• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
يه راهنمايي بكنيد
چطوري از فايل سرو و فايل سونيك دانلود كنم اينها فيلترن با فيلتر شكن هم به آي پي گير مي دن كه فعلا داره دانلود مي كنه
ممنون

سلام

باید هم گیر بدن، یه اکانت رو نمیشه که مثلا 10 نفری باهاش کار کنین.

با قند شکن میتونی بدون مشکل دانلود فرمایید.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فایل سونیک 2-3 روزه که تعدادی از فایل ها رو پاک می کنه و دلیلش رو Corruption ذکر می کنه. شما هم با این مشکل مواجه شدید؟

با فایل سرو هم مشکل دارم. دیروز یک اکانت جدید ساختم و یک فایل ایزوی 10 پارتی آپلود کردم که هر پارتش 600 مگابایت بود. تو فایل منیجر تعداد دانلودهای هر پارت رو 70-80 تا نشون می ده که روی هم می شه 700-800 تا ولی تو قسمت استاتیکس تعداد دانلودهای بالای 450 مگابایت رو یک سوم این میزان نشون می ده، جریان این چیه؟ تا حالا به این مورد توجه کردید؟

ممنون.

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
فایل سونیک هم دیگه شورشو در آورده ، زده نصف فایل های منو پاک کرده ، حتی فایل هایی که هنوز لینکشونو پخش نکرده بودم هم پاک کرده :(

basili

Registered User
لایک‌ها
73
سلام بچه ها من يك سوال داشتم: من دنبال سايتهايي هستم كه pay per sale باشند به جز filesonic و easyshare , shareflare كسي سايت اينجوري كار كرده يا ميشناسه؟ اگر كسي هست لطف كنيد معرفي كنيد.مرسي

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
فایل سونیک داغون کرد اعصابمو. لینکهای پخش نکرده رو هم نابود کرد. لعنتی

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فایل سونیک هم دیگه شورشو در آورده ، زده نصف فایل های منو پاک کرده ، حتی فایل هایی که هنوز لینکشونو پخش نکرده بودم هم پاک کرده :(

فایل سونیک داغون کرد اعصابمو. لینکهای پخش نکرده رو هم نابود کرد. لعنتی

مشکل من اینقدرها هم شدید نیست. البته الان دیگه رفع شده.

در طی 2-3 روز گذشته هر یکی دو ساعت یکبار 5-6 تا فایل رو پاک می کرد که دلیلش کپی رایت نبود. دلیل رو خرابی ذکر می کرد. نمی دونم دلیل این خرابی چی بوده.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
جلوی لینک های فایل سونیک علاوه بر شمارنده دانلود یک گزینه دیگه هم هست به اسم sale
فروش چیه؟ اکانت پرمیوم؟ اگر اینجوره چرا جلوی هر فایل جدا زده؟ کلا داستانش چیه؟
ممنون

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
جلوی لینک های فایل سونیک علاوه بر شمارنده دانلود یک گزینه دیگه هم هست به اسم sale
فروش چیه؟ اکانت پرمیوم؟ اگر اینجوره چرا جلوی هر فایل جدا زده؟ کلا داستانش چیه؟
ممنون

عدد مورد نظر تعداد اکانت های پرمیومی را که از طریق لینک اون فایل فروخته شده نشون می ده. فایل سونیک سیستم دریافت وجه در مقابل فروش اکانت هم داره که از قسمت تنظیمات می تونید انتخاب کنید.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام دوستان عزیز :D

گویا این رپید شیر فسیل شده بعد از تقریبا دو سال نشستن و فکر کردن به این نتیجه رسیده که باید ترافیک و محدودیت رو برای کاربران پریمیوم خودش ور داره، همین روز این کار رو کرده گویا، به سایتش یه سر بزنید:blink: به مغز متفکر رپید شیر باید جایزه بدن و ازش کلی تقدیر بشه چون خیلی هوشمندانه عمل کرده ( نوش دارو پس از مرگ سهراب رپیدشیر ):D
میزان دانلود از خودش رو نامحدود کرده.
میزان آپلود رو هم نامحدود کرده.
فایلها پس از آپلود همیشگی هستند.
حجم سایز آپلودیش رو هم از 2 گیگ به نامحدود تغییر داده.:wacko:

ولی به چه قیمتی؟ به قیمت از دست دادن تقریبا تمامی کاربرانش در طول این دو سال؟ من که چشمم آب نمیخوره، قول میدم که اگه بازم کارش مثل سابق گرفت بازم ترافیک و محدودیت برای کاربرانش خواهد گذاشت.:f34r:

دوستانی که انگلیسیشون خوبه لطفا یه نیگا بندازید ببینید چی به آپلودر ها قراره بده این لعنتی؟ پول؟ من که قسمت make money نتونستم پیدا کنم تو سایتش. به نظر بنده ی حقیر تا وقتی که به آپلودرها پول نده کسی نمیره سراغش، نظر شما چیه؟:p

گویا این هات هم که جدیدا گند زده اون هم کارایی کرده، اکانت کسایی رو که بن کرده گویا بازم باز کرده.
یه نیگا به اکونتهای مرحوم خودتون بندازید ببینید میتونین دوباره لاگین بشین؟:D
من شخصا معتقدم که نباید بازم رفت سراغ این دو سایت لعنتی مرحوم، چون یه مثالی هست که میگه " توبه ی گرگ مرگ است". :f34r:

در کل منتظر شنیدن نظرات شما دوستان عزیز هستم.

Last edited:

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
با این شرایط که میگید ارزش داره باهاش کار کرد؟
من یکی از اکانت هام نزدیک 500 گیگ فایل توش بود. حتی پسوردش هم یادم نیست چی بود

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
با این شرایط که میگید ارزش داره باهاش کار کرد؟
من یکی از اکانت هام نزدیک 500 گیگ فایل توش بود. حتی پسوردش هم یادم نیست چی بود
سلام

نمی دونم والا، مهم اینه که به آپلودر چی میخواد بده؟

basili

Registered User
لایک‌ها
73
بچه ها كسي سايتي را سراغ نداره كه لينكهاي 4shared.com را مستقيم كنه(البته مجاني) واقعا نياز دارم.
ممنون

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
تغييرات راپيد يكهفته اي هست اعمال شده اما هنوز هيچ امكاناتي براي آپلودر ها در نظر نگرفته

و تا زماني كه آپلودر قانع نشه راه به جايي نميبره با جنگي كه بين جانشيني راپيد برقرار شد الان بدست گرفتن بازار كار خيلي سختتري هست

اما باور كنيد با سرورهاي غولي كه راپيد داره اگر بخواد بازار رو بگيره دستش باز هم همه چيز به نفع خودش تموم ميشه منتها اعتماد مجدد به راپيد خيلي سخت هست

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
دلیلش خیلی واضحه رقبایی جدید با امکانات قوی سریع جاش میگیرن اونم با ید تعطیل کنه بره
کلا بالاترین خرید اکانت و استفاده از شربنگ ها رو اپلودر ها دارن که نتیجش این میشه دانلودرز بیاد دانلود کنه و اکانت هم بخره براش حالا حساب کن بیاد اپلودر ها رو بن کنه یا محدود یا پولشون نده چی می شه همه میرن اونم مجبوره تخته کنه

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
اما باور كنيد با سرورهاي غولي كه راپيد داره اگر بخواد بازار رو بگيره دستش باز هم همه چيز به نفع خودش تموم ميشه منتها اعتماد مجدد به راپيد خيلي سخت هست

سرورهاش بله موافقم ، اصلا مشابه نداره از لحاظ قدرت.
ولی چیکار میتونه بکنه تا بیاد و جای فایل سونیک رو بگیره؟ الان کسانی هستند تو فایل سونیک روزی 10 12 تا اکانت میفروشند. آیا رپید میتونه بیاد همچین امکانی بده؟

رپیدشیر شروع کرد ، هاتفایل تکمیل کرد ، فایل سونیک تموم کرد.

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
سلام

باید هم گیر بدن، یه اکانت رو نمیشه که مثلا 10 نفری باهاش کار کنین.

با قند شکن میتونی بدون مشکل دانلود فرمایید.

مشكل اينه كه في شكن آي پي يكسان ميده طاهرا همين باعث مشكل ميشه شما از چه قند شكني استفاده مي كنيد؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
مشكل اينه كه في شكن آي پي يكسان ميده طاهرا همين باعث مشكل ميشه شما از چه قند شكني استفاده مي كنيد؟

عزیز من یه آپلودرم نه دانلودر، ما رو وی پی اس با اکانت داریم کار می کنیم.
قند شکن من اشتراکیه، ولی میدونم که میتونم با خط خودم بدون مشکل دانلود کنم، چون با یه آی پی پی هر چند اشتراکی یه نفر دانلود کنه، فایل سرو هم گیر نخواهد داد.

شما عکسی چیزی از اون اخطار نداری؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سرورهاش بله موافقم ، اصلا مشابه نداره از لحاظ قدرت.
ولی چیکار میتونه بکنه تا بیاد و جای فایل سونیک رو بگیره؟ الان کسانی هستند تو فایل سونیک روزی 10 12 تا اکانت میفروشند. آیا رپید میتونه بیاد همچین امکانی بده؟

رپیدشیر شروع کرد ، هاتفایل تکمیل کرد ، فایل سونیک تموم کرد.

سلام من به شخصه قدرت سرور هاشو قبول ندارم، آخه شما به چه چیزیش میگین قدرت؟
وقتی با هات فایل یا فایل سونیک معمولی با http سایت دارم آپلود میکنم سرعت آپلودم کمتر از 3 مگ نمی یاد، ولی باور کنید دیروز معمولی و دستی با رپید شیر آپلود میکردم سرعت اکثر اوقات رو 160 کیلو بایت بود. در صورتی که رو فایل سونیک کمتر از 10 مگ نمی یاد.

من به شخصه معتقدم رپید شیر اگه بخواد بازم شروع کنه عمرا بتونه تو میدون کاری بکنه، برای دانلودر آره خوبه ولی برای آپلودر هیچ مزیتی نداره، در ضمن طول این یک و نیم سال فایل سرو و فایل سونیک با چنان سرعتی رفتن که عمرا بشه بهشون رسید، هات فایل مرحوم هم خوب بود ولی آخرش گند زد، در ضمن همین طور که دوستمون گفتن نمیشه بهش اعتماد کرد.

Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام من به شخص قدرت سرور هاشو قبول ندارم، آخه شما به چه چیزیش میگین قدرت؟
وقتی با هات فایل یا فایل سونیک معمولی با http سایت دارم آپلود میکنم سرعت آپلودم کمتر از 3 مگ نمی یاد، ولی باور کنید دیروز معمولی و دستی با رپید شیر آپلود میکردم سرعت اکثر اوقات رو 160 کیلو بایت بود. در صورتی که رو فایل سونیک کمتر از 10 مگ نمی یاد.
.

با سرور آلمان پورت 100 مگ سرعت آپلود تو رپید 5 ماه پیش امتحان کردم 10 12 مگ بود. یعنی اگر پورت 1 گیگ بود شاید سرعت آپلود 100 مگ هم میرسید.
شما هم الان سرور آمریکا دارید احتمالا ، و به همین دلیل برای آپلود در سرور اروپایی مثل رپید مناسب نیست

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
با سرور آلمان پورت 100 مگ سرعت آپلود تو رپید 5 ماه پیش امتحان کردم 10 12 مگ بود. یعنی اگر پورت 1 گیگ بود شاید سرعت آپلود 100 مگ هم میرسید.
شما هم الان سرور آمریکا دارید احتمالا ، و به همین دلیل برای آپلود در سرور اروپایی مثل رپید مناسب نیست

سلام
بله من سرور آمریکا هستم، به احتمال قوی باید از اون باشه.

Last edited:
بالا