• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
فایل های mkv , avi این ها هم MD5 داره

مثل فایل های RAR باید عوض کرد؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان خدا رو شکر مشکل حل شد. دیشب اینترنت رو برای یافتن اسم و ایمیل اون فردی که حساب لیبرتی سایت رو داره گشتم و در نهایت با ایمیل و جزییات مربوط به خطا در ترانسفر شدن پول رو ارسال کردم و در جواب سریع ایشون عذرخواهی کردن از این بابت و گفتن مشکل پرداخت از طریق سیستم لیبرتی در حال برطرف شدن هست. عجله ای که داشتم صرفا برای شروع کار هست و اینکه این همه وقت رو پای اینترنت هر ماه هدر ندم. البته قبول دارم که در مدت کوتاهی نمیشه درآمدی از این راه کسب کرد.

خلاصه بعد از دریافت برنامه های لازم از قبیل Utorrent , Firefox , IDM , Winrar و چند نرم افزار برای ویرایش عکس و FTP دانلود کردم. سرعت در دانلود از سایت های ایرانی حدودا روی 1.5 مگابایت بر ثانیه بود. حالا دنبال تعدادی منابع بروز رو جهت بدست آوردن فایل از مستند، فیلم و موزیک گرفته تا نرم افزار هستم. لطفا در این اگه ممکن هست راهنمایی کنید. البته منابع خصوصی تا اون جایی که خودم امتحان کردم مجوز عضویت رو بسته بودند. آیا سایت تورنت خصوصی بزرگی سراغ دارین که فعلا ثبت نامش آزاد باشه؟

تو هات فایل ، فایل سرو و فایل سونیک هم اکانت Free ساختم. آیا با اکانت های Free هم البته تا حجم محدود توانایی آپلود راحت و شمارش دانلودها وجود داره؟ خلاصه بگم بدون اکانت پرمیوم و با تلاش بسیار جهت پخش لینک ها در فورومها و سایت های معتبر میشه درآمد خوبی داشت؟

بنده دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و ساعات بیکاری زیادی رو دارم که به اینترنت اختصاص دادم. حالا میخوام روزانه نهایتا تا 10 ساعت رو صرف اینکار کنم. ایا میتونم در نهایت موفقیت کسب کنم؟

قبل از هرچیز از زحمات دوستان عزیز من جمله mohammad8711 و drdexter کمال تشکر و سپاس رو دارم.

موفق باشید...
خوشحالم که مشکلت حل شد
سایت ایرانی بدرد تست سرعت نمی خوره :D شما باید با اکانت پرمیوم آپلود سنتر های معروف سرعت دانلود رو تست کنید
بدون اکانت پریمیم هم میشه پول دربیاری ، ولی حداقل باید یک اکانت پرمیوم داشته باشی تا راحت بتونی فایل ها رو روی وی پی اس دانلود کنی ، من پیشنهاد می کنم فعلا اکانت یک ماهه فایل سونیک بخری
تو این تاپیک یک نفر اکانت فایل سونیک رو 6 تومن می فروشه :
http://forum.persiantools.com/t191777.html
بعدش می تونی از warez-bb.org و سایت های دیگه منابع رو بدست بیاری
سایت ir-scene.com هم متعلق به بچه های همین فروم هست و می تونی جدید ترین فیلم ها و سریال ها رو دانلود کنی ، هر چیزی که تو تورنت بیاد 10 دقیقه بعدش تو این سایت هم میاد
راستی یادت باشه تو همه سایت ها قسمت Payment شماره وبمانی خودتو بدی ، چون بعضی از سایت ها اگه شماره حساب نداده باشی تعداد دانلود ها رو محاسبه نمی کنند

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان خدا رو شکر مشکل حل شد. دیشب اینترنت رو برای یافتن اسم و ایمیل اون فردی که حساب لیبرتی سایت رو داره گشتم و در نهایت با ایمیل و جزییات مربوط به خطا در ترانسفر شدن پول رو ارسال کردم و در جواب سریع ایشون عذرخواهی کردن از این بابت و گفتن مشکل پرداخت از طریق سیستم لیبرتی در حال برطرف شدن هست. عجله ای که داشتم صرفا برای شروع کار هست و اینکه این همه وقت رو پای اینترنت هر ماه هدر ندم. البته قبول دارم که در مدت کوتاهی نمیشه درآمدی از این راه کسب کرد.

خلاصه بعد از دریافت برنامه های لازم از قبیل Utorrent , Firefox , IDM , Winrar و چند نرم افزار برای ویرایش عکس و FTP دانلود کردم. سرعت در دانلود از سایت های ایرانی حدودا روی 1.5 مگابایت بر ثانیه بود. حالا دنبال تعدادی منابع بروز رو جهت بدست آوردن فایل از مستند، فیلم و موزیک گرفته تا نرم افزار هستم. لطفا در این اگه ممکن هست راهنمایی کنید. البته منابع خصوصی تا اون جایی که خودم امتحان کردم مجوز عضویت رو بسته بودند. آیا سایت تورنت خصوصی بزرگی سراغ دارین که فعلا ثبت نامش آزاد باشه؟

تو هات فایل ، فایل سرو و فایل سونیک هم اکانت Free ساختم. آیا با اکانت های Free هم البته تا حجم محدود توانایی آپلود راحت و شمارش دانلودها وجود داره؟ خلاصه بگم بدون اکانت پرمیوم و با تلاش بسیار جهت پخش لینک ها در فورومها و سایت های معتبر میشه درآمد خوبی داشت؟

بنده دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و ساعات بیکاری زیادی رو دارم که به اینترنت اختصاص دادم. حالا میخوام روزانه نهایتا تا 10 ساعت رو صرف اینکار کنم. ایا میتونم در نهایت موفقیت کسب کنم؟

قبل از هرچیز از زحمات دوستان عزیز من جمله mohammad8711 و drdexter کمال تشکر و سپاس رو دارم.

موفق باشید...

فدات بشم . من که کاری نکردم:blush: . هر چی هم خواستی بگو تا جاییکه راه داشته و بتونم هم کمکت می کنم :)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان این سایت ir-scene.com مله کدوم یکی از بچه های اینجا هست ؟ :)

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان این سایت ir-scene.com مله کدوم یکی از بچه های اینجا هست ؟ :)

Syrex

نظرتون در مورد سایت wupload چیه؟ من از پریروز دارم روش آپلود می کنم. هم دانلودخورش خوبه و هم خوب پول می ده. البته الان برای نظر قطعی دادن کمی زوده.

درسته که فعلا کسی اکانتش رو نداره ولی دانلود خورش خوبه. مثل بیت شیر دزد نیست.

این فایل رو یک ساعت پیش آپلود کردم. اگه بیت شیر بود نهایتا 10 دانلود ثبت می کرد.

79747541598997449914.jpg

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
نظرتون در مورد سایت wupload چیه؟ من از پریروز دارم روش آپلود می کنم. هم دانلودخورش خوبه و هم خوب پول می ده. البته الان برای نظر قطعی دادن کمی زوده.

درسته که فعلا کسی اکانتش رو نداره ولی دانلود خورش خوبه. مثل بیت شیر دزد نیست.

این فایل رو یک ساعت پیش آپلود کردم. اگه بیت شیر بود نهایتا 10 دانلود ثبت می کرد.
مسلمآ سایتها اون اول کارشون خوب پول میدن...
راستی میشه بگید فایل pdfتون چی بوده که اینقدر دانلود داشته؟ در کجا پخشش کردید؟ میرور از آپلودسنترهای دیگر مثل فایل سرو و فایل سونیک هم همراهش قرار داده بودید و این میزان دانلود داشته یا فقط لینک wupload را گذاشته بودید؟ اگر جواب مثبته ، به نسبت فایل سرو و فایل سونیک چقدر دانلود داشته؟ (ببخشید اگر زیاد سوال میپرسم)

یک سایت دیگر هم هست که من تاخیرآ دیدم: http://piggyshare.com

راستی در فروم دیجیتال پونت اکثر آپلودسنترهای معروف تاپیک رسمی دارند... تالار مخصوصش هم اینه...
wupload , fileserve , piggyshare , easy-share , extabit , megashares , uploading , filesonic , ... همگی تاپیک دارند... برای اطلاعات بیشتر در مورد سیستمهای پرداخت و نظرات کاربرا در موردشون جای خوبیه... هر کی هم بخواد آپلودسنتر جدید راه بندازه ، اینجا حتمآ معرفی میکنه...

Last edited:

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مسلمآ سایتها اون اول کارشون خوب پول میدن...
راستی میشه بگید فایل pdfتون چی بوده که اینقدر دانلود داشته؟ در کجا پخشش کردید؟ میرور از آپلودسنترهای دیگر مثل فایل سرو و فایل سونیک هم همراهش قرار داده بودید و این میزان دانلود داشته یا فقط لینک wupload را گذاشته بودید؟ اگر جواب مثبته ، به نسبت فایل سرو و فایل سونیک چقدر دانلود داشته؟ (ببخشید اگر زیاد سوال میپرسم)

یک سایت دیگر هم هست که من تاخیرآ دیدم: http://piggyshare.com

راستی در فروم دیجیتال پونت اکثر آپلودسنترهای معروف تاپیک رسمی دارند... تالار مخصوصش هم اینه...
wupload , fileserve , piggyshare , easy-share , extabit , megashares , uploading , filesonic , ... همگی تاپیک دارند... برای اطلاعات بیشتر در مورد سیستمهای پرداخت و نظرات کاربرا در موردشون جای خوبیه... هر کی هم بخواد آپلودسنتر جدید راه بندازه ، اینجا حتمآ معرفی میکنه...

همه سایت ها در آغاز فعالیتشون خوب پول نمیدن. برای مثال بیت شیر.

فایل پی دی اف آخرین نسخه مجله آماتور فوتوگرافر بود. چون فایل هایی که آپلود می کنم یونیک هستند اسمش رو پاک کردم. به همراه wupload میرور های فایل سونیک، فایل سرو و آپلودینگ هم بودن. دانلود از میرور های دیگه بیشتر از این بوده.

کلا پست هام رو تو یک سایت خصوصی و سایت هایی مثل هرو و فرش وپ و سافت آرشیو و ... ارسال می کنم.

البته سایت هایی مثل هرو با اینکه رنک خوبی دارند خیلی بی در و پیکرند. در جا از فایل ها کپی بردای می شه اونهم توسط چندین نفر. برای همین بعضی وقت ها از خیر پست دادن تو این سایت ها می گذرم.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

بابت معرفی این سایت هم ممنونم. مطالب مفیدی داره.

من خودم بعضی وقت ها مطالب سایت wjunction رو مطالعه می کنم ولی تا حالا این رو ندیده بودم.

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
فایل سرو هم اکانت من رو بست!
دلیلش رو هم اعلام نمیکنه ببینم چیکار کردم.
۱یک ترابایت فایلم پر پر شد:wacko:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این فایل سرور آقا ما رو کشت . چه قدر سرعت آپلود مزخرفی داره . فوقش 1.5 مگ هست:( .
واسه 100 گیگ الان من 11 ساعته منتظر هستم . تازه 44 گیگش مونده

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
OMG . اکانتت پرم بود یا مجانی :blink:

پرمیوم بود
میخواستم تمدیدش کنم با پولایی که در آورده بودم که...

این فایل سرور آقا ما رو کشت . چه قدر سرعت آپلود مزخرفی داره . فوقش 1.5 مگ هست:( .
واسه 100 گیگ الان من 11 ساعته منتظر هستم . تازه 44 گیگش مونده

سرعت ftp فایل سرو از ۱.۵ مگ بیشتر نمیشه. با رپیدلیچ آپلود میکردم با ۱۰ مگ هم آپلود میکرد ولی ftp نهایتا ۱.۵ مگ

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
پرمیوم بود
میخواستم تمدیدش کنم با پولایی که در آورده بودم که...

سرعت ftp فایل سرو از ۱.۵ مگ بیشتر نمیشه. با رپیدلیچ آپلود میکردم با ۱۰ مگ هم آپلود میکرد ولی ftp نهایتا ۱.۵ مگ

مگه مرض داره بی شرف :blink: . اینم انگاری داره گندش کم کم در میاد . یا اینکه ما هم باید بریم پ و رن آپلود کنیم تو اورون:eek:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
راستی Remote upload بهتر نیست ؟ یه IIS یا هر نوع وب سرور دیگه ای رو vps نصب کنم و ریموت آپلود کنم . بچه لطفا راهنمایی کنید . من روزی حداقل 100 گیگ آپ دارم :(

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
مگه مرض داره بی شرف :blink: . اینم انگاری داره گندش کم کم در میاد . یا اینکه ما هم باید بریم پ و رن آپلود کنیم تو اورون:eek:

کاری که شما باید بکنید اینه که اسراری توی آپلود بیشتر از 2 بار فایلی که پاک کرده رو نکنید اگه همون فایل با همون سایز و MD5 باشه که دیگه بدتر

توی Safe link بزارید شاید دانلودش بیاد پایین اما ماندگاره ، ( بار اول لینک بدید ، بار روم تغییر سایز بدید و Safe کنید

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
همه سایت ها در آغاز فعالیتشون خوب پول نمیدن. برای مثال بیت شیر.

فایل پی دی اف آخرین نسخه مجله آماتور فوتوگرافر بود. چون فایل هایی که آپلود می کنم یونیک هستند اسمش رو پاک کردم. به همراه wupload میرور های فایل سونیک، فایل سرو و آپلودینگ هم بودن. دانلود از میرور های دیگه بیشتر از این بوده.

کلا پست هام رو تو یک سایت خصوصی و سایت هایی مثل هرو و فرش وپ و سافت آرشیو و ... ارسال می کنم.

البته سایت هایی مثل هرو با اینکه رنک خوبی دارند خیلی بی در و پیکرند. در جا از فایل ها کپی بردای می شه اونهم توسط چندین نفر. برای همین بعضی وقت ها از خیر پست دادن تو این سایت ها می گذرم.
ممنون بابت پاسخ کاملتون

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز. خواستم یه گزارشی از وضعیت کارم بدم. حدودا یک روز و نصفی میشه که بعد از راه انداختن وی پی اس شروع به آپلود لینک ها کردم. فعلا حدودا 15 سایت رو بیشتر نمیشناسم (البته هنوز سرچ نکردم برای سایت های جدید) و ارسال هر پست بطور همزمان در اون ها حتی با وجود Bookmark کردن آدرس ها یه مقدار طولانی و مشکل هست که در واقع به نظرم یکی از معضلات اصلی افراد تازه وارد در این زمینه هست. البته دیدم دوستان یک نرم افزار رو برای ارسال پست های سریع معرفی کردن اما با توجه به مشکلاتی که داره و احتمال بن شدن هست تصمیم گرفتم ازش استفاده نکنم. حالا سوالی که دارم اینه که چطوری و از راه های معمول به حداکثرین ارسال ممکن در روز میشه رسید. در ضمن اگه امکانش هست دوستان مشخصات و نام کاربری یه چند تن از بزرگترین و مهمترین وارزکارهای خارجی رو نام ببرن بلکه بتونم از کار و سرعت اون ها و تعداد سایت هایی که عضو هستند الگو بگیرم و کار رو روز به روز جلوتر بره. تو این یک و نیم روز مجموعا 25 فایل فیلم و نرم افزار و موزیک ویدیو اپلود کردم و بیشترین دانلود با 9 بار متعلق به یک پی دی اف بود. ضمن اینکه فایل ها روی دو سرور فایل سرو و فایل سونیک قرار دادم.

خب فعلا بیش از این وقتتون رو نمیگیرم سعی میکنم در ادامه هم نتایج رو به عرض شما دوستان عزیز برسونم. امیدوارم از همفکری اعضای تاپیک بتونیم روز به روز پیشرفت و سرعتمون رو در این کار بالاتر برده و خطاها رو به حداقل برسونیم تا در نهایت همه دوستان بتونن به اون درآمدی که انتظارش رو دارند برسند.

با تشکر...

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان بنده تمام اینترنت رو برای دانلود نسخه پنجم (کرک شده) Multi Poster که در واقع جدیدترین و بهترین برنامه برای ارسال سریع پست در فروم‌هاست رو گشتم و تقریبا 50 تا 60تا فایل هم گرفتم که متاسفانه همگی ویروس بودند. حالا اگه کسی نسخه کرک شده این برنامه رو داره خواهش میکنم در اختیار بنده هم قرار بده. واقعا عجیب بود که تمامی نسخه های کرک شده ویروسی بودند. حتی لایسنس این برنامه رو نیز وبسایت سازنده یعنی http://extremecoderz.com به قیمت 20 دلار از طریق Paypal میفروشه. حقیقتا ارسال لینک‌ها بدون استفاده از چنین برنامه‌ای یه مقدار درآمدزایی سخته. خواهش میکنم اگه کسی نسخه کرک شده رو داره از طریق پیغام خصوصی اعلام کنه. یا اگه لایسنس اصلی رو داره حاظرم در قبالش مبلغی رو هم بدم. البته برنامه‌های دیگه مانند Dscrew و Extreme Warez Auto Poster هم هستند ولی کارایی به مرتب پایین تری داشته و احتمال بن شدن و خطا در ارسال پست‌ها بالاست. البته تمامی نسخه‌های کرک شده اون‌ها هم از اینترنت تا اون جایی که من دیدم جمع شده بود.

با تشکر...

Last edited:

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منظور این جمله رو توی پست دوم نفهمیدم:
"قبل از خريد دو نكته رو هم با فروشنده شرط كنيد كه در صورت اسپم و شكايت (سرورهاي ويندوز سريع آلوده ميشند و ممكنه مورد سو استفاده قرار بگيرند) تكليف چيه؟
بعضي سرورها سريعا دسترسي رو قطع و يا آي پي رو بن ميكنند اما بعضي اخطار ميدند و در صورت عدم توجه اعمال محدوديت ميكنند"

میشه روی این سرورها آنتی ویروس کرک شده (من nod32 استفاده می کنم) استفاده کرد؟

Last edited:
بالا