ArMin_KhAn
Registered User
لوگوی Warez-bb رو دیدین ؟ 
چه قد حرکت قشنگی بود ...
چه قد حرکت قشنگی بود ...
لوگوی Warez-bb رو دیدین ؟
چه قد حرکت قشنگی بود ...
يک سئوال ؟
اگر با يک vps بطور مشترک کاربشه يعني 3 فرد مختلف به فایل سونیک و .... وارد بشن ( کنترل پانل ) يا اپلود کنند تکليفش چي هست ؟
ممنون از همه
اگر اکانت مشترک باشه ( یعنی همتون از یک اکانت استفاده کنید ) که هیچ.
اگر نه ( یعنی اگر هر کدوم یه اکانت تو فایل سونیک بسازید ) چون آی پی هاتون مشترک هستش هر سه تا اکانتتون بن می شه.
يک سئوال ؟
اگر با يک vps بطور مشترک کاربشه يعني 3 فرد مختلف به فایل سونیک و .... وارد بشن ( کنترل پانل ) يا اپلود کنند تکليفش چي هست ؟
ممنون از همه
اگر اکانت مشترک باشه ( یعنی همتون از یک اکانت استفاده کنید ) که هیچ.
اگر نه ( یعنی اگر هر کدوم یه اکانت تو فایل سونیک بسازید ) چون آی پی هاتون مشترک هستش هر سه تا اکانتتون بن می شه.
یه خبر بد!
فکر کنم فایل سونیک هم داره مثل هاتفایل و رپیدشیر میشه...
چي شده مگه![]()
اکانت چند نفر رو از دیروز تا حالا بسته. و پولها هاپولی شده
بسرعت در حال پاک کردن فایل ها از روی سرور خودش بر اساس (کد فایل ) هست. البته کد فایلهایی که شکایت دارن.
مثلا الان فولدر فایلهای من سوراخ سوراخ شده . یکسری از تک ایبوک ها شکایت داشت و الان سرچ کرد و هر فایلی رو که با اون کد بود پاک کرد. یعنی دیگه با لینک پاک نمیکنه. واقعا حیف
خدا رو شکر اکانتم رو پرمیوم نکردم :دی
بعدش نوبته فایل سرو هستش!
خدا رو شکر اکانتم رو پرمیوم نکردم :دی
بعدش نوبته فایل سرو هستش!
فایل سونیک که فعلاً مشکلی نداره
من هم اکانتم فری هست ولی این مشکلاتی که گفتید رو ندارم حداقل تو این یک هفته نداشتم. البته دو تا فیلم و یک tv show رو پاک کرده اما هنوز چندین فایل فیلم و سریال تو اکانتم دارم که پاک نکرده.از چه لحاظ مشکل نداره؟
الان که اصلا نمیشه آپلود کرد. من دیشب 20 تا فایل آپلود کردم هنوز قسمت مای فایل نیومده.
شما یعنی این مشکلات رو نداری؟