو وارد کرده بودم. حالا:
اگه توی اکانت جدید هم شماره ی همون کیف پول رو وارد کنم مشکلی پیش میاد؟
اگه با همون اکانت وب مانی یه کیف پول جدید بسازم و شماره ی اونو توی اکانت جدید وارد کنم میتونه بفهمه که هر دوی این کیف پولی ها متعلق به یک شخص هستند (با یک هویت و حساب کاربری یکتا)؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
آقا نظر شما در مورد سوالاتی که پرسیدم چه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

با توجه به اینکه توی قوانین هات فایل اومده که هر شخص فقط مجاز به داشتن یک اکانت هست و در صورت نقض تمام اکانت های وی بسته خواهد شد، به نظر شما الان باید چه کار کنم؟

اگه با وی پی اسم با همون ای پی که رو اکانت قبلی فایل آپ میکردم روی این هم آپ کنم مشکلی پیش نمیاد؟

اگه با همون اکانت وب مانی یه کیف پول جدید بسازم و شماره ی اونو توی اکانت جدید وارد کنم میتونه بفهمه که هر دوی این کیف پولی ها متعلق به یک شخص هستند (با یک هویت و حساب کاربری یکتا)؟

در مورد هاتفایل و اکانت جدید من خودم چند تا اکانت با آی پی های جدا دارم.
2 تاش با یک آی پی هستش و یکیش رو دیگه استفاده نمی کنم خیلی وقته اما اون یکیش که با همون آی پی باز شده بدون مشکل داره کار می کنه.
در کل بعید می دونم بهت گیر بده اگر اون یکی اکانتت بسته شده باشه.
با ایمیل دیگه نه مشکلی نداره، آی پی مهم هستش.
اگر اکانت قبلیت بسته شده بعید می دونم. البته اگر فیلم آپلود بشه ( من کارم فیلم و مدیا نیست ) شاید گیر بده دوباره.
چه کاریه خب یک کیف پول دیگه بساز.
نه نمی تونه بفهمه. هاتفایل فقط شماره حساب می خواد ازت تا پول رو بریزه، براش مهم نیست برای کی هستش.
اگر هم می گم کیف پول جدید بساز برای محکم کاریه.

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
حالا با توجه به اینکه وی پی اس آی پی ثابت داره چکار میتونم بکنم؟
با توجه به Terminate شدن اکانت قبلی، چقدر احتمال داره یکی بودن اکانت Terminate شده با اکانت جدید برام مشکل ایجاد کنه؟
آیا حتما باید برای وی پی اس آی پی جدید بخرم؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
حالا با توجه به اینکه وی پی اس آی پی ثابت داره چکار میتونم بکنم؟
با توجه به Terminate شدن اکانت قبلی، چقدر احتمال داره یکی بودن اکانت Terminate شده با اکانت جدید برام مشکل ایجاد کنه؟
آیا حتما باید برای وی پی اس آی پی جدید بخرم؟

گمان نکنم مشکل ایجاد کنه. اما خب اگه میخوای ریسک نکنی یه آی پی اضافه برای سرویست بگیر. 2 تومن بیشتر نیست که

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
گمان نکنم مشکل ایجاد کنه. اما خب اگه میخوای ریسک نکنی یه آی پی اضافه برای سرویست بگیر. 2 تومن بیشتر نیست که

آخه آی پی جدید اکبند که نیست. ممکنه قبلا روی یک وی پی اس دیگه بوده باشه که اون صاحب اون وی پی اس با اون ای پی اقدام به ثبت نام در هات فایل کرده باشه و بعد از یک مدت دیگه وی پی اسش رو تمدید نکرده باشه و این آی پی آزاد شده باشه.
حالا اگه فروشنده ی وی پی اس همون ای پی رو به من بده چه فایده ای داره؟!

البته میدونم که این مطلب قطعی نیست. اما احتمالش که هست. غیر اینه؟
به نظرتون چطور میتونم از همچین مساله یی جلوگیری کنم؟
در این مورد نظرتون چیه؟

Last edited:

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان،
لطفا یه جای معتبر برای خرید VPS معرفی کنید. می خوام یه مدت برم تو کار فیلم و سریال. چند نکته برام خیلی مهمه. یکی اینکه شرکت معتبری باشه تا فردا با سرقت اطلاعات و مشکلاتی از این قبیل مواجه نشم. دوم اینکه سرویس پایداری باشه و یک روز در میان داون نباشه. و سوم اینکه پشتیبانی مناسبی داشته باشه.

ممنون.

بالا