• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان من یه مشکل دارم توی Fileserve و سرورم

دستو پامو میگیره

من وقتی میخوام لینک های fileserve رو ازجاهای دیگه دانلود کنم بعد از 6 تا پارت گرفتن دیگه کار نمیکه و باید کوکی هامو همه رو پاک کنم و دوبره توی fileserve لوگین کنم تا بتونم دوباره دانلود پرمیوم داشته باشم

مرورگر هم firefox سیستم لینوکس

اما با filesonic همچین موردی ندارم
کسی راحی داره بری حل این مشکل ؟

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
پیشنهاد می کنم به هیچ وجه چنین اشتباهی نکنی !
فایل سونیک هم داره مثل هاتفایل میشه ، اکانت خیلی ها (از جمله خود من) رو بسته

چی بگم والا :eek:

من که مشکلی تا به حال باهاش نداشتم، شما هم اولین کسی هستین که دارم می بینم فایل سونیک اکانتش رو بن کرده. اصولا بعد از پاک شدن فایل به دلیل نقض قانون کپی رایت اگه فایل رو دوباره آپلود کنیم، باعث میشه که به پرتگاه بن شدن نزدیک بشیم. :(

فایل سونیک جدیدا که به من حال داده. :f34r:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام

دوستان در آدرس زیر گزینه ترنسفر من رو قفل شده نشون میده، مانی هم بالای 20 دلاره،

http://www.fileserve.com/my-earnings-downloads.php

ممنون میشم دوستان کمک کنید، مبلغ باید چقدر باشه که گزینه ترنسفر رو از حالت قفل شده بیاره بیرون؟ خودش که زده 20 دلار.

از دوستان متشکرم چون که من رو کاملا در این مورد روشن کردند :(

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
والا من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم

وقتی 20 دلار به بالا داشته باشی خودش فعال میشه

الان بیشتر از 7 روزه که از 20 گذشته، ولی قفل شده نشون میده.

برای فعال شدن باید کاربر پرمیوم بود؟

من الان فری ریجستر شده هستم.

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13
آقا من چیکار کنم ؟؟
یک فیلم جدید که میاد سریع آپلود می کنم لینکشو تو 10 تا فروم میذارم ولی فقط 10 تا دانلود مبشه اونم همون روز اول

یکی کمک کنه تورو خداااااااااااااا

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
آقا من چیکار کنم ؟؟
یک فیلم جدید که میاد سریع آپلود می کنم لینکشو تو 10 تا فروم میذارم ولی فقط 10 تا دانلود مبشه اونم همون روز اول

یکی کمک کنه تورو خداااااااااااااا

سلام

معلوم نیست جدیدا چه خبره.
من قبلنا کمتر از این روزا کار می کردم ولی وضعیت بهتر از این بود، یکی از عواملش می تونه بحران اقتصادی دنیای غرب باشه.
یه احتمال دیگه هم می دم که این آپلود سنتر ها همشون دارن راه دزدی پیش میگیرن، تو شمردن فایلها دارن تقلب می کنن، یکی از عواملش هم می تونه به این جریان گند زدن هات فایل مربوط بشه، خیلی ها رو بد بین کرد به کار.

دیگه مثل سابق نیست.

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111

منم فری هستم ولی مشکلی ندارم

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
من در حال حاضر رو wupload دارم کار می کنم

2 تا سوال دارم

الان دارم ا فایل سونیک و فایل سرو می کشم رو این اپلود سنتر ولی سرعتش پایینه

اگه اکانتم رو پرم کنم سرعتش بالاتر میره

اگه از روش trade point پرمیوم کنم هیچ فرقی نمی کنه ؟

چون از این روش 20 دلار صرفه جویی می شه کرد؟؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
منم فری هستم ولی مشکلی ندارم

سلام

این عکسش :

40e746eebe38.jpg

niki69

Registered User
لایک‌ها
3

بعضی وقتا زیاد طول میکشه
لازم نیست حتماً پرمیوم باشید

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
من در حال حاضر رو wupload دارم کار می کنم

2 تا سوال دارم

الان دارم ا فایل سونیک و فایل سرو می کشم رو این اپلود سنتر ولی سرعتش پایینه

اگه اکانتم رو پرم کنم سرعتش بالاتر میره

اگه از روش trade point پرمیوم کنم هیچ فرقی نمی کنه ؟

چون از این روش 20 دلار صرفه جویی می شه کرد؟؟

سلام

جواب سوال اولتون رو با عرض معذرت نمی دونم.

ولی جواب دومی : اگه منظورتون تمدید اکانت فایل سونیک با مانی های کسب شده باشه، باید بگم هیچ فرقی با خریدش نداره، همه ی امکانات پریمیوم رو بهتون میده.

niki69

Registered User
لایک‌ها
3
بعضی اوقات مشکلاتی پیش میاد که تو پرداختشون وقفه میوفته بعد از رفع شدن مشکلشون سریع پرداخت می کنن تو قسمت News رو چک کنی میبی که گاهاً از تاخیری که تو پرداخت ها بوده عذرخواهی کردن

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
بعضی اوقات مشکلاتی پیش میاد که تو پرداختشون وقفه میوفته بعد از رفع شدن مشکلشون سریع پرداخت می کنن تو قسمت News رو چک کنی میبی که گاهاً از تاخیری که تو پرداخت ها بوده عذرخواهی کردن

ممنون دوست عزیز

binam87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان من عضو تازه وارد هستم
سوال من این هست که کدام Upload Center ها پورسانت و پول خوبی می دهند و در مورد سایت ها به من اطلاع دهید
با عرض پوزش چون تعداد پست ها زیاد بود مجبور شدم پست بدم با تشکر

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
با سلام خدمت دوستان من عضو تازه وارد هستم
سوال من این هست که کدام Upload Center ها پورسانت و پول خوبی می دهند و در مورد سایت ها به من اطلاع دهید
با عرض پوزش چون تعداد پست ها زیاد بود مجبور شدم پست بدم با تشکر
سلام

عزیز اینا بهترین ها هستند فعلا ;)

www.fileserve.com
www.filesonic.com
www.duckload.com
www.uploadstation.com
www.netload.in

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستانی که مشکل کم بودن آمار دانلود دارند به نظرم باید یه مدت دو سه ماهه صرفا برای تثبیت جای خودشون برای مثال در ده فروم معتبر از نگاه سایت Alexa بطور همزمان کار کنند تا نام کاربریشون در دید سایر اعضا به تدریج شناخته شده بشه. برای مثال میانگین پست‌های اعضای مفید warez-bb حداقل از 1000 به بالاست. بنابریان نمیشه انتظار داشت به محض ورود در چنین سایت‌هایی به صرف قرار دادن لینک‌های بروز و بهترین موضوعات درآمد بالایی کسب کرد. همانند هرکار و شغلی این مورد هم صبر و حوصله میخواد تا کم کم به بار بشینه. قرار نیست تو هزار و 500 فروم پست داد. اینکار بطور بصورت دستی نه منطقی هست و نه عملی! مگر با استفاده از نرم افزارهای خاص که بنده تمام اینترنت رو دنبال نسخه سالمشون گشتم و جز 200 فایل ویروس چیزی عاید نشد. ضمنا فایده‌ای هم نداره چون از این هزارتا فروم شاید ده درصد بیشتر دارای بازدید بالایی نباشند بنابراین پست‌های شما در سایت‌های کم‌ارزش حتی امکان بازدید صفر رو خواهد داشت که به طبع تنها وقت هدر دادن هست.

به نظرم اگر کسی درآمدی ثابت داره نهایتا یه دو سه ماه هزینه VPS رو از خود دادن ارزش داره چون در واقع بنای User خودش رو در سایت‌ها پایه‌ریزی میکنه که بعدا نتیجش چند صد برابر برمی‌گرده. نمیدونم سایر دوستان هم با من موافق هستند یا نه. ممنون میشم نظرات خودتون رو در این مورد بیان کتین.

با تشکر...

Last edited:

1774

Registered User
لایک‌ها
33
دوستانی که مشکل کم بودن آمار دانلود دارند به نظرم باید یه مدت دو سه ماهه صرفا برای تثبیت جای خودشون برای مثال در ده فروم معتبر از نگاه سایت Alexa بطور همزمان کار کنند تا نام کاربریشون در دید سایر اعضا به تدریج شناخته شده بشه. برای مثال میانگین پست‌های اعضای مفید warez-bb حداقل از 1000 به بالاست. بنابریان نمیشه انتظار داشت به محض ورود در چنین سایت‌هایی به صرف قرار دادن لینک‌های بروز و بهترین موضوعات درآمد بالایی کسب کرد. همانند هرکار و شغلی این مورد هم صبر و حوصله میخواد تا کم کم به بار بشینه. قرار نیست تو هزار و 500 فروم پست داد. اینکار بطور بصورت دستی نه منطقی هست و نه عملی! مگر با استفاده از نرم افزارهای خاص که بنده تمام اینترنت رو دنبال نسخه سالمشون گشتم و جز 200 فایل ویروس چیزی عاید نشد. ضمنا فایده‌ای هم نداره چون از این هزارتا فروم شاید ده درصد بیشتر دارای بازدید بالایی نباشند بنابراین پست‌های شما در سایت‌های کم‌ارزش حتی امکان بازدید صفر رو خواهد داشت که به طبع تنها وقت هدر دادن هست.

به نظرم اگر کسی درآمدی ثابت داره نهایتا یه دو سه ماه هزینه VPS رو از خود دادن ارزش داره چون در واقع بنای User خودش رو در سایت‌ها پایه‌ریزی میکنه که بعدا نتیجش چند صد برابر برمی‌گرده. نمیدونم سایر دوستان هم با من موافق هستند یا نه. ممنون میشم نظرات خودتون رو در این مورد بیان کتین.

با تشکر...

برادرم همیشه اینو میگفت که باید صبر کنید :D
با شدت تمام با نظر شما موافقم :p

در ضمن پست تمیز و کامل هم دلیل برای دانلود بالاست
روشش رو هم همه دیدن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
می خواستم از صاحب تاپیک یه تشکر ویژه بکنم . واقعا دستت درد نکنه این راه رو یاد بچه دادی :happy: یه دنیا ممنون
از بچه های دیگه هم ممنون و خیلی متشکر تجربیات خودشون رو میگن . چیزی که من تو این 1 یک ماه فهمیدم این هست که اگه رو این کار وقت گذاشته بشه و یوزر خودتتون رو تو سایتها تویه یک زمینه به درستی جا بندازین حتی می تونه این کار اول و آخرتون هم باشه . در آمد خوبی میشه از کار کسب فقط دلسر نشید . به خوده من به شخصه ثابت شده .
دوستای گلم صعی کنید اول یوزر خودتون رو تو یه زمینه جا بندازید سعی نکنید تو هز زمینه آپلود کنین چون این جوری خیلی سخت می تونید واسه خودتون اعتبار کسب کنید . همون جور که صاحب تاپیک گل هم گفت سعی کنید کارتون تک باشه . تو کار لیچ از دیگران نباشید و اگر بتونید این کار رو به صورت LIVE واقعی انجام بدید که دیگه می ترکونید :)

فدای همه بچه های با مرام

یه پ ن هم بدم که یادم رفت . بچه ها این کار سر دراز داره و فقط به پست دادن تو سایتها ختم نمیشه . سعی کنید با دید بلند مدت به کار نگاه کنید مصه یه سرمایه گذاری می مونه ولی با این تفاوت که هزینه استارتش خیلی کم هست باور کنید میشه .

Last edited:
بالا