• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
لوگوی Warez-bb رو دیدین ؟ :D

چه قد حرکت قشنگی بود ...

آرمین جان لطفاً اسپم نده
crazy.gif

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
يک سئوال ؟

اگر با يک vps بطور مشترک کاربشه يعني 3 فرد مختلف به فایل سونیک و .... وارد بشن ( کنترل پانل ) يا اپلود کنند تکليفش چي هست ؟

ممنون از همه

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
يک سئوال ؟

اگر با يک vps بطور مشترک کاربشه يعني 3 فرد مختلف به فایل سونیک و .... وارد بشن ( کنترل پانل ) يا اپلود کنند تکليفش چي هست ؟

ممنون از همه

اگر اکانت مشترک باشه ( یعنی همتون از یک اکانت استفاده کنید ) که هیچ.
اگر نه ( یعنی اگر هر کدوم یه اکانت تو فایل سونیک بسازید ) چون آی پی هاتون مشترک هستش هر سه تا اکانتتون بن می شه.

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
اگر نه ( یعنی اگر هر کدوم یه اکانت تو فایل سونیک بسازید ) چون آی پی هاتون مشترک هستش هر سه تا اکانتتون بن می شه.

البته یه نکته رو اشاره کنم
چون با support سایت های فایل سونیک و فایل سرور صحبت کردیم
در صورتی که این اکانتها زیرمجموعه همدیگه نباشن مشکلی نیستش و می تونن از یک vps به صورت اشتراکی استفاده کنن
خود من الان 2 ساله با یه دوستم اشتراکی استفاده می کنیم

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
يک سئوال ؟

ممنون از همه

هيچ موردي نداره براي آپلود آزاديد هر چند نفر رو يه اكانت يا اكانتهاي مختلف كار كنيد مشروط به اين كه اكانتها نبايد با رفرر لينك همديگه ثبت شده باشند

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9

ممنون از شما

alianin

Registered User
لایک‌ها
0
بله اکانت هاتفایل ما هم ساسپند شد سه روزی میشد باهاش کار میکردم 2500 تا دانلود هم داشتم ولی امروز بن شد :(
دوستان نکنه ای ترفندی هست یه کاری کنیم بن نشه ممنون میشم بگین ؟

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوالی واسم پیش اومده اینه که دوستان چطور از طریق vps به اکونتشون وصل میشن منظورم اینه که فایل ها رو از طریق
نرم افزارهای ftp روی سرور اپ میکنبن بعد با pc خودتون اکونت رو منیج میکنین و لینک ها رو میگیرین یه همه رو با vps انجام میدین

من تجربه کار کردن با vps ر و خیلی ندارم سرعت اینترنت خودم خوبه تا حالا نیاز به vps نداشتم :cool:

اکثرا هم فایل ها رو از طریق ریموت اپلود میریزم تو اکونتم توی فایل سونیک بعد ریموت اپلود میکنم روی fileserve

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
یه خبر بد!

فکر کنم فایل سونیک هم داره مثل هاتفایل و رپیدشیر میشه...

armin321

Registered User
لایک‌ها
41

اکانت چند نفر رو از دیروز تا حالا بسته. و پولها هاپولی شده
بسرعت در حال پاک کردن فایل ها از روی سرور خودش بر اساس (کد فایل ) هست. البته کد فایلهایی که شکایت دارن.

مثلا الان فولدر فایلهای من سوراخ سوراخ شده . یکسری از تک ایبوک ها شکایت داشت و الان سرچ کرد و هر فایلی رو که با اون کد بود پاک کرد. یعنی دیگه با لینک پاک نمیکنه. واقعا حیف

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
اکانت چند نفر رو از دیروز تا حالا بسته. و پولها هاپولی شده
بسرعت در حال پاک کردن فایل ها از روی سرور خودش بر اساس (کد فایل ) هست. البته کد فایلهایی که شکایت دارن.

مثلا الان فولدر فایلهای من سوراخ سوراخ شده . یکسری از تک ایبوک ها شکایت داشت و الان سرچ کرد و هر فایلی رو که با اون کد بود پاک کرد. یعنی دیگه با لینک پاک نمیکنه. واقعا حیف

هي واي من :eek:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
فایل سونیک که فعلاً مشکلی نداره

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
خدا رو شکر اکانتم رو پرمیوم نکردم :دی
بعدش نوبته فایل سرو هستش!

حیف من دیروز با این یک دلار یک دلار هام اکانتم رو پریمیوم کردم.
فقط یک موردی رو بگم، خودشون تاکید کردن اگر بعد از اخطار ما اصراری به آپلود مجدد فایلهای کپی رایت دار نکنید اکانت بسته نمیشه.
البته من که نمیدونم مگه فایل غیر کپی رایت دار هم داریم ؟؟ یا اگر داریم مگه کسی دانلود میکنه! مثلا دانلودر بیاد بجای دانلود مرورگر اپرا از سایت اصلی ، از فایل سونیک بصورت غیر مستقیم دان کنه.

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
فایل سونیک که فعلاً مشکلی نداره

از چه لحاظ مشکل نداره؟
الان که اصلا نمیشه آپلود کرد. من دیشب 20 تا فایل آپلود کردم هنوز قسمت مای فایل نیومده.
شما یعنی این مشکلات رو نداری؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
خوشبختانه با من که فعلا کاری نداشته و مشکلی باهاش اصلا ندارم، البته به جز دیر دادن لینک دانلودها.
من موندم اینا چرا از سرنوشت همدیگه درس نمیگیرن؟ داره مثل هات فایل و رپید شیر قبر خودش رو می کنه.
این مشکل دیر دادن لینک دانلود هارو چند روز پیش هم داشت ولی درست شده بود که متاسفانه ظاهرا دوباره مشکل پیدا شده.
دوست خوبمون مهدی آنلاین 2 هم یه جورایی راست میگن، فایل سرو اصولا زود تر باید گرفتار میشد.
اصولا اول باید بی یان فایل کپی رایت رو تعریف کنن برامون، این جوری که نمیشه.
شرکت های فیلمسازی به نظر من نمی تونن شکایت کنن چون فیلم بعد از تولید شدن حدود دو سه ماه به صورت کاملا انحصاری دستشون هست و تو سینما ها پخش میشه، کسی که می خواد فیلم رو ببینه باید پول بلیط سینما بده بعدش بره بشینه نیگا کنه.
همین فیلم بتمن (دارک نایت) هفته ی اولش 500 میلیون دلار تو سینما فروش داشت، فیلم بعد از دو، سه ماه که از اکرانش گذشت دیگه حق گیر دادن بهش و پخش شدن تو اینترنت رو ندارن.

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
از چه لحاظ مشکل نداره؟
الان که اصلا نمیشه آپلود کرد. من دیشب 20 تا فایل آپلود کردم هنوز قسمت مای فایل نیومده.
شما یعنی این مشکلات رو نداری؟
من هم اکانتم فری هست ولی این مشکلاتی که گفتید رو ندارم حداقل تو این یک هفته نداشتم. البته دو تا فیلم و یک tv show رو پاک کرده اما هنوز چندین فایل فیلم و سریال تو اکانتم دارم که پاک نکرده.
دوستان غیر از فایل سرو و فایل سونیک الان چه آپلودسنتری رو پیشنهاد میدن؟

بالا