D-olarba-Z
Registered User
فایل های mkv , avi این ها هم MD5 داره
مثل فایل های RAR باید عوض کرد؟
فایل های mkv , avi این ها هم MD5 داره
خوشحالم که مشکلت حل شددوستان خدا رو شکر مشکل حل شد. دیشب اینترنت رو برای یافتن اسم و ایمیل اون فردی که حساب لیبرتی سایت رو داره گشتم و در نهایت با ایمیل و جزییات مربوط به خطا در ترانسفر شدن پول رو ارسال کردم و در جواب سریع ایشون عذرخواهی کردن از این بابت و گفتن مشکل پرداخت از طریق سیستم لیبرتی در حال برطرف شدن هست. عجله ای که داشتم صرفا برای شروع کار هست و اینکه این همه وقت رو پای اینترنت هر ماه هدر ندم. البته قبول دارم که در مدت کوتاهی نمیشه درآمدی از این راه کسب کرد.
خلاصه بعد از دریافت برنامه های لازم از قبیل Utorrent , Firefox , IDM , Winrar و چند نرم افزار برای ویرایش عکس و FTP دانلود کردم. سرعت در دانلود از سایت های ایرانی حدودا روی 1.5 مگابایت بر ثانیه بود. حالا دنبال تعدادی منابع بروز رو جهت بدست آوردن فایل از مستند، فیلم و موزیک گرفته تا نرم افزار هستم. لطفا در این اگه ممکن هست راهنمایی کنید. البته منابع خصوصی تا اون جایی که خودم امتحان کردم مجوز عضویت رو بسته بودند. آیا سایت تورنت خصوصی بزرگی سراغ دارین که فعلا ثبت نامش آزاد باشه؟
تو هات فایل ، فایل سرو و فایل سونیک هم اکانت Free ساختم. آیا با اکانت های Free هم البته تا حجم محدود توانایی آپلود راحت و شمارش دانلودها وجود داره؟ خلاصه بگم بدون اکانت پرمیوم و با تلاش بسیار جهت پخش لینک ها در فورومها و سایت های معتبر میشه درآمد خوبی داشت؟
بنده دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و ساعات بیکاری زیادی رو دارم که به اینترنت اختصاص دادم. حالا میخوام روزانه نهایتا تا 10 ساعت رو صرف اینکار کنم. ایا میتونم در نهایت موفقیت کسب کنم؟
قبل از هرچیز از زحمات دوستان عزیز من جمله mohammad8711 و drdexter کمال تشکر و سپاس رو دارم.
موفق باشید...
دوستان خدا رو شکر مشکل حل شد. دیشب اینترنت رو برای یافتن اسم و ایمیل اون فردی که حساب لیبرتی سایت رو داره گشتم و در نهایت با ایمیل و جزییات مربوط به خطا در ترانسفر شدن پول رو ارسال کردم و در جواب سریع ایشون عذرخواهی کردن از این بابت و گفتن مشکل پرداخت از طریق سیستم لیبرتی در حال برطرف شدن هست. عجله ای که داشتم صرفا برای شروع کار هست و اینکه این همه وقت رو پای اینترنت هر ماه هدر ندم. البته قبول دارم که در مدت کوتاهی نمیشه درآمدی از این راه کسب کرد.
خلاصه بعد از دریافت برنامه های لازم از قبیل Utorrent , Firefox , IDM , Winrar و چند نرم افزار برای ویرایش عکس و FTP دانلود کردم. سرعت در دانلود از سایت های ایرانی حدودا روی 1.5 مگابایت بر ثانیه بود. حالا دنبال تعدادی منابع بروز رو جهت بدست آوردن فایل از مستند، فیلم و موزیک گرفته تا نرم افزار هستم. لطفا در این اگه ممکن هست راهنمایی کنید. البته منابع خصوصی تا اون جایی که خودم امتحان کردم مجوز عضویت رو بسته بودند. آیا سایت تورنت خصوصی بزرگی سراغ دارین که فعلا ثبت نامش آزاد باشه؟
تو هات فایل ، فایل سرو و فایل سونیک هم اکانت Free ساختم. آیا با اکانت های Free هم البته تا حجم محدود توانایی آپلود راحت و شمارش دانلودها وجود داره؟ خلاصه بگم بدون اکانت پرمیوم و با تلاش بسیار جهت پخش لینک ها در فورومها و سایت های معتبر میشه درآمد خوبی داشت؟
بنده دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و ساعات بیکاری زیادی رو دارم که به اینترنت اختصاص دادم. حالا میخوام روزانه نهایتا تا 10 ساعت رو صرف اینکار کنم. ایا میتونم در نهایت موفقیت کسب کنم؟
قبل از هرچیز از زحمات دوستان عزیز من جمله mohammad8711 و drdexter کمال تشکر و سپاس رو دارم.
موفق باشید...
دوستان این سایت ir-scene.com مله کدوم یکی از بچه های اینجا هست ؟![]()
مسلمآ سایتها اون اول کارشون خوب پول میدن...نظرتون در مورد سایت wupload چیه؟ من از پریروز دارم روش آپلود می کنم. هم دانلودخورش خوبه و هم خوب پول می ده. البته الان برای نظر قطعی دادن کمی زوده.
درسته که فعلا کسی اکانتش رو نداره ولی دانلود خورش خوبه. مثل بیت شیر دزد نیست.
این فایل رو یک ساعت پیش آپلود کردم. اگه بیت شیر بود نهایتا 10 دانلود ثبت می کرد.
مسلمآ سایتها اون اول کارشون خوب پول میدن...
راستی میشه بگید فایل pdfتون چی بوده که اینقدر دانلود داشته؟ در کجا پخشش کردید؟ میرور از آپلودسنترهای دیگر مثل فایل سرو و فایل سونیک هم همراهش قرار داده بودید و این میزان دانلود داشته یا فقط لینک wupload را گذاشته بودید؟ اگر جواب مثبته ، به نسبت فایل سرو و فایل سونیک چقدر دانلود داشته؟ (ببخشید اگر زیاد سوال میپرسم)
یک سایت دیگر هم هست که من تاخیرآ دیدم: http://piggyshare.com
راستی در فروم دیجیتال پونت اکثر آپلودسنترهای معروف تاپیک رسمی دارند... تالار مخصوصش هم اینه...
wupload , fileserve , piggyshare , easy-share , extabit , megashares , uploading , filesonic , ... همگی تاپیک دارند... برای اطلاعات بیشتر در مورد سیستمهای پرداخت و نظرات کاربرا در موردشون جای خوبیه... هر کی هم بخواد آپلودسنتر جدید راه بندازه ، اینجا حتمآ معرفی میکنه...
راستی در فروم دیجیتال پونت اکثر آپلودسنترهای معروف تاپیک رسمی دارند... تالار مخصوصش هم اینه...
wupload , fileserve , piggyshare , easy-share , extabit , megashares , uploading , filesonic , ... همگی تاپیک دارند... برای اطلاعات بیشتر در مورد سیستمهای پرداخت و نظرات کاربرا در موردشون جای خوبیه... هر کی هم بخواد آپلودسنتر جدید راه بندازه ، اینجا حتمآ معرفی میکنه...
OMG . اکانتت پرم بود یا مجانی :blink:فایل سرو هم اکانت من رو بست!
دلیلش رو هم اعلام نمیکنه ببینم چیکار کردم.
۱یک ترابایت فایلم پر پر شد:wacko:
OMG . اکانتت پرم بود یا مجانی :blink:
این فایل سرور آقا ما رو کشت . چه قدر سرعت آپلود مزخرفی داره . فوقش 1.5 مگ هست.
واسه 100 گیگ الان من 11 ساعته منتظر هستم . تازه 44 گیگش مونده
پرمیوم بود
میخواستم تمدیدش کنم با پولایی که در آورده بودم که...
سرعت ftp فایل سرو از ۱.۵ مگ بیشتر نمیشه. با رپیدلیچ آپلود میکردم با ۱۰ مگ هم آپلود میکرد ولی ftp نهایتا ۱.۵ مگ
مگه مرض داره بی شرف :blink: . اینم انگاری داره گندش کم کم در میاد . یا اینکه ما هم باید بریم پ و رن آپلود کنیم تو اورون![]()
ممنون بابت پاسخ کاملتونهمه سایت ها در آغاز فعالیتشون خوب پول نمیدن. برای مثال بیت شیر.
فایل پی دی اف آخرین نسخه مجله آماتور فوتوگرافر بود. چون فایل هایی که آپلود می کنم یونیک هستند اسمش رو پاک کردم. به همراه wupload میرور های فایل سونیک، فایل سرو و آپلودینگ هم بودن. دانلود از میرور های دیگه بیشتر از این بوده.
کلا پست هام رو تو یک سایت خصوصی و سایت هایی مثل هرو و فرش وپ و سافت آرشیو و ... ارسال می کنم.
البته سایت هایی مثل هرو با اینکه رنک خوبی دارند خیلی بی در و پیکرند. در جا از فایل ها کپی بردای می شه اونهم توسط چندین نفر. برای همین بعضی وقت ها از خیر پست دادن تو این سایت ها می گذرم.