• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
راستی دوستان با آپلودینگ کار کردید؟ من این روزها با اینکه فایل هام رو روی 5 سرور آپلود می کنم از آپلودینگ خوب نتیجه می گیرم. دانلود خورش بالاست مثل اورون ولی مثل اون شمپت نیست و خوب پول می ده.

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
نه. اینطور نیست.

منظورش اینه که اگر کاربری با اکانت پرمیوم یک فایل رو دانلود کنه و بعد از گذشت 24 ساعت دوباره همون فایل رو با همون اکانت دانلود کنه دوبار شمارش می شه نه یکبار. ولی اگر در کمتر از 24 ساعت دو یا چند بار این کار رو بکنه فقط یک دانلود شمارش می شه.

برادر من تست کن خب. من یه اکانت هات فایل ساختم 50 تا فایل 50 مگی ریختم توش و با پرمیوم خودم دانلود زدم. تو استاتیکز که میرم زده 1 دانلود. این هیچی برو با فایل سرو امتحان کن. اکانت ساختم. توش 500 تا 50 مگ ریختم. با پرمیوم خودم دانلود کردم. با آی پی امریکا طبق نظر شما باید 1.5$ بده دیگه؟جلوی فایلا تعداد دانلود رو زده اما واسه پولش زده 0.01$. یعنی چند تا حساب کرده؟؟خواستی برات عکسشم بذارم خاطرت جمع شه.تو فایل سرو برات درست ننوشته . برو تو فایل فکتوری اونجا برات دقیقتر نوشته

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
برادر من تست کن خب. من یه اکانت هات فایل ساختم 50 تا فایل 50 مگی ریختم توش و با پرمیوم خودم دانلود زدم. تو استاتیکز که میرم زده 1 دانلود. این هیچی برو با فایل سرو امتحان کن. اکانت ساختم. توش 500 تا 50 مگ ریختم. با پرمیوم خودم دانلود کردم. با آی پی امریکا طبق نظر شما باید 1.5$ بده دیگه؟جلوی فایلا تعداد دانلود رو زده اما واسه پولش زده 0.01$. یعنی چند تا حساب کرده؟؟خواستی برات عکسشم بذارم خاطرت جمع شه.تو فایل سرو برات درست ننوشته . برو تو فایل فکتوری اونجا برات دقیقتر نوشته

من فقط ادعای آپلودسنتر ها رو نقل کردم، با اطمینان که نظر ندادم. البته آپلودسنترهایی که باهاشون کار می کنم. با امثال فایل فکتوری کار نکردم تا حالا.

احتمالات زیادی وجود داره. برای مثال احتمال داره شرکتی مثل هات فایل رنج آی پی های دیتاسنترها رو بگذاره تو لیست سیاه. چون می دونه دانلودهایی که از این طریق انجام می شه مربوط به چه کسانی هست و فایده ای براش نداره.

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
من فقط ادعای آپلودسنتر ها رو نقل کردم، با اطمینان که نظر ندادم. البته آپلودسنترهایی که باهاشون کار می کنم. با امثال فایل فکتوری کار نکردم تا حالا.

احتمالات زیادی وجود داره. برای مثال احتمال داره شرکتی مثل هات فایل رنج آی پی های دیتاسنترها رو بگذاره تو لیست سیاه. چون می دونه دانلودهایی که از این طریق انجام می شه مربوط به چه کسانی هست و فایده ای براش نداره.

اینو خوب اومدی. بذار با آی پی خودم تست میکنم خبرش رو میدم!

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
برادر من تست کن خب. من یه اکانت هات فایل ساختم 50 تا فایل 50 مگی ریختم توش و با پرمیوم خودم دانلود زدم. تو استاتیکز که میرم زده 1 دانلود. ه

بله دقیقا همینه
چیزی من 50 صفحه قبل گفته بودم .

حالا اگر بیای روی هر لینک کلیک کنی بعد دانلود کنی میبینی میشماره

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
بعد چه مدت میکشه که پست رو بررسی کنند؟

حداکثر 3 دقیقه. البته به وقت ایران از ساعت 8 شب تا 8 صبح ظاهرا زیاد فعال نیستند ولی روزها در اکثر مواقع حداکثر 3 دقیقه طول می کشه تا پستتون بررسی بشه.

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
دوستان كدوم سايت تورنت مجموعه هاي گرافيكي قوي داره
من از آي پي تورنت 2 تا اينويت دارم
اگه اينو ميخوايد بهم بگيد تا با دعوت نامه يك تورنت ديگه معاوضه كنيم با هم

هيچ كسي نيستش يك جواب بده

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
بله دقیقا همینه
چیزی من 50 صفحه قبل گفته بودم .

حالا اگر بیای روی هر لینک کلیک کنی بعد دانلود کنی میبینی میشماره

یعنی اکانت پرمیوم رو از دانلود منیجر بردارم و از تو سایت بزنم دانلود؟:blink:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
یعنی اکانت پرمیوم رو از دانلود منیجر بردارم و از تو سایت بزنم دانلود؟:blink:

نه منظورم اینه که لینک رو تو مرورگر بزن و همون جا دانلود بزن تا لینک رو بسازه

تعداد دانلودی که با دانلود منیجر و رپیدلیچ میشه رو فقط یکبار میشماره

amirpub

Registered User
لایک‌ها
4
نه منظورم اینه که لینک رو تو مرورگر بزن و همون جا دانلود بزن تا لینک رو بسازه

این روش رو من امتحان کردم... اگه 50 تا فایل هم دانلود کنید باز فقط اولی رو میشماره متاسفانه!

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
این روش رو من امتحان کردم... اگه 50 تا فایل هم دانلود کنید باز فقط اولی رو میشماره متاسفانه!

چند تا دانلود کردی؟ یه چیزی هم هست. معمولا یک ساعت بعد تعداد دانلود میاد تو سایت

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان راهي براي پاك شدن فايلها از توي فايل سرو نداريد؟
من فايلهام رو توي فايل سرو آپلود ميكنم و يه پوشه دارم به نام اصل و يكي به نام كپي
اصل فايل رو ميفرستم توي پوشه اصل و يه كپي ازش ميگيرم توي پوشه اي ديگه و اونو منتشر ميكنم ولي وقتي اين كپي پاك ميشه اصلش هم پاك ميشه راهي نيستش فايلها رو نگه داريم توش؟

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
دعوت نامه ای هست لیچر هم کم داره
من توی 2 روز rate م منفی شد و اکانتم بسته شد

خوب بچه ها شماها براي گرافيك چيكار ميكنيد

دوستان اينجا چندتاشون گرافيك كار ميكنند ولي حاضر به جواب دادن هم نيستن :(

armin321

Registered User
لایک‌ها
41