• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستان ببخشید این KATZ چی شد ؟ بسته شد کلا ؟ فروخت سایتشو ؟

من خبر ندارم میشه یکی منو روشن کنه
127fs4573872.gif

http://warez.ag

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان من یک وی پی اس با 100 گیگ هارد ، 1 گیگ رم و پهنای باند نامحدود گرفتم ، اجازه استفاده از تورنت هم دارم
خودشون برام IDM هم نصب کرده بودند و کرک کرده بودند ! البته یه جوری کرک کردند که لو نرن ، تو فایل hosts تمام سایت هایی که IDM ممکنه برای چک کردن آپدیت و کرک و .... استفاده کنه رو به 127.0.0.1 انتقال دادند
حالا می خواستم ببینم اگه winrar و برنامه های دیگه رو کرک کنم دچار مشکل نمی شم ؟
راستی شما از کدوم آنتی ویروس روی سرور استفاده می کنید ؟
تا اینجا همش شد درباره vps ، برای اینکه اسپم نشه:
الان بهترین آپلودسنتر ها چی هستند ؟ راسته که filesonic هم داره مثل hotfile اکانت ها رو می بنده ؟

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
دوستان من یک وی پی اس با 100 گیگ هارد ، 1 گیگ رم و پهنای باند نامحدود گرفتم ، اجازه استفاده از تورنت هم دارم
خودشون برام IDM هم نصب کرده بودند و کرک کرده بودند ! البته یه جوری کرک کردند که لو نرن ، تو فایل hosts تمام سایت هایی که IDM ممکنه برای چک کردن آپدیت و کرک و .... استفاده کنه رو به 127.0.0.1 انتقال دادند
حالا می خواستم ببینم اگه winrar و برنامه های دیگه رو کرک کنم دچار مشکل نمی شم ؟
راستی شما از کدوم آنتی ویروس روی سرور استفاده می کنید ؟
تا اینجا همش شد درباره vps ، برای اینکه اسپم نشه:
الان بهترین آپلودسنتر ها چی هستند ؟ راسته که filesonic هم داره مثل hotfile اکانت ها رو می بنده ؟

هيچ مشكلي بابت كرك نداريد از هر كركي دوست داريد استفاده كنيد
فايل سونيك فعلا خوبه و مشكلي نداره

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
هيچ مشكلي بابت كرك نداريد از هر كركي دوست داريد استفاده كنيد
فايل سونيك فعلا خوبه و مشكلي نداره
ممنون
شما برای backup گرفتن از فایل ها چیکار می کنید ؟ آپلود سنتری هست که فایل ها رو پاک نکنه و بشه به عنوان بکاپ ازش استفاده کرد ؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
در یک حرکت تاریخی Warez-bb یکی از تاپیک ها من رو بخاطر نقض قانون کپی رایت پاک کرد!!!! نقض کپی رایت اونم تو Warez-bb!!!!
این دقیقاً همون فایلی بود که یک بار بخاطرش کل فایل های اکانت هام رو از دست دادم بخاطر شکایتی که ازم شد!
فکر کنم داشته برا Warez-bb هم شر می شده یجورایی.

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
در یک حرکت تاریخی Warez-bb یکی از تاپیک ها من رو بخاطر نقض قانون کپی رایت پاک کرد!!!! نقض کپی رایت اونم تو Warez-bb!!!!
این دقیقاً همون فایلی بود که یک بار بخاطرش کل فایل های اکانت هام رو از دست دادم بخاطر شکایتی که ازم شد!
فکر کنم داشته برا Warez-bb هم شر می شده یجورایی.

فايلت مگه چي بوده؟

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
DIGITAL JUICE - READY2GO Collection 01
خوب شد Collection 02 رو پخش نکردم!

WAREZ BB به همچين چيزا كه نبايد گير بده كه
مگه چقدر شركتش كله گنده باشه كه وارز بي بي هم فايلهاشو از تو سايتش پاك كنه :blink:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
WAREZ BB به همچين چيزا كه نبايد گير بده كه
مگه چقدر شركتش كله گنده باشه كه وارز بي بي هم فايلهاشو از تو سايتش پاك كنه :blink:

برای خودم هم عجیب ئه! اما اونقدر کله گنده بود که چند ماه پیش زد کل فایل های آپلود شده توی Fileserve و Hotfile ام که بیشتر از 2TB بود رو پاک کرد!
یعنی نه تنها فایل های خودش بلکه هرچی دیگه هم بود رو پاک کرد!
الان خیلی وقته محصولات این شرکت و چند تا دیگه از شرکت ها رو آپلود نمی کنم.

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان اگه امکانش هست دعوت نامه سایت های خصوصی تورنت برام بفرستید ، خیلی لازم دارم
راستی بهترین tracker برای فایل های جدید کدوم سایته ؟
به نظر شما آپلود آرشیو کامل سریال ها سود داره یا نه ؟ ارزش داره وقت بذارم کل فصل های یک سریال رو آپلود کنم ؟
لطفا یک برنامه هم برای تغییر hash روی ویندوز معرفی کنید
ممنون

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
DIGITAL JUICE - READY2GO Collection 01
خوب شد Collection 02 رو پخش نکردم!

شما اگر دوست داشتی حال طرف رو بگیری و بهش بگی هیچی نیستی با یوزر دوم یا یوزر سومت (ناشناس) تو تمام فرومها با لینک آپلودسنتر .[ht tp:// filecrown.com/pages/affiliate.html بزار.
فقط بگم من با این آپلود سنتر کار نکردم . فقط دیدم که کسانیکه اینجا آپلود میکنن میگن پاک نمیشه. در ضمن خودم هم ابیوز ریپورت ندیدم.
وب مانی هم داره .
سنگ مفت گنجشک مفت . هم بفروش اکانت پول میده هم به دانلود فایل.
با توجه به مسائلی که شما گفتید من فکر کنم فایلهای شما تو اینترنت بسیار بسیار خواهان داره. این یعنی تعداد دانلود بالا و احیانا فروش اکانت

Last edited:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
شما اگر دوست داشتی حال طرف رو بگیری و بهش بگی هیچی نیستی با یوزر دوم یا یوزر سومت (ناشناس) تو تمام فرومها با لینک آپلودسنتر .[ht tp:// filecrown.com/pages/affiliate.html بزار.
فقط بگم من با این آپلود سنتر کار نکردم . فقط دیدم که کسانیکه اینجا آپلود میکنن میگن پاک نمیشه. در ضمن خودم هم ابیوز ریپورت ندیدم.
وب مانی هم داره .
سنگ مفت گنجشک مفت . هم بفروش اکانت پول میده هم به دانلود فایل.
با توجه به مسائلی که شما گفتید من فکر کنم فایلهای شما تو اینترنت بسیار بسیار خواهان داره. این یعنی تعداد دانلود بالا و احیانا فروش اکانت

چند ماه پیش اون قضیه پیش اومد و زد فایل هام رو پاک کرد خیلی باهاش بحث کردم.
کار تا جایی پیش رفت که گفت می رم به هاستت ریپورت می دم! منم گفتم برو ریپورت بده سر 3 سوت می رم روی هاست هلند شده از جیب بزنم فایل هایی که قرارداد داری رو لینک دایرکت می دم!
آخرش گفت من کارم اینه با شرکت ها قرار داد ببندم و از فایل هاشون حفاظت کنم تو هم کارت شیر کردن این فایل هاست. بیا همدیگرو اذیت نکنیم!
منم ازش امتیاز گرفتم! گفتم من لینک هام رو Private از طریق ایمیل برا یوزرهام می فرستم به اونا کاری نداشته باش!
که خداییش بعد 6 ماه هنوز لینک هام کار می کنن و بهم کاری نداشته.
منم نامردی نکردم دیگه هیچکدوم از فایل هایی که قرارداد داره رو نه خودم پخش می کنم نه می زارم نویسنده هام پخش کنن.
البته خیلی برای خودم سخته، چون با یکی از بزرگترین شرکت ها که GNOMON باشه هم قرار داد داره.
در کل همینکه فایل های دیگه توی اکانت هام پاک نمی شن خودش خیلی ئه برام. طی ئه 3 ماه گذشته یک لینک هم از فایل هام پاک نشده!

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
چند ماه پیش اون قضیه پیش اومد و زد فایل هام رو پاک کرد خیلی باهاش بحث کردم.
کار تا جایی پیش رفت که گفت می رم به هاستت ریپورت می دم! منم گفتم برو ریپورت بده سر 3 سوت می رم روی هاست هلند شده از جیب بزنم فایل هایی که قرارداد داری رو لینک دایرکت می دم!
آخرش گفت من کارم اینه با شرکت ها قرار داد ببندم و از فایل هاشون حفاظت کنم تو هم کارت شیر کردن این فایل هاست. بیا همدیگرو اذیت نکنیم!
منم ازش امتیاز گرفتم! گفتم من لینک هام رو Private از طریق ایمیل برا یوزرهام می فرستم به اونا کاری نداشته باش!
که خداییش بعد 6 ماه هنوز لینک هام کار می کنن و بهم کاری نداشته.
منم نامردی نکردم دیگه هیچکدوم از فایل هایی که قرارداد داره رو نه خودم پخش می کنم نه می زارم نویسنده هام پخش کنن.
البته خیلی برای خودم سخته، چون با یکی از بزرگترین شرکت ها که GNOMON باشه هم قرار داد داره.
در کل همینکه فایل های دیگه توی اکانت هام پاک نمی شن خودش خیلی ئه برام. طی ئه 3 ماه گذشته یک لینک هم از فایل هام پاک نشده!

خوب پس قضیه رفته تو کار امتیاز گیری یعنی حله.

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان بی معرفتی نکنید اگه دعوت نامه تورنت های خصوصی دارید پخ بزنید تا ایمیلم رو بدم برام بفرستید !
نگران ratio هم نباشید ، اگه بن شدید خودم خسارتتون رو می دم ! (اینجا می گم که سند باشه )
راستی اگه کسی از vps خودش راضی نیست vps آلمان با قیمت خوب سراغ دارم ، خواستید پخ بزنید

basili

Registered User
لایک‌ها
73
ميگم بچه ها كسي تا به حال از http://x7.to كار كرده؟ ميخواستم ببينم واقعا پول ميده يا الكيه!

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
ميگم بچه ها كسي تا به حال از http://x7.to كار كرده؟ ميخواستم ببينم واقعا پول ميده يا الكيه!

سلام
من کار نکردم، ولی به نظرم باید بده، چون یه آپلودر شاخ میشناسم که باهاش داره کار میکنه.
اکانت مادام العمر هم داره، سرعت آپلود هم بالاتر از 800 کیلو بایت نمیره.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
فعلا که نه
تو شرایط پرداخت گفتن 7 روز بعد از درخواست واریز می شه
من 31 درخواست دادم امروز 6 هستش
ضمنا وبمانیشون کار نمی کنه فقط باید پی پال درخواست بدید
دردسر فعلا که زیاد داشته

سلام
آقا فرستاده یا نه؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
قوانین dl4all چجوریه ؟ باید چند تا پست بدم تا پست هام نیازی به تایید نداشته باشه ؟
بهترین راه برای اینکه پست هام زیاد بشه چیه ؟

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
آقا فرستاده یا نه؟

بله بعد از 11 روز فرستادن
کلا این سایت رو پیشنهاد نمی دم
چند روز پیش 800 گیگ فایلم پاک شد
خودشون که گفتن به خاطر اتقال به سرور جدید بعضی اکانت ها اینجوری شده

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
بله بعد از 11 روز فرستادن
کلا این سایت رو پیشنهاد نمی دم
چند روز پیش 800 گیگ فایلم پاک شد
خودشون که گفتن به خاطر اتقال به سرور جدید بعضی اکانت ها اینجوری شده
خوشحالم که پول رو ارسال کردن
و ناراحتم از این که 800 گیگ فایلتون پاک شده.
واقعا خسته نباشند، 800 گیگ فایل کم فایلی نیست.

بالا