• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان،
لطفا یه جای معتبر برای خرید VPS معرفی کنید. می خوام یه مدت برم تو کار فیلم و سریال. چند نکته برام خیلی مهمه. یکی اینکه شرکت معتبری باشه تا فردا با سرقت اطلاعات و مشکلاتی از این قبیل مواجه نشم. دوم اینکه سرویس پایداری باشه و یک روز در میان داون نباشه. و سوم اینکه پشتیبانی مناسبی داشته باشه.

ممنون.

من پرشین وی پی اس رو بهت پیشنهاد می کنم، برا محمد ( 1eng.ir ) هستش که همه می شناسنش.

از پارس پک سرویس نگیری، من یه مدت داشتم با بهونه های من درآوردی سرعتم رو کم کردن.

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
من پرشین وی پی اس رو بهت پیشنهاد می کنم، برا محمد ( 1eng.ir ) هستش که همه می شناسنش.

از پارس پک سرویس نگیری، من یه مدت داشتم با بهونه های من درآوردی سرعتم رو کم کردن.

ممنونم دوست عزیز.

شما خودتون از سرویس های ایشون استفاده کردید؟ با هات فایل و فایل سونیک مشکل نداره؟

و اینکه یه سرویس با رم 512 مگابایت برای استفاده از برنامه های IDM برای دانلود، WinRAR برای آرشیو کردن و Mega Codec Pack برای تهیه Thumbnail مناسبه؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
آره هم سرویسش خوبه هم پشتیبانیش. 512 هم کفاف میده

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
سایت نت لود اف تی پی آپلود نداره؟

سلام
قبلا دیده بودم نوشته داره، ولی الان که فری ثبت نام کردم نتونستم پیداش کنم کجاست.
اگه اشتباه ترجمه نکرده باشم تو توضیحاتش نوشته بود در حالت پریمیوم اف تی پیش فعال میشه.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
آقا باز هم ممنون از توضیحاتت.
نظرت در مورد Duckload, uploaded.to, depositfiles و filefactory چیه؟
چون به نظرم کار کردن با فقط فایل سرو و فایل سونیک یه جوریه... اینطور نیست؟
فکر کنم 2تا میرور کم باشه.

نظر شما چیه؟
هرچی باشه شما توی اینکار تجربه ی زیادی دارید. ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام :D

نه بابا تجربم کجا بود، من تو این کار کاملا مبتدی هستم، من جزو شاگرد های مبتدی و خنگ همه ی شما دوستان عزیز وارز کار هستم، امیدوارم که من رو به شاگردی خودتون قبول کنید.

depositfiles.com رو من اصلا توصیه نمی کنم، چون فایلها رو بعد از 80 یا 90 روز پس از آخرین دانلود پاک میکنه، در ضمن اگه اشتباه نکنم اف تی پی نداره. در حالت آپلود معمولی هم تقریبا 30 ثانیه طول میکشه که لینک دانلود رو پس از آپلود کردن بده. در ضمن اگه اشتباه نکنم ترافیک دانلود داره و روزی 10 گیگ (ماهی 300 گیگ ) اجازه ی دانلود میده، این 10 گیگ ترافیک روزانه ی دانلود شاید برای مایی که تو ایران هستیم و سرعت اینترنتمون کمه مشکلی نداشته باشه ولی برای اونی که مثلا تو آمریکا نشسته و داره دانلود می کنه اصلا کافی نیست.

uploaded.to اصلا کار نکردم و نظری نمی تونم در موردش بدم.

filefactory رو به هیچ وقت نری دنبالش چون تو همین تایپک 50 دلار یکی از بچه ها رو اگه اشتباه نکنم بعد از تقریبا 40 روز پندینگ نداد و اکانتش رو هم بن کرد.:(

duckload.com آره خوبه ولی بدون اکانت پریمیوم اصلا نرو دنبالش، متاسفانه اکانتاش به یورو هست و میشه با پی پال خرید کرد ولی برای ما ایرانی ها خیلی گرون در می یاد، فعلا هم کسی نمایندگیش رو نداره که بتونیم ازش ارزون تر گرفت. برای مثال سه ماه رو زده 19.99 یورو که وقتی میزنی بره تو پی پال نوشته 29.99 یورو.

در مورد کار کردن فقط با دو فایل هاست فایل سرو و فایل سونیک باید بگم که به نظر من هیچ اصلا یه جوری نیست و مشکوک نمیزنه.
2 میرور به نظر بنده ی حقیر کاملا کافیه و بهترین کاره، ولی چون احتمالش هست که فایل سرو و فایل سونیک بعدا به حال و روز هات فایل فلک زده بیوفتن، به همین خاطر دنبال تقریبا 2 میرور قدرتمند و مناسب دیگه در کنار فایل سرو و فایل سونیک هستیم.

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
رتبتون چنده؟! :D اگه اکانت بفروشید بعضی اوقات تا 600-800 تا رتبتون تغییر میکنه! با دانلود هم همینطور. هرچی بیشتر فروش اکانت و دانلود داشته باشید رتبتون هم پایین تر میاد! اون نفر اول MRX دیگه کیه! :D فکر کنم Rate ش افسانه ای هست! :f34r:

rate م الان 2900 هست با امتیاز 108

ترتیبش هم متوجه شدم
هر 100 تا دانلود یک امتیاز و هر فروش 100 امتیاز

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
سلام :D

نه بابا تجربم کجا بود، من تو این کار کاملا مبتدی هستم، من جزو شاگرد های مبتدی و خنگ همه ی شما دوستان عزیز وارز کار هستم، امیدوارم که من رو به شاگردی خودتون قبول کنید.

depositfiles.com رو من اصلا توصیه نمی کنم، چون فایلها رو بعد از 80 یا 90 روز پس از آخرین دانلود پاک میکنه، در ضمن اگه اشتباه نکنم اف تی پی نداره. در حالت آپلود معمولی هم تقریبا 30 ثانیه طول میکشه که لینک رو بده. در ضمن اگه اشتباه نکنم ترافیک دانلود داره و روزی 10 گیگ اجازه ی دانلود میده، این 10 گیگ روزانه شاید برای مایی که تو ایران هستیم و سرعت اینترنتمون کمه مشکلی نداشته باشه ولی برای اونی که مثلا تو آمریکا نشسته و داره دانلود می کنه اصلا کافی نیست.

uploaded.to اصلا کار نکردم و نظری نمی تونم در موردش بدم.

filefactory رو به هیچ وقت نری دنبالش چون تو همین تایپک 50 دلار یکی از بچه ها رو اگه اشتباه نکنم بعد از تقریبا 40 روز پندینگ نداد و اکانتش رو هم بن کرد.:(

duckload.com آره خوبه ولی بدون اکانت پریمیوم اصلا نرو دنبالش، متاسفانه اکانتاش به یورو هست و میشه با پی پال خرید کرد ولی برای ما ایرانی ها خیلی گرون در می یاد، فعلا هم کسی نمایندگیش رو نداره که بتونیم ازش ارزون تر گرفت. برای مثال سه ماه رو زده 19.99 یورو که وقتی میزنی بره تو پی پال نوشته 29.99 یورو.

در مورد کار کردن فقط با دو فایل هاست فایل سرو و فایل سونیک باید بگم که به نظر من هیچ اصلا یه جوری نیست و مشکوک نمیزنه.
2 میرور به نظر بنده ی حقیر کاملا کافیه و بهترین کاره، ولی چون احتمالش هست که فایل سرو و فایل سونیک بعدا به حال و روز هات فایل فلک زده بیوفتن، به همین خاطر دنبال تقریبا 2 میرور قدرتمند و مناسب دیگه در کنار فایل سرو و فایل سونیک هستیم.

ممنون دوست عزیز (اسم شریفتونو هم نمیدونم). خیلی لطف کردی. ممنونم که وقت گذاشتی و اینقدر کامل نوشتی. ایشالا بتونم جبران کنم.

ولی چون احتمالش هست که فایل سرو و فایل سونیک بعدا به حال و روز هات فایل فلک زده بیوفتن، به همین خاطر دنبال تقریبا 2 میرور قدرتمند و مناسب دیگه در کنار فایل سرو و فایل سونیک هستیم.
آقا اگه به نتیجه ای رسیدی ما رو هم از نظرت بی نصیب نذار. یا اینجا بگو و یا اگه صلاح دونستی تو پیغام خصوصی.
باز خم ممنونم از لطفت

basili

Registered User
لایک‌ها
73
والا من يك چند سالي هست كار ميكنم به نظر من بهترينش filesonic هستش هم پول خوبي ميده به ازاي pay per download هم پول بهتري ميده به ازاي فروش يعني pay per sale . وبسايت بعدي خيليها ميگن fileserve اما به نظر من hotfile ازش بهتره(البته hotfile داره الان يك كم اذيت ميكنه اكانتها رو مثل آب خوردن ميبنده). وبسايت بعدي fileserve هستش تو مايه هاي hotfile هستش اين جوري كه نوشته پول زيادتري نسبت به hotfile ميده اما در عمل اينجوري نيست باور نميكنيد امتحان مجانيه! وبسايت extabit هم بد نيست چندتا پلان داره ميتوني به ازاي دانلود يا فروش انتخاب بكني به ازاي هر فروش هم 50 درصد به شما تعلق ميگيره.وبسايت uploaded.to خوبه با يورو كار ميكنه (توجه كنيد يورو 1400 هست دلار 1080 تومان) اين هم به ازاي فروش(3 يورو) و هم به ازاي دانلود به شما يك مبلغي ميده اينجا ميتونيد نگاه كنيد( http://uploaded.to/money ديگه وبسايت depositfiles هست كه اصلان بدرد نميخوره بهتره دنبالش نريد!
وبسايت freakshare.com هست كه رتبه بندي داره مثل hotfile بد نيست پولش هم به يورو هست 1 يورو ميده واسه فروش و اگه vip بشيد توي سيستم رتبه بندي 45 يورو به ازي 1000 دانلود ميده! يعني نزديكاي 60 دلار.shareflare و letitbit هست مال روسيه هستند پول به موقع ميدن(هر وقت تقاضا كردي نهايتش 2 روز) اما خيلي كم زياد بدرد نميخوره. ديگه خستم شد بقيش واسه بعد!

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
اکانت هاتفایل یکی از خدایان ئه وارز گرافیک، یعنی Pasha هم بسته شد.

خیلی مشتاقم بدونم پاشا توی همچین موقعیتی چه عکس العملی نشون میده و چه تصمیمی میگیره.
البته اگه تصمیمشه اعلام کنه و از رو بازی کنه.

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
جایی میشناسین فایل سونیک مادام العمر بفروشه؟

basili

Registered User
لایک‌ها
73
آقا من يك سوال دارم. شما چرا اكانت پرميوم ميخريد؟! اون چيزايي كه لازم داريد(بازي.فيلم و ...) ميتونيد از تورنت يا از ed2k links استفاده كنيد تازه جديدترين چيزها و چيزهاي كميابت توي همين ايمول هستش

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من يك سوال دارم. شما چرا اكانت پرميوم ميخريد؟! اون چيزايي كه لازم داريد(بازي.فيلم و ...) ميتونيد از تورنت يا از ed2k links استفاده كنيد تازه جديدترين چيزها و چيزهاي كميابت توي همين ايمول هستش

یکی از مهمترین استفاده های من اینه که وقتی فایلم از روی یه سرور پاک شد بتونم از میرور های دیگرم با سرعت بالا فایل رو بگیرم و بعد از تغییر هش یا repack کردن 2باره فایل رو اپلود و جایگزین کنم.
مزیت دیگرش دائمی بودن ماندگاری فایل ها بر روی سرور مورد نظر است.

ولی در مورد دیگر دوستان اطلاعی ندارم. بهتره خودشون بیان توضیح بدن

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان،
لطفا یه جای معتبر برای خرید VPS معرفی کنید. می خوام یه مدت برم تو کار فیلم و سریال. چند نکته برام خیلی مهمه. یکی اینکه شرکت معتبری باشه تا فردا با سرقت اطلاعات و مشکلاتی از این قبیل مواجه نشم. دوم اینکه سرویس پایداری باشه و یک روز در میان داون نباشه. و سوم اینکه پشتیبانی مناسبی داشته باشه.

ممنون.

پرشین وی پی اس تایید میشه

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
جایی میشناسین فایل سونیک مادام العمر بفروشه؟

مادام العمر 150 دلاره اما اگر خودتون تو اكانتتون پول داشته باشيد ميتونيد با حدود 90 دلار بگيريد فعلا ماهيانه بگير كم كم پولهات زياد شد تمديد كن بعد هم مادام العمرش كن

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
مادام العمر 150 دلاره اما اگر خودتون تو اكانتتون پول داشته باشيد ميتونيد با حدود 90 دلار بگيريد فعلا ماهيانه بگير كم كم پولهات زياد شد تمديد كن بعد هم مادام العمرش كن

آره
منم دقیقا همین تصمیم رو دارم.

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
کسی نیست به این سوال من جواب بده؟

سلام دوستان
برای یک انتخاب سر دو راهی گیر کردم و نیاز به همفکری شما اساتید دارم.

برای پست کردن مطالبی مثل مستند (مثلا مستند های بی بی سی) در فروم ها که چندین اپیزود هستند 2 راه به ذهنم میرسه:

1. پست هر اپیزود به صورت یک تاپیک مجزا
2. پست همه ی اپیزودها در یک تاپیک و افزودن هر اپیزود جدید که رلیز میشه به تاپیک قبلی

برای هر کدوم از روش های بالا هم مزایایی به ذهنم میرسه که اونا رو ذکر میکنم (البته اگه شما هم مزایا یا معایبی به ذهنتون میرسه ممنون میشم مطرح بفرمایید):

برتری و کاستی روش اول:
برتری : ایندکس بهتر در موتور های جستجو
کاستی : پراکنده بودن اپیزودها در فروم

برتری و کاستی روش دوم:
برتری : تاپیک مجتمع هستش و کاربری که میاد توش میتونه بقیه ی اپیزود ها رو هم از اونجا دانلود کنه،
کاستی : ایندکس شدن ضعیف تر نسبت به روش اول در موتور های جستجو

ممنون میشم دوستان نظرشون رو در این مورد بفرمایند و مساله رو روشن کنند. البته لطفا دلالیتون رو هم برای انتخاب هر کدوم از دو روش بالا بفرمایید.

در ضمن اگر روش های دیگری هم برای این کار وجود داره و ازش جواب گرفتید هم بفرمایید.

پیشاپیش از همتون ممنونم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204

سلام
تو فایل سرو یه قسمتی هست که درآمد رو میشه به اکانت تبدیل کرد.
ولی تو فایل سونیک ندیدم چنین قسمتی داشته باشه، دقیقا کجاست؟

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
تو فایل سرو یه قسمتی هست که درآمد رو میشه به اکانت تبدیل کرد.
ولی تو فایل سونیک ندیدم چنین قسمتی داشته باشه، دقیقا کجاست؟

سلام اقا امین
اینجاست : http://www.filesonic.com/affiliate/trade-in-points

راستی براتون یه پیغام خصوصی فرستادم.
ممنون میشم یه نگاهی به صندوق پیام هاتون بندازید

بالا