سلام
نه بابا تجربم کجا بود، من تو این کار کاملا مبتدی هستم، من جزو شاگرد های مبتدی و خنگ همه ی شما دوستان عزیز وارز کار هستم، امیدوارم که من رو به شاگردی خودتون قبول کنید.
depositfiles.com رو من اصلا توصیه نمی کنم، چون فایلها رو بعد از 80 یا 90 روز پس از آخرین دانلود پاک میکنه، در ضمن اگه اشتباه نکنم اف تی پی نداره. در حالت آپلود معمولی هم تقریبا 30 ثانیه طول میکشه که لینک رو بده. در ضمن اگه اشتباه نکنم ترافیک دانلود داره و روزی 10 گیگ اجازه ی دانلود میده، این 10 گیگ روزانه شاید برای مایی که تو ایران هستیم و سرعت اینترنتمون کمه مشکلی نداشته باشه ولی برای اونی که مثلا تو آمریکا نشسته و داره دانلود می کنه اصلا کافی نیست.
uploaded.to اصلا کار نکردم و نظری نمی تونم در موردش بدم.
filefactory رو به هیچ وقت نری دنبالش چون تو همین تایپک 50 دلار یکی از بچه ها رو اگه اشتباه نکنم بعد از تقریبا 40 روز پندینگ نداد و اکانتش رو هم بن کرد.
duckload.com آره خوبه ولی بدون اکانت پریمیوم اصلا نرو دنبالش، متاسفانه اکانتاش به یورو هست و میشه با پی پال خرید کرد ولی برای ما ایرانی ها خیلی گرون در می یاد، فعلا هم کسی نمایندگیش رو نداره که بتونیم ازش ارزون تر گرفت. برای مثال سه ماه رو زده 19.99 یورو که وقتی میزنی بره تو پی پال نوشته 29.99 یورو.
در مورد کار کردن فقط با دو فایل هاست فایل سرو و فایل سونیک باید بگم که به نظر من هیچ اصلا یه جوری نیست و مشکوک نمیزنه.
2 میرور به نظر بنده ی حقیر کاملا کافیه و بهترین کاره، ولی چون احتمالش هست که فایل سرو و فایل سونیک بعدا به حال و روز هات فایل فلک زده بیوفتن، به همین خاطر دنبال تقریبا 2 میرور قدرتمند و مناسب دیگه در کنار فایل سرو و فایل سونیک هستیم.