خیلی ممنون ولی من منظورم سید باکس بود.
خیلی ممنون ولی من منظورم سید باکس بود.
ایرانی ها مورد بی مهری قرار نگرفتند! خیلی از سایت های مطرح وارز مدیریت ایرانی دارن ( مثال: Tinydl )جالبه اينجا فقط بلدن بگن فايل سونيك خوبه يا بده
ولي جاي اينكه بيان يك گروه تشكيل بدن كه اسم ايرانيا رو تو وارز سر بلند كنند كاري ميكنند هميشه ايرانيا مورد بي مهري قرار بگيرند![]()
ایرانی ها مورد بی مهری قرار نگرفتند! خیلی از سایت های مطرح وارز مدیریت ایرانی دارن ( مثال: Tinydl )
یا یکی از دوستان قدیمی ایرانی من که مدیر مطرح ترین سایت وارز روسی (.ru) هستش که 2.5 میلیون عضو فعال داره!
از خصوصیات ما تک کار کردن هستش، شاید توی کار گروهی ضعیف باشیم. یا شاید ترجیح بدیم تک و بی سر و صدا کار کنیم!
من خودم شخصاً ترجیح می دم با خارجی ها کار کنم ( کاری که الانم دارم می کنم ) تا اینکه با یک ایرانی.
یا اگر بخوام با ایرانی ها کار کنم ترجیح می دم با یک حرفه ای تو زمینه کاری خودم کار کنم.
من چند نفری رو خواستم بسازم برای این کار، یعنی طوری که مثل خودم پست بزنن تا با هم کار کنیم.
همه چیزشون هم تامین می شد. اما طرف وقتی علاقه نداره و فقط فکر پول هستش یا دنبال دور زدن من، چرا خودم رو خسته کنم؟
البته این ها نظر شخصی من هستش.
حرفت درسته ناكوت جانایرانی ها مورد بی مهری قرار نگرفتند! خیلی از سایت های مطرح وارز مدیریت ایرانی دارن ( مثال: Tinydl )
یا یکی از دوستان قدیمی ایرانی من که مدیر مطرح ترین سایت وارز روسی (.ru) هستش که 2.5 میلیون عضو فعال داره!
از خصوصیات ما تک کار کردن هستش، شاید توی کار گروهی ضعیف باشیم. یا شاید ترجیح بدیم تک و بی سر و صدا کار کنیم!
من خودم شخصاً ترجیح می دم با خارجی ها کار کنم ( کاری که الانم دارم می کنم ) تا اینکه با یک ایرانی.
یا اگر بخوام با ایرانی ها کار کنم ترجیح می دم با یک حرفه ای تو زمینه کاری خودم کار کنم.
من چند نفری رو خواستم بسازم برای این کار، یعنی طوری که مثل خودم پست بزنن تا با هم کار کنیم.
همه چیزشون هم تامین می شد. اما طرف وقتی علاقه نداره و فقط فکر پول هستش یا دنبال دور زدن من، چرا خودم رو خسته کنم؟
البته این ها نظر شخصی من هستش.
حرفت درسته ناكوت جان
ولي معرفي يك سايت گرافيك چيزي از شماها كه كم نميكنه
شما خودت گرافيك كار ميكني
چرا معرفي نكردي
نمي خواي همه ببينند تو پي ام بهم بگو
هركاري راهي داره
میتی جون شری مثه کف دسته
از اونایی نیس که لاپوشونی کنه![]()
شما درخواست آدرس ندادید (شاید من ندیدم) وگرنه آدرس سایت های وارز گرافیک رو می خوام ترشی بندازم؟ :دی
Freshwap.net
heroturko.org
tinydl.com
gfxtra.com
byhero.com
اینها همگی تو زمینه گرافیک کامل هستن.
برو کی ... :lol:
ممنون
شاید ندیدید ولی دوتا پست دربارش زدم
بازم ممنونم ازتون
سایت تورنت ندارین برای گرافیک که عالی باشه
دعوت نامهای اگه بود بهم بگید تا ببینیم چه بکنیم
ثبت میشه ولی خیلی دیر لینک میده دارد یه کارایی میکنه به زودی درست میشهامروز هیچ دانلودی توی اکانت فایل سونیک من ثبت نشده
کسی مشکلی نداره؟
سلامامروز هیچ دانلودی توی اکانت فایل سونیک من ثبت نشده
کسی مشکلی نداره؟
ثبت میشه ولی خیلی دیر لینک میده دارد یه کارایی میکنه به زودی درست میشه
سلام
منم همین مشکل رو دارم، تقریبا یه دو روزی میشه.
آپلود میکنه ولی لینکارو خیلی دیر میده، بعضی وقتا 12 ساعت طول میکشه.فایل سرو هم قبلا چنین بلایی سرش اومده ولی بعدا زود درستش کرد، امیدوارم این هم هر چه زود تر حل بشه.
مشکلم من فرق داره ظاهرا با مشکل شما و دقیقا بر عکسه همدیگه هستن.هر دو منظورت من رو اشتباه متوجه شدید
لینک میده
اما درآمدی ثبت نمیکنه
دانلود هم 100 درصد مطمئنم دارم