• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
آره بابا هات فایل کیلویی چنده مگه :D
کلی فایل هاستینگ جدید اومدن میدون که همشون عالین ;)

مثل:

www.filecrown.com
www.filefat.com
www.filehook.com
www.enterupload.com

این ماجرای رپیدشیر و هات فایل درس عبرتی باشه برای بقیه فایل هاستینگها که قبر خودشون رو نکنند، اونها هر چی دارن از یوزر هاشون دارند.:D

فایل هاستینگ که زیاده، مهم اینه یوزر چی می خواد. الان توی هر کدوم از اینا آپلود کنی یه دانلود هم نمی خوره چون یوزرها پرمیوم ندارن.
من آموزشیم تموم بشه و برگردم، برنامه دارم که دیگه به مشکل نخورم اینجوری.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
با توجه به این گیر دادن های اخیر کدوم آپلوسنتر رو پیشنهاد میکنید؟ فایلسونیک چطوره؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
فایل هاستینگ که زیاده، مهم اینه یوزر چی می خواد. الان توی هر کدوم از اینا آپلود کنی یه دانلود هم نمی خوره چون یوزرها پرمیوم ندارن.
من آموزشیم تموم بشه و برگردم، برنامه دارم که دیگه به مشکل نخورم اینجوری.
سلام
ما رو هم از برنامه هات بی نصیب نذار
4.gif

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
با توجه به این گیر دادن های اخیر کدوم آپلوسنتر رو پیشنهاد میکنید؟ فایلسونیک چطوره؟

سلام
آره همین الان بهترینه، ولی معلوم نیست بعدا مثل رپید شیر و هات فایل گند نزنه، اصولا تک میروری کار کردن اصلا عاقلانه نیست.

در کنارش دو، سه تا هم حتما اضافه کن، مثل:

www.fileserve.com
www.filehook.com
www.duckload.com
www.uploadstation.com

البته حتما باید با پریمیوم شروع کنی.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
برای فایل های فیلم و سریال فایل های یکپارچه بیشتر طرفدار داره یا مثلا دو تکه؟
فایل رو در فولدر بذاریم تا بتونیم تکست فایل هم بذاریم یا فقط همون لینک فیلم باشه؟ در کل کدوم بیشتر طرفدار داره و دانلود میشه؟
ممنون

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
برای فایل های فیلم و سریال فایل های یکپارچه بیشتر طرفدار داره یا مثلا دو تکه؟
فایل رو در فولدر بذاریم تا بتونیم تکست فایل هم بذاریم یا فقط همون لینک فیلم باشه؟ در کل کدوم بیشتر طرفدار داره و دانلود میشه؟
ممنون

سلام
والا تک لینک بیشترین طرفدار رو داره ولی یه عیبی داره کم پول کسب میکنی، همین 2 گیگ باشه پارت فیلمات بهتره، با وین رار میتونی رار کنی.

فولدر یه خوبی داره که کمتر خودش همراه با لینکاش پاک میشه و اگه فایلات پس از ریپورت دادن یه سری فضول در اینترنت لو بره کافیه دوباره آپلود کنی و بندازی تو پوشه ی خودش، این جوری دیگه نیاز نیست بری و مثلا تو 30 تا فروم که پست دادی بشینی و یکی یکی پست مربوطه رو ادیت کنی.

بدیش هم اینه که اگه تو فولدر بندازی بعد از پاک شدن شیطون :D بیشتر وسوست میکنه که دوباره آپلود کنی، که این هم احتمال این که شرکت اکانتت رو به خاطر آپلود دوباره بن کنه میبره بالا. پس بهتره ریسک نکنی و لینکارو همین جوری پست بدی، در ضمن اگه بعضی از فایلات به خاطر قانون کپی رایت پاک شدن دیگه بهشون گیر نده و دوباره آپلودش نکن تا از معرض بن شدن اکانتت در امان بمونی، کم بخور همیشه بخور
4.gif

Last edited:

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سرور آپلودينگ هم داونلود خور خوبي داره
حجم اكانت نامحدوده و فايلها هم دائمي هستند
پول خوبي هم ميده

فقط براي اكانت اف تي پي براي آپلود بايد خودتون پرميوم باشيد

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون از توضیحاتی که دادید. تغییر اسم فایل ها کمکی میکنه به در امان ماندنشون؟
بک آپ فایل ها چطوری باشه؟ آخه تو تاپیک خوندم اگر پاک بشه بک آپ هم پاک میشه! داستان بک آپ چیه؟ چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
یه سوال دیگه.
ایمیلی که برای ثبت نام آپلودسنتر ها وارد میکنم باید همون ایمیل پی پال باشه تا پرداخت انجام بشه؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
یه سوال دیگه.
ایمیلی که برای ثبت نام آپلودسنتر ها وارد میکنم باید همون ایمیل پی پال باشه تا پرداخت انجام بشه؟

سلام
تا اونجایی که من میدونم اگه پولی که از فایل سرو بدست آوردی بدی تا به شماره حساب پی پالی که اون اکانت رو تهیه کرده واریز بشه فایل سرو، اکانتت رو بن میکنه و پول هات رو هم نمیده، پس مواظب باشین، بقیه آپلود سنترهارو نمیدونم دیگه مثل فایل سرو هستند یا نه.

برای ثبت نام آپلود سنترها بهتره یه جیمیل بسازی و برای همشون اونو بدی، اون طوری که من فهمیدم خودتون با پی پال اکانتاتون رو خرید میکنید، اگه اکانتی رو با پی پال میخرین بهتره بدین پول رو بریزه وب مانی و اگه هم با وب مانی خرید کردین بهتره بدین بریزه پی پال.

موفق باشید.

Last edited:

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون. نکته مهمی رو تذکر دادد. تو این 90 صفحه ای که تو این دو شب در این تاپیک خوندم این نکته رو ندیدم.
البته نمیفهمم فلسفه اش چیه؟! شاید کسی اکانت پی پال داشته باشه . هم اکانتش رو تهیه کنه و هم کسب در آمد. مشکلش کجاست؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
ممنون از توضیحاتی که دادید. تغییر اسم فایل ها کمکی میکنه به در امان ماندنشون؟
بک آپ فایل ها چطوری باشه؟ آخه تو تاپیک خوندم اگر پاک بشه بک آپ هم پاک میشه! داستان بک آپ چیه؟ چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟

سلام
اگه میخوای فایل پاک شده رو اسمش رو عوض کنی و دوباره آپلودش کنی، بستگی داره کدوم آپلود سنتر باشه، فایل سونیک فعلا میشه این کار رو کرد، ولی بعضی از آپلود سنتر ها هستن که بر اساس کد فایل md5 سرور هاشون فایلی رو که دوباره آپلود کنی به صورت خورکار پاک میکنند مثل www.letitbit.net، این کار اگه اشتباه نکنم بر اساس کد فایل md5 و حجم دقیق فایل صورت می گیره. اگه می خوای دوباره آپلودش کنی بهترین کار اینه که اسمش رو عوض کنی و با وین رار پارت پارتش کنی.

بهترین راه برای جمع آوری یه آرشیو تر و تمیز اینه که آپلود سنتر جداگانه برای خودت انتخاب کنی و یه نسخه از فایلات هم اونجا باشن، بستگی داره بخوای با کدومشون کار کنی.

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
ممنون. نکته مهمی رو تذکر دادد. تو این 90 صفحه ای که تو این دو شب در این تاپیک خوندم این نکته رو ندیدم.
البته نمیفهمم فلسفه اش چیه؟! شاید کسی اکانت پی پال داشته باشه . هم اکانتش رو تهیه کنه و هم کسب در آمد. مشکلش کجاست؟

والا من هم نفهمیدم چیه ماجرا، اگه فهمیدین به من هم بگین، خیلی مسخرست.:(

چطور هر کشوری برای خودش قوانینی داره حتی اگه قوانینش بی منطق باشه افرادی که در اون کشور دارند زندگی می کنند به ناچار مجبورن اون قوانین رو رعایت کنند، اگه کسی از یه کشور دیگه مثلا بی یاد کشور ما مجبوره قوانینش خاص کشور مارو رعایت کنه. آپلود سنترها هم این جوری هستند، هر کی خواست باهاشون کار کنه باید به قوانینش احترام بذاره، چاره ای نداریم.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
آقا یک دنیا ممنون . پس به نظرم بهتره با چند تا آپلوسنتر کار کنم تا اگر یکی پاک شد از اون یکی جایگزین کنم.
شما فایل هاتون رو فولدر فولدر و یا دسته بندی هم میکنید؟ یا کیلیویی روی همه؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
آقا یک دنیا ممنون . پس به نظرم بهتره با چند تا آپلوسنتر کار کنم تا اگر یکی پاک شد از اون یکی جایگزین کنم.
شما فایل هاتون رو فولدر فولدر و یا دسته بندی هم میکنید؟ یا کیلیویی روی همه؟

سلام منظور من این نبود.

ما با چند تا آپلود سنتر کار می کنیم که اگه بعدا آپلود سنتری مثل رپیدشیر و هات فایل گند زد بقیه تو دستمون باشه، فرض بگیرید کسی که از دو سال پیش فقط و فقط با هات فایل کار کرده و مثلا 40 TB فایل هم رو اکانتش داشت در ماجرای اخیر هات فایل بدبخت شد رفت پی کارش. خود من اگه بدونم مثلا در آینده بلایی به سر فایل سونیک نخواهد اومد کلا با اون کار میکردم، ولی هیچ تضمینی نیست.

منظور من از جایگزین کردن اینه یه آپلود سنتر داشته باشی که هر فایلی داری رو بقیه آپلود سنترهای انخابیت آپلود می کنی رو اون هم یه نسخه آپلود کنی و اصلا هیچ جا پخش نکنی، این آپلود سنتر شبیه یه جور کتابخونه ی خصوصی و مخفی برات میشه که کلی فایل نفیس و ارزشمند روش داری که از دید دیگران پنهونه، اگه بعدا کسی تو فرومی یا سایتی پی ام داد و گفت که مثلا فیلمی که دو سال پیش آپلود کردی لینکش مرده و بد جور لازمش دارم بتونی دوباره از اونجا دانود کنی و دوباره آپلودش کنی رو فایل سونیک یا فایل سرو امثال اینها و اون شخص رو با این کارت خوشحال کنی. مگا آپلود اون طور که در قسمت پریمیوم سایتش توضیح داده باید بهترین گزینه برای این کار باشه، خیلی خوبه برای این کار، اکانت مادام العمر هم داره، فقط ظاهرا سرعت آپلودش بیشتر از 250 کیلو بایت بالا نمیره، من که کار نکردم باهاش، اگر دوستانی دارن باهاش دارن کار می کنند بگن که با چه سرعتی آپلود می کنند. خوبیش اینه حجم اکانت نامحدوده و فایلها پس از آپلود همیشگی هستند، البته با عرض معذرت اینو هم بگم که من اصلا با هاش کار نکردم و هیچ تضمینی هم در این مورد نمی تونم به شما بدم از اول گفته باشم.

والا من دسته بندی میکنم رو فایلهای تکست ولی موقع پخش تو اینترنت لینکای دانلود رو کیلویی پخش میکنم :D

Last edited:

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
من میخوام یک اکانت رایگان در فایلسرو و فایلسونیک بسازم . بعد زیر مجموعه خودم بشم با اکانت های پرمیوم.
امکانش هست برای اکانت رایگان یک شماره کیف پول وبمانی بدم و برای اکانت پرمیوم یک شماره کیف پول دیگه بدم اما از همون حساب وبمانی؟

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
من میخوام یک اکانت رایگان در فایلسرو و فایلسونیک بسازم . بعد زیر مجموعه خودم بشم با اکانت های پرمیوم.
امکانش هست برای اکانت رایگان یک شماره کیف پول وبمانی بدم و برای اکانت پرمیوم یک شماره کیف پول دیگه بدم اما از همون حساب وبمانی؟

اين كار توصيه نميشه:D ممكنه همه چيزت به باد بره خيلي بايد مواظب باشيد

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
يه راهنمايي بكنيد
چطوري از فايل سرو و فايل سونيك دانلود كنم اينها فيلترن با فيلتر شكن هم به آي پي گير مي دن كه فعلا داره دانلود مي كنه
ممنون

بالا