دوستان ببخشید این KATZ چی شد ؟ بسته شد کلا ؟ فروخت سایتشو ؟
من خبر ندارم میشه یکی منو روشن کنه![]()
http://warez.ag
دوستان ببخشید این KATZ چی شد ؟ بسته شد کلا ؟ فروخت سایتشو ؟
من خبر ندارم میشه یکی منو روشن کنه![]()
دوستان من یک وی پی اس با 100 گیگ هارد ، 1 گیگ رم و پهنای باند نامحدود گرفتم ، اجازه استفاده از تورنت هم دارم
خودشون برام IDM هم نصب کرده بودند و کرک کرده بودند ! البته یه جوری کرک کردند که لو نرن ، تو فایل hosts تمام سایت هایی که IDM ممکنه برای چک کردن آپدیت و کرک و .... استفاده کنه رو به 127.0.0.1 انتقال دادند
حالا می خواستم ببینم اگه winrar و برنامه های دیگه رو کرک کنم دچار مشکل نمی شم ؟
راستی شما از کدوم آنتی ویروس روی سرور استفاده می کنید ؟
تا اینجا همش شد درباره vps ، برای اینکه اسپم نشه:
الان بهترین آپلودسنتر ها چی هستند ؟ راسته که filesonic هم داره مثل hotfile اکانت ها رو می بنده ؟
ممنونهيچ مشكلي بابت كرك نداريد از هر كركي دوست داريد استفاده كنيد
فايل سونيك فعلا خوبه و مشكلي نداره
در یک حرکت تاریخی Warez-bb یکی از تاپیک ها من رو بخاطر نقض قانون کپی رایت پاک کرد!!!! نقض کپی رایت اونم تو Warez-bb!!!!
این دقیقاً همون فایلی بود که یک بار بخاطرش کل فایل های اکانت هام رو از دست دادم بخاطر شکایتی که ازم شد!
فکر کنم داشته برا Warez-bb هم شر می شده یجورایی.
فايلت مگه چي بوده؟
DIGITAL JUICE - READY2GO Collection 01
خوب شد Collection 02 رو پخش نکردم!
WAREZ BB به همچين چيزا كه نبايد گير بده كه
مگه چقدر شركتش كله گنده باشه كه وارز بي بي هم فايلهاشو از تو سايتش پاك كنه :blink:
DIGITAL JUICE - READY2GO Collection 01
خوب شد Collection 02 رو پخش نکردم!
شما اگر دوست داشتی حال طرف رو بگیری و بهش بگی هیچی نیستی با یوزر دوم یا یوزر سومت (ناشناس) تو تمام فرومها با لینک آپلودسنتر .[ht tp:// filecrown.com/pages/affiliate.html بزار.
فقط بگم من با این آپلود سنتر کار نکردم . فقط دیدم که کسانیکه اینجا آپلود میکنن میگن پاک نمیشه. در ضمن خودم هم ابیوز ریپورت ندیدم.
وب مانی هم داره .
سنگ مفت گنجشک مفت . هم بفروش اکانت پول میده هم به دانلود فایل.
با توجه به مسائلی که شما گفتید من فکر کنم فایلهای شما تو اینترنت بسیار بسیار خواهان داره. این یعنی تعداد دانلود بالا و احیانا فروش اکانت
چند ماه پیش اون قضیه پیش اومد و زد فایل هام رو پاک کرد خیلی باهاش بحث کردم.
کار تا جایی پیش رفت که گفت می رم به هاستت ریپورت می دم! منم گفتم برو ریپورت بده سر 3 سوت می رم روی هاست هلند شده از جیب بزنم فایل هایی که قرارداد داری رو لینک دایرکت می دم!
آخرش گفت من کارم اینه با شرکت ها قرار داد ببندم و از فایل هاشون حفاظت کنم تو هم کارت شیر کردن این فایل هاست. بیا همدیگرو اذیت نکنیم!
منم ازش امتیاز گرفتم! گفتم من لینک هام رو Private از طریق ایمیل برا یوزرهام می فرستم به اونا کاری نداشته باش!
که خداییش بعد 6 ماه هنوز لینک هام کار می کنن و بهم کاری نداشته.
منم نامردی نکردم دیگه هیچکدوم از فایل هایی که قرارداد داره رو نه خودم پخش می کنم نه می زارم نویسنده هام پخش کنن.
البته خیلی برای خودم سخته، چون با یکی از بزرگترین شرکت ها که GNOMON باشه هم قرار داد داره.
در کل همینکه فایل های دیگه توی اکانت هام پاک نمی شن خودش خیلی ئه برام. طی ئه 3 ماه گذشته یک لینک هم از فایل هام پاک نشده!
ميگم بچه ها كسي تا به حال از http://x7.to كار كرده؟ ميخواستم ببينم واقعا پول ميده يا الكيه!
فعلا که نه
تو شرایط پرداخت گفتن 7 روز بعد از درخواست واریز می شه
من 31 درخواست دادم امروز 6 هستش
ضمنا وبمانیشون کار نمی کنه فقط باید پی پال درخواست بدید
دردسر فعلا که زیاد داشته
سلام
آقا فرستاده یا نه؟
خوشحالم که پول رو ارسال کردنبله بعد از 11 روز فرستادن
کلا این سایت رو پیشنهاد نمی دم
چند روز پیش 800 گیگ فایلم پاک شد
خودشون که گفتن به خاطر اتقال به سرور جدید بعضی اکانت ها اینجوری شده