donnie yen
Registered User
سلامروستان این سیستم ها چطوره کارشون.
عزیز از اول تایپک بشین بخون، همش رو متوجه میشی.
سلامروستان این سیستم ها چطوره کارشون.
دوستان من الان نزدیک به 2 ترابایت فیلم و سریال و بازی و این جور چیزا دارم . آقا واسه استارت خوبه ؟ هیچ کدوم هم فسیل نیست![]()
دوستان توصیه می کنن از کدوم آپلود سنتر ها استفاده کنم ؟ لطف می کنید اگه این قسمت رو به من بگیدچون می خوام واسه شروع اکانت پرم اونا رو حداقل واسه 6 ماه بخرم .![]()
دوست عزیز. شما بهتره فایل سونیک بخری . 90 درصد فایلها یکی از لینکهاش فایل سونیک هست و راحت میتونی دانلود کنی. و بعد آپلود.
راستی شما که 2 ترا فایل داری یعنی تا حالا پول در نیاوردی که بتونی پریمیوم کنی؟
اگه منظورت اینه که روی هارد خودت اینا رو داری ، نه داداش اصلا به دردت نمی خوره !دوستان من الان نزدیک به 2 ترابایت فیلم و سریال و بازی و این جور چیزا دارم . آقا واسه استارت خوبه ؟ هیچ کدوم هم فسیل نیست![]()
دوستان توصیه می کنن از کدوم آپلود سنتر ها استفاده کنم ؟ لطف می کنید اگه این قسمت رو به من بگیدچون می خوام واسه شروع اکانت پرم اونا رو حداقل واسه 6 ماه بخرم .![]()
هات فایل هنوز هم دانلود خور بالایی داره. گفتم فقط فایل های PDF رو آپلود کنم که اکانت رو بلاک نکنه. اینطور هم شد. این هفته پرداخت رو انجام داد و اکانت هم بلاک نشد ولی با این وضعیت اگر فایل ها دانلود بالایی هم داشته باشند ارزش کار کردن نداره. در این صورت فایل سونیک بهتره.
اگه منظورت اینه که روی هارد خودت اینا رو داری ، نه داداش اصلا به دردت نمی خوره !
سرور آپلودينگ هم داونلود خور خوبي داره
حجم اكانت نامحدوده و فايلها هم دائمي هستند
پول خوبي هم ميده
فقط براي اكانت اف تي پي براي آپلود بايد خودتون پرميوم باشيد
عزیز منظورت اینه : uploading.com ؟
سلامدوستان و استاتید می تونن به محبتی بکنن بگن تو کجا بهتره عضو شم و فایل های رو پخش کنم ؟ لطف می کنید اسم سایت ها رو به صورت لاتین بنویسن . با تشکر![]()
سلام
عزیز با عرض معذرت باید بگم شما یه خورده تنبل تشریف داریاز اول تایپک بشین بخون همه چیز به صورت کامل توضیح داده شده توسط دوستانمون.
ای کاش فایل سرو نمی خریدی و پول اون رو میذاشتی رو پول فایل سونیک و اکانت مادام العمر فایل سونیک میخریدی.
ولی اشکالی نداره با USD هات میتونی بعدا سارژش کنی تا مادام العمر بشه.
فایل سرو هم اکانت مادام العمر داره که فقط به نمایندگی هاش میده تا بفروشن.
موفق باشی.
دوست گلم![]()
اونا رو که خوندم . می خواستم بدونم بجز اینا هم چیز دیگه هست یا نه ؟
سلام
والا تا اونجایی که میدونستیم تو تایپک معرفی کردیم.
فقط دو تا فروم شاخ بودن که ندیدم تو این تایپک معرفی بشه، شاید هم شده من ندیدم.
یکی فروم http://tehparadox.com/forum هست که شدیدا یوزر و ویزیتور داره، به جرات میتونم بگم شاخ ترین فروم دنیاست، کلا حرف رو میزنه به خصوص در زمینه ی فیلم. فقط اینو هم بگم که اگه با بیشتر از سه تا IP یعنی 4 یا بیشتر کانکت بشی به فروم آی پی چهارم و به بالا رو کلا بن میکنه، پس خیلی مواظب باش.
یکی هم فروم http://www.fwint.com/forum.html که این هم یوزرش خیلی بالاست. در مورد این فروم هم بگم که بعد از عضو شدن باید فعالیت کنی، اگه نکنی بعد از یه مدت یوزرنیمت رو به حالت تعلیق در می یاره، که برای در اومدن کلی مکافات داره، پس مراقب این فروم هم باشید.
هر فروم اگه یه تایپک بیاری بالا راحت یه 250 تا ویزیتور داره.
اساتید گرامی تو 3 روز 300 گیگ پهنای باند وی پس اس رو تموم کردم . الان دارم over استفاده می کنم
دوستان اگه vps با مشخصات سخت افزاری خوب و پهنای باند نامحدود سراغ دارن بگن ما هم بگیرم. شدیدا مورد نیاز است
![]()