• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
از چه لحاظ مشکل نداره؟
الان که اصلا نمیشه آپلود کرد. من دیشب 20 تا فایل آپلود کردم هنوز قسمت مای فایل نیومده.
شما یعنی این مشکلات رو نداری؟

نه همچین مشکلی رو ندارم

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سلام
خوشبختانه با من که فعلا کاری نداشته و مشکلی باهاش اصلا ندارم، البته به جز دیر دادن لینک دانلودها.
من موندم اینا چرا از سرنوشت همدیگه درس نمیگیرن؟ داره مثل هات فایل و رپید شیر قبر خودش رو می کنه.
این مشکل دیر دادن لینک دانلود هارو چند روز پیش هم داشت ولی درست شده بود که متاسفانه ظاهرا دوباره مشکل پیدا شده.
دوست خوبمون مهدی آنلاین 2 هم یه جورایی راست میگن، فایل سرو اصولا زود تر باید گرفتار میشد.
اصولا اول باید بی یان فایل کپی رایت رو تعریف کنن برامون، این جوری که نمیشه.
شرکت های فیلمسازی به نظر من نمی تونن شکایت کنن چون فیلم بعد از تولید شدن حدود دو سه ماه به صورت کاملا انحصاری دستشون هست و تو سینما ها پخش میشه، کسی که می خواد فیلم رو ببینه باید پول بلیط سینما بده بعدش بره بشینه نیگا کنه.
همین فیلم بتمن (دارک نایت) هفته ی اولش 500 میلیون دلار تو سینما فروش داشت، فیلم بعد از دو، سه ماه که از اکرانش گذشت دیگه حق گیر دادن بهش و پخش شدن تو اینترنت رو ندارن.

تحلیلت اصلاً درست نیست!
شما پات رو از ایران بزار بیرون اگر بدونن تو سابقت کار وارز داشتی سر و کارت با FBI هستش! البته اگر این رو قبلاً نمی دونستید!
دارید از کپی رایت صحبت می کنید، کسی که فیلم یا یه محصولی رو ساخته خیریه که باز نکرده و برا دل ما که کار نمی سازه :lol:

به دلیل اهمیت، تاپیک رو sticky کردم

ممنون :happy:

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
FILESONIC اصلا به من لینک نمی ده دیر یا زود نداره از صبح هرچی آپلود می کنم لینک نمی گیرم
شما هم همینطورید ؟

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
لينك از ريموت و اف تي پي خيلي دير ميده اما http upload لينك ميده كه كي ميره اين همه راه

خيلي وحشيانه داره همه فايلها رو قلع و قمع ميكنه

===========

خنده دار ميدونيد چيه:D

هات فايل هنوزم داره ريپورت حذف فايل از اون اكانتي كه بن كرده ميده
البته اينو ميدونيد كه هيچ كدوم از اون فايلها حذف نشدند فقط قابل دسترس نيستند

فوتو كپي جان ممنون بالاخره تاپيك ما هم مهم شد:D

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
تحلیلت اصلاً درست نیست!
شما پات رو از ایران بزار بیرون اگر بدونن تو سابقت کار وارز داشتی سر و کارت با FBI هستش! البته اگر این رو قبلاً نمی دونستید!
دارید از کپی رایت صحبت می کنید، کسی که فیلم یا یه محصولی رو ساخته خیریه که باز نکرده و برا دل ما که کار نمی سازه :lol:

سلام
این همه فیلم ریپ شده با کیفیت خیلی بالا که از BluRay بدست می یاد با فرمت mkv فکر می کنی از کجا می یاد؟ما ایرانی ها میشینیم ریپ می کنیم یا پاکستانی ها؟
به نظر من که همه ی تکنولوژی ها از خود آمریکا می یاد بیرون، اینا اگه می خوان جلوش رو بگیرن باید از کشور خودشون شروع کنن.
در مورد خیریه باید بگم که هیچ فایلی تو دنیا نیست که به خودی خود درست شده باشه، حتما یک یا چند نفر براش زحمت کشیدن و درستش کردن، که با این حساب نباید هیچ فایلی رو آپلود کنیم چون براش زحمت کشیده شده یا به عبارت دیگر همه ی فایلهای دنیا قانون کپی رایت ازشون حمایت میکنه.
اصلا گیرم به فایل شرینگها معروف گیر بدن، برای مثال www.turbobit.net رو می خوان چیکار کنن که مال برادران روسمون هست؟
این فایل شرینگ اصلا فایلی رو پاک نمی کنه، شده من 5 تا میرور دادم همشون با ریپورت پاک شده به غیر از این. فقط بدیش اینه که فایلها بعد از 60 روز پس از آخرین دانلود پاک میشن.

فایل سونیک اگه می خواد به حال و روز رپید شیر و هات فایل بیوفته مشکلی نیست بهش کمک می کنیم.

Last edited:

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
يک سئوال ؟

حداکثر در روز چند گيگ ميتونم اپلود کنيم اگر پريميوم باشيم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
يک سئوال ؟

حداکثر در روز چند گيگ ميتونم اپلود کنيم اگر پريميوم باشيم

سلام
بستگی داره با کدوم فایل هاستینگ کار کنی.
یه فایل هاستینگ معمولی در ثانیه 1.5 مگ سرعت آپلودش هست.
حساب کن ببین هر روز چند ثانیه میشه بعد ضرب در 1.5 مگ کن.

هر ساعت 3600 ثانیه میشه که اگه ضربدر 24 ساعت کنی میشه 86400 ثانیه (مقدار ثانیه های 24 ساعت شبانه روز)
که اگه این رو هم ضربدر 1.5 مگ کنی میشه 129600 مگ در روز، تقریا 129 گیگ در روز.
البته فایل شرینگهای مثل فایل سونیک سرعت آپلودشون خیلی بالاست، من بین 7 الی 14 مگ در ثانیه از فایل سونیک سرعت آپلود میگیرم.

در ضمن اصولا از کل پهنای باند نمیشه کار کشید چون بخشی از 24 ساعت رو در خواب تشریف داری، بخشی هم به انجام امورات روز مره ی زندگی مشغولی و ... .

Last edited:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
ادمین یکی از سایت ها پ.خ داده به نویسنده ها اولش این رو نوشته:

Important Notice To All Authors
Hello Author

As you all guys knows, all the warez sites goes down.

یعنی چی سایت های وارز دارن بسته می شن؟ باز چی شده؟ :lol:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
ادمین یکی از سایت ها پ.خ داده به نویسنده ها اولش این رو نوشته:

Important Notice To All Authors
Hello Author

As you all guys knows, all the warez sites goes down.

یعنی چی سایت های وارز دارن بسته می شن؟ باز چی شده؟ :lol:

فکر نکنم بسته بشن.
این روسها خیلی شاخن نمیذارن، اینو مطمئن باش.
موقعی بسته میشه که در کل اینترنت تخته بشه.

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
بستگی داره با کدوم فایل هاستینگ کار کنی.
یه فایل هاستینگ معمولی در ثانیه 1.5 مگ سرعت آپلودش هست.
حساب کن ببین هر روز چند ثانیه میشه بعد ضرب در 1.5 مگ کن.

هر ساعت 3600 ثانیه میشه که اگه ضربدر 24 ساعت کنی میشه 86400 ثانیه (مقدار ثانیه های 24 ساعت شبانه روز)
که اگه این رو هم ضربدر 1.5 مگ کنی میشه 129600 مگ در روز، تقریا 129 گیگ در روز.
البته فایل شرینگهای مثل فایل سونیک سرعت آپلودشون خیلی بالاست، من بین 7 الی 14 مگ در ثانیه از فایل سونیک سرعت آپلود میگیرم.

در ضمن اصولا از کل پهنای باند نمیشه کار کشید چون بخشی از 24 ساعت رو در خواب تشریف داری، بخشی هم به انجام امورات روز مره ی زندگی مشغولی و ... .

سلام

ممنون از شما بابت توضيحات

ولي منظور من يک هاستينگ معمولي نبود .

اگر بخواهيم از يک سرور با سرعت 100Mb يا 1Gb در سرويس هاتفايل فايل اپلود بکنيم در روز حداکثر چه مقدار اجازه اپلود ميدهد اگر کاربر پريميوم باشيم

مورد ديگه :

طبق گفته دوستان . اگر تو ليست وارز کار ها در سازمان هاي مربوطه ضد وارز قرار بگيري تحت پيگرد قرار ميگيري. با اين اوصاف اگر زماني که ميخواهيم وجه حساب ها را برداشت کنيم بر اساس اطلاعات بانکي ميتوانند با ما دسترسي داشته باشند . براي اين مورد بايد چيکار کرد

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام

ممنون از شما بابت توضيحات

ولي منظور من يک هاستينگ معمولي نبود .

اگر بخواهيم از يک سرور با سرعت 100Mb يا 1Gb در سرويس هاتفايل فايل اپلود بکنيم در روز حداکثر چه مقدار اجازه اپلود ميدهد اگر کاربر پريميوم باشيم

مورد ديگه :

طبق گفته دوستان . اگر تو ليست وارز کار ها در سازمان هاي مربوطه ضد وارز قرار بگيري تحت پيگرد قرار ميگيري. با اين اوصاف اگر زماني که ميخواهيم وجه حساب ها را برداشت کنيم بر اساس اطلاعات بانکي ميتوانند با ما دسترسي داشته باشند . براي اين مورد بايد چيکار کرد

سلام

آهان فهمیدم.
هات فایل رو کلا بی خیال شو، ولی با این حال فضایی که در حالت پریمیوم در اختیارت میذاره نامحدوده، هر چقدر تونستی یا دوست داشتی می تونی آپلود کنی.

فایل سونیک و فایل سرو هم فضای اکانتت برای آپلود نامحدوده، البته اگه پریموم باشی.
www.netload.in
http://x7.to
www.letitbit.net
www.vip-file.com
www.turbobit.net
هم نامحدوده.
ولی
bitshare.com هم 6 ترا در اختیارت میذاره.
فایل فکتوری 2 ترا در اختیارت میذاره.
http://uploadstore.net هم 10 ترا در اختیارت میذاره.
اصولا با اونایی کار کن که نامحدودن.

نه، خیالت تخت با ما کسی نمی تونه کاری داشته باشه (البته فعلا)، چون ما تو خاک ایرانیم. شماره حساب هم پول الکترونیکی هست که تو دنیای اینترنت کاربرد زیادی داره.
وقت این جور کارا رو ندارن، دنیا بد جور قاطی شده، آمریکا الان اونقدر مشکل داره تو خاک خودش که تو حل اونا مونده. در چند پست قبلی گفتم که اگه می خواین برخورد کنن باید اول از خود آمریکا شروع کنند. فقط ما نیستیم که، هندی ها، پاکستانی ها، ویتنامی ها، فنلاندی ها، و در راس اونها شاخ ترین وارز کارای دنیا یعنی روسها قرار دارند.

گیرم که تو خاک آمریکا کارایی کردن، روسها رو می خوان چیکار کنند؟ الان روسها اونقدر پیشرفت کردن که از فایل هاستینگ گرفته تا غیره و غیره تو خاک خودشون هست.

نمونش همین www.letitbit.net که مال روسهاست، اونقدر شاخ شده که برای دانلود ازش ترافیک گذاشته، یعنی ماهی 300 گیگ، ولی با اون حال میلیونها کاربر داره.

Last edited:

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

آهان فهمیدم.
هات فایل رو کلا بی خیال شو، ولی با این حال فضایی که در حالت پریمیوم در اختیارت میذاره نامحدوده، هر چقدر تونستی یا دوست داشتی می تونی آپلود کنی.

فایل سونیک و فایل سرو هم فضای اکانتت برای آپلود نا محدوده، البته اگه پریموم باشی.
www.netload.in
http://x7.to
www.letitbit.net
www.vip-file.com
www.turbobit.net
هم نامحدوده.
ولی
bitshare.com هم 6 ترا در اختیارت میذاره.
فایل فکتوری 2 ترا در اختیارت میذاره.
http://uploadstore.net هم 10 ترا در اختیارت میذاره.
اصولا با اونایی کار کن که نامحدودن.

نه، خیالت تخت با ما کسی نمی تونه کاری داشته باشه (البته فعلا)، چون ما تو خاک ایرانیم. شماره حساب هم پول الکترونیکی هست که تو دنیای اینترنت کاربرد زیادی داره.
وقت این جور کارا رو ندارن، دنیا بد جور قاطی شده، آمریکا الان اونقدر مشکل داره تو خاک خودش که تو حل اونا مونده. در چند پست قبلی گفتم که اگه می خواین برخورد کنن باید اول از خود آمریکا شروع کنند. فقط ما نیستیم که، هندی ها، پاکستانی ها، ویتنامی ها، فنلاندی ها، و در راس اونها شاخ ترین وارز کارای دنیا یعنی روسها قرار دارند.

گیرم که تو خاک آمریکا کارایی کردن، الان روس اونقدر پیشرفت کردن که از فایل هاستینگ گرفته تا غیره تو خاک خودشون هست.

نمونش همین www.letitbit.net که مال روسهاست، اونقدر شاخ شده که برای دانلود ازش ترافیک گذاشته، یعنی ماهی 300 گیگ، ولی با اون حال میلیونها کاربر داره.

ممنون بابت توضيحات

در حال حاظر کدام سرويس ها مشتري بيشتري داره يعني وارز کار ها طرفش ميروند جهت کسب درامد حالا از هر مليتي که باشه

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
ممنون بابت توضيحات

در حال حاظر کدام سرويس ها مشتري بيشتري داره يعني وارز کار ها طرفش ميروند جهت کسب درامد حالا از هر مليتي که باشه
سلام

عید بر همه ی شما دوستان عزیز و مهربان مبارک :D:lol:

فعلا فایل سرو و فایل سونیک رو بورسه، فقط مشکل اینجاست که می ترسیم مثل هات فایل هم خودشون و هم مارو عاقبت به خیر نکنن.:D

Last edited:

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
خب فايل سونيك گويا در حال باز سازي بوده
ازديروز سرعت آپلود بشدت بالا رفت
تعداد كانكشنهاي اف تي پي همزمان تا 30 تا آزاد شده و ديگه فايلي پاك نميشه
منتها جالبيش اينه كه فايلهايي كه زده حذف شده لينكش و كه ميزنم قابل داونلود هست. بازم جاي شكرش باقيه كه نزده كل پك رو داغون كنه

ضمنا تركر

demonoid.me

هم ثبت نامش باز شده اگه كسي ميخواد ثبت نام كنه عجله كنه

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همه دوستان

چندتا سئوال دارم که ممنون ميشوم توضيح دهيد . البته فکر کنم براي دوستان ديگر هم مفيد باشد

1- اگر ما يک لينک دانلود را مثلا از فايل سونيک و .... با اکانت پريميوم همان سرويس دهنده دانلود کنيد و مجددا با همان اکانت در پانل کاربريمان اپلود کنيم مشکل ساز نميشود .

2- اگر ما لينک دانلود يک فايل در هات فايل يا فايل سونيک و .... را با اکانت پريميوم خود بصورت اپلود url به پانل خود ببريم ايا اين کار ارزشي دارد . يا فقط بصورت يک دستور کپي محسوب ميشود . بطور مثال من لينک دانلود کاربر X در فات فايل را دريافت و بوسيله امکانات پانل هات فايل خود از ان يک ميرو ميگيرم با اين اوصاف فايلي را که از کاربر X گرفتم براي ان کاربر يک پونت دانلود محسوب ميشود يا نه و اگر کسي اون لينک من را دانلود کرد براي من هم مانند کاربرX يک پونت دانلود محاسبه ميشود .

3- مقدار دانلود هر 1000 تا ميباشد يا نه بر اساس دانلود بر مبناي 1000 تا محاسبه ميشود . مثلا اگر 1000 بار دانلود يک فايل تو رنج 20 الي 50 مگي 10 دلار ارزش داشته باشد و مقدار دانلود در پانل کاربر 500 تا باشد مقدار 5 دلار لحاظ ميشود يا خير

4- در زمان اپلود در حجم بالا در يک اکانت پريميوم ايا از کاربر وارد کردن عدد کپچا درخواست ميشود يا نه

5- مقدار دانلود از يک اکانت پريميوم چه مقدار است

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام به همه دوستان

چندتا سئوال دارم که ممنون ميشوم توضيح دهيد . البته فکر کنم براي دوستان ديگر هم مفيد باشد

1- اگر ما يک لينک دانلود را مثلا از فايل سونيک و .... با اکانت پريميوم همان سرويس دهنده دانلود کنيد و مجددا با همان اکانت در پانل کاربريمان اپلود کنيم مشکل ساز نميشود .

2- اگر ما لينک دانلود يک فايل در هات فايل يا فايل سونيک و .... را با اکانت پريميوم خود بصورت اپلود url به پانل خود ببريم ايا اين کار ارزشي دارد . يا فقط بصورت يک دستور کپي محسوب ميشود . بطور مثال من لينک دانلود کاربر X در فات فايل را دريافت و بوسيله امکانات پانل هات فايل خود از ان يک ميرو ميگيرم با اين اوصاف فايلي را که از کاربر X گرفتم براي ان کاربر يک پونت دانلود محسوب ميشود يا نه و اگر کسي اون لينک من را دانلود کرد براي من هم مانند کاربرX يک پونت دانلود محاسبه ميشود .

3- مقدار دانلود هر 1000 تا ميباشد يا نه بر اساس دانلود بر مبناي 1000 تا محاسبه ميشود . مثلا اگر 1000 بار دانلود يک فايل تو رنج 20 الي 50 مگي 10 دلار ارزش داشته باشد و مقدار دانلود در پانل کاربر 500 تا باشد مقدار 5 دلار لحاظ ميشود يا خير

4- در زمان اپلود در حجم بالا در يک اکانت پريميوم ايا از کاربر وارد کردن عدد کپچا درخواست ميشود يا نه

5- مقدار دانلود از يک اکانت پريميوم چه مقدار است

سلام
به اونایی که می دونم پاسخ میدم.

1- نه مشکلی پیش نمی آید، البته اگه بعد از آپلود و پخش در اینترنت توسط ریپورت لینک به خاطر داشتن حق کپی رایت پاک نشه.

3- پولی که سرور ها میدن متفاوت هست. اون طوری که میگن محاسبه میکنن، اون شمارش ها توسط دست انجام نمیشه، اکثرشون خیلی دقیقا و تا سنت آخرش رو حساب می کنند، نگران نباش یه فایل 5 مگابایتی هم اگه آپلود کنی و دانلود بشه محاسبه می کنند برات. برای مثال فایل سرو، فایل سونیک، www.letitbit.net و www.turbobit.net خیلی دقیقا، ولی در عوض اون هات فایل مرحوم ملعون اواخر عمر پلیدش خیلی دور ورداشته بود و تعداد دانلود هارو خوب نمیشمرد. البته در رتبه ی اول و کلاهبردار تر از اون هات فایل مرحوم هم www.megashares.com هست که یه دزد به تمام معناست، توصیه می کنم هیچ کس نره سراغش، تو دزدی روی همه رو سفید کرده، صد رحمت به هات فایل تو دزدی لااقل یه خورده وجدان داشت.

5- این میزان دانلود هم بستگی داره کدوم فایل هاستینگ باشه،
میزان دانلود از فایل سرو، فایل سونیک، هات فایل، دوکلود، www.megashares.com ، توربو بیت دات نت، آپلود بوکس نامحدوده و هر چقدر که تونستی یا دوست داشتی می تونی دانلود کنید.
ولی در عوض فایل هاستینگ هایی هستند که به دلیل قدیمی بودن محددیت گذاشتن برای دانلود، که به بعضی از اونا اشاره میکنم :
اگه اشتباه نکنم (اگه اشتباهی هست لطفا دوستان تصحیح کنند)
فایل فکتوری 10 گیگ روزانه (مفت نمی ارزه)
دپوسیت فایلز 15 گیگ روزانه (این هم مفت نمی ارزه )
لتیت بیت دات نت و وی آی پی فایل 10 گیگ روزانه یا 300 گیگ ماهانه (ولی اینا ارزشش رو داره ).

Last edited:
بالا