• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

AminMrz

Registered User
لایک‌ها
31
با سلام
میخواستم بدون بهترین سایتی که در حال حاضر میتونیم ازش استفاده کنیم کدومه
ممنون

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
با سلام
میخواستم بدون بهترین سایتی که در حال حاضر میتونیم ازش استفاده کنیم کدومه
ممنون
سلام
فایل سرو و فایل سونیک فعلا بهترین ها هستند.

اگه می خوای استفاده کنی، دیدی بعد آپلود به بعضی از فایلات گیر میده به خاطر داشتن حق کپی رایت و پاک میکنه، دیگه اصلا به فایلهای پاک شده گیر نده یعنی دوباره آپلودشون نکن تا بعدا موجب بن شدن اکانتت نشه.

موفق باشی.

Last edited:

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
به اونایی که می دونم پاسخ میدم.

1- نه مشکلی پیش نمی آید، البته اگه بعد از آپلود و پخش در اینترنت توسط ریپورت لینک به خاطر داشتن حق کپی رایت پاک نشه.

3- پولی که سرور ها میدن متفاوت هست. اون طوری که میگن محاسبه میکنن، اون شمارش ها توسط دست انجام نمیشه، اکثرشون خیلی دقیقا و تا سنت آخرش رو حساب می کنند، نگران نباش یه فایل 5 مگابایتی هم اگه آپلود کنی و دانلود بشه محاسبه می کنند برات. برای مثال فایل سرو، فایل سونیک، www.letitbit.net و www.turbobit.net خیلی دقیقا، ولی در عوض اون هات فایل مرحوم ملعون اواخر عمر پلیدش خیلی دور ورداشته بود و تعداد دانلود هارو خوب نمیشمرد. البته در رتبه ی اول و کلاهبردار تر از اون هات فایل مرحوم هم www.megashares.com هست که یه دزد به تمام معناست، توصیه می کنم هیچ کس نره سراغش، تو دزدی روی همه رو سفید کرده، صد رحمت به هات فایل تو دزدی لااقل یه خورده وجدان داشت.

5- این میزان دانلود هم بستگی داره کدوم فایل هاستینگ باشه،
میزان دانلود از فایل سرو، فایل سونیک، هات فایل، دوکلود، www.megashares.com ، توربو بیت دات نت، آپلود بوکس نامحدوده و هر چقدر که تونستی یا دوست داشتی می تونی دانلود کنید.
ولی در عوض فایل هاستینگ هایی هستند که به دلیل قدیمی بودن محددیت گذاشتن برای دانلود، که به بعضی از اونا اشاره میکنم :
اگه اشتباه نکنم (اگه اشتباهی هست لطفا دوستان تصحیح کنند)
فایل فکتوری 10 گیگ روزانه (مفت نمی ارزه)
دپوسیت فایلز 15 گیگ روزانه (این هم مفت نمی ارزه )
لتیت بیت دات نت و وی آی پی فایل 10 گیگ روزانه یا 300 گیگ ماهانه (ولی اینا ارزشش رو داره ).

ممنون از شما . ولي سئوال دوم من فکر کنم اين جوابش نبود ! سئوال را اينجوري ميگم اگر من يک لينک دانلود فايل سونيک يک کاربر ديگر را با امکاناتي که پانل اکانت خودم در فايل سونيک دارم را انتقال بدم يا بقول خودمان مرو بگيرم و ديگران هم همين کار را با من بکنند ايا اين کار براي نفر اول و من و نفر سوم سودي دارد يا نه چون ديدم هات فايل ميزنه " کپي "

بلاگ نويس عزيز اگه شما پستهاي اوليه اين تاپيك رو بخونيد به خيلي از سوالهاتون جواب داده شده

ممنون . مطالعه کردم ولي اينها را کامل نديدم لذا پرسيدم

تشکر از دو دوست عزيز

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
ممنون از شما . ولي سئوال دوم من فکر کنم اين جوابش نبود ! سئوال را اينجوري ميگم اگر من يک لينک دانلود فايل سونيک يک کاربر ديگر را با امکاناتي که پانل اکانت خودم در فايل سونيک دارم را انتقال بدم يا بقول خودمان مرو بگيرم و ديگران هم همين کار را با من بکنند ايا اين کار براي نفر اول و من و نفر سوم سودي دارد يا نه چون ديدم هات فايل ميزنه " کپي "

ممنون . مطالعه کردم ولي اينها را کامل نديدم لذا پرسيدم

تشکر از دو دوست عزيز

سلام
دوست عزیز، اگه توجه کنید من نوشتم که اونایی که می دونم رو جواب میدم.

من به سوال دوم شما اصلا جوابی ندادم چون جوابش رو نمی دونم. اونایی رو که می دونستم جواب دادم.

من به سوالات شماره ی یک، سه و پنج جواب دادم.

Last edited:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام
بنده قصد دارم یه دانلود سنتر (وارز) راه اندازی کنم
میخوام بدونم چه تعداد از دوستان مایل به همکاری هستند و حاضرن لینکای خودشون رو توی سایت شیر کنن؟

دانلودسنتر با وردپرس تهیه میشه و تنظیمات و قالب اختصاصی روش ایجاد میشه
توضیحات بیشتر خواستید توی پ.خ درخدمتم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
بنده قصد دارم یه دانلود سنتر (وارز) راه اندازی کنم
میخوام بدونم چه تعداد از دوستان مایل به همکاری هستند و حاضرن لینکای خودشون رو توی سایت شیر کنن؟

دانلودسنتر با وردپرس تهیه میشه و تنظیمات و قالب اختصاصی روش ایجاد میشه
توضیحات بیشتر خواستید توی پ.خ درخدمتم

سلام
عزیز خودت رو بیهوده خسته نکن، ما ایرانی ها دوست داریم تنها کار کنیم، تو کار گروهی با هم کنار نمی یایم.
به قول ناکوت جان عزیز دوست داریم زیر آبی کار کنیم.

بیشتر اوقات شاید به اندازه ی 5 نفر اروپایی کار می کنیم ولی اگه بخوایم گروهی کار کنیم 5 نفرمون با هم نمی تونیم کار یه اروپایی رو بکنیم.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سلام
عزیز خودت رو بیهوده خسته نکن، ما ایرانی ها دوست داریم تنها کار کنیم، تو کار گروهی با هم کنار نمی یایم.
به قول ناکوت جان عزیز دوست داریم زیر آبی کار کنیم.

بیشتر اوقات شاید به اندازه ی 5 نفر اروپایی کار می کنیم ولی اگه بخوایم گروهی کار کنیم 5 نفرمون با هم نمی تونیم کار یه اروپایی رو بکنیم.

من نگفتم زیرآبی کار کنیم :دی ، کلاً من شخصاً (تاکید می کنم شخصاً) تو زمینه کاری خودم ترجیح می دم سرم به کار خودم باشه. دردسرش کمتر هستش.
گرافیک خیلی تخصصی تر هستش و من دوست دارم با کسی کار کنم که حرفم رو بفهمه.
البته من هیچوقت اگر کسی بخواد تو سایتش پست بدم نه نمی گم، نمونش سایت یکی از بچه های اینجا که راهنماییش کردم راه بندازه و خودم هم الان پست می دم داخلش.

Mon_hareF ( اسمت رو فراموش کردم) اگر سایتت بخش گرافیک داره من خوشحال می شم اگر دوست داشتی بیام و پست بدم.

مخلصیم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
من نگفتم زیرآبی کار کنیم :دی ، کلاً من شخصاً (تاکید می کنم شخصاً) تو زمینه کاری خودم ترجیح می دم سرم به کار خودم باشه. دردسرش کمتر هستش.
گرافیک خیلی تخصصی تر هستش و من دوست دارم با کسی کار کنم که حرفم رو بفهمه.
البته من هیچوقت اگر کسی بخواد تو سایتش پست بدم نه نمی گم، نمونش سایت یکی از بچه های اینجا که راهنماییش کردم راه بندازه و خودم هم الان پست می دم داخلش.

Mon_hareF ( اسمت رو فراموش کردم) اگر سایتت بخش گرافیک داره من خوشحال می شم اگر دوست داشتی بیام و پست بدم.

مخلصیم

ناکوت جان نمی تونی زیرش بزنی، قشنگ یادمه که یه بار تو یکی از پستات گفتی ما ایرانی ها دوست داریم فقط زیر آبی کار کنیم، ببین تلاش بی فایدست
4.gif

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
در مورد سایت بگم که من حدودا 3 ماه پیش این کار رو انجام دادم و اوایل حدودا 10 نفری شدیم
وایالان 5-4 نفری هستیم اما حرفه ای کار می کنیم
به نظر بنده هم شما هم بیای با هم کار کنیم خیلی بهتره تا اینکه دوباره یه سایت راه بندازید
سایت هم بعد از تنها 3 روز به رنک زیر 1 میلیون رسید از 14 میلیون روزای اول
ضمنا شهرام جان سایت بخش گرافیک داره تا قبل از اینکه بری جبهه حق علیه باطل میای تو سایت پست بزنی ؟ lol

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
ناکوت جان نمی تونی زیرش بزنی، قشنگ یادمه که یه بار تو یکی از پستات گفتی ما ایرانی ها دوست داریم فقط زیر آبی کار کنیم، ببین تلاش بی فایدست
4.gif

آقا من تسلیم :lol:

در مورد سایت بگم که من حدودا 3 ماه پیش این کار رو انجام دادم و اوایل حدودا 10 نفری شدیم
وایالان 5-4 نفری هستیم اما حرفه ای کار می کنیم
به نظر بنده هم شما هم بیای با هم کار کنیم خیلی بهتره تا اینکه دوباره یه سایت راه بندازید
سایت هم بعد از تنها 3 روز به رنک زیر 1 میلیون رسید از 14 میلیون روزای اول
ضمنا شهرام جان سایت بخش گرافیک داره تا قبل از اینکه بری جبهه حق علیه باطل میای تو سایت پست بزنی ؟ lol

من که رفتنی ام، اما یه بنده خدایی هستش خارجی ئه قرار شده سایت رو بسپرم دست اون، به اسم CGW Team
یوزر بساز اگر دوست داشتی که هر جفتمون با همون پست بدیم. ( من تا وقتی هستم پست می دم )
اطلاعات یوزر هم برام پ.خ کن :happy:

در ضمن دوستان اگر کسی دامین مناسب برای سایت وارز داره من خریدارم. حتی اگر قبلاً فعالیت داشته.

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
منظورم این بود تا زمانی که هستی تو بیای تو سایت ما و توب بخش گرافیک پست بزنی

AminMrz

Registered User
لایک‌ها
31
بهترین فروم هایی که میتونیم توش لینک هامونو شیر کنیم به نظر دوستان کدومه؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
منظورم این بود تا زمانی که هستی تو بیای تو سایت ما و توب بخش گرافیک پست بزنی

گفتم که، تا وقتی هستم پست می دم. هر پستی می زنم تو سایتم اونور هم ارسال می کنم.
بهترین فروم هایی که میتونیم توش لینک هامونو شیر کنیم به نظر دوستان کدومه؟

بستگی به شاخه ای که کار می کنی داره.

warez-bb.org
freshwap.net/forums
warezscene.org/forums
warezme.org
katzforums.com
warezforum.info

باز دوستان اطلاعات بیشتری دارن، من متاسفانه یا خوشبختانه توی فروم ها پست نمی زنم.

basili

Registered User
لایک‌ها
73
بچه ها نظرتون درباره usershare.net چيه كسي باهاش كار كرده و دريافت پول داشته يا نه؟

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
بچه ها نظرتون درباره usershare.net چيه كسي باهاش كار كرده و دريافت پول داشته يا نه؟

سایت بدی نیست
من 1 ماهه فعلا باهاش کار کردم و درخواست پول کردم
خبرش رو همین جا می دم که چی شد

basili

Registered User
لایک‌ها
73
سایت بدی نیست
من 1 ماهه فعلا باهاش کار کردم و درخواست پول کردم
خبرش رو همین جا می دم که چی شد

ميگم اگر تقاضاي پول كني تا كي پرداخت ميكنه؟ اگه پرداخت كنه سايت بدي نيست اما اصلا تو دل برو نيست!! :p

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
فعلا که یکبار برا ی وبمانی درخواست دادم گفتن حساب وبمانیشون مشکل داره و برگردوندن
حالا دوباره برای paypal درخواست دادم
فعلا 2 روزه که رو pending هستش

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
دوستان ببخشید این KATZ چی شد ؟ بسته شد کلا ؟ فروخت سایتشو ؟

من خبر ندارم میشه یکی منو روشن کنه
127fs4573872.gif

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان ببخشید این KATZ چی شد ؟ بسته شد کلا ؟ فروخت سایتشو ؟

من خبر ندارم میشه یکی منو روشن کنه
127fs4573872.gif

بیا لوگو سایت من رو بزار اجازه می دم یوزر بیاد تو سایتت :lol:
افتخار می کنم هیچوقت زیر پرچم KATZ نرفتم :دی

بالا