نه. اینطور نیست.
منظورش اینه که اگر کاربری با اکانت پرمیوم یک فایل رو دانلود کنه و بعد از گذشت 24 ساعت دوباره همون فایل رو با همون اکانت دانلود کنه دوبار شمارش می شه نه یکبار. ولی اگر در کمتر از 24 ساعت دو یا چند بار این کار رو بکنه فقط یک دانلود شمارش می شه.
برادر من تست کن خب. من یه اکانت هات فایل ساختم 50 تا فایل 50 مگی ریختم توش و با پرمیوم خودم دانلود زدم. تو استاتیکز که میرم زده 1 دانلود. این هیچی برو با فایل سرو امتحان کن. اکانت ساختم. توش 500 تا 50 مگ ریختم. با پرمیوم خودم دانلود کردم. با آی پی امریکا طبق نظر شما باید 1.5$ بده دیگه؟جلوی فایلا تعداد دانلود رو زده اما واسه پولش زده 0.01$. یعنی چند تا حساب کرده؟؟خواستی برات عکسشم بذارم خاطرت جمع شه.تو فایل سرو برات درست ننوشته . برو تو فایل فکتوری اونجا برات دقیقتر نوشته
من فقط ادعای آپلودسنتر ها رو نقل کردم، با اطمینان که نظر ندادم. البته آپلودسنترهایی که باهاشون کار می کنم. با امثال فایل فکتوری کار نکردم تا حالا.
احتمالات زیادی وجود داره. برای مثال احتمال داره شرکتی مثل هات فایل رنج آی پی های دیتاسنترها رو بگذاره تو لیست سیاه. چون می دونه دانلودهایی که از این طریق انجام می شه مربوط به چه کسانی هست و فایده ای براش نداره.
برادر من تست کن خب. من یه اکانت هات فایل ساختم 50 تا فایل 50 مگی ریختم توش و با پرمیوم خودم دانلود زدم. تو استاتیکز که میرم زده 1 دانلود. ه
اون علامت ادیت و حذف از پایینش پاک میشه و دیگه نمیتونید حذف و ویرایشش کنید
بعد چه مدت میکشه که پست رو بررسی کنند؟
دوستان كدوم سايت تورنت مجموعه هاي گرافيكي قوي داره
من از آي پي تورنت 2 تا اينويت دارم
اگه اينو ميخوايد بهم بگيد تا با دعوت نامه يك تورنت ديگه معاوضه كنيم با هم
بله دقیقا همینه
چیزی من 50 صفحه قبل گفته بودم .
حالا اگر بیای روی هر لینک کلیک کنی بعد دانلود کنی میبینی میشماره
یعنی اکانت پرمیوم رو از دانلود منیجر بردارم و از تو سایت بزنم دانلود؟:blink:
نه منظورم اینه که لینک رو تو مرورگر بزن و همون جا دانلود بزن تا لینک رو بسازه
این روش رو من امتحان کردم... اگه 50 تا فایل هم دانلود کنید باز فقط اولی رو میشماره متاسفانه!
هيچ كسي نيستش يك جواب بده
مارمين اين كه دعوت نامه اي هستش![]()
دعوت نامه ای هست لیچر هم کم داره
من توی 2 روز rate م منفی شد و اکانتم بسته شد
دوستان اگه میشه چند تا سایت که تورنت رو مستقیم میکنند معرفی کنید. چه free و چه primium. به نظرتون این چطوره؟ http://www.torrentbaz.com/index.html