• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان من الان نزدیک به 2 ترابایت فیلم و سریال و بازی و این جور چیزا دارم . آقا واسه استارت خوبه ؟ هیچ کدوم هم فسیل نیست
388_eskelet_18.gif

دوستان توصیه می کنن از کدوم آپلود سنتر ها استفاده کنم ؟ لطف می کنید اگه این قسمت رو به من بگید
55138_eskelet_53.gif
چون می خوام واسه شروع اکانت پرم اونا رو حداقل واسه 6 ماه بخرم .

Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان من الان نزدیک به 2 ترابایت فیلم و سریال و بازی و این جور چیزا دارم . آقا واسه استارت خوبه ؟ هیچ کدوم هم فسیل نیست
388_eskelet_18.gif

دوستان توصیه می کنن از کدوم آپلود سنتر ها استفاده کنم ؟ لطف می کنید اگه این قسمت رو به من بگید
55138_eskelet_53.gif

دوست عزیز. شما بهتره فایل سونیک بخری . 90 درصد فایلها یکی از لینکهاش فایل سونیک هست و راحت میتونی دانلود کنی. و بعد آپلود.
راستی شما که 2 ترا فایل داری یعنی تا حالا پول در نیاوردی که بتونی پریمیوم کنی؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز. شما بهتره فایل سونیک بخری . 90 درصد فایلها یکی از لینکهاش فایل سونیک هست و راحت میتونی دانلود کنی. و بعد آپلود.
راستی شما که 2 ترا فایل داری یعنی تا حالا پول در نیاوردی که بتونی پریمیوم کنی؟

والا نه تا حالا :( . نمی دونستم می شه از این راه هم پول درآورد
388_eskelet_18.gif

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
388_eskelet_18.gif

55138_eskelet_53.gif
اگه منظورت اینه که روی هارد خودت اینا رو داری ، نه داداش اصلا به دردت نمی خوره !

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
هات فایل هنوز هم دانلود خور بالایی داره. گفتم فقط فایل های PDF رو آپلود کنم که اکانت رو بلاک نکنه. اینطور هم شد. این هفته پرداخت رو انجام داد و اکانت هم بلاک نشد ولی با این وضعیت اگر فایل ها دانلود بالایی هم داشته باشند ارزش کار کردن نداره. در این صورت فایل سونیک بهتره.

دوست عزیز من هم فقط pdf رو اکونتم داشتم و حتی لینک ها رو توی هیچ سایتی پخش نکرده بودم چنیدن گیگ بود با اینکه لینک ها رو پخش نکرده بودم امار دانلودشون زیاد بود با این وصف اکونتم بلاک شد به دلیل نقض کپی رایت

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اگه منظورت اینه که روی هارد خودت اینا رو داری ، نه داداش اصلا به دردت نمی خوره !

داداشه گلم رو هاردم ندارم تو vps و مگا آپلود دارم :blink: . خدایی تو هاردم اگه بترکونم فوقه فوقش 10 گیگ دارم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سرور آپلودينگ هم داونلود خور خوبي داره
حجم اكانت نامحدوده و فايلها هم دائمي هستند
پول خوبي هم ميده

فقط براي اكانت اف تي پي براي آپلود بايد خودتون پرميوم باشيد

عزیز منظورت اینه : uploading.com ؟

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
سراغ هر سایتی می رد سمت usershare نرید به چند دلیل
1.بدقول توی پول دادن
2. وبمانی ساپورت نمی کنن ( تو سایت هستش اما پول نمی فرستن)
3.به نظر من تقلب می کنن توی شمارش دانلودها
4.به خاطر مشکلات سرورشون یوزرهای خیلی کمی ازشون دیگه دانلود می کنن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
فقط می خواستم از صاحب تاپیک آقای R3B تشکر کنم . البته هنوز هم اسمشون رو هم نمی دونم .
واقعا لطف کردن و توضیح دادن . بعد از خوندن کل تاپیک امروز استارت زدم . ببینم حالا چی میشه . اکانت پرم فایل سونیک و فایل سرو رو هم برای 1 سال خریدم . دارم فعلا فایل جمع می کنم :)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان و استاتید می تونن به محبتی بکنن بگن تو کجا بهتره عضو شم و فایل های رو پخش کنم ؟ لطف می کنید اسم سایت ها رو به صورت لاتین بنویسن . با تشکر
55138_eskelet_53.gif

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان و استاتید می تونن به محبتی بکنن بگن تو کجا بهتره عضو شم و فایل های رو پخش کنم ؟ لطف می کنید اسم سایت ها رو به صورت لاتین بنویسن . با تشکر
55138_eskelet_53.gif
سلام
عزیز با عرض معذرت باید بگم شما یه خورده تنبل تشریف داری:p از اول تایپک بشین بخون همه چیز به صورت کامل توضیح داده شده توسط دوستانمون.
ای کاش فایل سرو نمی خریدی و پول اون رو میذاشتی رو پول فایل سونیک و اکانت مادام العمر فایل سونیک میخریدی.
ولی اشکالی نداره با USD هات میتونی بعدا سارژش کنی تا مادام العمر بشه.

فایل سرو هم اکانت مادام العمر داره که فقط به نمایندگی هاش میده تا بفروشن.

موفق باشی.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام
عزیز با عرض معذرت باید بگم شما یه خورده تنبل تشریف داری:p از اول تایپک بشین بخون همه چیز به صورت کامل توضیح داده شده توسط دوستانمون.
ای کاش فایل سرو نمی خریدی و پول اون رو میذاشتی رو پول فایل سونیک و اکانت مادام العمر فایل سونیک میخریدی.
ولی اشکالی نداره با USD هات میتونی بعدا سارژش کنی تا مادام العمر بشه.

فایل سرو هم اکانت مادام العمر داره که فقط به نمایندگی هاش میده تا بفروشن.

موفق باشی.

دوست گلم
55138_eskelet_53.gif

اونا رو که خوندم . می خواستم بدونم بجز اینا هم چیز دیگه هست یا نه ؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوست گلم
55138_eskelet_53.gif

اونا رو که خوندم . می خواستم بدونم بجز اینا هم چیز دیگه هست یا نه ؟

سلام
والا تا اونجایی که میدونستیم تو تایپک معرفی کردیم.

فقط دو تا فروم شاخ بودن که ندیدم تو این تایپک معرفی بشه، شاید هم شده من ندیدم.
یکی فروم http://tehparadox.com/forum هست که شدیدا یوزر و ویزیتور داره، به جرات میتونم بگم شاخ ترین فروم دنیاست، کلا حرف رو میزنه به خصوص در زمینه ی فیلم. فقط اینو هم بگم که اگه با بیشتر از سه تا IP یعنی 4 یا بیشتر کانکت بشی به فروم آی پی چهارم و به بالا رو کلا بن میکنه، پس خیلی مواظب باش.

یکی هم فروم http://www.fwint.com/forum.html که این هم یوزرش خیلی بالاست. در مورد این فروم هم بگم که بعد از عضو شدن باید فعالیت کنی، اگه نکنی بعد از یه مدت یوزرنیمت رو به حالت تعلیق در می یاره، که برای در اومدن کلی مکافات داره، پس مراقب این فروم هم باشید.

هر فروم اگه یه تایپک بیاری بالا راحت یه 250 تا ویزیتور داره.

Last edited:

1774

Registered User
لایک‌ها
33
سلام به همه دوستای عزیز
من رو سایتی که برادرم واسم راه انداخته دارم کار میکنم(الانم با ایدی اون اومدم شاید بشناسیدش) از نظر SEO و سرعت ایندکس هم خوبه Rating گوگل 74 هستش
تمام پستها زیر 10 ثانیه تو صفحه اول گوگل نمایش داده میشه ، پستهای یونیک 100% تو گوگل اولین لینک هست اگه خواستید نمونه پستهای خودم رو که اولین لینک هست هم واستون می زارم تا خودتون سرچ کنید
زمینه کاری هم همه چی هست حتی پ و ر ن
از قسمت submit می تونید پست خودتونا حتی به صورت bbcod بزارید
اگر هم اپلودر فعال هستید میتونم واستون ایدی درست کنم

http://lastdl.net

Arsenal-4ever

Registered User
لایک‌ها
2
اول عذرخواهی. چون سوالم هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره
از اونجایی که اکثر شماها حرفه ای هستین و احتمالا بیشتر منابعتون از تورنت باید باشه، میخواستم منو راهنمایی کنین
من میخوام 4 تا تورنت 18 گیگی از یه ترکر خصوصی دانلود کنم. میخواستم خواهش کنم اگه میشه ارزونترین vps (یا در صورت وجود، سیدباکس) با فضای 20 تا 25 گیگ و سرعت مناسب رو بهم معرفی کنید. هیچ انتظاری هم ازش ندارم. رم هر چقدر هم پایین باشه مهم نیست. فقط با هر ضرب و زوری بتونم این 72 گیگ رو در مدت 1 ماه دانلود کنم، راضیم.!
سپاس فراوان.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام
والا تا اونجایی که میدونستیم تو تایپک معرفی کردیم.

فقط دو تا فروم شاخ بودن که ندیدم تو این تایپک معرفی بشه، شاید هم شده من ندیدم.
یکی فروم http://tehparadox.com/forum هست که شدیدا یوزر و ویزیتور داره، به جرات میتونم بگم شاخ ترین فروم دنیاست، کلا حرف رو میزنه به خصوص در زمینه ی فیلم. فقط اینو هم بگم که اگه با بیشتر از سه تا IP یعنی 4 یا بیشتر کانکت بشی به فروم آی پی چهارم و به بالا رو کلا بن میکنه، پس خیلی مواظب باش.

یکی هم فروم http://www.fwint.com/forum.html که این هم یوزرش خیلی بالاست. در مورد این فروم هم بگم که بعد از عضو شدن باید فعالیت کنی، اگه نکنی بعد از یه مدت یوزرنیمت رو به حالت تعلیق در می یاره، که برای در اومدن کلی مکافات داره، پس مراقب این فروم هم باشید.

هر فروم اگه یه تایپک بیاری بالا راحت یه 250 تا ویزیتور داره.

دستت درد نکه یه دنیا ممنون :blush:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اساتید گرامی تو 3 روز 300 گیگ پهنای باند وی پس اس رو تموم کردم . الان دارم over استفاده می کنم :(

دوستان اگه vps با مشخصات سخت افزاری خوب و پهنای باند نامحدود سراغ دارن بگن ما هم بگیرم :rolleyes: . شدیدا مورد نیاز است :eek:

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
اساتید گرامی تو 3 روز 300 گیگ پهنای باند وی پس اس رو تموم کردم . الان دارم over استفاده می کنم :(

دوستان اگه vps با مشخصات سخت افزاری خوب و پهنای باند نامحدود سراغ دارن بگن ما هم بگیرم :rolleyes: . شدیدا مورد نیاز است :eek:

300 گیگ که فوق العاده کمه برای آپلود
کم کم باید 3 ترا باشه

بالا