• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دانلودرهاواسه دانلود بیشتر تو سایتهای معروف میرن 10 تا فروم خوب پیدا کنید بهتر از وقت تلف کردنه در ضمن من از پست دادن تو سایت ها بیشتر دانلود دارم

من خودم فقط تو warez-bb , tehpradox پست میدم قبل از اونم تو سایت خودم پست میدم
در ضمن تعداد پست شما بالا بره دانلود هم بالا میره
سعی کنید پست ها تون تمیز و کامل باشه اسپم ندید
unled1pl.jpg

دوست عزیز ممنون می شم بیشتر تجربه هاتون رو در اختیار ما بزارین .

والا تنها مشکلی که بنده دارم اینه که نمی دونم چه فایل هایی رو باید بیشتر آپلود کنم . تقاضای چه فایل هایی بیشتر هست ؟؟؟

باتشکر احسان

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بچه ها لطفا اسمه یه ده تا یا بیشتر فرومهای مطرح رو بدید که توش پست بدم. من هنوز سردر گمم :hmm:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
جایگزین مناسب برای katz.cd پیدا شده؟

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان اگه ممکنه یه برنامه اف تی پی مناسب معرفی کنین که از حداکثر سرعت برای آپلود استفاده کنه. بدجوری برای آپلود مشکل دارم. نمیدونم مشکل از VPS شرکت معروف Vstarvps هست یا حتما باید از FTP استفاده کنم.

1774

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز ممنون می شم بیشتر تجربه هاتون رو در اختیار ما بزارین .

والا تنها مشکلی که بنده دارم اینه که نمی دونم چه فایل هایی رو باید بیشتر آپلود کنم . تقاضای چه فایل هایی بیشتر هست ؟؟؟

باتشکر احسان

واسه اینکه دانلود بالایی داشته باشید یا فایل یونیک پخش کنید و یا یه فایل را سریعتر از بقیه در نت پخش کنید
من چون خودم سایت دارم همه چیزی اپلود می کنم

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان راهی نیست که فایل ها رو به صورت Multi Upload آپلود کنیم . که از پهنای باند گرفته نشه ؟؟؟ سایتی چیزی .

در ضمن دوستان مثلا من 10 گیگ از ipt دانلود می کنم . اما خوب تا به خواد آپلود کنه طول می کشه . یعنی چون Ratio من میاد پایین اکانتم بن می شه >>>؟؟؟

باتشکر احسان

niki69

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان راهی نیست که فایل ها رو به صورت Multi Upload آپلود کنیم . که از پهنای باند گرفته نشه ؟؟؟ سایتی چیزی .

اگه بخای از طریق سایت آپلود کنی سرعتت آپلود خیلی میاد پایین

==============

سوال:
وقتی من یه فیلم رو 10 تا پارت می کنم کسی که توی یک روز کل لینک های من رو دانلود کنه تعداد 10 دانلود حساب میشه یا چون همش از یه IP بوده فقط 1 دانلود حساب میشه؟
اگه 1 دانلود حساب میشه تک لینک بزاریم چون دانلود بیشتری داره

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
اگه بخای از طریق سایت آپلود کنی سرعتت آپلود خیلی میاد پایین

==============

سوال:
وقتی من یه فیلم رو 10 تا پارت می کنم کسی که توی یک روز کل لینک های من رو دانلود کنه تعداد 10 دانلود حساب میشه یا چون همش از یه IP بوده فقط 1 دانلود حساب میشه؟
اگه 1 دانلود حساب میشه تک لینک بزاریم چون دانلود بیشتری داره

معمولا اینطوریه که اگه کاربر پرمیوم دانلود بکنه هر ۲۴ ساعت با ازای هر آی پی یک بار دانلود حساب میشه براتون حالا اون هر چند تا پارت که دانلود بکنه مهم نیست. ولی برای فری تمام دانلود ها شمرده میشه.
به نظر من که فایل ها با حجم بالا بذارین که وقتی پرمیوم ها دانلود میکنن همون یک دانلودی که براتون حساب میشه پول بیشتری بهتون میده

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان عزیز .

بهترین سایت برای پیدا کردن جدید ترین تورنت ها چیه ؟؟؟ می خوام جایی باشه که زودتر آپلود کنم .

در ضمن یه نکته ای . تو بعضی از سایت ها هرکی هر قسمتی مثلا از یه سریال رو معرفی می کنه کسی دانلود نمی کنه . بعد یه سری افراد که همونو آپلود می کنند یه دفعه آماره تاپیک می ره رو 20 هزار .چرا ؟؟؟

باتشکر احسان

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
من یکبار توی این تاپیک گفتم بیاید با هم تیم تشکیل بدیم و حتی سایتش رو زدم ولی دوستان انگار می خوان به روزه به همه جا برسن
الان سایت ما 10 نویسنده داره که تنها من و rar توش از اعضای pt هستیم
برای همین احساس می کنم تیم تشکیل دادن اینجا اشتباهه
اما در مورد اینکه چه فایلی پخش کنید بستگی به این داره که یوزرتون تو چه زیمنه ای معروف بشه
خود من الان وقتی فیلم می ذارم 7-8 تا بیشتر دانلود نمی شه اما به محض اینکه سریال می ذارم ( هر ساعتی از روز) کمتر از 100 بار دانلود نمی شه
بنابر این سعی کنید اول یوزرتون رو توی یه زمینه جا بندازید

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
در ضمن دوستان مثلا من 10 گیگ از ipt دانلود می کنم . اما خوب تا به خواد آپلود کنه طول می کشه . یعنی چون Ratio من میاد پایین اکانتم بن می شه >>>؟؟؟
در جا که بن نمی‌کنند... اولش اخطار می‌دن و بعد... به طور خودکار وقتی ratio بیاد پاین ، کسی بن نمیشه.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
@SepehrR
منظورتون از Scene و تاپ سایت ها چیه؟/میشه یه مثال بزنید
موفق باشید

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سايت http://templatep2p.com
از جمله معروفترين سايتهاي ريليز تمپليتهاي وب هست كه ثبت نامش تا دو روز باز شده

منبع خوبي هست كه ارزش ثبت نام رو داره

داداشی به دنیا ممنون . واقعا گیره یه همچین سایتی بودم :blush:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
@SepehrR
منظورتون از Scene و تاپ سایت ها چیه؟/میشه یه مثال بزنید
موفق باشی
scene کاملآ یک چیز زیرزمینی هست و بهتره که فکرش رو از سرتون بیرون کنید... چون نه آدرسی ازش هست و نه دعوتنامه ای و نه چیز دیگری. به قول یکی از دوستان در pc7 شما سین رو پیدا نمی‌کنید ، کارتون خوب باشه اونها شما رو پیدا می‌کنند. (اون هم در صورتی که ریلیزهای منحصر به فرد داشته باشید و در ترکرهای خصوصی فعالیت خوب داشته باشید)
میتونی در لینک زیر اطلاعات بیشتری در موردش به دست بیاری:
http://en.wikipedia.org/wiki/Warez_scene
منم به شخصه نه به سین و نه به هیچ تاپ سایتی دسترسی ندارم و احتمالآ هیچ وقت هم نخواهم داشت...

varez

Registered User
لایک‌ها
0
scene کاملآ یک چیز زیرزمینی هست و بهتره که فکرش رو از سرتون بیرون کنید... چون نه آدرسی ازش هست و نه دعوتنامه ای و نه چیز دیگری. به قول یکی از دوستان در pc7 شما سین رو پیدا نمی‌کنید ، کارتون خوب باشه اونها شما رو پیدا می‌کنند. (اون هم در صورتی که ریلیزهای منحصر به فرد داشته باشید و در ترکرهای خصوصی فعالیت خوب داشته باشید)
میتونی در لینک زیر اطلاعات بیشتری در موردش به دست بیاری:
http://en.wikipedia.org/wiki/Warez_scene
منم به شخصه نه به سین و نه به هیچ تاپ سایتی دسترسی ندارم و احتمالآ هیچ وقت هم نخواهم داشت...

منظورتون از ريليز اختصاصي اينه كه مثلا ما فيلم رو خودمون پخش كنيم ؟ يعني مثلا اين قسمت سريال رو خودمون ضبط كرديم و بعد پخش كرديم ؟

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
منظورتون از ريليز اختصاصي اينه كه مثلا ما فيلم رو خودمون پخش كنيم ؟ يعني مثلا اين قسمت سريال رو خودمون ضبط كرديم و بعد پخش كرديم ؟
چیزی که ناب باشه دیگه... مثلآ گروههایی که فیلمهای روی پرده رو میزارن ، بازیهای جدید رو کرک می‌کنند و میزارن ، برنامه ها رو کرک می‌کنند و ...

زیاد هم روی سین زوم نکنید. چون شاید از ایران نهایتآ 2-3 نفر توش عضو باشند و ضمنآ سین جایی نیست که رفتی توش بیا هرچی توش هست رو لیچ کنی و آپلود کنی و بری تو w-bb لینک بدی... چون هدفش این نیست. من خودم همون طور که گفتم هیچ دسترسی به سین ندارم و گفته هام همه نقل قول از pc7 هست که توش تاپیکی در مورد سین ایجاد شده بود و وارزکاران و هکرهای اونجا در موردش بحث می‌کردند. طبق گفته دوستان leak کردن اطلاعات از سین باعث میشه ازش بندازنتون بیرون...

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
@SepehrR
ممنون
راستش در مورد این نوع از سایت ها یه مطلب خونده بودم و البته خیلی ها توی کامنت به نویسنده اعتراض کرده بودن که چرا اسم سایت ها رو حتی به اختصار ذکر کرده..طوری که طرف مجبور شد کامنتدونی رو ببنده
ولی همونطور که شما گفتید فکر نکنم تو ایران کسی تا این حد تو کار وارز باشه...
بازم ممنون
موفق باشید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سلام دوستان عزیز .

بهترین سایت برای پیدا کردن جدید ترین تورنت ها چیه ؟؟؟ می خوام جایی باشه که زودتر آپلود کنم .

در ضمن یه نکته ای . تو بعضی از سایت ها هرکی هر قسمتی مثلا از یه سریال رو معرفی می کنه کسی دانلود نمی کنه . بعد یه سری افراد که همونو آپلود می کنند یه دفعه آماره تاپیک می ره رو 20 هزار .چرا ؟؟؟

باتشکر احسان

این کاملا درسته مخصوصا تو فورم ها باید یوزر شناخته بشه من خودم تو فیلم این تجربه رو داشتم هرچی بیشتر فیلم خوب و با کیفیت قرار بدی امار دانلود هم به مرور بالامیره

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
چیزی که ناب باشه دیگه... مثلآ گروههایی که فیلمهای روی پرده رو میزارن ، بازیهای جدید رو کرک می‌کنند و میزارن ، برنامه ها رو کرک می‌کنند و ...

زیاد هم روی سین زوم نکنید. چون شاید از ایران نهایتآ 2-3 نفر توش عضو باشند و ضمنآ سین جایی نیست که رفتی توش بیا هرچی توش هست رو لیچ کنی و آپلود کنی و بری تو w-bb لینک بدی... چون هدفش این نیست. من خودم همون طور که گفتم هیچ دسترسی به سین ندارم و گفته هام همه نقل قول از pc7 هست که توش تاپیکی در مورد سین ایجاد شده بود و وارزکاران و هکرهای اونجا در موردش بحث می‌کردند. طبق گفته دوستان leak کردن اطلاعات از سین باعث میشه ازش بندازنتون بیرون...

منم موافقم اگه بتونی چند تا تورنت خوب پیدا کنی بنظرم خیلی کارایی داره اونای که تو سین ها هستن خیلی کم تو کار اپلودن شاید در مورد فیلم و سریال تا حدودی

بالا