از چه لحاظ مشکل نداره؟
الان که اصلا نمیشه آپلود کرد. من دیشب 20 تا فایل آپلود کردم هنوز قسمت مای فایل نیومده.
شما یعنی این مشکلات رو نداری؟
سلام
خوشبختانه با من که فعلا کاری نداشته و مشکلی باهاش اصلا ندارم، البته به جز دیر دادن لینک دانلودها.
من موندم اینا چرا از سرنوشت همدیگه درس نمیگیرن؟ داره مثل هات فایل و رپید شیر قبر خودش رو می کنه.
این مشکل دیر دادن لینک دانلود هارو چند روز پیش هم داشت ولی درست شده بود که متاسفانه ظاهرا دوباره مشکل پیدا شده.
دوست خوبمون مهدی آنلاین 2 هم یه جورایی راست میگن، فایل سرو اصولا زود تر باید گرفتار میشد.
اصولا اول باید بی یان فایل کپی رایت رو تعریف کنن برامون، این جوری که نمیشه.
شرکت های فیلمسازی به نظر من نمی تونن شکایت کنن چون فیلم بعد از تولید شدن حدود دو سه ماه به صورت کاملا انحصاری دستشون هست و تو سینما ها پخش میشه، کسی که می خواد فیلم رو ببینه باید پول بلیط سینما بده بعدش بره بشینه نیگا کنه.
همین فیلم بتمن (دارک نایت) هفته ی اولش 500 میلیون دلار تو سینما فروش داشت، فیلم بعد از دو، سه ماه که از اکرانش گذشت دیگه حق گیر دادن بهش و پخش شدن تو اینترنت رو ندارن.
به دلیل اهمیت، تاپیک رو sticky کردم
خيلي وحشيانه داره همه فايلها رو قلع و قمع ميكنه
د![]()
تحلیلت اصلاً درست نیست!
شما پات رو از ایران بزار بیرون اگر بدونن تو سابقت کار وارز داشتی سر و کارت با FBI هستش! البته اگر این رو قبلاً نمی دونستید!
دارید از کپی رایت صحبت می کنید، کسی که فیلم یا یه محصولی رو ساخته خیریه که باز نکرده و برا دل ما که کار نمی سازه :lol:
يک سئوال ؟
حداکثر در روز چند گيگ ميتونم اپلود کنيم اگر پريميوم باشيم
ادمین یکی از سایت ها پ.خ داده به نویسنده ها اولش این رو نوشته:
Important Notice To All Authors
Hello Author
As you all guys knows, all the warez sites goes down.
یعنی چی سایت های وارز دارن بسته می شن؟ باز چی شده؟ :lol:
سلام
بستگی داره با کدوم فایل هاستینگ کار کنی.
یه فایل هاستینگ معمولی در ثانیه 1.5 مگ سرعت آپلودش هست.
حساب کن ببین هر روز چند ثانیه میشه بعد ضرب در 1.5 مگ کن.
هر ساعت 3600 ثانیه میشه که اگه ضربدر 24 ساعت کنی میشه 86400 ثانیه (مقدار ثانیه های 24 ساعت شبانه روز)
که اگه این رو هم ضربدر 1.5 مگ کنی میشه 129600 مگ در روز، تقریا 129 گیگ در روز.
البته فایل شرینگهای مثل فایل سونیک سرعت آپلودشون خیلی بالاست، من بین 7 الی 14 مگ در ثانیه از فایل سونیک سرعت آپلود میگیرم.
در ضمن اصولا از کل پهنای باند نمیشه کار کشید چون بخشی از 24 ساعت رو در خواب تشریف داری، بخشی هم به انجام امورات روز مره ی زندگی مشغولی و ... .
سلام
ممنون از شما بابت توضيحات
ولي منظور من يک هاستينگ معمولي نبود .
اگر بخواهيم از يک سرور با سرعت 100Mb يا 1Gb در سرويس هاتفايل فايل اپلود بکنيم در روز حداکثر چه مقدار اجازه اپلود ميدهد اگر کاربر پريميوم باشيم
مورد ديگه :
طبق گفته دوستان . اگر تو ليست وارز کار ها در سازمان هاي مربوطه ضد وارز قرار بگيري تحت پيگرد قرار ميگيري. با اين اوصاف اگر زماني که ميخواهيم وجه حساب ها را برداشت کنيم بر اساس اطلاعات بانکي ميتوانند با ما دسترسي داشته باشند . براي اين مورد بايد چيکار کرد
سلام
آهان فهمیدم.
هات فایل رو کلا بی خیال شو، ولی با این حال فضایی که در حالت پریمیوم در اختیارت میذاره نامحدوده، هر چقدر تونستی یا دوست داشتی می تونی آپلود کنی.
فایل سونیک و فایل سرو هم فضای اکانتت برای آپلود نا محدوده، البته اگه پریموم باشی.
www.netload.in
http://x7.to
www.letitbit.net
www.vip-file.com
www.turbobit.net
هم نامحدوده.
ولی
bitshare.com هم 6 ترا در اختیارت میذاره.
فایل فکتوری 2 ترا در اختیارت میذاره.
http://uploadstore.net هم 10 ترا در اختیارت میذاره.
اصولا با اونایی کار کن که نامحدودن.
نه، خیالت تخت با ما کسی نمی تونه کاری داشته باشه (البته فعلا)، چون ما تو خاک ایرانیم. شماره حساب هم پول الکترونیکی هست که تو دنیای اینترنت کاربرد زیادی داره.
وقت این جور کارا رو ندارن، دنیا بد جور قاطی شده، آمریکا الان اونقدر مشکل داره تو خاک خودش که تو حل اونا مونده. در چند پست قبلی گفتم که اگه می خواین برخورد کنن باید اول از خود آمریکا شروع کنند. فقط ما نیستیم که، هندی ها، پاکستانی ها، ویتنامی ها، فنلاندی ها، و در راس اونها شاخ ترین وارز کارای دنیا یعنی روسها قرار دارند.
گیرم که تو خاک آمریکا کارایی کردن، الان روس اونقدر پیشرفت کردن که از فایل هاستینگ گرفته تا غیره تو خاک خودشون هست.
نمونش همین www.letitbit.net که مال روسهاست، اونقدر شاخ شده که برای دانلود ازش ترافیک گذاشته، یعنی ماهی 300 گیگ، ولی با اون حال میلیونها کاربر داره.
سلامممنون بابت توضيحات
در حال حاظر کدام سرويس ها مشتري بيشتري داره يعني وارز کار ها طرفش ميروند جهت کسب درامد حالا از هر مليتي که باشه
سلام
عید بر همه ی شما دوستان مبارک:lol:
.![]()
سلام به همه دوستان
چندتا سئوال دارم که ممنون ميشوم توضيح دهيد . البته فکر کنم براي دوستان ديگر هم مفيد باشد
1- اگر ما يک لينک دانلود را مثلا از فايل سونيک و .... با اکانت پريميوم همان سرويس دهنده دانلود کنيد و مجددا با همان اکانت در پانل کاربريمان اپلود کنيم مشکل ساز نميشود .
2- اگر ما لينک دانلود يک فايل در هات فايل يا فايل سونيک و .... را با اکانت پريميوم خود بصورت اپلود url به پانل خود ببريم ايا اين کار ارزشي دارد . يا فقط بصورت يک دستور کپي محسوب ميشود . بطور مثال من لينک دانلود کاربر X در فات فايل را دريافت و بوسيله امکانات پانل هات فايل خود از ان يک ميرو ميگيرم با اين اوصاف فايلي را که از کاربر X گرفتم براي ان کاربر يک پونت دانلود محسوب ميشود يا نه و اگر کسي اون لينک من را دانلود کرد براي من هم مانند کاربرX يک پونت دانلود محاسبه ميشود .
3- مقدار دانلود هر 1000 تا ميباشد يا نه بر اساس دانلود بر مبناي 1000 تا محاسبه ميشود . مثلا اگر 1000 بار دانلود يک فايل تو رنج 20 الي 50 مگي 10 دلار ارزش داشته باشد و مقدار دانلود در پانل کاربر 500 تا باشد مقدار 5 دلار لحاظ ميشود يا خير
4- در زمان اپلود در حجم بالا در يک اکانت پريميوم ايا از کاربر وارد کردن عدد کپچا درخواست ميشود يا نه
5- مقدار دانلود از يک اکانت پريميوم چه مقدار است